|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
27.11.2007 20:17:28   
*bubi*
Ku-kuc! user posted image

Spet služba popoldan. Bubi me že po strani gleda user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
27.11.2007 20:24:23   
NinaŠ
Bubi me že po strani gleda

...in zvečer vzklika "Huraaa, teta bubi je domov prišla" user posted image  

...ma šit, sam te popoldanske službe so res user posted image user posted image user posted image , ampak nimamo kaj.
Mene so danes sicer prijetno presenetili, da je spremenjen razpored dela in sem jutri izjemoma le dopoldne v službi user posted image (namesto cel dan)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
27.11.2007 20:40:14   
til
Čao !

Ampak to je res sumljivo da sploh ne napolnemo ene strani. Ja kaj čmo naši otroci nas zdaj bolj rabijo da se z njimi ukvarjamo ko pa nas skoraj nič ne vidijo mene se Tilen ko pridem iz službe kar močno drži saj se vidiva na dan po slabe tri ureuser posted image  kar pa je v primerjavi s prej ko sva bila 24 ur na dan skupaj presneto malo!

kaj bo Ada zdaj na to rekla ko ima tako zakompliciran delavni časuser posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.11.2007 20:41:17   
til
BUBI zadnjič si napisala da naj dam delat vafelj od Bombažkov kje pa to naredijo?

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
27.11.2007 20:41:52   
til
NO ZDAJ PA ŠE POGLED NA MOJE user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
27.11.2007 20:49:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: til

BUBI zadnjič si napisala da naj dam delat vafelj od Bombažkov kje pa to naredijo?

Joj, mislim, da je Urša dala naročit slikico in je potem sama torto spekla. Al je bila katera druga user posted image  V glavnem je napisala, da lahko tudi po pošti pošljejo.

Jaz ne bi vedela, kje točno to delajo, po slaščičarnah je treba povprašat.  V tej slaščičarni, kjer smo mi kupili torti, so slike že imeli narejene.

Sigurno pa so slaščičarne, ki ti lastno sliko na ta način naredijo.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.11.2007 20:59:49   
Urša
Urša, a si se že odpočila po žurki?

Že, že, zdej čakam, da se bo moj kam spravil...da bom pol spet jaz na vrsti! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.11.2007 21:02:28   
Urša
Joj, mislim, da je Urša dala naročit slikico in je potem sama torto spekla.

Khm, torto samam spekla...ne,ne, to pa nisem bila jaz! user posted image user posted image user posted image

Petarda je bila, je dala delat v Lj v Črnuče. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
27.11.2007 21:43:25   
petarda
Petarda je bila, je dala delat v Lj v Črnuče.

Ja.....lani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Maš dober spomin Uršauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.11.2007 21:45:41   
petarda
Jana je letos naročila vafelj po pošti...verjetno tudi v Lj. Tam kjer sem jaz lani naročila, vem, da so mi rekli, da jim lahko tudi samo slikico pošlješ, pa denar za poštnino, pa ti oni potem nazaj pošljejo vafelj.user posted image  Ne me vprašat kak se slaščičarni rečeuser posted image  Verjetno bo pa Tincci vedlauser posted image , ker je ona lani rekla, da so dali tudi enkrat nekaj za neko obletnico delatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.11.2007 21:48:46   
petarda
Drgač pa čeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Ja, očitno smo vsi too much zaposleni  user posted image ...mi smo vsi trije včeraj samo popadali v posteljo...že okoli 21.ureuser posted image ...pa danes sem cel dan taka, kot da se me kaj prijemljeuser posted image ...sem verjetno pobrala kaj od mojega user posted image  user posted image ...pol se pa filam cel dan z mandarinami, pa kislim zeljem, pa čajčki....ker zdaj pa res nimam cajt bit bolnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.11.2007 21:51:03   
petarda
Tole je še za Mineo...Vse najboljše, naša borka!!!

user posted image

In, Šmarnica? Kolk kg že imate? Mi še nismo prišli na 11user posted image ...Ampak saj ni važno...važno, da je zdrav...joj, že trikrat trkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
27.11.2007 21:57:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: til

NO ZDAJ PA ŠE POGLED NA MOJE user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
27.11.2007 22:01:51   
petarda
Do dveh let smo se rešili vsega. Zdaj nam ostane še samo plenica ponoči.
Aja, pa dve petici še morata zrasti potem pa je to to...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sergej user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se tudi rešili vsega user posted image user posted image user posted image ...edin plenice še ne...tudi jo še vedno ima, ker jaz ga podnevi res komaj kaj vidimuser posted image ...v vrtcu pa jih počasi navajajo na kahlicouser posted image ....

Mamo pa petke vse zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...vam sploh ne rabim razlagat kak sem bila vesela, ko sem to pogruntalauser posted image ...Ostaja pa vprašanje kak si bom zdaj razlagala njegovo tečnobo, vročino, razdraženost....do zdaj so bli zmeraj zobki kriviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.11.2007 22:02:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Urša, a si se že odpočila po žurki?

Že, že, zdej čakam, da se bo moj kam spravil...da bom pol spet jaz na vrsti! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
27.11.2007 22:04:19   
petarda
ej, a katera ve kdaj praznuje Anej od Nej?

če še ni....pol ziher enkrat ta tedenuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.11.2007 22:12:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ej, a katera ve kdaj praznuje Anej od Nej?

če še ni....pol ziher enkrat ta tedenuser posted image

sem šla zdaj pogledat v avatar in piše, da je Anej star že dve leti in 4 dni!!! Torej je praznoval takrat kot Aleksuser posted image  23.

Malce za zamudo torej, ampak zato nič manj od srca.user posted image ...Za Aneja

user posted image
P.S...kje pa se potika Nej? Je spet kje založila geslo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.11.2007 22:17:46   
petarda
No...še dve uri, pa bosta imela svoj dan tudi Sergej in Lenauser posted image ....Pol pa še naša dvojčka L in J...zaključil pa bo Til...user posted image ...edin, če sem še koga pozabila...oziroma ga še ni na seznamuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
27.11.2007 22:29:16   
petarda
Tole je pa še za Živo, ki je imela rojstni dan 17. čeprav se ne spomnim, da bi jo kdaj spoznaliuser posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.11.2007 6:38:09   
Teni_
Jutro.

Vsem, ki so praznovali želim vse najboljše.

Petarda - katera Živa, od katere? Če je to tista kot jaz mislim, je vi res niste spoznali, jaz pa jo vidim skoraj vsak dan, ko pride z babico ali dedkom v trgovino. Mala je cuker, da dol padeš. user posted image

Sem šla zdaj gledat naš seznam in ugotovila, da sem mislila pravo Živo. Ja, je skoraj naša soseda.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.11.2007 6:43:10 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.11.2007 7:52:01   
petarda
Petarda - katera Živa, od katere?

Živa od medvedkeuser posted image ...se ravno včeraj videla, da je bila medvedek tudi prisotna. Saj enkrat se je javila tukaj gor, ne?

Drgač pa VSE NAJBOLJŠE SERGEJU user posted image user posted image  IN LENI user posted image user posted image !

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.11.2007 8:11:03   
*bubi*
Vse najboljše, Sergej!

user posted image

Vse najboljše, Lena!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.11.2007 8:12:31   
*bubi*
Rok, treba se bo malo javit. user posted image user posted image user posted image  Kako je kaj Lena? Pa Rok in Marjetka? Daj mi prosim javi, ko boste na Štajerskem, se moramo obvezno videt!!!! Še prej pa kako slikico prilimaj, ali pa v album daj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.11.2007 8:15:08   
*bubi*
Pa še malo z zamudo user posted image :

Vse najboljše, Minea!

user posted image

Vse najboljše, Anej!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.11.2007 10:20:09   
amy26
VSE NAJBOLJŠE SERGEJ IN LENA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.