Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 9:52:38
|
|
|
|
catja2
|
pa še en problem je: J ne more biti pri miru v avtu in po ca. 10km že tečnari
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 10:15:02
|
|
|
|
nincy
|
Dobro jutro...sicer sva pokonci že od pol 7. Sem ravn popila pa loto napisala . Zdaj grem pa še za 2 uri likat...me čakajo 3 stroji cot
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 13:16:05
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ojla. Na, ha, ha Nincy te čisto razumem. Sem pravkar nehala likat. Sam kaj, ko to ne zdrži prav dolgo. En stroj se še suši, za enega je že spet umazanih oblek. Začaran krog. Danes je pa tak dan, da bi se tut jaz mirno lahko odločila za zimsko spanje. Me prav zanima kakšne volje bo Andraž. Upam, da ne bo napeto do večera. Se še kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 13:46:33
|
|
|
|
petarda
|
Želja ti želim, da bi se čimveč naspala še ta teden..bog ve kako poskočna bo vaša bebika
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 13:52:56
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem šla včeraj nazaj k zdravniku, ker sem spet dobila vročino, pa mi je dala antibiotik, petardita pa sem danes tudi peljala, ker zdaj se mu pa vlečejo te viroze že tri tedne...pa ima vročino tri dni, pa dva dni ne, pa spet tri dni... .... ga je pregledal, ušeska ok...sicer ne kristalno ok, ampak ok, pljuča v redu, grlo tudi....in mu je dal za vsak slučaj pregledat kri...in JE VSE V REDU ...je rekel, da kaže na svežo virozo, pred kakimi dvemi dnevi...jo je verjetno pobral od mene nazaj , ampak drugače vse Ok, slabokrven ni ....v glavnem moramo to dat čez, pa bo . Me je že bilo kar malo strah, ko se tolk ponavlja, sam dejansko je pa zmeraj bil kdo zraven njega, ki je bil bolan...moj bratec, moj brat (ko se je pazil pri moji mami), no pa potem , pa potem še jaz ....začaran krog. ...on je okužil nas, mi pa njega nazaj, pa on nas....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 21:23:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! Spet zatišje Kako pa bom jaz do 2000 objav prilezla, če ni nikogar za klepet?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 21:24:19
|
|
|
|
*bubi*
|
za petarditoja. To, da ni slabokrven, je že dobra novica
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 21:31:37
|
|
|
|
tincci
|
Nam bo pa mogoče katera folš Danes smo šli rezervirat za junij avtodom, za 11 dni. Jo bomo mahnili nekam po Italiji ali pa na Korziko... no, niti še ne veva, kam, ampak o tem sva kar nekaj časa razmišljala in zdaj res gremo Je notri hladilnik pa zmrzovalnik cel predal za hanine zajce
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 21:49:55
|
|
|
|
*bubi*
|
ti avtodomi so meni ful svetovni
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 22:10:54
|
|
|
|
amy26
|
tincci, dobri ste jaz bi tudi super da petardito ni slabokrven, moja sta oba slabokrvna, no Elo bom morala enkrat ta teden peljat k P pred tem dati še enkrat kri če bo kri spet slaba dobi tablete.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 22:16:03
|
|
|
|
amy26
|
grem spat, že cel teden slabo spim zaradi Ele, kar naprej zbujanje na dve uri, na uro včasih na deset minut spe je začela nekaj kašljat pa nosek imela zamašen, vendar zadnja dva dni skor nič ne kašlja pa tudi nosek je bolje vendar se še vedno pogosto zbuja, če jo dam k sebi joka in noče spati, pomaga le da jo ninam, ni panike 1-2x na noč ne pa vsako uro ker ko vstanem sem koma in komaj jo držim pokonc. tako da sem čez dan k ožeta cunja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.2.2008 22:35:20
|
|
|
|
tincci
|
Punce, kdaj je sploh naslednji pregled (po tistem, ki je bil pri letu in pol)? Pri treh?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 7:08:21
|
|
|
|
amy26
|
Punce, kdaj je sploh naslednji pregled (po tistem, ki je bil pri letu in pol)? Pri treh? tincci, če ga niste imeli pri dveh letih, je najprej ta, pol pa pri treh letih. pa dobro jutro, sem od kavici, pa še za vse eno dobro , naša noč glede na prejšnje noči dosti boljša, končno sem vsaj malo spala , zdej pa kuham čaj, otroc spijo, možek je šel delat, jaz pa sama na RR, prav paše
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 8:15:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ja, tincci, nam je pri letu in pol rekla, da se vidimo pri treh na sistematskem. Sicer pa: VESEL PUST! Pa da bo zvečer polno slikic naših malih maškar
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 8:26:32
|
|
|
|
tincci
|
Meni se tudi zdi, da je rekla pri 3
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 10:25:33
|
|
|
|
amy26
|
Meni se tudi zdi, da je rekla pri 3 imate prav, mal sem pozabila, ker ko je bil nazadnje Aleks star 2 leti in vmes bil bolan ga je tehtala zaradi antibiotika da vidi kok naj mu predpiše dozo, tako da sem tehtanje povezala z sistematskim pregledom in mislila da ga je imel, ker ga je takrat glih Ela imela. imeli smo dve uri lep sonček, zdej se pa delajo ful oblaki, no Aleks je vseeno zunaj z babico jaz pa kuham
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 12:35:49
|
|
|
|
petarda
|
Pa da bo zvečer polno slikic naših malih maškar In velikih Ajde....gremo zdaj krofe pečt ....zvečer pa slikce....da vidmo keri bodo najlepši ... Tincci meni se tudi dopade ideja z avtodomom .....koliko pa pride najem za 11 dni?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 16:46:30
|
|
|
|
tincci
|
60 evrov na dan, s tem da je to daleč najbolj ugodna varianta,ki sva jo našla, naslednja najboljša ponudba je bila za 80, drugače se pa kar lepo 100 do 120.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 20:27:43
|
|
|
|
petarda
|
Evo mi smo že pregnali zimo , zato ni snega
< Sporočilo je popravil petarda -- 2.2.2008 20:40:55 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 20:48:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Naša maškara pa ni hotela nič kaj pozirat, kaj šele da bi tak nasmešek izvabila na obraz Bom pogledala, če je kaka OK slikica ratala al je vse pri babici na digitalcu.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 20:51:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Ta pa tudi tak pristno (z)gleda.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 20:59:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Še dobro, da sem ga na "probi" slikala Več slikic pa je v albumu. Danes je bil taka razigrana maškara, da mi ga sploh ni uspelo na kako pametno fotko dobit
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.2.2008 9:35:18 >
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 21:09:26
|
|
|
|
petarda
|
Naša maškara pa ni hotela nič kaj pozirat, kaj šele da bi tak nasmešek izvabila na obraz Kako da ne? Saj sta v albumu dve slikici z nasmeškom ....Lep slonček je bil bubi ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 21:18:48
|
|
|
|
petarda
|
Naša maškara pa ni hotela nič kaj pozirat Da ti ne govorim kak strah je imel petardito pred levčkovo grivo ....pa tudi včeraj, ko smo imeli čebelico na obešalniku, ker sem jo pripravljala za Vida...je petardito hodil dva metra stran od nje, pa še to s hitrim korakom ....danes pa..ne pa ne grive na glavo...in itak je mogla spet mami v akcijo s svojimi vilami, pa tisočinenozgodbo , da je bilo potem vse ok ....Ta moj otrok me dejansko sili, da vsako minuto uporabljam svojo domišljijo ...pri kuhanju, hranjenju, kopanju, odganjanju strahov, pranju zobk, odpravljanju k počitku...skoz ....ni šans, da mi male sive celic zakrknejo kaj kmalu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.2.2008 21:21:57
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa so mi krofi taaaakiiii ratali, da so si vsi prste oblizovali .....pa sem jih delala prvič po doooolgeeem, dooooolgem času...nazadnje sem jih delala z mamico doma . Je pa res, da sem imela skoz telefonsko asistenco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.