Rok_LM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rok, treba se bo malo javit. Kako je kaj Lena? Pa Rok in Marjetka? Daj mi prosim javi, ko boste na Štajerskem, se moramo obvezno videt!!!! Še prej pa kako slikico prilimaj, ali pa v album daj Ja, ja saj vem. Saj mi je že malo nerodno, ampak če nimam nobenega časa. Upam, da bo čez zimo kaj bolje, pa se bom večkrat oglasil. Tudi bral vas nisem kaj dosti, tako, da nisem ravno na tekočem, kaj se dogaja pri vas. Saj ne vem bubi a naj ti čestitam, mi je kar malo nerodno vprašat, ampak, saj ste že dobili novega člana družine , a ne? Mi sicer prihajamo ta vikend po skoraj dveh mesecih na Štajersko, ampak imamo eno hudo čago v planu, v nedeljo pa letimo domov ker se pri nas že začenja Miklavž, ki ga ne smemo zamuditi, ker so bili naši otroci letos tako hudo pridni . Pridemo pa skoraj sigurno v decembru še enkrat, takrat pa se vam oglasim, da se dobimo na eni kavici in da mi malo poveš kaj je novega med novemberkami. Žal sem se oglasil samo na hitro med službo, tako da več o naših treh naslednjič, ko vam prilimam še kakšno sliko, zaenkrat le toliko, da sta Rok in Marjetka prava , z Leno pa na žalost ni nič bolje. Tudi izvidov iz Milana še nismo dobili, kot da jih polži nosijo v Ljubljano. Kako pa kaj sosedje s sosednjega hriba ? A je s Hano že kaj bolje? Hvala za vse čestitke za Lenin RD, čestitke pa vsem novemberskim slavljencem (za nazaj in za naprej) tudi od naše družine.