Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 21:43:34
|
|
|
|
ada2
|
nič babnce, lepo spančkajte, pa pridne bodite, jaz grem pod kožo gledat, da ne bom jutri imea podočnjakov
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 21:46:32
|
|
|
|
petarda
|
Evo ti jih že danes ene par...škodit ne more
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 21:50:03
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč bejbike moje... Pa pozdravček tudi paštetki, M in M , če nas še bere
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 22:46:29
|
|
|
|
Urša
|
Ja, kaj pa je s Paštetko, a spet kdo vohuni za njo?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 23:05:14
|
|
|
|
sharpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, kaj pa je s Paštetko, a spet kdo vohuni za njo? Sem tudi jaz hotela vprašat Petarda, a ti kaj veš kako so paštetovi? Je vse v redu z njimi in z M in M?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 23:05:41
|
|
|
|
til
|
Bravo Urša za izbiro barv mi imamo tudi pri Tilnu tako zeleno zraven pa še rumeno in oranžno sam je bila oranžna tako močna in se je tako vpijala v steno, da je zdaj malo lisasta ampak k sreči je ob tej steni pohištvo in ne pride tako do izraza. Imam pa jaz pol še največ jajc , ker imava cel hodnik oranžen ( pravzaprav nimam veliko več jajc ker je strop bel ) no drugače bi bilo pa preveč temno po hodniku) Kopalnico imava po stenah do konca rumene ploščice ostali deli stanovanja ( kuhinja, dnevna in spalnica pa so ostale bele) ampak me za dnevn že malo vleče da bi pa kakšno rdečo liso naredila v spalnici pa čakava novo vgradno garderobno omaro pa tudi ne vem kakšno barvo bi si izbrala nebi pa imela vse v naravnem lesu ker ga imam že čez glavo) pol pa bi lahko tudi tam kakšna stena postala drugačne barve. Men so takšne žive barve res všeč sicer me je bilo pri Tilnovi sobi kar mal strah da bo izpadlo vse preveč šekasto no pa se meni zelo dopade in niti ni preveč barvito kot sem se na začetku bala. Želja iskrene čestitke ob tretji nečakinji
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 23:06:30
|
|
|
|
sharpy
|
Pupe...sej sem si mislila, da bo nekaj takega Uršin tuš ,...ampak res tega še nikoli nisem videla
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 23:09:09
|
|
|
|
til
|
Go Ada, Go Ada . Da bi se ti vse želje uresničile......jutri pa poročaj!!!! kar se premika ure tiče mi tega nismo opazili tako da Tilen.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 23:18:01
|
|
|
|
sharpy
|
Ada,...upam da ti jutri uspe
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 6:47:18
|
|
|
|
Urša
|
Ada, držim pesti!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 7:23:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Srečno Ada !
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 7:45:00
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Dobro jutro.. upam, da me niste pozabile, ker se nič ne javim. Ampak mi kar ne znese.. v službi nimam časa, ko pa pridem domov pa še manj Pri nas ni nič novega, Mark je že velik fant, lepo govori, zapoje kakšno pesmico, predvsem pa uspešno uveljavlja svojo voljo. V vrtcu še vedno uživa, čeprav je letos med starejšimi v skupini in je bil na začetku žalosten, ker so šli njegovi prijateljčki med "tavelike". Drugače pa.. rojstni dan se bliža, tudi jaz sem razmišljala o darilu.. mika me, da bi mu uredila sobico. URŠA: sobica, ki si jo uredila za Niko in Jaka je SUPER. Všeč mi je postelja.. a je iz Flexa programa? Kje si jo kupila in kakšne je bila cena?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 7:45:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa sem se nasmejala za dobro jutro: Nisi zasledila zato, ker so njihove mame ocitno lene al pa brez casa Tukaj zdaj ostanete dokler boste cvekale o otrocih Hvala, Ribica. Torej: so teme o osebnih težavah, službenih težavah, težavah z oz. , težavah s hišnimi ljubljenčki..... prepovedane? Ker sploh ne vem, kdaj smo nazadnje kako o novembrčkih rekle eh.... zdaj vidim, da me je petarda že prehitela. Ada, zate pa in upam, da čim prej izvemo, če je kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 7:50:59
|
|
|
|
Teni_
|
Ada Drugače pa, jutro!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 8:03:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Tega vam še nisem povedala: rešili smo se flaške Popolnoma, na hitro, brez ugovarjanja, pregovarjanja ali joka. Flaška je padla v smeti in je ni več, linota pa se da prav super tudi z žličko pojest S tem, da nima nobenega magičnega lončka ali kaj podobnega. Samo lončke in kozarčke. Za na pot pa bomo prakticirali plastenko ali pa tetrapak sok. Problem je bil namreč v tem, da je postal prav organizatorski - zvečer mu je bilo treba flaško linota in flaško čaja v kot postelje postavit, tudi če se potem ni pritaknil Pa zjutraj flaške napolnit, potem pa so ostale na postelji Da ne omenjam, da mi je celo noč težil za še čaja. Zdaj pa dobi ponoči kozarec vode, če je res taka nuja Zdaj samo še čakam, da pade duda v smeti . Pa plenice no, saj te padajo, ampak polulane
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 8:22:20
|
|
|
|
Urša
|
Všeč mi je postelja.. a je iz Flexa programa? Ja. Meni je super, ker se sproti sestavlja in kombinira. Nika jo je imela že od prej, zdaj smo ji samo nogice in lojtrco dokupili in uredili igračni kotiček. Prav pride tudi kasneje, ker se jo še malo dvigne in da spodaj pisalno mizo ali pa omaro. Je pa draga. Tukaj na netu sta katalog in cenik: http://www.flexa.dk/Default.aspx?AreaId=42 No, pri nas se ni za bat kam bomo dali tretjega :
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 8:26:52
|
|
|
|
Urša
|
rešili smo se flaške Bravo! To je fajn čimprej naredit, ker kasneje se tako razvadijo, da je jooooj! Potem so pa že tako veliki in še cuzajo. Dudo moramo pa tudi mi stran spravit, jo ima še za v posteljo in mi vsak večer pobere živce, ker je nikjer ne najdemo, sploh ne vem kam izginejo vse! Enkrat sem jih par našla v pečici.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 8:34:44
|
|
|
|
Teni_
|
Pri nas sicer ni bila kriza glede flaške, ker že skoraj leto ni jedla po flaški, ampak samo pila, dude tudi ni, prst pa verjetno ne padev v smeti. Ali?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 8:45:22
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Mi smo tudi že kakšen mesec brez dude.. Smo jo dali mucam in ni bilo nobenih težav .. Flaško še imamo, ker zvečer je čokolino samo po flaši, ker po žlici očitno ni isti.. URŠA: sem si ogledala cene za flexo, pa ne je skoraj kap... sem pa našla na neckermannovi strani nekaj podobnega.. pa cena je sprejemljiva? http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2248473
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 8:48:13
|
|
|
|
Urša
|
Ja, čist fajn izgleda tole pri Neckermannu.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 11:44:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sita sem tega šihta ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 11:48:45
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz tudi iščem nekaj takega. Ko najdeš, povej. Se počasi odpravljam delat. Mi je kar slabo, vsi moji bodo doma, jaz pa v službi .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 12:20:20
|
|
|
|
Urša
|
Jaz imam pa počitnice. Kolk je fajn v brezdelju!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 12:21:29
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sita sem tega šihta ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo?????? Ko ugotoviš.. ni NUJNO javi. Tudi jaz se namreč sprašujem isto..
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.10.2007 13:00:27
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sita sem tega šihta ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo?????? Ko ugotoviš.. ni NUJNO javi. Tudi jaz se namreč sprašujem isto.. meni tudi povejte ko se česa spomnete
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.