|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
5.11.2007 10:10:29   
Naty_ka
Pa še malo statistike (user posted image ):

Danes je ponedeljek, 5. november 2007. Ta teden je 45. teden v tem letu. Oz. 309 dan v letu 2007, kar pomeni da do božiča manjka še 56 dni. user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.11.2007 10:11:34   
Naty_ka
Nina, uživaj v šopingu. Jaz bi se tudi morala spraviti v trgovino, pa se mi danes nekak ne ljubi user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.11.2007 10:12:22   
Naty_ka
Saj se mi je zdelo, da ni nobene tu, da bi kakšno rekle..user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.11.2007 10:12:59   
ada2
Naty jaz sem tu, pa glih na tebe sem mislilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.11.2007 10:15:43   
ada2
no, mi smo tudi že včeraj martinovali, je moja mama naredila kosilo za vse - njiju, nas in mojo sestro z družino. pa pravo martinovo kosilo - raco, mlince, rdeče zelje...mmmmuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.11.2007 10:18:17   
ada2
ej Naty, kaj praviš, da bi ti v tem tednu dopoldan 1x k meni priletela na kavo, al pa čaj, kar ti je ljubšeuser posted image

lani  1x smo mele eno debato o čajih, ne? jaz sem že začela sezono čajevuser posted image , poleg zimskega (jabolko + cimet) sem zdaj odkrila še enega - magic moments. ima pa malo ruma zraven in se fajn čuti aromauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.11.2007 10:19:48   
ada2
user posted image user posted image user posted image  pisker marmelade!

pa sem bila par sekund prepozna in mi je Naty pobegnila

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.11.2007 10:54:36   
Naty_ka
Eh, nikam nisem pobegnila. Tu sem (še vedno). Sem malo brskala po RR... Kaj se človek vse tu nauči...user posted image user posted image

Sicer pa, zakaj ti ne ležiš???? Pa si obljubila da boš.user posted image

A res? Mmmmmmmm... Potem bom pa morala ta čaj tudi sprobati. Samo ta teden ne morem. Dva krat grem v Mb za model in en dan bi še mogla it neke papirje uredit, tako da sem cel teden zasedena. Pozneje. Velja?user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.11.2007 12:08:11   
ada2
Samo ta teden ne morem. Dva krat grem v Mb za model in en dan bi še mogla it neke papirje uredit, tako da sem cel teden zasedena. Pozneje. Velja?

veš kaj Naty....teden ima 7 dni, ti imaš pa plane samo za 3user posted image

no, dobro, saj naslednji teden sem pa na dopustu, pa bom tudi obiske sprejemala, tako da lahko tudi naslednji teden. pa še zmeniva se kdaj greva v lajf, neuser posted image

glede ležanja pa: pa saj nisem rekla, da bo cele dneve preležala. sploh pa se odlično počutimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.11.2007 12:13:08   
NinaŠ
Ajembek user posted image . Nisem prav veliko nakupila user posted image in tudi zapravila ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Itak sem rekla, da grem v izvidnico user posted image . V toysu sploh nimajo osnovnih kompletov legic user posted image user posted image user posted image - nisem mogla verjet, ko sem gledala spletno stran, sam jih v trgovini ravnotako ni user posted image . Kupila sem je 2 lopati (otroški) za kidat sneg, 2 bidončka (Princeska in McQuin) in 2 božičkovi kapi user posted image . V H&M sem nakupila rokavice, kape, šale in dvojne hlače za Anžeta (ki mu jih primanjkuje). Pol me je pa noro glava začela bolet user posted image in sem se odpeljala domov... ...zdaj se grem pa za službo spedenat user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.11.2007 12:14:18   
NinaŠ
Aja, pa puzzel za manjše otroke tud nimajo v Toysu user posted image - tam od 50 kosov naprej je kar dobra izbira, manjših pa ni.... ...lesenih pa sploh ne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.11.2007 12:38:19   
*bubi*
bubi daj povej malo več o tem el. inhalatorju.

Jaz sem vzela tega Omronovega: http://www.diafit.si/tree.aspx?nodeid=31

NE-C28-E

V rezervoarček dam fiziološko (mi zdravil trenutno k sreči ne rabimo) in inhalira preko maskice. Po inhalaciji se ful lažje izkašlja in ima potem nekaj časa mir.

Če prideš do pulmologa, bi ga mogoče lahko dobila na naročilnico (samo baje s težkim srcem dajo, kot da bi oni plačali user posted image ). Drugače pa bi ti tudi jaz lahko kak € popusta zrihtala. Drugače pa ga dobiš v Diafitu ali v lekarnah (običajno, če ga prej naročiš).

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.11.2007 12:54:48   
*bubi*
nisem mogla verjet, ko sem gledala spletno stran, sam jih v trgovini ravnotako ni .

Slučajno niso imeli? Ker običajno jih imajo, vsaj v Grazu. Tako Lego kot Lego Duplo. Na strani 28 in 30 v novoletnem katalogu so tudi.

Pa puzzel nimajo? Eh, ti ne znaš po Toysu iskat user posted image  Kaj pa misliš da delam jaz 3 ure not? user posted image user posted image user posted image
V novoletnem katalogu na strani 14 je komplet 5 puzzel z medvedkom Pu. Po moje niso neke ful velike, se pa na sliki žal ne vidi. Pa na strani 15 deset puzzel v eni škatli, tukaj se vidi samo 4+. Koliko koščkov je to user posted image

Na strani 53 imajo Avte: 2x30 + 1x60 + 1x104 + 1x250 za 15€

ITD, nimam časa več iskat. Skratka: slaba izvidnica je to bila, ali pa je res tak izropano vse user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.11.2007 17:17:40   
tincci
Dons sem zvedla, da je moja naj naj soseda z rakitne noseča v drugouser posted image user posted image joj, me prov firbec matra, a bo Jaka dobil bratca ali sestricouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.11.2007 20:56:05   
NinaŠ
strani 14 je komplet 5 puzzel z medvedkom Pu. Po moje niso neke ful velike, se pa na sliki žal ne vidi.

2x30 + 1x60 + 1x104 + 1x250 - 30 koščkov je preveč, take bom raje kasneje kupovala, ko bomo prišli do tja (bogsigavedi katera tema bo takrat aktualna)
Pa na strani 15 deset puzzel v eni škatli, tukaj se vidi samo 4+. Koliko koščkov je to

te v trgovini nisem videla, če piše 4+ pa predvidevam, da so najmanj po 30 kosov
Na strani 53 imajo Avte: 2x30 + 1x60 + 1x104 + 1x250 za 15€

videla vendar sem že zgoraj komentiraka user posted image

sem zbirčna user posted image a ne?
Ja puzzel malo morje, samo takih pod 25 kosov žal ne user posted image Sam ni panike bom šla v Pikapolonico iskat user posted image .
Legic pa res nimajo na zalogi, sem dobro pregledala user posted image . Če bi znala bolje nemško, bi tud vprašala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.11.2007 21:04:54   
nincy
Čer user posted image

Joj bejbe, vam dolgujem še slike z morja user posted image ...so že v albumu user posted image  Geslo: država letovanja - T.....

Drgač sva pa obe zdravi (že trkam), jaz sem danes imela ene glavobole, pa vse me je bolel, pa sem hitr ruknla en aspirin in je zdaj že bolj.
Glede vzgoje.... no comment user posted image  user posted image  user posted image  Sploh je ne dohajam, ne vem če obstaja bolj trmast otrok. In ja, tud ona tepe, če je treba dobim tud kaj v glavo user posted image ... Pa tud jaz ponavad ne gledam mirno, ji pač rečem da se to ne sme, pa itak noče razumet kaj ji govorim, pa jo potem mal bolj udarim po roki, pa je pol še slabš, in se raj jaz odstranim, da jo jeza mine.
Sploh ne dojamem da je že november in da bomo že upihnili 2. svečko. Mi bomo praznovali že ta vikend, ker ima moja mami tudi RD in bosta imeli skupaj žurko.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.11.2007 21:08:40   
nincy
Nina, kakšno je stanje v H&M user posted image  Imajo kaj pametnega user posted image  Jaz bi šla mal v šoping, sam glih za par cot se ne bi vozila, ker tle v Lj je itak nikol nič ne dobim.  

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.11.2007 21:25:48   
NinaŠ
Nina, kakšno je stanje v H&M Imajo kaj pametnega Jaz bi šla mal v šoping, sam glih za par cot se ne bi vozila, ker tle v Lj je itak nikol nič ne dobim.

H&M kot H&M user posted image user posted image user posted image ...če imaš srečo in naletiš na dobro založene police pol je, drugače ne user posted image user posted image user posted image . Ne moram rečt, da sem bila zadnje čase (jesen) 2x v Lj in 2x v Villachu, pa sem bila v Lj bolj zadovoljna z izbiro. No v Villachu mi je všeč to, da je takoj zraven še K&O in C&A - sploh ta je trenutno ful dobro založen.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.11.2007 21:31:15   
NinaŠ
Nincy ampak tvoji princeski user posted image se pa že v učkih vidi, da je navihanka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.11.2007 21:41:01   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nincy ampak tvoji princeski user posted image se pa že v učkih vidi, da je navihanka user posted image

No vsaj ena, ki mi verjame da imam doma malega user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  
Pa da ne rečem kolk ima to energije. Je šla že 2-krat sama na Šmarno goro, od doma pa čist do vrha, tud roke ni hotla dat, kaj šele da bi jo nesla, pa še palco je mogla obvezno nest user posted image  user posted image  user posted image  Pa prideva domov...jaz bi šla ležat, ona pa takoj na trampolin  user posted image  user posted image  user posted image  . Pa da bi pol vsaj celo noč spala...ni šans (mi drgač že več kot eno leto ne spimo v enem kosu, ampak se zbujamo po trikrat, pa z njo je treba it spat, pa za roke jo držat user posted image , ob 6 je pa že auf). Pa duda in plenice so še vedno zakon. Klepetulja je pa tud taaaaaka. Pridem dons iz službe in mi reče: Kako si lubica? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.11.2007 21:42:11   
nincy
Zdaj grem pa jaz v horinzotalo...ob 4.30 user posted image  pa auf in veselo na delo.

Nočko

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.11.2007 22:24:47   
ada2
user posted image

take poze so pri nas zadnje čase na sporedu po 10x na danuser posted image

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
6.11.2007 6:35:27   
amy26
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
6.11.2007 8:09:31   
Naty_ka
Jutro user posted image

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 849
6.11.2007 8:10:43   
Naty_ka
Jaz že pijem user posted image . Pride katera?user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.