|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
24.11.2007 19:54:15   
tincci
Nisem še prala z oreščki, ker se mi ne da, namreč obstaja tekoči detergent za strojno pranje, narejen iz oreščkov, in ti ni treba nič čarat, ker s tistimi oreščki je nekaj dela. Poročaj, kako se obnese!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.11.2007 20:16:38   
*bubi*
Čer! user posted image

Mi smo bogi... pa res ne vem, če ga naj peljem k zdravniku ali ne. Itak mu nič ne more user posted image  Kaj pa vem. Če ne bo jutri šlo na boljše, bova že šla. Ponoči pa se bova probala naspat, če bo kašelj to dopuščal.

Je katera seznanjena, če se sme pri laringitisu/bronhitisu kašelj mirit s sinteznimi antitusiki (kot npr. Sinecod, Panatus)? user posted image

Se moram pozanimat. Ker se mi zdi smiselno, da bi čez dan inhalirali in ven spravljali sluz, zvečer pa malo pomirili, da bi revček lahko spal.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.11.2007 20:33:28   
Urša
Je katera seznanjena, če se sme pri laringitisu/bronhitisu kašelj mirit s sinteznimi antitusiki

ko sem imela jaz bronhitis, mi je dala zdravnica Sinecod za ponoči, da sem lahko spala. Pri otrokih pa ne vem.user posted image  Bošček, to je tako grozno, ko se od kašlja ne da spat!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.11.2007 20:36:48   
Urša
Jaz pa zdajle pričakujem 2 kolegici iz Lj. Se bomo še sladko imele! user posted image user posted image user posted image  Malo zakasneli rojstni dan, tako da se grem malo zabavat in napolnit baterije. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.11.2007 20:48:51   
petarda
Čer user posted image

Moj user posted image  je tudi nekaj nahoden, pa vse sinuse ima zabiteuser posted image ....no, upam, da bo jutri bolje, pa da petardito ne bo kaj pobraluser posted image user posted image user posted image ....

Sva bila danes s petarditom pri Vidu na rojstnem dnevu in je bilo super user posted image ...res rastejo naši otročki...sta se z Vidom menila k dva "tavelka"user posted image

Pa še za bubija in Tino...user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.11.2007 20:53:00   
petarda
Malo zakasneli rojstni dan, tako da se grem malo zabavat in napolnit baterije.

Fajn se mejte user posted image ...k sem pa tole prebrala, mi je pa takoj en smile zadišaluser posted image ...še dobro, da ga imam na zalogiuser posted image

...in? Bo kak čvek danes?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.11.2007 20:55:09   
NinaŠ
Ojoj, bubi ne še vi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da boste vsaj dobro spali.

Tina je čez dan čist OK, nihče ne more verjet, da je bolna user posted image , kalvarija se začne ponoči. včeraj je bilo po Claritinu vsaj do 11. mir, potem pa nismo spali skoraj nič več user posted image . Upam, da bo danes kaj bolje user posted image .
Ja Panatus res ni preveč priporočljiv oz. je odsvetovan, toda tudi meni (otrokom) ga je P svetoval, da bomo vsaj kaj spali.  Danes sem ga kupila in Tina ga ponoči definitivno dobi, ker zdaj pa že 3 noči nismo nič spali in jaz ne morem več.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.11.2007 20:55:55   
petarda
Kaj ni nobena danes dobila smrkcev v kaselcuser posted image ....Mal sumim, da je bilo to zraven Dela. A je kera naročena nanj?user posted image ....Drgač pa hvala tistemu, ki mi je not vrgeluser posted image user posted image user posted image ...

Smo šli danes že po sličice...Tincci a maš kaj za zamenjat?user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ah...saj mi še nobene nimamo, ker smo šele začeli....je pa petarditu zanimivo opazovat...mamici pa limatuser posted image user posted image user posted image  Danes sva odprla samo en paketek...mam pa še na zalogi, če bo zjutraj lepo pojedel zajtrk user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.11.2007 20:58:26   
petarda
Danes sem ga kupila in Tina ga ponoči definitivno dobi, ker zdaj pa že 3 noči nismo nič spali in jaz ne morem več.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...za mirno noč, ker svet je takoj lepši, če se zjutraj NASPAN zbudiš user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.11.2007 20:58:54   
NinaŠ
Nočko, grem spat... ...dokler je še mir user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.11.2007 21:59:17   
petarda
Vse že spite?user posted image ...

Saj najboljš, da se tudi jaz odpravim ker, če bom še dolgo brskala po "partnerskih odnosih" bom čist depresivna ratalauser posted image ...meni ful sežejo do srca nesrečne zgodbeuser posted image ...

Res se lahko Bogu zahvalim za svojo družino user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.11.2007 22:33:26   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Je katera seznanjena, če se sme pri laringitisu/bronhitisu kašelj mirit s sinteznimi antitusiki (kot npr. Sinecod, Panatus)? user posted image

Ja, sme se! Prejšnji teden je kolegica peljala svojo enoletno hčerko k zdravniku in ji je predpiala ravno to kombinacijo. Podnevi nekaj za luščenje in izkašljevanje (ne vem točno kaj ji je dala) ponoči pa za pomiritev (sinecod)

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.11.2007 22:41:49   
*bubi*
Grem jaz tudi pod odejo. Z bubijem sva sama doma user posted image  Zaenkrat je vse mirno, tudi kašljanja ni kaj dosti slišat user posted image  Tak da sem imela čas zdaj teste popravit, pa pripravo za nastopno predavanje napisat. Joj, kak si želim, da bi bilo to čim prej za mano. Ampak učit pa se ne spravim za strokovca user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.11.2007 22:45:10   
*bubi*
če bom še dolgo brskala po "partnerskih odnosih"

kaj pa sploh iščeš tam user posted image

Tega pa res nikol ne berem. Najboljše, da nimam časa za RR, ker potem pridem samo vas prebrat. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.11.2007 7:56:20   
tincci
Petarda, predvidevam, da sta smrkce kupila? Bom jo probala prepričat, da špara za menjavo, ker tiste, ki jih že ima, lima po vseh možnih papirjih. ene 6 A3 šeleshamerjev je polnihuser posted image Vsak dan ene 5 paketkov odpre, drugač ni zdrava user posted image No, če pa princeske zbirata, pa lahko tudi menjamouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.11.2007 8:09:32   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Ja, Tincci smrkce mamo....user posted image ...smo jih dobili kar v kaselcuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.11.2007 8:13:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

če bom še dolgo brskala po "partnerskih odnosih"

kaj pa sploh iščeš tam user posted image

Ah...ko mam čas, (kot recimo včeraj) in če nobene ni tu, da bi z mano čvekala, potem grem zmeraj gore dole po RRuser posted image user posted image user posted image ...in če me kak naslov pritegne, se spustim not...in ponavadi mi je žaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.11.2007 8:50:06   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Petarda, se mi zdi, da je tebe res nekdo navohal tu na RR okol smrkcov user posted image user posted image user posted image  Sicer pa imamo mi iz neta potegnjenih vseh 10 DVDjev tidamtidamtidam, ki so bili v Delu. user posted image  Ampak zaenkrat tega še ne gledamo.

Je pa tudi bubi navdušen nad lepljenjem, najraje z lepilom lepi male zvezdice in srčke, ki mu jih izrežem s tistim posebnim luknjačem. Pa eno knjigico ima, ko so not bile nalepke z besedami in sta z atijem pridno lepila. Potem pa je bubi kar sam vse poprek nalepil user posted image

Tiste nalepkice, ki jih je tincci omenjala, sem tudi v eni papirnici videla, samo so mi preveč rozaste user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.11.2007 9:38:44   
petarda
Je pa tudi bubi navdušen nad lepljenjem, najraje z lepilom lepi male zvezdice in srčke, ki mu jih izrežem s tistim posebnim luknjačem.

no...tega pri nas še nismo delaliuser posted image ...ampak verjamem, da bi mu bilo všečuser posted image ...a lepilo ima tisto v sticku verjetno, ne?user posted image

Urša knjigico Miško Suhokrižko je dobil Vid zraven darila za rojstni danuser posted image ...je bila njegova mamica tudi navdušena user posted image ...on je pa itak mel včeraj čist preveč dela, da bi jo že včeraj prelistal.user posted image ... Ampak je res ful srček, pa ful je bil dobre volje včeraj, se mi zdi, da je vedel, da je njegov danuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.11.2007 9:40:07   
petarda
Petarda, se mi zdi, da je tebe res nekdo navohal tu na RR okol smrkcov Sicer pa imamo mi iz neta potegnjenih vseh 10 DVDjev tidamtidamtidam, ki so bili v Delu.

A v Delu so bili? No, pol pa je ziher prišlo zraven Dela, ker so naši nanj naročeniuser posted image ...Saj ni važno, važno, da jih mamouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.11.2007 13:26:44   
petarda
Dan. Kje ste?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.11.2007 13:30:45   
petarda
Pri nas se je naredil čudovit

user posted image user posted image

...mi je kar malo žal, da je šel petardito šele zdaj spat, ker se bo verjetno zbudil, ko bo že tema zunaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.11.2007 13:31:48   
petarda
jaz pa zdaj pijem svojo nedeljsko

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.11.2007 13:32:40   
petarda
tolk se bom še potrudila, da novo stran odprem....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.11.2007 13:34:05   
petarda
 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.