|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
21.11.2007 18:52:04   
petarda
Alijana, dobrodošla spet nazaj, jaz se te še spomnim

jaz tudi, če si slučajno imela nekaj vijoličnega v avatarjuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.11.2007 19:16:15   
*bubi*
Dober večer! user posted image

Končno doma. Srede so preveč natrpane, z user posted image  pa sva si tudi samo kljuko podala user posted image .

Nič, grem z bubijem v posteljo, je ful razigran, vprašanje, kdaj bo zaspal. Potem pa pridem malo čvekat, če bo katera tukaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.11.2007 19:31:31   
petarda
Potem pa pridem malo čvekat, če bo katera tukaj

jaz verjetno žeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.11.2007 20:38:07   
*bubi*
No, kje si zdaj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.11.2007 21:40:10   
ada2
Ada ti pa ne bodi žalostna , ziher boste imeli tudi še praznovanje čez vikend, ne?

ne, čez vikend ne bomo imeli praznovanja, ker ni Nuše, pa jaz delam.

no, Adam se je imel lepo na praznovanju, dobil je 3 komplete legicuser posted image user posted image user posted image  (itak, da sem malo prišepnila kaj bi imeluser posted image , no, en komplet od tega pa je dobil od nas treh) in je navdušen tako nad tovornjakom, kot nad letalom, je zvečer kar skakl od enega do drugega.

in da vam povem kaj me je danes v jok spravilo: me v službi en gospa vpraša kaj je narobe, da sem tak žalostna, pa ji povem, da ima sine Rd in da bi bila rada z njim, pa ni šlo, pa da komaj čakam, da pridem domov, da ga stisnem k sebi.....pa mi je rekla, da toliko koliko je moj sinek žalosten, da jaz nisem zdaj z njim, je ona vesela, da sem z njo.
od ganjenosti so mi kar solze prišle na oči, sem jo samo objela in si mislila, da je vsaj nekdo hvaležen.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.11.2007 21:44:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, kje si zdaj?

...ramišljam, da bo treba zemljevid nabavituser posted image user posted image user posted image

http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b

kaj je dobra, pa kak cuker je user posted image ....

Otroci se ful veliko naučijo čez igro...midva s petarditom sva prejle za lahko noč brala Zlatolasko in medvedke in je že on ful povedal zravenuser posted image ...Pa skoz je kričal: "Ne jest iz te skledice...ta je VROČA" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.11.2007 21:45:31   
petarda
pa mi je rekla, da toliko koliko je moj sinek žalosten, da jaz nisem zdaj z njim, je ona vesela, da sem z njo.

hitro podpis zamenjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.11.2007 21:47:51   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa mi je rekla, da toliko koliko je moj sinek žalosten, da jaz nisem zdaj z njim, je ona vesela, da sem z njo.

hitro podpis zamenjat user posted image user posted image user posted image

ja, imaš pravuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.11.2007 21:51:45   
ada2
a bo vredu?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.11.2007 21:55:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a bo vredu?

boljšeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
21.11.2007 21:57:22   
petarda
vam povem kaj me je danes v jok spravilo:

ti čist preveč jočeš user posted image ...vidim, da te ful ganejo stvari...saj mene so včasih tudi, samo se mi zdi, da sem se utrdilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
21.11.2007 22:01:21   
ada2
ti čist preveč jočeš

user posted image user posted image user posted image
ampak priznaj, da je ganljivo, no.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.11.2007 22:02:18   
ada2
še pol ure, pa bo točno 2 letiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.11.2007 22:07:51   
*bubi*
Zdaj pa ste tukaj user posted image  Jaz sem se spravla fotoknjigo delat, pa me je na sredi ven vrglo user posted image

Upam, da mi rata kmalu kaj skupaj spravit. Samo fotk je FUL, pa je težko selekcijo naredit.

Zdaj pa grem. Sem v dilemi - naj grem sama v svojo posteljo ali se naj kar k bubiju stisnem? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.11.2007 22:10:48   
ada2
Jaz sem se spravla fotoknjigo delat

jaz sem pa zadnjič eno fotoknjižico za taščo naročila. kar en tak občutek sem dobila, da bi moglauser posted image , pa je bila ful ful ful vesela in jo zdaj nosi s sabo v torbici in vsem razkazujeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.11.2007 22:12:57   
ada2
Teni user posted image user posted image user posted image , držim pesti za božičkauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.11.2007 22:28:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

še pol ure, pa bo točno 2 letiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da nebi user posted image  zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.11.2007 22:31:38   
ada2
ne bom!

enega lubčka mu bom šla stisnit, ko je tak cukeruser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.11.2007 22:32:18   
petarda
pa še enega zameuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.11.2007 22:34:18   
petarda
Naty...daj me jutri spomni, da ti na ZS pošljem en link za delo...user posted image ...sam ga imam v službi, pa sem ti že danes hotla dat, pa sem pozabila....a v Celje bi se ti vozila?user posted image ...druga varianta, se mi pa zdi, da je Slovenska Bistricauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.11.2007 22:34:22   
ada2
opravljenouser posted image

je dobil 3 od mene, pa 5 od atijauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.11.2007 22:35:17   
petarda
Ajde....jaz tudi grem mojega malo pocrkljat, ker ga že dooolgo nisemuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.11.2007 22:36:36   
petarda
je dobil 3 od mene, pa 5 od atija

a ti trije so en od tebe, en od Nuše, pa en od mene?user posted image ...al je ati dal zame?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.11.2007 22:43:49   
ada2
a ti trije so en od tebe, en od Nuše, pa en od mene? ...al je ati dal zame?

kakor vzamešuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa jaz tudi grem, pred dvema letoma sem bila tak čas polna adrenalina.......
pa s prijateljico, ki me je spremljala pri porodu sva jokali ko noriuser posted image user posted image user posted image  (vidiš, spet jokuser posted image , ampak jok iz srečeuser posted image  )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.11.2007 22:45:06   
ada2
lahko noč vsemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.