|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
25.11.2007 21:26:02   
petarda
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.11.2007 21:26:39   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.11.2007 21:30:49   
petarda
...ah grem....da se boste lahko razpričale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.11.2007 7:39:54   
petarda
Dobro juuuutrooooouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.11.2007 7:43:39   
amy26
dobro jutro

smo imeli kar naporen vikend, v soboto smo praznovali RD od Aleksa, včeraj pa v gostilni RD od tašče okroglih 50let, najedli smo se, naplesali tudi, celo Ela in Aleks sta se vrtela pa še Ela je ful ploskala maskonterjemuser posted image

slikice sledijo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.11.2007 8:31:22   
Naty_ka
Dan mačke. user posted image

Jaz pa sem danes tako dobre volje...user posted image  V tem vikendu smo ukinili flaško z mlekom zvečer (sem ugotovila da je bilo bolj podpiranje moje lenobe kot pa želja od S), in smetarji so nam odpeljali dudo tako da tudi te več nimamo user posted image . No, to z dudo je sicer že stara finta a vseeno. Ene dva meseca nazaj je S zjutraj sedel na kahli, imel dudo v ustih in mi ful nekaj razlagal. Pa mu pade duda direkt v kahlo - je sedel tak da jenoge držal fejst na široko. P asva se potem hecala, jo vrgla v koš in je cel čas govoril da jo bojo strici odpeljali.
No, pa sem ga že v petek opazovala da se je z dudo samo igral in je potem več niti ni hotel imeti v ustih. Potem pa kot da je pozabil na njo. Kot da je sploh nikoli ni imel. Pa danes zjutraj to pvem v vrtcu in mi vzgojiteljica z nasmehom pove da je v vrtcu že od srede nima.
Zgleda da sem si pokvarila presenečenje, ker je rekla da so mi to hotele povedati v sredo, ko ima RD...
Jaz sem tak ponosna na mojega malega škrata. user posted image user posted image user posted image  Do dveh let smo se rešili vsega. Zdaj nam ostane še samo plenica ponoči.
Aja, pa dve petici še morata zrasti potem pa je to to...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.11.2007 8:40:55   
Naty_ka
In vse najboljše želim slavljenjcem, ki jim še nisem uspela voščiti. Ta vikend se je non stop nekaj dogajalo, tako da skoraj nisem utegnila priti do računalnika.

Mark Patrik, Adam in Aleks

user posted image

in današnja slavljenka Minea

user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.11.2007 8:42:57   
Naty_ka
Samo šmarnica pa se nam tudi že dolgo ni oglasila...user posted image

In zadnjič sem nekje na forumu videla da se je "naš" moški vrnil in bil na eni debati. Očitno smo ga res prestrašile da se pri novemberkah več nič ne oglasi...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.11.2007 9:14:12   
ada2
dobro jutro!!!!!!

zdaj sem se obilno najedla in čakam, da se mama zrihta, pa grema v hofera, potem imam v planu peglanje, popoldne pa si me je mama naprosila za prevoz v Majšperk v tovarno volne (itak, da jo bom pelala, ker potem še vedno za tamaučka volno kupi in kak pulover naštrikauser posted image user posted image user posted image ). pa Nuši moram bucke kupit.

kak je fajn imet PDuser posted image user posted image user posted image

ampak so nam za december pisali deljene sobote, torej ne več 12 ur, ampak dopoldne ali popoldne, nedelje so ostale 12, in se že dogaja, da so nekateri po 13 dni zaporedoma pisaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si predstavljate, da ste prvi teden v službi popoldne od 14 - 20 od pon do sob, v nedeljo pridete zjutraj ob 7, domov greste zvečer ob 19, potem pa v ponedeljek pridete spet zjutraj ob 6.30 in tako še naprej do soboteuser posted image user posted image user posted image
pa ne mi zdaj rečt, da je po zakonu, da je treba imet na teden en dan fraj, ker to ITAK VSI PRI NAS VEJO!!!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.11.2007 9:17:16   
ada2
aja, jaz na srečo nimam tak hudi razpored za december, res, da delam za božič 12 uruser posted image  (saj drugo mi ni hudo, kot to, da ne bom zraven ko se bodo darila odpiralauser posted image ), pa potem 30 v nedeljo tudi, pa potem še 1 ali 2, ampak vsaj več kot 8 dni zaporedoma nimam user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.11.2007 9:19:02   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Minea vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.11.2007 9:19:37   
ada2
ej, a katera ve kdaj praznuje Anej od Nej?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.11.2007 9:20:15   
ada2
no, zdaj pa šibam v hoferauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.11.2007 13:24:34   
*bubi*
Dan! user posted image

Boga Ada user posted image  Midva pa ravno kombinirava, kako bo user posted image  cele praznike fraj user posted image  Čisto cele. Do zdaj še ni bil nikoli, ali je delal za božič, ali za novo leto, najpogosteje pa oboje. Ja, kaj mu pomaga, da je za silvestrovo fraj, če dela 1. ob 6ih zjutraj user posted image  Ampak to fraj silvestrovo znajo šefi naprej vrečt user posted image  Letos pa bo koristil očetovski dopust. Neplačan, pa kaj za to. Bo pa pri bencinu prišparal user posted image . In zaradi praznikov dejansko rabi ful malo delovnih dni.

Mi pa smo tudi 12 dni doma user posted image  Samo se bo treba za strokovnega učit user posted image  Eh.... nikol ni konec user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.11.2007 15:22:58   
Urša
Bubi, kašnega strokovnega pa imaš? Zakonodaja, ustava in slovenščina?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
26.11.2007 16:42:25   
*bubi*
Ja. Klasičnega. Samo moram najprej še 2 nastopni naredit. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
26.11.2007 20:42:33   
NinaŠ
Minea vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
26.11.2007 20:45:12   
NinaŠ
Drugače pa - dober večer!

Drobižka sem komaj zdaj spravila v posteljo, evo jaz si bom pa odprla eno pivce in počakala user posted image da pride iz službe. Ja, zraven se bom pa basala s polnjenimi bobi palčkami user posted image - sem jih danes po dooolgem času spet srečala v trgovini in se jim nisem mogla upreti user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.11.2007 8:27:57   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Mi smo pa danes ponoči malo kašljali.user posted image Pa ob štirih ponoči se je spomnil na dudo, pa sva ga oba z user posted image  prepričevala, da dude ni in je na srečo potem tudi zaspal user posted image .

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.11.2007 10:33:35   
Naty_ka
Pa to ne moreš verjeti kakšno zatišje postalo pri novemberkah...user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.11.2007 14:11:43   
ŽELJA2
EJ KJE STE VSE???

A ne vidte da tonemo??user posted image

No, sej jest bom tudi čisto kratka. Sem zdele vse pospravila (posoda, posesala, pomila po tleh,....) Zdej se pa mal oddahnem potem pa pičim po otroka. Je šel danes kar v vrtec. Čeprav je rekla vzgojiteljica, da jih ful manjka. Upam, da bomo šli skoz brez problemov.

Se še pol kaj tipkamo.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.11.2007 17:32:38   
NinaŠ
Našla sem nas čisto na dnu strani user posted image .... ....sumljivo user posted image .

S Tino sva bili na kontroli pri P in je OK, tako da gre jutri v vrtec, jaz pa v službo user posted image .

Včeraj zvečer in danes opoldne, ko je Tina spala, sem uspela vkup spravit fotoknjigo,  ki jo bomo podarili starim staršem za novo leto user posted image . Ful mi je dobro ratala, ampak zdaj mi je pa sploh noče odpret user posted image user posted image .... upam, da ni izgubljena user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.11.2007 19:45:03   
NinaŠ
A se ve hacate al' kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kje ste vse?????
Le vkup, le vkup ženske, drugač letos ne bo snega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.11.2007 19:51:37   
Urša
Jaz sem tukaj!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.11.2007 20:08:43   
NinaŠ
Urša, a si se že odpočila po žurki? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.