Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 19:54:15
|
|
|
|
tincci
|
Nisem še prala z oreščki, ker se mi ne da, namreč obstaja tekoči detergent za strojno pranje, narejen iz oreščkov, in ti ni treba nič čarat, ker s tistimi oreščki je nekaj dela. Poročaj, kako se obnese!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:16:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Čer! Mi smo bogi... pa res ne vem, če ga naj peljem k zdravniku ali ne. Itak mu nič ne more Kaj pa vem. Če ne bo jutri šlo na boljše, bova že šla. Ponoči pa se bova probala naspat, če bo kašelj to dopuščal. Je katera seznanjena, če se sme pri laringitisu/bronhitisu kašelj mirit s sinteznimi antitusiki (kot npr. Sinecod, Panatus)? Se moram pozanimat. Ker se mi zdi smiselno, da bi čez dan inhalirali in ven spravljali sluz, zvečer pa malo pomirili, da bi revček lahko spal.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:33:28
|
|
|
|
Urša
|
Je katera seznanjena, če se sme pri laringitisu/bronhitisu kašelj mirit s sinteznimi antitusiki ko sem imela jaz bronhitis, mi je dala zdravnica Sinecod za ponoči, da sem lahko spala. Pri otrokih pa ne vem. Bošček, to je tako grozno, ko se od kašlja ne da spat!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:36:48
|
|
|
|
Urša
|
Jaz pa zdajle pričakujem 2 kolegici iz Lj. Se bomo še sladko imele! Malo zakasneli rojstni dan, tako da se grem malo zabavat in napolnit baterije.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:48:51
|
|
|
|
petarda
|
Čer Moj je tudi nekaj nahoden, pa vse sinuse ima zabite ....no, upam, da bo jutri bolje, pa da petardito ne bo kaj pobral .... Sva bila danes s petarditom pri Vidu na rojstnem dnevu in je bilo super ...res rastejo naši otročki...sta se z Vidom menila k dva "tavelka" Pa še za bubija in Tino... ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:53:00
|
|
|
|
petarda
|
Malo zakasneli rojstni dan, tako da se grem malo zabavat in napolnit baterije. Fajn se mejte ...k sem pa tole prebrala, mi je pa takoj en smile zadišal ...še dobro, da ga imam na zalogi ...in? Bo kak čvek danes?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:55:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojoj, bubi ne še vi upam, da boste vsaj dobro spali. Tina je čez dan čist OK, nihče ne more verjet, da je bolna , kalvarija se začne ponoči. včeraj je bilo po Claritinu vsaj do 11. mir, potem pa nismo spali skoraj nič več . Upam, da bo danes kaj bolje . Ja Panatus res ni preveč priporočljiv oz. je odsvetovan, toda tudi meni (otrokom) ga je P svetoval, da bomo vsaj kaj spali. Danes sem ga kupila in Tina ga ponoči definitivno dobi, ker zdaj pa že 3 noči nismo nič spali in jaz ne morem več.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:55:55
|
|
|
|
petarda
|
Kaj ni nobena danes dobila smrkcev v kaselc ....Mal sumim, da je bilo to zraven Dela. A je kera naročena nanj? ....Drgač pa hvala tistemu, ki mi je not vrgel ... Smo šli danes že po sličice...Tincci a maš kaj za zamenjat? ...Ah...saj mi še nobene nimamo, ker smo šele začeli....je pa petarditu zanimivo opazovat...mamici pa limat Danes sva odprla samo en paketek...mam pa še na zalogi, če bo zjutraj lepo pojedel zajtrk
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:58:26
|
|
|
|
petarda
|
Danes sem ga kupila in Tina ga ponoči definitivno dobi, ker zdaj pa že 3 noči nismo nič spali in jaz ne morem več. ...za mirno noč, ker svet je takoj lepši, če se zjutraj NASPAN zbudiš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 20:58:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nočko, grem spat... ...dokler je še mir
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 21:59:17
|
|
|
|
petarda
|
Vse že spite? ... Saj najboljš, da se tudi jaz odpravim ker, če bom še dolgo brskala po "partnerskih odnosih" bom čist depresivna ratala ...meni ful sežejo do srca nesrečne zgodbe ... Res se lahko Bogu zahvalim za svojo družino ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 22:33:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je katera seznanjena, če se sme pri laringitisu/bronhitisu kašelj mirit s sinteznimi antitusiki (kot npr. Sinecod, Panatus)? Ja, sme se! Prejšnji teden je kolegica peljala svojo enoletno hčerko k zdravniku in ji je predpiala ravno to kombinacijo. Podnevi nekaj za luščenje in izkašljevanje (ne vem točno kaj ji je dala) ponoči pa za pomiritev (sinecod)
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 22:41:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Grem jaz tudi pod odejo. Z bubijem sva sama doma Zaenkrat je vse mirno, tudi kašljanja ni kaj dosti slišat Tak da sem imela čas zdaj teste popravit, pa pripravo za nastopno predavanje napisat. Joj, kak si želim, da bi bilo to čim prej za mano. Ampak učit pa se ne spravim za strokovca
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.11.2007 22:45:10
|
|
|
|
*bubi*
|
če bom še dolgo brskala po "partnerskih odnosih" kaj pa sploh iščeš tam Tega pa res nikol ne berem. Najboljše, da nimam časa za RR, ker potem pridem samo vas prebrat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 7:56:20
|
|
|
|
tincci
|
Petarda, predvidevam, da sta smrkce kupila? Bom jo probala prepričat, da špara za menjavo, ker tiste, ki jih že ima, lima po vseh možnih papirjih. ene 6 A3 šeleshamerjev je polnih Vsak dan ene 5 paketkov odpre, drugač ni zdrava No, če pa princeske zbirata, pa lahko tudi menjamo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 8:09:32
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Ja, Tincci smrkce mamo.... ...smo jih dobili kar v kaselc
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 8:13:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* če bom še dolgo brskala po "partnerskih odnosih" kaj pa sploh iščeš tam Ah...ko mam čas, (kot recimo včeraj) in če nobene ni tu, da bi z mano čvekala, potem grem zmeraj gore dole po RR ...in če me kak naslov pritegne, se spustim not...in ponavadi mi je žal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 8:50:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petarda, se mi zdi, da je tebe res nekdo navohal tu na RR okol smrkcov Sicer pa imamo mi iz neta potegnjenih vseh 10 DVDjev tidamtidamtidam, ki so bili v Delu. Ampak zaenkrat tega še ne gledamo. Je pa tudi bubi navdušen nad lepljenjem, najraje z lepilom lepi male zvezdice in srčke, ki mu jih izrežem s tistim posebnim luknjačem. Pa eno knjigico ima, ko so not bile nalepke z besedami in sta z atijem pridno lepila. Potem pa je bubi kar sam vse poprek nalepil Tiste nalepkice, ki jih je tincci omenjala, sem tudi v eni papirnici videla, samo so mi preveč rozaste
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 9:38:44
|
|
|
|
petarda
|
Je pa tudi bubi navdušen nad lepljenjem, najraje z lepilom lepi male zvezdice in srčke, ki mu jih izrežem s tistim posebnim luknjačem. no...tega pri nas še nismo delali ...ampak verjamem, da bi mu bilo všeč ...a lepilo ima tisto v sticku verjetno, ne? Urša knjigico Miško Suhokrižko je dobil Vid zraven darila za rojstni dan ...je bila njegova mamica tudi navdušena ...on je pa itak mel včeraj čist preveč dela, da bi jo že včeraj prelistal. ... Ampak je res ful srček, pa ful je bil dobre volje včeraj, se mi zdi, da je vedel, da je njegov dan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 9:40:07
|
|
|
|
petarda
|
Petarda, se mi zdi, da je tebe res nekdo navohal tu na RR okol smrkcov Sicer pa imamo mi iz neta potegnjenih vseh 10 DVDjev tidamtidamtidam, ki so bili v Delu. A v Delu so bili? No, pol pa je ziher prišlo zraven Dela, ker so naši nanj naročeni ...Saj ni važno, važno, da jih mamo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 13:26:44
|
|
|
|
petarda
|
Dan. Kje ste?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 13:30:45
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas se je naredil čudovit ...mi je kar malo žal, da je šel petardito šele zdaj spat, ker se bo verjetno zbudil, ko bo že tema zunaj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 13:31:48
|
|
|
|
petarda
|
jaz pa zdaj pijem svojo nedeljsko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 13:32:40
|
|
|
|
petarda
|
tolk se bom še potrudila, da novo stran odprem....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.11.2007 13:34:05
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.