Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 19:57:55
|
|
|
|
petarda
|
Očitno ni nobene ...vam tudi jaz želim lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 21:12:23
|
|
|
|
ada2
|
Ooo kaka detka fletka . Pa podobna sta si tudi . jaz bi tudi vidla drugače pa se mi meša od tempa sem omenila, da sem dobila 60 nadur izplačanih? in potem glede na to, da sem tam skorajj več kot doma res ne vem kje najdem čas še za masaže, pa vsaj 2x na teden obiske pri teti v bolnici, pa za rihtanje papirjev za prizidek če bi me pa kje na cesti kera srečala, pa bi verjetno vstran pogledala, ker frizuro imam pa tako divjo, da se mi še tisti slabovidni stanovalci smejio , ampak res ni časa za frizerja
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 21:38:47
|
|
|
|
Urša
|
Hvala Nina. Jaz sem se čisto stopila!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.2.2008 21:45:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada pazi, da se kje ne srečaš Pismo, danes pa spati ne morem ... ...pa laaačna sem - od te tekoče mrzle hrane se ne moreš konkretno najesti , zdaj moram še eno porcijo sladoleda zmazat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 7:42:49
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 8:05:06
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Dobro jutro. Ja, petarda bom eno kavico. Hvala. Vse tako kaže, da bo danes lep dan. Če ne bo začelo pihati seveda. Zdej pa ne vem, kaj naj naredim za zajtrk?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 8:17:43
|
|
|
|
petarda
|
Zdej pa ne vem, kaj naj naredim za zajtrk? nič...k je polna luna ....no, to velja za nas, ti dojiš, pa si naredi polento ....joj, sem se je jaz najedla pred dvemi leti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 9:02:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je lepo videt bratca in sestrco Sicer pa dobro jutro Petarda, imam srečo, da sem najprej zajtrk pojedal, potem pa prišla na RR Če bi te najprej prebrala, bi brez ostala Jao, ta polna luna, bubi se je med drugo in četrto skoz zbujal (ko je bil mrk) in si nekaj zmišljeval, na koncu sem ga že morala skregat, naj bo tiho in lepo spi. Potem pa užaljen jok in huda potreba po cartanju Zjutraj pa valjda vstat ni mogel, tako da sva spet prišla med zadnjimi v vrtec. OK, danes ko jaz ne delam, sva si lahko to privoščila Zdaj pa veselo za knjige, pa kaos pospravit. Pa še na Pekrsko gorco se bom sprehodila, ko se malo otopli zunaj
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 9:56:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan Evo mene po dolgem času. Kot prvo: Želja čestitke za . Kako ste? Pri nas je vse po starem. S S sva večino časa sama doma, ker je najin ati na terenu. Vsak dan obvlada kakšno bedarijo več in mi včasih pošteno . Je pa me danes presenetil. Ponoči je spal celo noč (od pol osmih zvečer, pa do pol sedmih zjutraj) brez da bi se enkrat prebudil. Sem ga hodla ob treh gledat če še diha. Je pa res, da spi veliko slabše, kot takrat ko je bil še . A ste čakale na mrk? Jaz nisem. Sem pa si ga sedaj pogledala na Nasini strani in je res lep. Grem kaj pametnega delat. Se slišimo še kaj. Fajn bodite
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 10:15:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja Naty, kje mi hodiš?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 10:16:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi Pozdravljena.Bom prišla kaj na kavo k tebi. Zmenjeno?
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 12:21:29
|
|
|
|
petarda
|
Ja, Naty kje mi hodiš Boš prišla tudi k meni na kavo? Kako kaj glavobol?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 12:44:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Petarda . Sori ker nisem nič odgovarjala. Glava je danes v redu- na srečo. Sem pa res mislila da mi bijejo zadnje minute. Pa še sama sva bila s S doma in nisem se mogla sama peljati k zdravniku, ker nisem sposobna peljati. Po drugi strani pa tudi malega ne morem pustiti samega doma. V glavnem bilo je pestro.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 12:45:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
Uh, mislim, da si pa vseno malo predaleč samo za eno kavico.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 12:59:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Uh, mislim, da si pa vseno malo predaleč samo za eno kavico. saj gremo lahko še ene školjke pojest!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 17:25:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Uh, mislim, da si pa vseno malo predaleč samo za eno kavico. saj gremo lahko še ene školjke pojest! Saj če bi na kaj drugega kot na školjke vabila, bi mi tudi večkrat prišli Raje pridem v KBG na lignje kot v NM na školjke
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 17:51:09
|
|
|
|
petarda
|
Raje pridem v KBG na lignje kot v NM na školjke No, pa pridi . V soboto Lepo vabljena
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 17:52:07
|
|
|
|
petarda
|
Urša a mi pošlješ GSM na ZS ali mail.... Prosiiiiiim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 18:01:02
|
|
|
|
petarda
|
No, petarditu je Miška Suhokrižka zelo všeč in danes jo je hotel vzeti s sabo v vrtec ... So bile vzgojiteljice vesele in malo začudene, ker knjigice še niso videle ....knjigico so prebrali skupaj z drugimi otroci, gledali slikice... Petarditu je najbolj všeč pesmica o Avionu...jo zna napamet , pa tudi večino drugih pesmic zna dokončati vrstice ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 20:33:07
|
|
|
|
Urša
|
Hvala Petarda! Sem pokazala mojemu in se je prisrčno smejal. GSM imaš na mejlu.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 20:47:18
|
|
|
|
petarda
|
Evo sem ti poslala avion v naši izvedbi .....upam, da ti bo odprlo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 21:05:57
|
|
|
|
petarda
|
Evo včeraj zvečer mi ni delala in danes mi ne dela ta povezava http://www.sonchek.com/ ...a vam dela ....v službi pa sem normalno odprla ....sam tam ne morem čekirat destinacije za kakšen oddih
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 21:29:47
|
|
|
|
Urša
|
Samo vidim Petarditota, slišim pa ne... Sem ti na mejl poslala še od mojga mobi, tam bo najbrž delalo, jaz ne morem gledat MMSjev, samo prek planeta.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 21:30:38
|
|
|
|
Urša
|
a vam dela Ja, to mi pa dela.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 21.2.2008 21:31:37
|
|
|
|
petarda
|
dobro, da imate Urše možeke doma ...evo pošljem še na njegovega
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?