Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:10:29
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa še malo statistike ( ): Danes je ponedeljek, 5. november 2007. Ta teden je 45. teden v tem letu. Oz. 309 dan v letu 2007, kar pomeni da do božiča manjka še 56 dni.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:11:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nina, uživaj v šopingu. Jaz bi se tudi morala spraviti v trgovino, pa se mi danes nekak ne ljubi
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:12:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Saj se mi je zdelo, da ni nobene tu, da bi kakšno rekle..
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:12:59
|
|
|
|
ada2
|
Naty jaz sem tu, pa glih na tebe sem mislila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:15:43
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo tudi že včeraj martinovali, je moja mama naredila kosilo za vse - njiju, nas in mojo sestro z družino. pa pravo martinovo kosilo - raco, mlince, rdeče zelje...mmmm
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:18:17
|
|
|
|
ada2
|
ej Naty, kaj praviš, da bi ti v tem tednu dopoldan 1x k meni priletela na kavo, al pa čaj, kar ti je ljubše lani 1x smo mele eno debato o čajih, ne? jaz sem že začela sezono čajev , poleg zimskega (jabolko + cimet) sem zdaj odkrila še enega - magic moments. ima pa malo ruma zraven in se fajn čuti aroma
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:19:48
|
|
|
|
ada2
|
pisker marmelade! pa sem bila par sekund prepozna in mi je Naty pobegnila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 10:54:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
Eh, nikam nisem pobegnila. Tu sem (še vedno). Sem malo brskala po RR... Kaj se človek vse tu nauči... Sicer pa, zakaj ti ne ležiš???? Pa si obljubila da boš. A res? Mmmmmmmm... Potem bom pa morala ta čaj tudi sprobati. Samo ta teden ne morem. Dva krat grem v Mb za model in en dan bi še mogla it neke papirje uredit, tako da sem cel teden zasedena. Pozneje. Velja?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 12:08:11
|
|
|
|
ada2
|
Samo ta teden ne morem. Dva krat grem v Mb za model in en dan bi še mogla it neke papirje uredit, tako da sem cel teden zasedena. Pozneje. Velja? veš kaj Naty....teden ima 7 dni, ti imaš pa plane samo za 3 no, dobro, saj naslednji teden sem pa na dopustu, pa bom tudi obiske sprejemala, tako da lahko tudi naslednji teden. pa še zmeniva se kdaj greva v lajf, ne glede ležanja pa: pa saj nisem rekla, da bo cele dneve preležala. sploh pa se odlično počutim
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 12:13:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ajembek . Nisem prav veliko nakupila in tudi zapravila ne . Itak sem rekla, da grem v izvidnico . V toysu sploh nimajo osnovnih kompletov legic - nisem mogla verjet, ko sem gledala spletno stran, sam jih v trgovini ravnotako ni . Kupila sem je 2 lopati (otroški) za kidat sneg, 2 bidončka (Princeska in McQuin) in 2 božičkovi kapi . V H&M sem nakupila rokavice, kape, šale in dvojne hlače za Anžeta (ki mu jih primanjkuje). Pol me je pa noro glava začela bolet in sem se odpeljala domov... ...zdaj se grem pa za službo spedenat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 12:14:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, pa puzzel za manjše otroke tud nimajo v Toysu - tam od 50 kosov naprej je kar dobra izbira, manjših pa ni.... ...lesenih pa sploh ne
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 12:38:19
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi daj povej malo več o tem el. inhalatorju. Jaz sem vzela tega Omronovega: http://www.diafit.si/tree.aspx?nodeid=31 NE-C28-E V rezervoarček dam fiziološko (mi zdravil trenutno k sreči ne rabimo) in inhalira preko maskice. Po inhalaciji se ful lažje izkašlja in ima potem nekaj časa mir. Če prideš do pulmologa, bi ga mogoče lahko dobila na naročilnico (samo baje s težkim srcem dajo, kot da bi oni plačali ). Drugače pa bi ti tudi jaz lahko kak € popusta zrihtala. Drugače pa ga dobiš v Diafitu ali v lekarnah (običajno, če ga prej naročiš).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 12:54:48
|
|
|
|
*bubi*
|
nisem mogla verjet, ko sem gledala spletno stran, sam jih v trgovini ravnotako ni . Slučajno niso imeli? Ker običajno jih imajo, vsaj v Grazu. Tako Lego kot Lego Duplo. Na strani 28 in 30 v novoletnem katalogu so tudi. Pa puzzel nimajo? Eh, ti ne znaš po Toysu iskat Kaj pa misliš da delam jaz 3 ure not? V novoletnem katalogu na strani 14 je komplet 5 puzzel z medvedkom Pu. Po moje niso neke ful velike, se pa na sliki žal ne vidi. Pa na strani 15 deset puzzel v eni škatli, tukaj se vidi samo 4+. Koliko koščkov je to Na strani 53 imajo Avte: 2x30 + 1x60 + 1x104 + 1x250 za 15€ ITD, nimam časa več iskat. Skratka: slaba izvidnica je to bila, ali pa je res tak izropano vse
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 17:17:40
|
|
|
|
tincci
|
Dons sem zvedla, da je moja naj naj soseda z rakitne noseča v drugo joj, me prov firbec matra, a bo Jaka dobil bratca ali sestrico
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 20:56:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
strani 14 je komplet 5 puzzel z medvedkom Pu. Po moje niso neke ful velike, se pa na sliki žal ne vidi. 2x30 + 1x60 + 1x104 + 1x250 - 30 koščkov je preveč, take bom raje kasneje kupovala, ko bomo prišli do tja (bogsigavedi katera tema bo takrat aktualna) Pa na strani 15 deset puzzel v eni škatli, tukaj se vidi samo 4+. Koliko koščkov je to te v trgovini nisem videla, če piše 4+ pa predvidevam, da so najmanj po 30 kosov Na strani 53 imajo Avte: 2x30 + 1x60 + 1x104 + 1x250 za 15€ videla vendar sem že zgoraj komentiraka sem zbirčna a ne? Ja puzzel malo morje, samo takih pod 25 kosov žal ne Sam ni panike bom šla v Pikapolonico iskat . Legic pa res nimajo na zalogi, sem dobro pregledala . Če bi znala bolje nemško, bi tud vprašala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 21:04:54
|
|
|
|
nincy
|
Čer Joj bejbe, vam dolgujem še slike z morja ...so že v albumu Geslo: država letovanja - T..... Drgač sva pa obe zdravi (že trkam), jaz sem danes imela ene glavobole, pa vse me je bolel, pa sem hitr ruknla en aspirin in je zdaj že bolj. Glede vzgoje.... no comment Sploh je ne dohajam, ne vem če obstaja bolj trmast otrok. In ja, tud ona tepe, če je treba dobim tud kaj v glavo ... Pa tud jaz ponavad ne gledam mirno, ji pač rečem da se to ne sme, pa itak noče razumet kaj ji govorim, pa jo potem mal bolj udarim po roki, pa je pol še slabš, in se raj jaz odstranim, da jo jeza mine. Sploh ne dojamem da je že november in da bomo že upihnili 2. svečko. Mi bomo praznovali že ta vikend, ker ima moja mami tudi RD in bosta imeli skupaj žurko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 21:08:40
|
|
|
|
nincy
|
Nina, kakšno je stanje v H&M Imajo kaj pametnega Jaz bi šla mal v šoping, sam glih za par cot se ne bi vozila, ker tle v Lj je itak nikol nič ne dobim.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 21:25:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, kakšno je stanje v H&M Imajo kaj pametnega Jaz bi šla mal v šoping, sam glih za par cot se ne bi vozila, ker tle v Lj je itak nikol nič ne dobim. H&M kot H&M ...če imaš srečo in naletiš na dobro založene police pol je, drugače ne . Ne moram rečt, da sem bila zadnje čase (jesen) 2x v Lj in 2x v Villachu, pa sem bila v Lj bolj zadovoljna z izbiro. No v Villachu mi je všeč to, da je takoj zraven še K&O in C&A - sploh ta je trenutno ful dobro založen.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 21:31:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nincy ampak tvoji princeski se pa že v učkih vidi, da je navihanka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 21:41:01
|
|
|
|
nincy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nincy ampak tvoji princeski se pa že v učkih vidi, da je navihanka No vsaj ena, ki mi verjame da imam doma malega . Pa da ne rečem kolk ima to energije. Je šla že 2-krat sama na Šmarno goro, od doma pa čist do vrha, tud roke ni hotla dat, kaj šele da bi jo nesla, pa še palco je mogla obvezno nest Pa prideva domov...jaz bi šla ležat, ona pa takoj na trampolin . Pa da bi pol vsaj celo noč spala...ni šans (mi drgač že več kot eno leto ne spimo v enem kosu, ampak se zbujamo po trikrat, pa z njo je treba it spat, pa za roke jo držat , ob 6 je pa že auf). Pa duda in plenice so še vedno zakon. Klepetulja je pa tud taaaaaka. Pridem dons iz službe in mi reče: Kako si lubica?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 21:42:11
|
|
|
|
nincy
|
Zdaj grem pa jaz v horinzotalo...ob 4.30 pa auf in veselo na delo. Nočko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 5.11.2007 22:24:47
|
|
|
|
ada2
|
take poze so pri nas zadnje čase na sporedu po 10x na dan lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 6:35:27
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 8:09:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 8:10:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz že pijem . Pride katera?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.