ŽELJA2
|
Pa to še ni vse. Sedaj pa rabim vašo pomoč oz. vaša mnenja. Isto tri dni nazaj se nam je zgodilo pa še nekaj. So naju klicali iz vrca da ga lahko prepišemo v drugo enoto. Namreč, ko smo se vpisovali si moral (sej se še spomnete) napisat tri vrce. No, naš tretji je bil bolj kot zasilni izhod pa smo točno tega fasal. Zdej pa ga lahko damo v druzga, ki nam je bližje oz. "usput", k zdej hodmo okrog rit v varžet, če se lahko tko izrazim, odprt do 17-h, kar je glede na najine službe ful pomembno, zdej do 16.30, pa še v kombinirano skupino bi prišel (od 1-4 let), ki je po difoltu en cenovni razred nižje. Ampak........... Kaj pa Andraž? Se še spomnete k sem pisala kako težko je sprejel vrtec, smo prejokali tedne, pa trmo mu je izbruhnila, je bil tak da ga ni blo za prepoznat. Sedaj pa se končno veseli vrtca, nič več ne jokamo, naprimer danes se mu je tako mudilo v vrtec da sem mogla dobesedno med potjo v sobo ga slačit in se je od mene poslovil na daleč. Čeprav še pride dan ko ni glih najbolj navdušen. Pravzaprav on bi bil najraje doma. No, v glavnem je vrtec sprejel in vem, da se ima tam lepo. VAŠE MNENJE? Naj pač tokrat reskiramo, ker konec koncev je res toliko faktorjev ki dolgoročno kažejo na to, da nimava kaj razmišljat, pa vseeno? A je možno da tako hudo kot je bilo ne bo? Da ga ne bova potisnila v depresijo? Mogoče bo pa čist lepo sprejel zadevo? Je pa tuki še ena zadeva v +, jest sem doma in si lahko vzamem toliko časa za uvajanje v nov vrtec kot bo Andraž zahteval, en teden, dva, tri,.. Se nam nikamor ne mudi in lahko zadevo izpeljemo maksimalno na izi in počas. Če to kej pomeni? Joj, mam tak cmok v želodcu, ker me je groza, da bi bil ponovno tako nesrečen kot se mi je zdel septembra? Do jutri se moramo odločiti, zaradi odpovednih rokov in ponovnega vpisa in nato uvajanja, da se začnejo zadeve čim prej odvijati. Groza me je.
|