|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
28.11.2007 10:24:43   
amy26
Pri nas vse po starem, bi se več oglasila na rr pa enostavno ni časa.

čestitke Luki za peticeuser posted image user posted image user posted image  mi jih še čakamo, pa čakamo tudi zobke od Ele, nima še nobenega pa je stara že 8.mesecev, očitno bo dobila kasneje kot jih je Tina od Nineuser posted image
in upam da ne bo preveč hudo ko bodo ven lezli

dojimo se še vedno polno, + poje par žličk juhe na dan, no včeraj je pojedla celo cca 60ml skuhanga jabolčka, mleka nobenega noče, ne mara flaše,
pa kokr je bila skregana z zizo je zdaj njena najboljša prijateljicauser posted image  sploh zvečer ko dudo pljune in se priklopi

Aleks je pa čedalje bolj razumen, pa velik fant proti Eli.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.11.2007 10:25:46   
amy26
nova stran po dolgem cajtu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.11.2007 11:37:43   
Rok_LM
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Rok, treba se bo malo javit. user posted image user posted image user posted image  Kako je kaj Lena? Pa Rok in Marjetka? Daj mi prosim javi, ko boste na Štajerskem, se moramo obvezno videt!!!! Še prej pa kako slikico prilimaj, ali pa v album daj user posted image

Ja, ja saj vem. Saj mi je že malo nerodno, ampak če nimam nobenega časa. Upam, da bo čez zimo kaj bolje, pa se bom večkrat oglasil. Tudi bral vas nisem kaj dosti, tako, da nisem ravno na tekočem, kaj se dogaja pri vas.

Saj ne vem bubi a naj ti čestitam, mi je kar malo nerodno vprašat, ampak, saj ste že dobili novega člana družine user posted image , a ne?

Mi sicer prihajamo ta vikend po skoraj dveh mesecih na Štajersko, ampak imamo eno hudo čago v planu, v nedeljo pa letimo domov ker se pri nas že začenja Miklavž, ki ga ne smemo zamuditi, ker so bili naši otroci letos tako hudo pridniuser posted image .

Pridemo pa skoraj sigurno v decembru še enkrat, takrat pa se vam oglasim, da se dobimo na eni kavici in da mi malo poveš kaj je novega med novemberkami.

Žal sem se oglasil samo na hitro med službo, tako da več o naših treh naslednjič, ko vam prilimam še kakšno sliko, zaenkrat le toliko, da sta Rok in Marjetka prava user posted image , z Leno pa na žalost ni nič bolje. Tudi izvidov iz Milana še nismo dobili, kot da jih polži nosijo v Ljubljano.

Kako pa kaj sosedje s sosednjega hriba user posted image ? A je s Hano že kaj bolje?

Hvala za vse čestitke za Lenin RD, čestitke pa vsem novemberskim slavljencem (za nazaj in za naprej) tudi od naše družine. user posted image user posted image user posted image

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.11.2007 11:40:21   
petarda
Rok...imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.11.2007 11:41:26   
petarda
Ah...mi je že pobegniluser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
28.11.2007 14:35:23   
petarda
Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.11.2007 17:06:34   
Urša
Vse najboljše Sergej in Lena!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.11.2007 17:07:56   
Urša
Amy, čakamo slikice...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.11.2007 18:23:11   
*bubi*
Čer! user posted image

Danes pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.11.2007 18:34:31   
NinaŠ
Danes pa je

?????? no, povej, saj veš da smo firbčne  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.11.2007 18:36:41   
NinaŠ
očitno bo dobila kasneje kot jih je Tina od Nine

user posted image to boš lahko čez 3 mesece rekla user posted image .... ima še ogrooomno časa user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
28.11.2007 18:42:11   
NinaŠ
Fuser posted image Tina se je v banji pokakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.11.2007 18:42:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Čer! user posted image

Danes pa je user posted image user posted image user posted image

Kaj je??? Joj, ti si zmeraj tak skrivnostna user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.11.2007 18:43:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Fuser posted image Tina se je v banji pokakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.11.2007 18:51:57   
NinaŠ
Sergej in Lena vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.11.2007 18:55:28   
šmarnica
Vsem iskrena hvala za vse čestitke, ki ste jih namenile Minei.
Petarda: eh, mi še nismo prišli niti do 10 kg. Raste pa kot konoplja. In postaja izredno spretna. Govori vse, v stavkih. (sicer govor še ni popoln - nekatere besede razumemo le domači, večino se jo pa da zastopiti).
Iskrene čestitke čisto vsem novemberčkom, ki so praznovali rojstni dan. Moram priznati, da jaz žal ne obvladam datumov in vas lahko le občudujem, ker vodite toliko enih evidenc. Od tega, kako je ime kateremu otroku, do tega kaj vse že obvlada, kadaj praznuje,... Dobre ste!!!
Jaz sicer pokrivam veliko področij - ampak ne tu na internetu. Doma bolj obvladam situacijo. Pa na delovnem mestu še bolj. Imam vse pod "kontrolo". Tako, ta babjo. user posted image user posted image user posted image .

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.11.2007 19:09:33   
petarda
Jaz sicer pokrivam veliko področij - ampak ne tu na internetu. Doma bolj obvladam situacijo. Pa na delovnem mestu še bolj. Imam vse pod "kontrolo". Tako, ta babjo

Meni gre zaenkrat še celotno pokrivanjeuser posted image ...to so pa še mlada letauser posted image ...pa brez zamere user posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.11.2007 19:11:46   
petarda
Petardito že eno uro spiuser posted image ...sva se igrala na tleh in se je stisnil k meni in ga vprašam, če je utrujen, pa pravi da je, se nasloni, stiska in zaspiuser posted image ...Sem ga samo prenesla v posteljo in upam, da ne bo potegnil v nočno brez večerjeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.11.2007 19:17:54   
petarda
Pa kako majo otroci zanimive asociacije...Mi je prejle težil, da je žejen, žejen, žejen...in mu dam za pit, naredi požirek in ima dostuser posted image pa skoz take počne...In mu rečem: "To pa ni bila neka huda žeja, ne?" Pa mi odgovori: "Ne, mami...ni bla huda žeja. Dobra žeja je bila!" user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zadnjič sem nekaj zarobantila nad njim, pa mi je rekel: "Mami! Ti nisi prijazna! Ti si hudobna! user posted image "

Pa če mu hočem čevlje obut, on pa nebi...potem reče: "Ne dovolimuser posted image , da mi obuješ čevlje. Tega ti ne dovolimuser posted image "user posted image ....In zdaj sem jaz začela po njemu povzematuser posted image ...se zdaj dostikrat slišim, ko mu rečem NE DOVOLIMuser posted image

Pa zadnjič nekaj reževa...pa mi reče: "Daj mi škarje, mami. Jaz bom to poškarjal." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.11.2007 19:22:20   
šmarnica
Petarda - tole z EMŠO-m ti bo pa vrnila. user posted image Za kakšno stvar tudi prav pride (ne moreš verjeti).
Ker ste zares prijazne (tudi ti petarda) sem vam odprla nov alubum - geslo: mineta. Če vas zanima, kakšna je Minea, si jo mirno oglejte.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.11.2007 19:23:28   
šmarnica
Aja - Petarda, tvoj mali mora biti pa pravi cuker. Njegove izjave so FANTASTIČNE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Enkraten fantek.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.11.2007 19:27:41   
petarda
Ker ste zares prijazne (tudi ti petarda)

Kako to misliš...tudi ti petardauser posted image ...še posebno jaz!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj si grem pa pogledat slikice naše borke.user posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.11.2007 19:34:41   
petarda
Kakšna srčica je Minea user posted image ...pa kaj ma dobro čupo!!! Taka prikupna, kodrolasa navihanka user posted image  A tisto je pa njen bratec? Daj še ostala dva prestolonaslednika pripopaj.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.11.2007 19:52:11   
*bubi*
Iiiiiiiiiiii, Minea user posted image  Na zadnji slikici pa nam puso pošilja? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.11.2007 19:56:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Samo to je pa res  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi se je samo 1x do zdaj - ko ga je patronažna prvič kopala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.