Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 20:35:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 No, mi smo spet preživeli čudovit dan, cel dan na zraku jaz pa na tak prekrasen sončen dan zaprta v službi ste pa vsaj zdravi, pa radi se mate ....always look on the bright side of life
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 20:36:18
|
|
|
|
ada2
|
vnelo se mi je okoli nohta na sredincu desne noge in me boli cel prst koma sem hodila cel dan, potem pa mi še službeni čevlji ravno tam gor pritiskajo, sem res komaj čakala, da mine teh 12 ur
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 20:38:57
|
|
|
|
petarda
|
....pa pomisli, da bi vedela, da čisto blizu rastejo zvončki, ti pa si privezana na posteljo že 5 let, pa stanje je tako hudo, da ne moreš niti na invalidski voziček, ....verjetno bi si tudi želela, da ti kdo zvončke prinese saj sem rekla, da si ti ena zlata delavka Jaz bi jih bila zelo vesela tudi tako, kaj šele, če bi bila v opisani situaciji .... Moji so tudi že v lončkih , če se bodo lepo obnesli jih bo petardito nesel svojima prababicama ...so sicer še zelo zdrave in čile hvala bogu, ampak mislim, da jih bodo tudi zelo vesele
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 20:39:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 No, mi smo spet preživeli čudovit dan, cel dan na zraku jaz pa na tak prekrasen sončen dan zaprta v službi ste pa vsaj zdravi, pa radi se mate ....always look on the bright side of life ma ja, saj mi ni glih težko, pa sem fuuuuuuuul hvaležna za to, da smo zdravi, pa se imamo radi, samo veš, se pa pošteno naveličaš, ko so vsi ožji in daljni člani družine vse vikende doma (no, razen mojje sestre, ki občasno dela tudi med vikendi, ampak ne po 12 ur skup), jaz pa vse vikende in vse praznike v službi.
< Sporočilo je popravil ada2 -- 24.2.2008 20:44:32 >
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 20:43:36
|
|
|
|
ada2
|
Moji so tudi že v lončkih mi to vsako leto prakticiramo. so obstojni, ko pa vidiš, da jim že pojenjajo moči, pa jih preseli na vrt, kar na travo, potem pa drugo leto zacvetijo v duplem številu. pa s trobenticami je isto. mi jih imamo kar okoli hiše , kar po travi, ih kosimo, ko je treba pač kositi, pa so se po celi parceli že raznesle in je kar lepo rumeno
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 20:52:53
|
|
|
|
ada2
|
nič, grem malo pogledat kaj je na TV, pa spat, se mi zdi, da sem že 15 ur na nogah
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 21:03:00
|
|
|
|
petarda
|
ko pa vidiš, da jim že pojenjajo moči, pa jih preseli na vrt, kar na travo nimamo trave ....še ena stvar zaradi katere se ne vidim kot stara ženička v tem stanovanju .... v bistvu si v hiši, pa čisto enako, kot da si v bloku...in glede na še vse ostale dejavnike, bi bila v tem primeru raje v bloku ....Drugače pa imamo tudi mi zvončke in kronice posajene v cvetlični gredi pred hišo, samo še niso zacveteli.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 21:04:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 No, mi smo spet preživeli čudovit dan, cel dan na zraku jaz pa na tak prekrasen sončen dan zaprta v službi ste pa vsaj zdravi, pa radi se mate ....always look on the bright side of life ma ja, saj mi ni glih težko, pa sem fuuuuuuuul hvaležna za to, da smo zdravi, pa se imamo radi, samo veš, se pa pošteno naveličaš, ko so vsi ožji in daljni člani družine vse vikende doma (no, razen mojje sestre, ki občasno dela tudi med vikendi, ampak ne po 12 ur skup), jaz pa vse vikende in vse praznike v službi.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 21:05:47
|
|
|
|
petarda
|
nič, grem malo pogledat kaj je na TV, pa spat jaz pa kar direkt Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 21:50:43
|
|
|
|
tincci
|
Ada
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 22:02:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada Mi smo tudi preživeli dan na sončku... ...dopoldne na zadnjih zaplatah snega, popoldne na kolesih ( ja itak). Pregledam zdajle današnje fotke in če bo kaj uporabnega prilimam .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.2.2008 22:25:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 7:42:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 7:59:04
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kaka frajerka je Tina na kolesu ...me je kar prijelo, da bi petarditu tudi enega kupili...samo dvomim, da bi dosegel pedala .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 8:05:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
..samo dvomim, da bi dosegel pedala . nehaj dvomit, pojdita skupaj v trgovino in poskusita Mislim, da bi jih na 12˝ (večjega pa itak ne boš kupovala) brez težav dosegel. Drugače pa obstajajo tudi 10˝ kolesa (Hervis jih ima 100%), samo tega se mi zdi pa skuraj brez veze kupovat, ker bi bil uporaben res le eno sezono (če ne boš taka kot moja soseda, katere otroka sta se še pri 4,5 letih vozila na 10˝ - s pomožnimi koleščki seveda ) Ej Petarda, kaj ko bi skuhala , meni jo je zmanjkalo ... ...no itak zdaj šibam v trgovino ponjo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 9:04:10
|
|
|
|
petarda
|
Ni čudno, da nama je zmanjkuje, ko večinoma midve kuhava
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 9:04:31
|
|
|
|
petarda
|
nehaj dvomit, pojdita skupaj v trgovino in poskusita
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 9:27:19
|
|
|
|
ada2
|
ah prost dan kako paše bi mogla sicer iti zmerit okno oz. balkonska vrata v službo za zavese za teto (a sem povedala, da sem ji uspela zrihtat sobo v domu ), ampak se raje ne bom tam okoli smukala, ker imam tak občutek, da me bodo itak klicali za popoldne , bodo zavese počakale do jutri, sa selili bomo koma konec tedna ali v zčetku drugega.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 10:00:22
|
|
|
|
petarda
|
ah prost dan no vidiš....ti doma na sončku...mi pa vsi zaprti noter ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 10:08:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ah prost dan no vidiš....ti doma na sončku...mi pa vsi zaprti noter ... ja, ampak jaz imam na mesec mogoče en PD, pa še takrat vsa živčna čakam, če me bodo klicali ali ne, ve pa vsak vikend na sončku sicer pa, grem zdaj k sosedi na kavo, pol pa akvarij pucat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 10:22:54
|
|
|
|
petarda
|
ve pa vsak vikend na sončku to pa ni res, ker vsak vikend pa ni sončka .... Ja, nič ne čakat na klic...kar lepo uživat k sosedi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 11:19:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem si zdaj pripravila fulll zdaravo malico/kosilo - piščančje krokete s krompirjevimi ocvrtki ...ampak takole, ko nisem slab zgled otrokoma, si lahko privoščim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 11:57:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sem si zdaj pripravila fulll zdaravo malico/kosilo - piščančje krokete s krompirjevimi ocvrtki ...ampak takole, ko nisem slab zgled otrokoma, si lahko privoščim očitno je tak pujsast dan...vse tri sodelavke smo si danes naročile hamburger za malico...pa si ga že zeloooo dolgo nismo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 12:34:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Da se vam malo oglasim v vmesni pavzi Nina, pol praviš, da bi bilo 12'' kolo čisto OK? Večjega bi verjetno tudi bilo bzv kupovat Ti imaš največ izkušenj, nam bodo kar prav prišle. Ja, mislim, da je res pametno takoj na kolo prešaltat, če se bo naučil traktor gonit, bodo potem problemi s kolesom. No, mi moramo najprej it eno čelado kupit, ker me ta sonček tako ven vleče, da bi se na svoje novo kolo spravila. V jeseni sem si ga kupila, pa ni bilo več lepega vremena oz. stolčka za bubija nisem imela, da bi skupaj šla malo naokoli. Božiček pa je stolček prinesel, tako da bo treba samo še čeladico nabavit, brez tega pa mu niti slučajno ne pustim it na kolo Tak, zdaj še hitro nekaj v usta vržem in šiiiiiiiiibam do večera Joj, ta teden bo grozen
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.2.2008 12:35:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, kaj pa se teni nič ne oglasi. Mesec je naokoli, mogoče nam ima kaj za povedat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?