![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 21:26:02
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 21:26:39
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 21:30:49
|
|
|
|
petarda
|
...ah grem....da se boste lahko razpričale
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 7:39:54
|
|
|
|
petarda
|
Dobro juuuutrooooo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 7:43:39
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro smo imeli kar naporen vikend, v soboto smo praznovali RD od Aleksa, včeraj pa v gostilni RD od tašče okroglih 50let, najedli smo se, naplesali tudi, celo Ela in Aleks sta se vrtela pa še Ela je ful ploskala maskonterjem slikice sledijo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 8:31:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan mačke. Jaz pa sem danes tako dobre volje... V tem vikendu smo ukinili flaško z mlekom zvečer (sem ugotovila da je bilo bolj podpiranje moje lenobe kot pa želja od S), in smetarji so nam odpeljali dudo tako da tudi te več nimamo . No, to z dudo je sicer že stara finta a vseeno. Ene dva meseca nazaj je S zjutraj sedel na kahli, imel dudo v ustih in mi ful nekaj razlagal. Pa mu pade duda direkt v kahlo - je sedel tak da jenoge držal fejst na široko. P asva se potem hecala, jo vrgla v koš in je cel čas govoril da jo bojo strici odpeljali. No, pa sem ga že v petek opazovala da se je z dudo samo igral in je potem več niti ni hotel imeti v ustih. Potem pa kot da je pozabil na njo. Kot da je sploh nikoli ni imel. Pa danes zjutraj to pvem v vrtcu in mi vzgojiteljica z nasmehom pove da je v vrtcu že od srede nima. Zgleda da sem si pokvarila presenečenje, ker je rekla da so mi to hotele povedati v sredo, ko ima RD... Jaz sem tak ponosna na mojega malega škrata. Do dveh let smo se rešili vsega. Zdaj nam ostane še samo plenica ponoči. Aja, pa dve petici še morata zrasti potem pa je to to...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 8:40:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
In vse najboljše želim slavljenjcem, ki jim še nisem uspela voščiti. Ta vikend se je non stop nekaj dogajalo, tako da skoraj nisem utegnila priti do računalnika. Mark Patrik, Adam in Aleks in današnja slavljenka Minea
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 8:42:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
Samo šmarnica pa se nam tudi že dolgo ni oglasila... In zadnjič sem nekje na forumu videla da se je "naš" moški vrnil in bil na eni debati. Očitno smo ga res prestrašile da se pri novemberkah več nič ne oglasi...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 9:14:12
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro!!!!!! zdaj sem se obilno najedla in čakam, da se mama zrihta, pa grema v hofera, potem imam v planu peglanje, popoldne pa si me je mama naprosila za prevoz v Majšperk v tovarno volne (itak, da jo bom pelala, ker potem še vedno za tamaučka volno kupi in kak pulover naštrika ). pa Nuši moram bucke kupit. kak je fajn imet PD ampak so nam za december pisali deljene sobote, torej ne več 12 ur, ampak dopoldne ali popoldne, nedelje so ostale 12, in se že dogaja, da so nekateri po 13 dni zaporedoma pisani si predstavljate, da ste prvi teden v službi popoldne od 14 - 20 od pon do sob, v nedeljo pridete zjutraj ob 7, domov greste zvečer ob 19, potem pa v ponedeljek pridete spet zjutraj ob 6.30 in tako še naprej do sobote pa ne mi zdaj rečt, da je po zakonu, da je treba imet na teden en dan fraj, ker to ITAK VSI PRI NAS VEJO!!!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 9:17:16
|
|
|
|
ada2
|
aja, jaz na srečo nimam tak hudi razpored za december, res, da delam za božič 12 ur (saj drugo mi ni hudo, kot to, da ne bom zraven ko se bodo darila odpirala ), pa potem 30 v nedeljo tudi, pa potem še 1 ali 2, ampak vsaj več kot 8 dni zaporedoma nimam
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 9:19:02
|
|
|
|
ada2
|
Minea vse najboljše!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 9:19:37
|
|
|
|
ada2
|
ej, a katera ve kdaj praznuje Anej od Nej?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 9:20:15
|
|
|
|
ada2
|
no, zdaj pa šibam v hofera
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 13:24:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan! Boga Ada Midva pa ravno kombinirava, kako bo cele praznike fraj Čisto cele. Do zdaj še ni bil nikoli, ali je delal za božič, ali za novo leto, najpogosteje pa oboje. Ja, kaj mu pomaga, da je za silvestrovo fraj, če dela 1. ob 6ih zjutraj Ampak to fraj silvestrovo znajo šefi naprej vrečt Letos pa bo koristil očetovski dopust. Neplačan, pa kaj za to. Bo pa pri bencinu prišparal . In zaradi praznikov dejansko rabi ful malo delovnih dni. Mi pa smo tudi 12 dni doma Samo se bo treba za strokovnega učit Eh.... nikol ni konec
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 15:22:58
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, kašnega strokovnega pa imaš? Zakonodaja, ustava in slovenščina?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 16:42:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja. Klasičnega. Samo moram najprej še 2 nastopni naredit.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 20:42:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Minea vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 26.11.2007 20:45:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa - dober večer! Drobižka sem komaj zdaj spravila v posteljo, evo jaz si bom pa odprla eno pivce in počakala da pride iz službe. Ja, zraven se bom pa basala s polnjenimi bobi palčkami - sem jih danes po dooolgem času spet srečala v trgovini in se jim nisem mogla upreti .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 8:27:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Mi smo pa danes ponoči malo kašljali. Pa ob štirih ponoči se je spomnil na dudo, pa sva ga oba z prepričevala, da dude ni in je na srečo potem tudi zaspal .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 10:33:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa to ne moreš verjeti kakšno zatišje postalo pri novemberkah...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 14:11:43
|
|
|
|
ŽELJA2
|
EJ KJE STE VSE??? A ne vidte da tonemo?? No, sej jest bom tudi čisto kratka. Sem zdele vse pospravila (posoda, posesala, pomila po tleh,....) Zdej se pa mal oddahnem potem pa pičim po otroka. Je šel danes kar v vrtec. Čeprav je rekla vzgojiteljica, da jih ful manjka. Upam, da bomo šli skoz brez problemov. Se še pol kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 17:32:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Našla sem nas čisto na dnu strani .... ....sumljivo . S Tino sva bili na kontroli pri P in je OK, tako da gre jutri v vrtec, jaz pa v službo . Včeraj zvečer in danes opoldne, ko je Tina spala, sem uspela vkup spravit fotoknjigo, ki jo bomo podarili starim staršem za novo leto . Ful mi je dobro ratala, ampak zdaj mi je pa sploh noče odpret .... upam, da ni izgubljena
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 19:45:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
A se ve hacate al' kaj Pa kje ste vse????? Le vkup, le vkup ženske, drugač letos ne bo snega
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 19:51:37
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem tukaj!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.11.2007 20:08:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša, a si se že odpočila po žurki?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.