|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
27.10.2007 21:33:28   
NinaŠ
Ah, Celovec je najbližja poslovalnica user posted image ... ...to je ca 100km vožnje zame user posted image . Mislim, da se bom poglobila v cene Lega raje kar v Müllerju user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 476
27.10.2007 21:58:55   
NinaŠ
Bubi, podobni Lego ZOO, kot imaš ogledanega imajo tudi v BC:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164606
...samo predvidevam, da vsebuje manj kosov  user posted image , ker je relativno poceni

aaa, našla tudi "tvojega" za 118, 89€ user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.10.2007 7:18:40   
petarda
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.10.2007 7:25:55   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Komaj čakam današnjo kavico user posted image

aaa, našla tudi "tvojega" za 118, 89€

Ja, saj sem napisala, da ne dam 120 € user posted image  Sicer pa obstajajo 3 škatle ZOOja + ena ko so not samo živali.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.10.2007 7:45:22   
sharpy
dobro jutro pupe user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.10.2007 7:50:47   
sharpy
bubi ful lepo darilo si izbrala za bubija user posted image
Jaz še nevem kaj mu bomo kupili, moram začet tuhtat.  Nona mu bo kupila vlakca Tomaža...samo tistega, ki meče paro iz dimnika.... A ga je katera od vas kje zasledila?  

No jaz sem delala cel prejšnji vikend  in pol še do srede cele dneve, tako da sploh nisem imela energije za računalnik prižgat user posted image

Ada prosim pošlji mi tvoj naslov na GSM, da ti pošljem biskvitke. Ada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.10.2007 8:27:42   
Teni_
Dobro jutro!

No, pa je končno tudi Nika uspela spat na svoji veliki postelji, ki jo že kakšno leto čaka. Smo jo že prej parkrat hoteli dat na to spat, ampak ji je bilo vse okoli preveč zanimivo in je vstajala in hodila okoli. Zdaj pa ji je uspelo.user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.10.2007 8:46:30   
*bubi*
vlakca Tomaža...samo tistega, ki meče paro iz dimnika.... A ga je katera od vas kje zasledila?

Če se ne motim, imajo v Intersparu  med igračami nekaj različnih modelov (predvsem po velikosti in funkcijah). Mi Tomaža še ne poznamo, mi ga je pa prijateljica pokazala user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.10.2007 9:05:14   
sharpy
hvala bubi, bom šla pogledat.  M se je pa na enem obisku igral z Tomažkom in je od takrat čisto nor nanj, pa v vrtcu imajo knjigico od Tomažka...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.10.2007 9:31:39   
Hana06
Sharpy jutro, pa tudi vse ostale dobro jutro!

Samo, da ti odgovorim glede Vlaka Tomaža, meni so ga v bivši firmi kupili ravno 2 tedna nazaj ( sem pač opravljala tako delo povezano z vlakiuser posted image ).

Po vrečki sodeč so ga nabavili v Beby centru, ma mislim da ga imajo tudi na njihovi spletni strani.

Pero našemu Žanu je bil zanimiv natanko 5 min, ah ta moj otrok, vsega se tako hitro naveliča, da sploh nima smisla mu kaj kupovat.
Pri nas so zdaj najbolj aktualne kante za smeti, ta naredit 10 metrov porabimo 1 uro, ker moremo vsako kanto posebej odpretuser posted image .

Punce bodte pridne.

02.01.2006 se je rodil najlepši fantek na svetu, najin Žan
20.10.2009 pa se mu je pridružil še bratec

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.10.2007 10:53:59   
ada2
Ada Si razmišljala, da bi ostala tudi jutri doma? Dom se ne bo sesul, če boš ti na bolniški. Tebi bi pa verjetno ful koristilo.

no, jaz sem šla delat in sem zdržala do 10. potem je prišla šefica na oddelek in ko me je videla, oz. bolje slišala, me je poslala domov. sicer sem se upirala, da bi vsaj do kosila počakala, ker takrat je še ful gužva, pa je rekla da ni govora, da to ne bo ne prvič, ne zadnjič, da bi se delalo z okrnjeno ekipo in naj se spravim domov, predno še koga nalezem. še lekadole mi je dala za s sabo. ah, zadnje čase ugotavljam, da je ona res ena fejst puncauser posted image

torej zdaj sem domauser posted image , po kosilu grem k zdravniku, potem nazaj ležat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 486
28.10.2007 11:17:16   
amy26
ada, še dobro da te je šefica poslala domov, ti se le pozdravi in odpočijuser posted image

sem poskusila na stran od metroja še jaz, pa ker gesla nimam ne morem notri,
bubi kako dobiš geslo, ali moraš že prej kaj kupovati da ti ga dajo ali je dovolj da imaš firmo oz. da kupiš preko katere firme.

Aleks je danes prvič kakal sam na kahlico, no je že prej večkrat ampak danes ko sem Elo previjala je pokazal na kahlico in sem rekla če bo kakal, pa je rekel kaka, kaka, tako da sem ga slekla in se je res lepo pokakaluser posted image  upam da bo to stalnica

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 487
28.10.2007 12:54:19   
sharpy
Bubi poglej si še tole, samo nevem koliko kock je notri

http://soncek.si/si/lego-super-set-4960-veliki-zivalski-vrt-4962-mali-zivalski-vrt-i8884.shtml

ali pa tole

http://soncek.si/si/lego-4960-veliki-zivalski-vrt-i8885.shtml

< Sporočilo je popravil sharpy -- 28.10.2007 12:55:34 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 488
28.10.2007 13:18:43   
NinaŠ
Joj sem se zdajle nasmejala user posted image - izpolnjujem Vlogo za znižano plačilo vrtca in tam, ko se vpiše sorodstveno razmerje, bi za mojega user posted image kmal vpisala "spremljevalec" user posted image user posted image user posted image - ko ima Janezova Urška tak uraden naziv user posted image user posted image user posted image
Nič, zdaj moram preverit kolko sta naša avteka približno vredna, da ne bom čist mem udarla user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.10.2007 15:24:58   
ŽELJA2
Ojla.

Spet jest. user posted image
Moje dete spi, pa sem mal priletela gor. Ja, sem vas tut hjest že hotla mal prosit da napišete kaj boste kaj kupovali za roj. dneve.

No pri nas smo si že kar nekaj razdelili in sicer:

od stare mame bo dobil mizo+klopica in pripomočki za ustvarjanje (plastična iz Neckermana) +spalno vrečo 

midva sva mu zaenkrat kupila tak otroški sintesajzer z mikrofonom+ ne vem še kaj, ampak kaj koristnega (pižama, nogavičke,...)

ena kolegica mu bo kupila Lego box, ampak čist obične kocke brez figuric, ker imamo tega že sedaj dovolj.

od enih drugih prijateljev bo dobil za v avto, za na sovoznikov sedež igračo v stilu, da je zaščiten sedež+otrok ima gor en kup možnosti za igro (se vse nekaj sveti in piska)

od dedka in babice pa torto, kapo, šal in rokavice.

Zdej bi pa še kakšno idejo rabila, ker jest bi sicer lahko še kaj naštela samo to so bolj take stvari, k bi bolj men prov prišle: posteljnina, pa zaboji za pospravit igrače, pa še kakšne tele puzle penaste za na tla bi rabil. Samo to se mi pač ne zdi, da bi bilo res za njega kot je konkretno igrača.

No,....  Poslušam.................

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.10.2007 16:36:32   
*bubi*
Hvala, Sharpy, sem že vse to naštudirala. Res je, v BC so najbolj ubijalske  cene, to itak že vemo. Že v Toysu je redna cena 90€. Ampak za 65 pa res nikjer ne dobiš.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 491
28.10.2007 19:02:24   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.10.2007 20:34:49   
Teni_
Kaj zdaj, kje se skrivate?

Meni se še sanja ne, kaj naj kupimo Niki za rojstni dan. Pri Teji je drugače - njo vprašaš, kaj bi imela, pa pove. Se mi zdi, da Nika skoraj ne vidi dalje od njene opice Nane. Nič kaj ji ni posebej zanimivo, je pa res, da imata s Tejo toliko ogračk, da jih je 3/4 pospravljenih, ker se prehitro naveličata. Ji kupiš kakšno plišasto igračko, pa se mi zdi, da je Nana, le Nana... Bom Tejo vprašala, kaj ji naj kupimo, mogoče mi bo ona dala kak predlog.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 493
28.10.2007 20:49:44   
NinaŠ
Bom Tejo vprašala, kaj ji naj kupimo, mogoče mi bo ona dala kak predlog

user posted image jaz sem Anžeta vprašala za nasvet, pa je predlagal kakega tovornjaka ali bagra user posted image . Mu nisem mogla dopovedat, da naj pomisli kaj si Tina želi in ne kaj on user posted image .
Jaz tudi še ne vem kaj bomo kupili user posted image ...kako malenkost, da ji bo lahko Anže podaril.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.10.2007 20:53:59   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

En utrinek z današnjega kofetkanjauser posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.10.2007 20:54:10   
Teni_
Ja, saj to je to, da bo potem naštevala vse kar si ona želi, ne pa kaj bi imela Nika. In potem je tako, da se tako ali tako za eno samo igračko zgrabita.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.10.2007 20:55:40   
petarda
Bubi vi ste pa hitro opravili s kosilomuser posted image user posted image user posted image ...al si kar pri tašči na RR skočilauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.10.2007 20:56:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.10.2007 21:06:50   
petarda
Je Til kje v bližini? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.10.2007 21:07:40   
petarda
500 objava je moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.