![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 22:27:47
|
|
|
|
til
|
Vse najlepše in najboljše vsem starim in mladim novembrkam in novemberčkom: Tole je za mlade: in tole za stare: Ne me resno jemat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 22:36:26
|
|
|
|
til
|
Danes pa je moj srečni dan NOVA STRAN No pa ne samo zaradi tega. V petek sem namreč fasala vročino in sem mislila da to je pa zdej to in da sem zaključila v službi za par dni. No včeraj zjutraj sem se zbudila še vedno z vročino in ker sva bila s T. sama doma (moj je šel v Ljubljano štrajkat ) sem mislila da bo zelo hudo pa sem mojmu miškotu lepo razložila, da je mamica bolana, da ima vročino in da jo vse boli ko je cukerček prišel do mene in me objel in potrepljal po hrbtu mi je bilo tako smešno ampak tako lepo da sem kar hotla da bi se čas ustavil . Namreč moj otrok se sploh noče cartat meni pa včasih tako paše. No potem se je celo jutro igral sam malo sva samo risala in pogledala par knjigic. Potem pa sem se kar zamislila koliko že naši otroci dojamejo takšne in drugačne stvari. Še malo pa bomo imele šolarje ko pa čas tako hitro beži. No danes sem jaz že uredu in grem jutri novim zmagam na proti in sem prav vesela saj se bliža december in takrat je pri nas prava gužva da pa bi mi ostal še delo za nazaj pa sploh ne vem če bi se mi splačalo prihajat domov . Toliko na kratko od mene pa se upam, da čimprej še kaj oglasim.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 22:38:22
|
|
|
|
til
|
Lahko ......
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 22:39:47
|
|
|
|
til
|
ne da se mi hotlasem namreč prit do tretje ampak mi računalnik tako počasi dela da bi glih do polnoči tukaj sedela. Želim vam mirno noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 23:31:21
|
|
|
|
petarda
|
Želim vam mirno noč! ...jaz tudi... Pa prijeten delovni teden....moj se bo spet pričel v Snoviku ...saj se kar veselim, samo me je malo strah, kakšna bo cesta
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 7:01:36
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro petarda, ne skrbi glede ceste saj ni tako hudo, sploh do Snovika lepo se imej pa se vidimo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 8:31:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jutro
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 8:33:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ada
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 9:05:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubi se zahvaljuje za čestitke. Nor vikend je bil, too much vsega, tako za bubija kot zame Drugo leto bubiju ne bomo povedali, da ima RD, ker je bil preveč razburjen, da bi spal Včeraj opoldne ni in ni hotel zaspat, je rekel, da bo obiske čakal. Potem pa ga je pri mizi vrglo. Mene pa se je prehlad lotil in sem tak čisto fuč. Danes pa imamo še eno izobraževanje, obvezno za vse, pa pomembno, tak da res ne morem manjkat In bom lepo do petih v službi Vid, vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 9:26:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi, mogla boš kaj konkretnega spiti, da se k sebi spraviš... Upam, da boš hitro bolje...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 18:04:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ku-ku. Ni nobene
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 18:12:09
|
|
|
|
tincci
|
Jaz sem pa ugotovila, da si moram spremeniti ime, ker tudi na MON-u določeni berejo in so potem seznanjeni z mojim življenjem, pa jih to nič ne briga. predlagajte ime;)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 18:58:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Čer! Ja, tincci, MON ima ravno ta +, da ti ni treba vedno istega nicka uporabljat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:06:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, hudič je to, če ti nekdo non stop gleda pod prste. Tincci, mogoče bi se pa kakšna ideja našla, samo potem nebi bilo preveč pametno da jo tu objavim. Ti pošljem kakšno idejo na zs- če bom dobila kakšno res dobro. Če pa želiš, pa lahko moj nick tudi uporabljaš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:17:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
Danes pa praznuje ena novemberka, za katero se ne spomnim da se je kdaj oglasila na našem čveku Kaja (Tinka28)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:29:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Moram vam povedat, kako so se danes potrudili v vrtcu . Otroci so delali pečene banane za bubijev RD . Joj, kak so lušni videt na slikicah . Sem dala digitalca zraven in so vse pofotkali. Sicer je bubi izjavil, da ni bilo dobro, ampak pri pripravljanju pa je bil ful zavzet .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:29:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:32:28
|
|
|
|
Urša
|
Dober večer! Kaj bo dobrega? Tu pri nas imamo takoooo dobro torto, da jo mogel it moj prej kar en kos iskat, ker je pojedel vse, kar je ostalo od včeraj! Skutina z marelicami, mnnnmmmmm!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:43:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naša torta je bila sicer dobra, njami, no evo zdajle sem jo zadnji košček oz. kos pojedla, samo moram reči, da sem se že krepko naveličala tort iz te dotične slaščičarne - čist na vseh r.d. jemo enake torte, tako da drugič definitivno naročim torto kje drugje, pač za ceno malo več vožnje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:44:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:50:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ravno zato smo mi letos zavili v drugo slaščičarno. Na blef. Če ne probaš, ne moreš vedet. No, ni bilo čisto na blef, sva z Naty že sprobali njihove tortice In sta mi bili obe torti ful dobri. Na izgled sta bili sicer podobni, znotraj pa različni, ampak obe njami Sem dala še fotke iz vrtca v album. Niso lušni otročki?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:51:17
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, kolk sta luštna skupaj!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 20:58:36
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, si se fajn spomnila in nesla fotoaparat v vrtec! Pri nas sicer slikajo, samo dobimo CD na koncu šolskega leta.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 21:01:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
kaki cukri so v vrtcu. Jaz sem pa ravno danes spraševala, kaj naj prinesem, pa mi je rekla da naj nekaj malega, in da imajo svoj poseben ritual, pa da je dejansko tisti dan otrok res v središču pozornosti. Bubi, dobro da si me spomnila za fotoaparat. Pa upam da bosta vzgojiteljici hoteli delati z njim, ker je bolj take sorte kot ga ima tvoj oče
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 21:22:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo se na roditeljskem sestanku dogovorili, da se nosi v vrtec sadje. Predvsem NE sladkarije. No, za danes pa mi je vzgojiteljica predlagala, da bi delali pečene banane in mi napisala potrebne sestavine. Je ful bolj izi it v trgovino kot pa razmišljat kaj in koliko kupit. Ja, za fotoaparat pa sem tu na RR prebrala, da ga je treba zraven v vrtec nest .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.