|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
2.2.2008 21:56:04   
petarda
Očitno ste šle spet vse spat in mi pripada nova stran user posted image

Pa lahko noč..še od mene user posted image ....grem sprobat, če je moj pustni kostum še kje uporaben user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
2.2.2008 22:03:01   
ada2
evo meneuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
2.2.2008 22:23:08   
ada2
današnji dan pa res kot začaranuser posted image user posted image user posted image

bi naraši na glas rekla: deset piskrov marmelade!

ok, najprej 12 ur v službi, ampak to je bilo fajn, smo bili dobra ekipa, pa še ena sodelavka je babica postala tekom dneva in smo se imeli res fino, razen pač samega dejstva, da si celo soboto v službi namesto da bi se doma cartal pri družini (ali pa peglaluser posted image )

no, in pridem domov in mi ati v enem stavku pove, da je Tina Maze zmagala v smuku, teta Erika pa padla.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem, imam eno teto, ki je stara 87 let, živi v sosednji hiši - sama in je padla in sta jo moja mama in ati komaj pobrala in spravila na posteljo in zdaj čaka mene, a pridem k njej, ker je vedno govorila, da če se ji kaj zgodi bom jaz za njo skrbela. grem torej pogledat kako in kaj (res me je bilo najbol strah, da je zlmljen kolk), ampak po mojih ocenah kolk cel, ona pa vpijje od bolečin če se je samo dotaknem za nogouser posted image user posted image user posted image
ampak k zdravniku pa ne, ne to pa neuser posted image

ok, jo prepričam, da jji grem nazaj v službo po plenice, ker zdaj pa res niti slučajno ne more vstati in iti po stopnicah do wc-ja,pa po tablete proti bolečinam (nekaj močnešega, ker lekadol ..... - user posted image  user posted image user posted image user posted image ), utri pa brez pregovarjanja kličemo zdravnikauser posted image . na srečo se je strinjalauser posted image  

in potem skora v istem trenutku me kliče sestra, da ji je koleno močno oteklo, pa da komaj hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj naj?????

ja kaj, daj si obkladek goruser posted image user posted image user posted image

in seveda ona bi rada, da pridem pogledat kako koleno ima, pa mimogrede najj ji še obkladek prinesem, torej coldhotovo vrečko z gelom, ker oni je nimajjouser posted image user posted image user posted image

in tako sem še zdaj ponoči skakala okoli in oskrbovala te moje ljudiuser posted image

ko sem pa prej končno stopila v našo dnevno sobo pa sem začelo razmišljat kdaj sem danes sploh nazadnje lulalauser posted image user posted image user posted image

v vsem tem letanju sem čisto pozabila, da sem šla iz službe s potrebo po lulanjju, pa sem v garderobi mislila, (ob sedmih!!!!) da bom že doma opravila, potem pa seveda nisem ......

eh, saj ne vem več kje se me glava držiuser posted image user posted image user posted image

lahko noč!

pa ni treba brati.....samo, da sem spravila iz sebeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
2.2.2008 22:28:52   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image ....ada ti si hecna user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ni treba brati.....samo, da sem spravila iz sebe

Drugič daj pa ta stavek na začetek user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
2.2.2008 22:32:07   
ada2
Drugič daj pa ta stavek na začetek

okuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
2.2.2008 22:32:23   
petarda
Med tem, ko sem bila pod tušem je moj lubi zaspal...zdaj pa ne vem al namerno al nalašč ?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče se boji maškar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa ne vem al naj ga zbudim, al ja? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
2.2.2008 22:35:25   
ada2
Zdaj pa ne vem al naj ga zbudim

idi v napad, pa ga z vilami malo požokajuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image nehalo se mi je drematuser posted image , pa ugotovila sem, da sem lačna.....sajj, jedla sem nazadnje tudi ob trehuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
2.2.2008 22:38:53   
tincci
Ada, ti si ena taka velika pridna punca, carica marica user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.2.2008 8:14:28   
petarda
Dobro jutro user posted image

Ala pokonci, drgač bo sneg pobralo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Evo pri nas ga je pa res ene pol centi na strehah. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.2.2008 8:16:56   
petarda
velika pridna punca, carica marica

Velika pa je velika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.2.2008 8:18:30   
ada2
Ala pokonci, drgač bo sneg pobralo

sem šla zdaj prav skoz okno gledatuser posted image user posted image user posted image

pokonci sem že od šestih, pa ni ne duha ne sluha o sneguuser posted image

daj ga malo pošlji nouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.2.2008 8:19:16   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

velika pridna punca, carica marica

Velika pa je velika user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.2.2008 8:20:34   
ada2
al namerno al nalašč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ni to istouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.2.2008 8:21:32   
ada2
peeeeeetardaaaaa!!!!
kam si se zdaj pobrala?

a si mi šla sneg pakirat?user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.2.2008 8:23:25   
ada2
a nič no, potem pa grem az zdaj teti zajtrk  v postlo odnesem user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.2.2008 8:29:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

al namerno al nalašč

a ni to istouser posted image user posted image user posted image

Ja, isto je user posted image .....tako jaz govorim, ko obstaja samo ena možnostuser posted image .....saj sem tudi vprašala, če naj ga zbudim, al ja? user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.2.2008 8:31:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a nič no, potem pa grem az zdaj teti zajtrk  v postlo odnesem user posted image  user posted image user posted image  user posted image

ok...se zmenva...jaz teb sneg po pošti, ti men zajtrk v postlo user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ajde punce...prijetno nedeljo vam želim user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.2.2008 9:11:54   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Joj, sva si z bubijem danes privoščila user posted image  Do osmih sva spala, potem sva si tak fajn zajtrček naredila, zdaj pa naprej v akcijo. Se bo treba it potepat, ker je ati prišel iz nočne in je šel spat. Pa pravi, da je sneg samo na Trojanah. V glavnem, pri nas ni nič iz tega user posted image

Ada user posted image  ti pa zgleda res cel vaš kraj pa celo žlahto gor držiš user posted image  Se vidi, da imaš veliko user posted image

Ja petarda, pa ne mi rečt, da tvoja maska in tvoji zapeljivi pogledi niso nič vžali včeraj? user posted image user posted image user posted image

Bubijeve slike pa so že od takrat, ko sva oblekico kupila, edino tista, ko se po tleh plazi in kotali, je od včeraj. Smo bili na obisku in je prave norčije vzganjal user posted image  moj mali user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim...... kaj danes se boste tudi kaj maskirali?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.2.2008 13:23:51   
tincci
Meni se ne da še danes v maškare, sva bili včeraj pol dneva in sva se imeli super, plus kidat bi morala, pa se mi ne da. Ja, mi imamo sneg in še kar pada, po moje ga je cca 10cm. Ne vem, kaj naj si mislim, sem se za letos že nekako poslovila od snega, pa očitno mal prezgodaj. Lani je še maja padaluser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.2.2008 14:47:21   
ada2
počen kolk user posted image user posted image user posted image

ostala jje v bolnici, jutri bodo še globinsko slikali, za operacijo pa menda niuser posted image

mislim pisker marmelade pa trije lonci medu zravenuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.2.2008 15:51:40   
*bubi*
Ada user posted image  Bodi vesela, da sta uspeli včeraj tak kompromis sklenit, da je le šla k zdravniku. Saj sama veš, kako je to pri starejših ljudeh z njihovimi kostmi. Pa naj čim prej okreva tvoja teta user posted image

mislim pisker marmelade pa trije lonci medu zraven

Pazi, da te kak medved ne napade user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.2.2008 18:48:35   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Ada za tebe in tvojo teto user posted image ....joj, počen kolk pa ni glih dobra novica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.2.2008 21:54:16   
Urša
O,Petarda, mi2 sva pa za skup! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
3.2.2008 21:57:45   
Urša
user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
3.2.2008 22:34:07   
petarda
O,Petarda, mi2 sva pa za skup!

Že od nekdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lušne maškare ste bli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kak je že Jaka velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pravi frajer user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.