RE: Male majčice in majčki 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

tea -> RE: Male majčice in majčki 2006 (11.1.2010 10:46:29)

Mojca[sm=smiley31.gif] za vaju obe in čim hitrejše okrevanje. Se še spomniš kamenčkov v Tivojiju[sm=jezicek.gif] kaj bi kaj zdaj počeli? Naš Jaša je pravi divjak, no zna biti pa tudi zelo nežen fantek. To sem zadnjič zvedela od ene "sovrtičkaričine" mamice, da je njena Klara zdaj v našega Jaška zaljubljena, ker je tak nežen fant, ne pa lump kot Žan - prejšnja ljubav[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ja tudi pri nas je vikend minil pestro - vsaj za ta velika fanta. Sta bila z mami 2 dni v hribih in uživala na snegu 100 na uro[sm=smiley20.gif] Celo nočno sankanje so imeli[sm=bravo.gif] - televizijski stolp na Kumu je tako močno razsvetljen, da se da sankat tudi po temi in to čisto brez problema. Jaz sem bila pa doma, ker ima Miha vročino[sm=smiley13.gif]. Je pa kljub temu, da je bolančkan, še vedno dobre volje. Zdaj bi mi pa rad pomagal tipkat[sm=smiley1.gif]
Pri nas imamo pa en problem - Jašku so najprej začeli premakat škornji, ki sem jih kupila na lanski razprodaji - geox goratex[sm=zmeden.gif].In grem kupit druge, Kamik, ki imajo spodnji del gumjast. In tudi te prepuščajo[sm=smiley21.gif] Spodaj na podplatu, če vzamem vložek iz filca ven, stojijo kapljice in posledično se navlaži tudi filc, pa tudi zgornji del, ki je iz blaga precej prepušča. Zdaj pa res ne vem več kaj naj kupim. PREDLOGE PROSIM!!!
Zdej greva pa z Mihcem pojest malco, imejte se lepo!

cofek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (12.1.2010 14:41:09)

Mojca tudi jaz držim pesti!

Tea jaz sem totalno razočarana nad Geox - pri Ažbetovih čevljih se mi je 2x naredilo, da je bilo kaj narobe s čevlji (ježek, premočilo,..). Letos pri Nežinih čevljih, se je pa strgal nastavek od ježka - ampak letos sem pa imela shranjen račun in sem reklamirala. Problem je bil v tem, da smo sredi sezone ostali brez čevljev (št. so bile že vse razgrabljene) in sem ponovila vajo od lani in skakala od trgovine do trgovine, da sem našla čevlje. Čez en teden, ko smo že imeli čevlje, je pa sestrična prinesla ene adidas, ker so njenim že premajhni - ampak to je že čisto druga zgodba.
Ažbe ima zdaj Olang (klik)že drugo leto (maxi rossi zagorje), pa mu tudi premočijo - se pa ne spomnim če so mu lani tudi , no Neži ta nove še niso. So pa take fajne podložene z ovčjo kožo, da je nogica skoz na toplem, ker v tistih podarjenih adidas ima Neža ful mrzle prstke.
sem pa Ažbetu kupila camper in do zdaj nimam pripomb, samo pa niso primerne za v visok sneg.
se mi pa zdi da tele Kamik - no, vsaj kolikor sem jih gledala, ne da premočijo, samo nogica noter toliko švica, da se nabere kondenz, pol pa maš mokre zokne...ne vem.
upam da sem vsaj malo pomagala, ker se mi zdi da lahko diplomiraš, pa vseeno ne najdeš primernih čevljev...
lp,t

F*S*M -> RE: Male majčice in majčki 2006 (12.1.2010 18:59:56)

oj punce,

po dolgem času mam malček časa da vam kaj napišem, minuli vikend je minil v znamenju zabave, sem praznovala roj. dan in sem ga res po ne vem kolikšnem času noro zažurala ;) No tut v denarnici se je kr krepko poznalo in se še pozna, amapk letos za zadnjo 2 uspredi je bilo nujno potrebno. Prvo smo šli na bowling pol pa dalje v mesca (lokalni disko) in smo z mojo svakinjo potegnale do pol 6 zjutri tolk dolg že nisem bla uzuni sploh ne pomnim kdaj nazadnje. Uglavnem bilo je noro ;)

Punce kar se pa tiče otroških čevljev pa tako jaz mu sploh ne kupim drugih kot ciciban in sem z njimi zelo zadovoljna, niso preveč obavtne in ne prepuščajo vode. Kupila pa sem jih v Laškem v massu, se mi je mudilo da bi skočila v Celje v njihovo trgovino, kjer mu ji ponavadi kupujem.

no tolk od mene
uživite

mojca75 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (12.1.2010 20:07:01)

spakirane [sm=zmeden.gif]! Hvala vsem ki držite pesti, kr dajte jih da čim prej odpravimo in zrihtamo. čez kak teden bomo doma. Upam.

Kar se pa čevljev tiče imamo pa mi letos ful srečo. Sem ji naročila ene od Next-a po netu, so bile ugodno (30€) pa sem rekla - ma za preobut bodo, ene orng bom pa še kupila in kaj ...niti enkrat niso premočile, tolpe, mehke..... ma ne morem prehvalit. Pa niti gumaste niso zgoraj. No res je da nismo bili nikoli več kot uro in pol na snegu, ampak v soboto, ko je bil tist moker sneg smo bili uro in pol, mojca se je metala s sosedovo po celem snegu, ves čas... in niso premočili. Ma niti kombinezon niti čevlji, nisem mogla verjet.

sej bi vam prilimala link, sam imajo že pomladno kolekcijo gor.

Moj se je takrat še nekaj zmrdoval, kaj ne morem po čevlje v štacuno, ampak smo tko zadovolni, da sem ji zdele za spomlad vzela še ene balerinke in ene supergice pa še ene take platnene ji bom vzela.

http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X45/2690/14?pid=471019&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f8%2fgatt2%2f4%2fcat%2f171%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes&lang=en&country=si&curr=eur

se opravičujem, za dolg link,... ne znam narest (das klikneš na tukaj [sm=zmeden.gif]

mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (12.1.2010 20:27:55)

mojca, tudi jaz vama zelim vse dobro!!!

Kaj vec pa jutri, ko bom na bolniski ;)

mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (13.1.2010 8:40:31)

Dobro jutro in lep pozdravcek po dolgem casu!

Imam malo casa, ker sem na bolniski, tokrat zase. Sem se dva dni tako matrala v pisarni, da sem se odlocila, da bom kar doma. Drgnem in drgnem s tem kasljem, da me ze vse boli . No, saj bo bolje .

No, pri nas je pestro in zabavno. Dogaja se sto na uro, skurjena sem do konca (posledicno me verjetno zaradi tega malo zdravje matra). Z mozekom sva pred prazniki za privat firmo odprla se eno pisarno v LJ in je bilo polno dela s tem. Od papirjev, do izbire pohistva. Poleg tega pripravljam teren, da se zaposlim v najini firmi. V sluzbi je tudi kaos in bi me vsi najraje raztrgali. Takorekoc delam dva sihta in dobesedno garam vse dni.

Tistim, ki se ne lusta brat, lahko moje jamranje glede nasega spanja (spodaj) komot preskocite...

Poleg tega pa se spimo ne nic. Nejc od devetega mesca dalje na veliko strajka s spanjem. Od cetrtega do devetega meseca je spal celo noc. No, nekaj casa je bilo dovolj to, da si sel k njemu in mu dal dudo. Potem je postalo to premalo in ga je bilo treba vzeti iz posteljice in ga pocartati. Potem je se to postalo premalo in je vsako noc pristal v najini postelji. In to se ni vse... potem mu niti spanje v najini postelji ni vec zadostovalo. Prejsnji teden pa je zadeva presegla vse meje normalnega. Zbujanje celo noc na 15 - 20 minut, da ne govorim o histericnem joku in trmarjenju, ki je spremljalo to zbujanje .  V petek zvecer sva se s Fjem na hitro odlocila, da cez to potegneva crto in sva poiskala knjigo Spi dete spi. In smo v soboto zaceli... sobotna in nedeljska noc sta bili kar solidni, ponedeljkova je bila malo kriticna, ker se je Nejc verjetno zavedel, da gre zares in da misliva resno. Ampak torkova, torej danasnja, noc je bila bombasticna. Zbudil se je samo 1x, cca. 1 uro po tem, ko je sel spat in zaspal nazaj v roku 10 minut. Potem pa spal do pol sedmih zjutraj v kosu 10 ur. Vmes je samo 2x zakasljal, ampak se ni nic prebudil. Torej smo na dobri poti . Verjetno se bo komu zdelo to "kruto", ampak kruto je tudi to, da ponoci ne spis niti pol ure v kosu, zjutraj pa se moras vsesti v avto in se po totalno zasnezeni cesti, cez hrib peljes 50 km v sluzbo. Nehumano bi rekla in zdravju skodljivo... tako in drugace.

No, pa sem totalno zatezila s tem spanjem.

Zdej pa grem malo brat za nazaj, ker ste sigurno kaj lustnega napisale (za razliko od mene)...

Lara28 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (13.1.2010 12:45:24)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Verjetno se bo komu zdelo to "kruto", ampak kruto je tudi to, da ponoci ne spis niti pol ure v kosu, zjutraj pa se moras vsesti v avto in se po totalno zasnezeni cesti, cez hrib peljes 50 km v sluzbo. Nehumano bi rekla in zdravju skodljivo... tako in drugace.

Mojsonček, jaz te čisto razumem! N ič se ne počuti krute. Včasih je pač treba za dobro ptroka biti malo "krut" da ga nekaj naučimo. Mi gleda spanja v splošnem nismo imeli nekih težav. Že hitro je spal celo noč in razen takrat ko je bolan, pravzaprav ne poznamo neprespanih noči. Je pa bilo kruto, ko je začel obiskovat vrtec septembra. Vsako noč se je zbujal (mislim da ene tri tedne) tudi na 2o min do 1 ure max. In se je meni tudi že mešalo. Sploh, ker tega nisem bila vajena. Hvalabogu se je uredilo.
Le pogum, da zdržite do konca in čim več prespanih noči!

tea -> RE: Male majčice in majčki 2006 (18.1.2010 8:05:24)

mojsonček - upam, da se vaše spanje spravi v red. Tako ali drugače, ti si mama in ti najbolje veš, kaj je prav. Saj moraš tudi sama spati, da čez dan funkcioniraš.
Mojca - kako ste?
Sem bila v petek v Ljubljani in se iskala čevlje - zaman[sm=smiley13.gif] Potem sem jih pa kar v Trbovljah v Alpini naročila - hribovske gojzarje. Jih Grega že ima, premočijo ne, v hribe tudi veliko hodimo, pa naj jih še Jaša dobi. In se ne bom več obremenjevala.
Danes si bom pa končno zase čas vzela, ker grem k frizerju. Sem že kot puščavnica[sm=zmeden.gif] in je res potrebno. Še razmišljam ali bi vzela Gregija sabo ali ne. Je potreben striženja ampak ne vem kaj bi počel 2 uri pri frizerju. Bom videla. Nič, danes se obeta lep dan. Imejte se lepo, midva z Mihcem bova šla ven čez eni 2 uri, zdaj pa malo pospravim po hiši.

mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (18.1.2010 9:20:45)

hello hello!

Vam skuham eno, dve, tri kave, da vas zvabim na cvek :)
[img]http://www4.slikomat.com/09/0118/3nu-790393.jpg[/img]

Jaz sem ta teden se na bolniski. Mi je zdravnica na petkovi kontroli dala domaco nalogo, da se odpocijem in poredim do naslednje petkove kontrole. Ce ne bo bolje, me pa caka kaksna preiskava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sicer pa pri nas nic posebnega in novega. Moram pa priznat, da ze skoraj cel teden spimo!!! Punce moje, to je res luksuz.

Zdej grem pa malo posesat in po tleh pomit, potem pa pocivat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lep dan...

lenika -> RE: Male majčice in majčki 2006 (18.1.2010 10:12:01)

Mojsonček nič delat, samo jest in spat.

mojca75 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (18.1.2010 14:52:14)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
Zdej grem pa malo posesat in po tleh pomit,

Pa a ti ne razumeš, da moraš počivat [sm=zmeden.gif]! [sm=smiley1.gif]

Mi smo danes prišli iz bolnice, je bilo kr "zabavno" bom potem na kratko spsala kako je bilo, važno da smo doma. Sem bila že sita UKC hotela (ima premalo zvezdic [sm=smiley1.gif]) Mojca pa še bolj, da o alergiji ki se ji je razvila na modre halje ne zgubljam besed.

TiaSara -> RE: Male majčice in majčki 2006 (18.1.2010 20:47:02)

Mojsonček - se strinjam z drugimi. Pusti pucanje, počivaj! Za spanje sem vam pa fouš! Pri nas sicer ta teden ati vstaja s tamalo, ampak kaj, ko je pa naš majček začel kašljati in ima ponoči napade kašlja, tako da zdaj pa zaradi njega vstajam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley26.gif[/image]

Mojca - čakamo na poročilo. Alergija je pa precej neizogibna pri teh stvareh se mi zdi. Naš samo po ambulantah hodi, pa ga je precej strah. Tamali to boljš prenašajo, kot potem, ko so malo večji. Nas čaka ta tedem urolog. Tokrat menda samo pregled, ampak nam poseg ne uide[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 9:06:49)

joj punce moje, saj nic ne pretiravam, samo higienski minimum je bilo treba narediti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Takole... Jaz se vsak dan pocutim malo bolje. Misli imam ze popolnoma bistre, edino telo mi se zataji v drugi polovici dneva. Pa naspala sem se tudi ze. Moram rect, da je prav fajn, ko ob 6.00 zazvoni ura in brez tezav vstanem in zacnem dan spocita. Ne pa da prestavljam in podaljsujem uro in da se se dve uri ne morem sestaviti. Upam, da bo trajalo...

TiaSara, pocajtajte kaselj in naspi se tudi ti!

mojca, lepo da ste doma in da je bilo "zabavno"... pa le malo porocaj kako je bilo.

lenika -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 9:33:15)

Mojsonček nič ob šestih, spat do desetih.

lenika -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 9:33:49)

Mojca75 poročaj kako je bilo in lepo, da ste že doma.

mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 9:44:48)

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mojsonček nič ob šestih, spat do desetih.

Saj grem se po kosilu malo pospat, preden pridejo otrocicki domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tea -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 10:51:42)

mojsonček - kot pravijo druge, počivat je treba[sm=smiley1.gif] Ti pa verjamem, da je luštno takole malce izpreči. Ko si preutrujen, se ti telo slej ko prej maščuje in izbruhnejo razne bolezni. Te mora pač samoprisilit, da počiješ. In ko se spočiješ, tudi bolezenski znaki izzvenijo.
mojca - samo da ste doma in da je ta hudo za vama. Tudi jaz čakam na poročilo.
Jaz imam pa Jaška doma - je večraj dobil vročino, danes pa mu nič videt, da bi bil bolan[sm=smiley1.gif] Bomo videli kaj bo. Glede na to, da sem doma, pa se naj malce cartka in razvajam tudi to je včasih prav.
Imejte se lepo, tea

mojca75 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 11:06:08)

Tako, bom zdej na kratko napisala.
prvi dan smo prišli, imeli sprejem na polikliniki, potem sva šli v KC na otroško kirurgijo (bivšo, kjer je sedaj ORL). Tam seveda še nibilo fraj sobe, sej še tiste od prejšnjega dneva niso odpustili [sm=zmeden.gif]. zato so naju poslali ven oz da naj se malo "sprehajava" ene 2 uri. To je ful fajn, če imaš potovalko, pa otroka, pa svojo torbico,...
tisti dan se potem ni nič dogajalo, samo popoldan jih je še pediater pregledal. sicer pa smo bili trije "pari" starš - otrok v eni sobi, tamale so razgrajale, ... ah...

Drugi dan, dan operacije, ne smejo ne jesti ne piti nič. Operacija je sicer hitro minila - naša je bila po uri, pet minut nazaj, je pa ful jokala. klicala mene,... grozno. Bila je vsa podpluta oz vse zabuhle ustnice polno krvi strjene v ustih, zobeh,... no, ne preveč fajn za videt. pa še vsa zadeta od narkoze - jo prve pol ure nisem sploh spravila k sebi, jokala, otepala, pa vsi so mi govorili "ja pomirite jo, no, da ne bo začela krvavet iz rane" [sm=zmeden.gif] OBUP! Dali so ji potem eno voltaren svečko proti bolečinam, ko je prijela je pa zaspala za kako urco.

Je pa bilo po tem še kar hudo. 5x je bruhala, enkrat čisto črno, ker se je napila krvi, pa tudi potem je še malo bilo strare krvi. VSo tekočino ki sem jo z muko spravila vanjo je zbruhala, tako da je potem zvečer dobila infuzijo, ki pa je naredila čudeže. Se je stanje precej popravilo.
Najhujše pa je ker ta dan (Seveda) ne smejo čisto nič jesti. Vse naše so ful prosile da bi jedle, da so lačne,... ma srce se ti trga. Ti sicer dobih hrano, ampak pač poješ zunaj in kaj dosti tudi ne, saj meni ni čisto nič pasalo.

potem sva še tri dodatne dni bivakirali tam, da je dobivala 4x na dan zdravilo za strjevanje krvi, ker je bil sum da ima enako motno kot jaz. Ker se ji je dvakrat zamašil kanal, so ji nastavili novega, tako da so jo tudi precej pošpikali. Včeraj sva dobili nov izvid iz Hematološke in je čisto OK. V bistvu tega zdravila sploh ni bilo nujno, ampak dobro, bolje da je preveč, kot da bi se kaj zakompliciralo. Zato včeraj tudi nisva potrebovali nadaljevanja terapije na Pediatriji.

Sicer pa je kar zabavno . Sestre so sicer zelo prijazne, vizita mine tako da niti notri ne stopijo, razen prvi dan, ko je prišel pediater jih pogledat, je pogledal in se pogovoril z vsakim otrokom in staršem.
V sobi smo bili trije "pari" - otrok - starš. Jaz sem edina imela neko pomožno ležišče, ne stol, ne ležalnik, onadva sta spala z otrokom skupaj na postelji. , precej zabavno. No zadnji dve noči, ker je bilo čisto prazno (čez vikend) so mi sestre dovolile da sem spala na postelji poleg.
Najhuje pa je bilo ker prvi dna ne smejo nič jest, mi smo vsaj sladoled dobili zvečer, oni pa nič. Naša je skoz jokala da bi jedla. pa sicer nikoli ni lačna oz nikoli ne prosi, tisti dan pa skoz...

no, smo se pa vsaj dobro razumeli straši ki smo bili skupaj pa tudi punčke med seboj.

Drgač pa HB da je za nami, je pa res da so tisti ki imajo samo žrelnico operirano bistveno manj bogi kot te ki imajo še mandle.

[sm=smiley1.gif]nzdej se doma pogajamo da pije, boli jo še vedno, tako da ji dajem še Kalpol ampak... upam da bo počasi bolje. No tako nekako je bilo. So pa eni otroci bistveno bolje prenesli. Naša je res tak drobižek in jo je kar zdelalo, predvsem pa tudi psihično, to da so jo skoz nekakj špikali, pa 4x na dan tista "infuzija"..

vem pa da so še hujše operacije, tako da ...

lenika -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 14:07:10)

Mojca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 20:24:34)

joj mojca, nic cudnega, da je Mojca dobila "alergijo"... mene je na trenutke kar malo streslo, ko sem brala tvoje "porocilo"... lepo se cajtajta in cartajta!!! 

mojca75 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 20:48:01)

aja, še to miška mi je tudi precej shujšala, no (eno kilo) sedaj jih nima niti 14 [sm=zmeden.gif]. ima pa 103cm. pravi drobižek. Danes mi do popoldneva ni niti kej pametnega pojedla, popoldan pa je pojedla najprej eno Lučko (sladoled) potem pa še eno, in še eno za večerjo [sm=smiley36.gif].
Kaj čem, hranlivo je, mlečno,...
Sej ne da jih primerjam, ampak koliko kil imajo sedaj vaši Majčki (in višino seveda [sm=smiley36.gif])???

TiaSara -> RE: Male majčice in majčki 2006 (19.1.2010 21:40:45)

Evo, enoroko tipkanje, tamala kar noče in ne more zaspati. 

Mojca - boga mala pikica. Ni vama bilo luštno, hb je za vama, pa super, da so izvidi bp. Glede teže, naš ima zdaj 16 kg velik pa je 102 cm. Se mi zdi, da se je kar potegnil, ker je bil prej vedno med manjšimi.

Tea - upam, da je Jašek že zdrav.

Zdaj pa upam, da čimprej spravim malo v panča land, me še kar nekaj stvari čaka, zaspana sem pa najbrž bolj kot tamala. Aja, ati in bratec pa že drnjohata v otroški sobi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

lenika -> RE: Male majčice in majčki 2006 (20.1.2010 7:39:54)

Matic ima 107cm in 16kg.

tea -> RE: Male majčice in majčki 2006 (20.1.2010 13:14:52)

Mojca - [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za malo junakinjo! Samo da je za vami, sladoled je pa tako ali tako zakon[sm=smiley1.gif]
Naš Jaša je še vedno bolanček, ampak mu ni hudega. Zvečer "zafibra" čez dan je pa ok. Je pa bol mali fante - slab meter in dobrih 12 kilc[sm=smiley17.gif]
Aja, pa še to, ker jaz sem namreč pozabila in me je mami spomnila. Ste oddale vlogo za uveljavljanje otrok pri dohodnini?
Grem kuhat kosilo. Imejet se lepo, tea

Lara28 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (20.1.2010 14:06:34)

Mojca75 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] zate in za Mojco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]!

Tea - jaz sem tole za  dohodninsko že oddala. Sem lani skoraj zamudila, zato sem letos pohitela!

No naš Anej je pa med večjimi 106 cm in 18kg. Zgleda droben je pa zeloo močen. Je pa med vrstniki vedno med največjimi. In včasih je prav groza, ker se obnaša svojim letom primerno (beri: trmasto) , kaže jih pa več. Zadnjič me je ena soseda vprašala, če gre v jeseni že v šolo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Me je kar stisnilo!

Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>