|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
26.8.2008 17:10:35   
lenika
Mojca zadnjič si me spraševala. Po novih aneksih sem v 31. plačilnem razredu.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.8.2008 18:18:40   
puncica
Sem šla prav gledat, jaz sem pa v 35 in kaj to zdej pomeni?

Grem še mal na sončka. Uživajte.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
27.8.2008 7:44:20   
žmož
Pa je res zatišje tle gor, odkar Grad spet straši! Marija ne pusti se sprovocirat in ne dovoli, da doseže svoj namen - da nisi več na forumu. Prosim, pridi nazaj klepetat z nami, ker z tem, ko si se umaknila, je namen njenih provokacij dosežen. En velik user posted image  zate in  za Evo.
Konec poletja, konec "zatišja" v službi, spet je treba z polno paro naprej. Zato pa še ne pomeni, da ne bomo več klepetale - ale punce, v akcijo.
Aja, se pridružujem Mojčinem problemu izsiljevanja in trmarjenja. Že prej je imela grozno voljo, kar se vsega tiče - če je nekaj hotela oz. si zamislila, ni popustila. Včasih nam jo je uspelo še prepričat, zdaj pa je obdobje, ko ne odneha. Jaz se kar umaknem iz scene in ko se naveliča, sama pride k meni in reče, da je nehala. Še vzgojiteljica v vrtcu mi je rekla, da ima "nezlomljivo" voljo. Vem, da je mogoče grdo videt, da pustiš otroka, da se trmi in da se dere, a bolj rinemo vanjo in ji kaj prigovarjamo, bolj se dere. Sicer pa je bilo tudi pri tavečjem tako obdobje, tako da se tolažim, da bo minilo. Samo popustit ne, ker če se popusti, se naučijo z izsiljevanjem dosegati svoje.
Smo pa imeli za vikend v varstvo majhno kužiko pasme shih tzu. Teta je prisšla na krajše počitnice in se je dobesedno zaljubila v to kužiko in ker je ni imela kam dat, smo jo mi "čuvali" 3 dni. Neverjetno, kako cartasti in pridni kužki so to. Niti enkrat ni zacvilila ponoči, pa je bila prvič brez mamice in ostalih kužkov, zjutraj, ko nas je videla vesela da je kaj. Na sprehodu je nonstop okoli nog, z otroci se je igrala, skratka sladka psička. Žal smo preveč odsotni od doma, da bi si lahko privoščili takega kužka. Imamo pa hrčka in mačko. A ve imate kaj hišnih ljubljenčkov?
In seveda prej ko se poslovim vso srečo Kalini in Leniki, želim, da bi vam čimprej uspelo. Poročajta, kako gre, ok!
Čao, čao

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
27.8.2008 8:24:00   
cofek
jutro punce!

tkole malce na hitro - sem mogla na net, da sem naročila NMK - smo parkrat gledali predenj je šel Ažbe spat in je postal skoraj odvisen od tega - no, zdaj ko ni več "Fafita" (Janeza Škofa) ni več tolk zanimivo. Je pa tudi možnost gledanja preko neta, sam kaj ko naš ne sme videt računalnika, pa tudi ni 100% da bo net delal takrat ko bi Ažbe gledal NMK.
pri nas mamo kar pestro. Ponoči, ko se je selil iz svoje v najino posteljo, je Ažbe padel in si malo prebil spodnjo ustnico (na notranji strani), tko da ima danes Angelina Jolie ustnice. Smo malo hladili že ponoči, pa malo še danes zjutraj. Pol si pa še vedno rine prstek v usta user posted image . Me je kar malo strah, da se ne bo kaj okužilo, ker itak prijema vse mogoče, pol pa v usta...

sem pa mislila da bi Ažbeta marca vpisala v vrtec, pol sem pa malo začela tuhtat, da bi se sredi leta pridružil skupini, ko so že vsi "pokupčkani", pa bi bil tam kot en padalec, se mi je kar malo zasmilil (no, to da sploh ne vemo če bi dobili prostor pustimo ob strani) in sem se odločila da bom vprašala babice če so pripravljene čuvati dva nadebudneža do septembra, ko bo pa sigurno šel v vrtec. Kaj pa ve mislite, so res toliko po skupinah, da se ne bi mogel vključiti al jaz samo preveč kompliciram (moram priznat da ko pomislim da bo šel v vrtec me začne kar malo črvičit - kot bi mogla jaz it)?user posted image
sicer gre pa v "igrajmo se skupaj" sigurno letos.

si pa ne morem pomagat in moram pokomentirat tole trmarjenje - Neža že zdaj trmari (pri štirih MESECIH!!!) da je kaj in me je že kar strah kaj šele bo. Po horoskopu je tudi bikec, podznamenje pa škorpijon user posted image user posted image - jao, jao kaj nas še čaka user posted image . Če se odloči da ne bo več jedla oz. da jo bolj zanima televizija (!!!), ji sploh ne morem obrnit glave oz. jo kako drugače prepričat user posted image . No, hotla sem reč da očitno so punce bolj trmaste kot fantje - v primerjavi z njo je (upam da mi ni treba uporabiti "bil") Ažbe "kot puter". Ja, zna bit še pestro....

nič, uživajte! a se tudi vam zdi da se je že začela jesen (mislim po vremenu, po koledarju že itak).

lp,t

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
27.8.2008 8:28:37   
mojca75
Dobro jutro,

Lenika, Hvala, vidim da ste vsi šolniki tako opredeljeni. To mi je zanimivo, ker je (po mojem mnenju) šolski sindikat eden bolj dejavnih ampak vidim da se je konec koncev naš direktor kar dobro spogajal za nas user posted image

sicer pa pri nas vse po starem, razen da naju je včeraj Mojči odbongala na celi črti in odšla s sosedi na obisk njihove tamale, ki je v varstvu pri babici. sploh nisva mogla verjet, ker zjutraj nama pa take scene dela k grem jaz v službo, in ko jo oddamo v vrtec...

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
27.8.2008 11:39:21   
TiaSara
razen da naju je včeraj Mojči odbongala na celi črti in odšla s sosedi na obisk njihove tamale, ki je v varstvu pri babici. sploh nisva mogla verjet, ker zjutraj nama pa take scene dela k grem jaz v službo, in ko jo oddamo v vrtec...

Punca že ve, kje ima mami šibko točko user posted image .

Cofek - glede skupinic v vrtcu - mislim, da pri teh mladičkih to grupiranje še ni tako izrazito. No vsaj doslej ni bilo, ne vem, če se to tako hitro spremeni.

Marija - upam, da te bomo še lahko brali, čeprav te pa tudi razumem, če se boš drugače odločila.

Žmož - mi imamo enega velikega psa in eno malo muco - mali je še posebej na muco zelo navezan, s psom pa tudi postajata vedno boljša prijatelja.

Jaz sem pa ravno iz CTG-ja kjer so se že risali popadki, ampak jih nisem nič čutila - mislim, da bom še kar nekaj časa v enem kosu, čeprav se mi že zelo lušta na trebuhu spat.

< Sporočilo je popravil TiaSara -- 27.8.2008 11:40:40 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
27.8.2008 11:47:39   
puncica
Pozdravljene punce
Hja tako je to, nekak me ne vleče na RR in potem raje redne stvari naredim v službi, zdejle pa ravno jem, pa bom kak stavek ali dva napisala.

trma se mi zdi da so vsi naši bikci trmasti, naša princeska je pa dvojčica in ne vem po komu je, da je vedno raje bol zadaj in vedno raje prej popusti kot pa da bi se kregala, je taka mila punčka, Vid je pa tak da bi kr grizel in tolkel če česa ne dobi, včeraj je ihtal stopil iz svojga triptrapa in ker ni imel druzga me je udaril (nismo mu neki pustil), pa sem ga nazaj po riti in pol se je šel atiju dret, pol mu je pa še ati povedal da se mamice ne tepe, pol se je pa mal umiriluser posted image Ko ima napad trme in hoče neki dosečt čeprav rečemo NE, potem ga ignoriram in pustim da se zmuli al mu pa kaj druzga pokažem pa se hitr pomiri.

cofek vrtec je pa tako takile mali se še ne grupirajo, vsaj pri nas se niso niti pri Janji niti pri Vidu, to se kaže pri tavečji šele zdaj, sej se igrajo skupaj pa to ampak se igrajo vsak zase z istimi igračami, tako da strah da bi bili preveč pogrupirani je čist odveč, ker tako majhni se še ne grupirajo, to se začne pri 3 letih. No vsaj mi smo imeli take izkušnje. Mene bi bilo bol groza če bi šel otrok v vrtec tam pri 3-4 letih, ko so pa res že pogrupirani pa bi bil ko en samotar, zato se mi pa zdi bolje da se da otroka prej v vrtec, kot pri 3 letih pa strokovnjaki gor ali do, moje izkušnje so take.

Nč gremo naprej delat.

Uživajte

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
27.8.2008 12:42:28   
mojca75
nekak me ne vleče na RR

user posted image ma Punči, kaj smo ti pa spet naredle user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
27.8.2008 15:12:30   
puncica
ma ne niste ve krive nouser posted image , za vse vas pa tud ne morem obdolžit, pač ni tistih starih na forumu, so vse pobegnile, ni nekih ful uau tem, vse se ponavlja, tle pa se mi zdi da imava z mojco večinoma monologe user posted image user posted image , pol pa ni neke škode če takoj zjutraj ne pišem a ne.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
27.8.2008 20:22:54   
mojca75
Ja jest pa takoj zjutraj letim pogledat kako noč ste imeli user posted image  user posted image  user posted image .

Ja, Marija nam manjka, pa mojsonček se ne javi veliko, pa Auroraa je prezasedena (jo razumem, valjda), pa Leniki se začenja šola (user posted image user posted image user posted image ), MAya je že davno obupala user posted image  (škoda), se pa večkrat javi Žmož, pa TiaSara, pa Cofek,..še kar,...Barbs je že davno obupala, me zanima kaj bi nam sedaj kaj napisala, Kalina se sem pa kdaj javi da je ultra zasedena, Zungi se je čist zgubila, pa Mary, pa Lara28, pa... sem še kako bolj dejavno spustila, Pikicaa pa Petka sam pokukata občasno,... ah Punči... jaz bom najbrž do smrti kle user posted image user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
28.8.2008 7:18:00   
žmož
Jutro!
No, pa smo tam - očitno sem odprla sezono prehladov! Šmrkam, kiham, grlo me boli, mislim halouser posted image  Ta mala tudi pokašljuje, ponoči je bila nekaj tečkana, verjetno bo tudi njo kaj prijelo. Groza me je, ko pomislim na zimske prehlade in bolezni. Punčica nč se ne boj, nista sami z Mojco na forumu. Mislim, da smo vse kar se da zasedene, jaz le redko lahko v službi kaj napišem, ko pa pridem domov, pa se najde 1001 opravek. Berem pa redno in bi mi bilo res žal, da bi tale tema zamrla, tako da le veselo pišite.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
28.8.2008 8:11:57   
Kalina
No tko, zdej mam pa slabo vest, ker sm prevec ultra zasedenauser posted image user posted image user posted image

Bom pa zdej kej napisala ob jutranji kavici, ceprov me glava tko boli, da se sama nevem vec kaj naj. Tole traja ze dober teden, vsak bozji dan imam glavobol. Verjetno od zivcev in stresa. Razmisljam o vrtcu, kako bo, odkar sem izvedla, da gremo v nov postopek, sem cisto obremenjena kako bo, privlekla sem stare papirje od prvega postopka in grunta, berem, se spominjam..uceri sm gledala na Kanalu A oddajo o umetni v Britaniji, pa sm jokala se pol ure pol. Sm tko okupirana, da cist pozabim, da se v ponedeljek vraca nas ockauser posted image Komaj cakam.

No, ker ste govorile o trmi, moram povedat, da ma nasa tud napade trme in histerije. Ampak se prav vidi da probava izsiljevati. Vcasih jo ignoriram, vcasih se pomenim z njo, vcasih pa tud jst vn padem, odvisno od situacije. Drugace je pa tak cukrcek, ful se rada lubcka z mamico, ajaaaa, to morm povedat. Jaz nevem a je ona dojela o cem in kaj govorim, ko se pogovarjam z kom o postopku itd. Res je da dostkrat recem, mi bomo pa kmalu meli dojencka al pa kej tazga. No vceraj jaz lezim pred tvjem, pride Kalinca, me z roko zacne bozat po trebuhu in govori; Aja bebi, mala bebi! Jst sm bla cist v sokuuser posted image Ful lep obcutek, k bi vsaj ze zdej bil bebi notruser posted image Ampak sej bo.

Me pa se neki mal skrbi. Kot veste smo "balkanci"user posted image No in me kr malo moti, ko smo pri mojih, dostkrat moji govorijo z njo srbohrvasko, mislim sej nevem a sm tecna al kaj, sam glede na to da je v tem obsobju, da vse pobere in si zapomni, me to moti, ker pol ful mesa besede. Da se razumemo, nisem proti da pozna oba jezika, podpiram to, ampak hocem, da je slovenscina na prvem mestu. In zanc, ko smo bili pri mojih, je bila se ena teta, in moj oci se igra z K, in ji zacne neki razlagat in mu recem; Dej oci prosim slovensko! Njemu ni problem, lepo zacne slovensko, sej verjamem da on cist podzavestno. NO in pol je ta teta kr neki pametovat zacela, kaj se pa grem bla bla bla. Sm ji sam rekla, da je ona svoje otroke vzgajala kokr je hotla, moje nej pusti na miru. In me je gledala k da sm ena cudakinja.

No tko, zdej bom pa cakala, da se kera kej napiseuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
28.8.2008 9:08:25   
cofek
jutro!

no, tudi jaz takoj ko prižgem računalnik in grem na net, grem najprej k majčicam pogledat kaj se dogaja, pol šele druge stvari opravim. Tko da bi bilo tudi meni žal, če bi tema zamrla. Je pa tako - ko smo bile noseče smo pisale 100/uro, pa pol od novorojenčka naprej tudi, potem so pa počasi začele upadat čveke in nas je ostalo sam enepar, ki še vztrajamo (po moje je z vsemi temami, ki začnejo pri nosečnosti tako). In me se ne damo .
Sicer se oglašam bolj poredko zdaj, ko mamo še Nežo, ker nočem smetit tukaj po tem forumu, če se pa kaj z Ažbetom zgodi, pa itak takoj zatožim . Pa tudi veliko svojih problemov tukaj rešim.

Kalina glede jezika - veš po moje smo vsi malce preobčutljivi glede srbohrvaščine, pa sploh ni jezik kriv (pač zgodovina). Glej po moje je prav da že zdaj sliši oba jezika in bo sčasoma začela razlikovat med njima, jih bo pa oba poznala in to ji zna še kako prav prit (recimo, če se bo odločila učit rusko al pa kak drug slovanski jezik). Saj bo spoznala da tukaj je uradni jezik slovenščina in se bo lepo prilagodila - sploh če gre v vrtec (mimogrede a nisi pisala, da še nekaj časa ne bo šla?). Sem enkrat na busu v Lj slišala punčko, ki je bila stara cca. 3 leta in je mešala italijansko in slovensko - očitno so z njo govorili eni slovensko eni italijansko. A če bi bil pa kak drug jezik bi bilo pa OK? Od U sestrična je poročena v Londonu in s svojima otrokoma lepo govori slovensko, mož pa pač angleško in otroka razumeta oba. Je pa res ta starejša, ko je začela govorit (ta mlajši je toliko star kot Ažbe in še bolj malo govori, ampak tako hiperaktivneega otroka še nisem videla - no, pa to je že druga tema ) meša oba jezika in jo je bilo malce težje zastopit, ker nisi vedel ali je povedala zadevo v angleščini, slovenščini ali v svojem jeziku . No, to je samo moje laično mnenje - bi mogla kakega strokovnjaka vprašat.
Meni je ful smešno, ko od U nečaka, ki sta stara 18 in 16 let ne razumeta hrvaško, ker meni je to pač samoumevno.

nič, lep dan še naprej, t

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
28.8.2008 9:11:56   
mojca75
Kalina jaz te podpiram pri izbiri jezika, jaz mam sicer čist slovenske korenine, ampak se mi zdi prav da če živiš v SLO pač naučiš otroka SLO, in zato bi jaz z Kalinco govorila striktno SLo, drugi pa kakor želijo.

zanimivo mi je da je problem samo v bivših YU ker če bi šla v nemčijo bi bilo jasno da moraš otroka naučit nemško.

Vglavnem sem pristaš tudi tega da se dajo otrokom imena skladno z okoljem kjer bo živel. A si predstavljate da živite v črni gori pa date otroku ime Janez, Micka, al pa France. Pač niso za tisto okolje. daš kaj bolj "mednarodnega"

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
28.8.2008 10:20:47   
TiaSara
Ojla - meni je tudi tale naš forum tako domač. Čeprav bi zdaj pasala tudi k Septembrkam, ki jih seveda spremljam, pa me kar ne potegne. Tu med vami se pa počutim kot doma. Saj res pogrešam par čvekic, ampak mi je pa tudi jasno, da je ob dnevnih aktivnostih težko vse folgati. Jaz imam sedaj spet malo več časa, pa bom tudi kmalu prezasedena user posted image . V glavnem user posted image za vse majčice 2006!

Kalina - tudi meni se zdi zelo lepo, da si se odločila, da bo za Kalino prvi jezik slovenščina, saj bo tu živela. Nič pa ni narobe, če se drugi pogovarjajo z njo v drugem jeziku, to jo bo samo obogatilo. Morda bo od začetka res kaj pomešala, ampak se otroci zelo hitro naučijo več jezikov. Moj nečak je "mešanček"user posted image , pa ga oče včasih kar namenoma uči tudi svojega jezika, saj je prav, da pozna tudi to kulturo iz kjer ima korenine. In kar se mene tiče je sbrohrvaški jezik zelo lep in nič manj vreden kot katerikoli drug.
Aja, pa glede glavobola - upam, da je res le od stresa, ker drugače pa ni čist O.K., da te glava kar vsak dan boli. Ali maš morda kaj vnete sinuse ali kaj podobnega?

Žmož - pri nas smo že pred kakšnim tednom kar družinsko odprli sezono prehladov - ja, tudi jaz se zgrozim, ko pomislim, kako dolga bo še jesen, pa zima in potem pomlad, ko se končno začnejo bolezni malo umirjati.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 10:40:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
28.8.2008 14:21:41   
puncica
Pozdravljene punce
No vidim da je treba mal pojamrat da se nič ne dogaja in pišemo monologe pa se usujete user posted image
Drugače pa pri nas nič novga, jem jabolko, sodelavec je mel mal degustacije s kozjimi siri, ki jih jaz nisem probala, me ni potegnilo, jaz sem pobrala vse melonce dol in sem bla sita user posted image , ne bi rekla če bi imel kako pico, uh te se pa ne bi branila.

kalina tudi pri nas v družini imamo dvojzično družino, moj polbrat se je poročil z ukrajinko in njena mamica govori z njo ukrajinsko z atijem govori slovensko. Zdaj je stara okol 10 let, ne vem, ker se bol malo vidimo ampak ko jo vidim, kako hitro preklopi na ukrajinščino in kako hitro na slovenščino ne morem verjet, pa nobenga naglasa al pa kaj, čist čisto govori slovensko in ukrajinsko. Prav zanimiva je videt, je bilo pa včasih tako da je mene kaj spraševala po ukrajinsko pa ji je rekla mamica da naj po slovensko pove, ko je še mešala ampak men je blo to tako ljubko, tako da po moje ni nič narobe če z otrokom drugi govorijo drug jezik, če bi sama bila poročena v tujini s tujcem bi sigurno z otrokom govorila slovensko pa briga me kje smo ampak otrokov prvi jezik bi bil ta tuji kjer bi živeli. Tudi če bi živeli v Sloveniji in bi npr. oče govoril z otrokom v tujem jeziku ne bi imela nič proti ampak njen prvi jezik bi bil slovenski. Tako jaz vidim to.

Ja nič grem delat, moram zaslužit plačo user posted image in mam gužvo. Uživajte.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
28.8.2008 14:39:44   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

.... meni je tudi tale naš forum tako domač. Čeprav bi zdaj pasala tudi k Septembrkam, ki jih seveda spremljam, pa me kar ne potegne. Tu med vami se pa počutim kot doma.

evo, se podpišem! tudi jaz bi spadala še med aprilčice, pa sem se 1x celo javila pri njih in celo na seznam so me dale (s tem da je Neža postala Zala user posted image , ampak pustimo podrobnostiuser posted image ), pa mi nekako ne potegne. Poleg tega so pa še čisto preveč aktivne in na dan napišejo po 2 strani, kar mi je čisto preveč za brat - se mi zdi da bi lahko pol cel dan sam na netu visela in komentirala user posted image .

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
28.8.2008 15:41:09   
Anonimen
Ojla punce,

Se opravičujem ker motim. Zanima me ali imate kak seznam kok so vaši malčki težki in veliki.user posted image  Samo za primerjavo bi rada, ker imam deklico enako staro kot so vaši malčki, ki je postala precej neješča toda ne zdi se mi suha.

Ima : 11.8kg in 87cm.

A je to uredu?

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
28.8.2008 16:16:02   
žmož
Ola ****,
moja pupica je tudi bolj drobna - ima 11.200, velika pa je tam okrog 85 cm. Je pravi drobižek, pa se ne sekiram preveč dokler je zdrava. Je pa vse, ni kaj preveč zbirčna- seveda če le hoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
28.8.2008 19:50:45   
lenika
Pravkar sem pršla domov iz prvega roditeljskega sestanka s starši in sem preživela.user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
28.8.2008 19:59:27   
TiaSara
Lenika - user posted image za uspešen štart!

**** - naš korenjak ima trenutno 89 cm in nekaj čez 12 kg.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
28.8.2008 20:50:07   
mojca75
**** - naša ima cca 12,3 kg (vagana oblečena, brez plenice, teden nazaj) in vsaj 90 cm (lahko že kakega več).

lenika - bravo punca! Samo še jutri user posted image , sej veš user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
28.8.2008 21:26:49   
F*S*M
Ojla bejbe, kako ste kaj?

Opažam, da mene pa nobena ne pogreša sedaj pa ne vem al vam nisem všeč, al se enostavno takšen duhec tle gor (no sej zadnje cajte sem res).

Tako sedajle sem prišla iz šihta in čakam mojga korenjaka da pride domov, se stepa z atijem po svetu. NO sej ure se pa tako al pa tako  ne znata držat, no pa sej ni važen pa mal vam klofam tukaj GOR.

Zelo rada vas berem, zato bi bilo res škoda da bi ta tema zamrla, res pa je da zaradi dela in vseh drugih obveznosti nimam vedno časa klofat po tipkovnici. Sem pa zadnjič ko se je spet ta grad javil takoj pisala administratorki naj jo opozorijo, samo je zopet naredila štalo in nam je odgnala marijo, kar mi je zelo žal ko pa je taka faca ta ženska, tolk je dala že v življenju skozi, da jo lahko mi samo občudujemo in ji ne želimo ničesar slabega.

Sem pa zadnjič opazila, pri materah ki imajo prvič otroke, kako to komplicirajo za čisto vsako stvar, zdaj pa ne vem al sem jaz čudna so one, jaz tega ne razumem več, ko so to občutljive za vsako malenkost. No pa saj ni važen, ampak jaz mam res čist drugačno predstavo o dojenčkih glede ravnanja z njimi, al pa sem že tolk s prakse.

no to bi bilo to

lep pozdrav

suzana

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 22:00:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?