|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
30.1.2008 20:24:57   
nincy
Čer user posted image

Za tebe Petarda user posted image user posted image user posted image  In se popolnoma strinjam s tem, kar ti je napisala Ada.  Zaradi odstotnosti, firma ne bo propadla (čeprav vem, da si nenadomestljiva user posted image ), vama s Petarditom bo pa to velik pomenil.

In za Tino user posted image  user posted image  user posted image , ker je brez pleničk. Jaz na to še čakam...upam, da bo tako lahko kot z dudo, čeprav sem mislila, da bo to misija nemogoče.

L je bila te dni tud bolna...v nedeljo je začela kašljat, nos zabasan, v ponedeljek popoldne zakuhala na 39°, zvečer pa o vročini ne duha ne sluha. V torek je bila že v akciji, tako da zdaj še kašlja, pa nos ji nagaja.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.1.2008 20:25:37   
petarda
ah...kolk sem zamorila s temuser posted image ....bomo na novo stran kaj lepšega?user posted image

Samo grem dat najprej petardita spat...je spal do 16.ure danesuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.1.2008 20:27:50   
petarda
Zaradi odstotnosti, firma ne bo propadla (čeprav vem, da si nenadomestljiva ), vama s Petarditom bo pa to velik pomenil.

Evo točno ta stavek si bom naslednjič ponavljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.1.2008 20:28:33   
ada2
bomo na novo stran kaj lepšega?

ja, itak, pa saj vidiš, da je že dost lepše, ko se je nincy javilauser posted image

ej nincy računaj v aprilu za en izlet v prlekijo na srečanje novembrčkov, jaz bi vaju z L ful rada spoznalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.1.2008 20:30:30   
ada2
nič punce moje, jaz grem pod tuš pa spat, sem ful utrujena danes....

lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.1.2008 20:33:23   
nincy
Jaz sem pa včeraj imela športni dan user posted image  ... sem šla po 4.letih spet smučat user posted image  user posted image  user posted image  Tolk je bilo lepo...sonček, in toooolk toplo, kar preveč za ta čas...pa še pretirane gužve ni bilo...karte pa čist preveč drage user posted image  (25€) in 4-članska družina da samo za karte 100€ user posted image  user posted image  user posted image  Jah smučanje je drag šport...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.1.2008 20:35:20   
nincy
ej nincy računaj v aprilu za en izlet v prlekijo na srečanje novembrčkov, jaz bi vaju z L ful rada spoznalauser posted image

Računam user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.1.2008 21:13:39   
Urša
Dober večer punce moje! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.1.2008 21:17:57   
petarda
Iiiiiiiiiiiiiiiiii pašetka kolk je M luškana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...prav posrečena metuljčica user posted image user posted image user posted image user posted image ....so se mi kar očke zasvetle, ko sem jo ugledalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.1.2008 21:18:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Dober večer punce moje! user posted image

Dober večer, Urša user posted image  Kje se pa ti potikaš zadnje čase? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.1.2008 21:23:29   
petarda
Glede srečanja...jaz zadnji teden v aprilu ne morem...ker se bo poročil od mojega user posted image  brat user posted image user posted image user posted image user posted image , dva vikenda prej bo menda fantovščina, tisti vikend vmes pa tudi verjetno kajuser posted image ......tak, da jaz bom težko aprila...edino v začetkuuser posted image ....al pa če prestavimo na majuser posted image ....ali pač enkrat, ko bo imela Ada prost vikenduser posted image ....al, pa če vseeno naredite aprila, pa brez meneuser posted image .........sam pol ni to to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.1.2008 22:39:26   
Urša
Kje se potikam? Preveč stvari naenkrat se je nabralo in ni časa. user posted image  Danes sem si končno privoščila spremembo in se postrigla ter zamenjala barvo las, taka bolj vijolična. Sem zelo zadovoljna! user posted image  In kaj se je zgodilo v vrtcu? Pridem po Jaka, so ravno v koloni hodili v drugo sobo, ga pokličem in gre mimo mene. Pa grem spet do njega in rečem: Jaka, pridi, greva domov! Punce, mene lastni otrok ni spoznal! Ko sem ga dvignila in nesla v garderobo, je naredil tako paniko, kričal in ni nehal, se me otepal...jaz sploh nisem vedla kaj nardit. To je tako tulil!!! Pa mu govorim in nič...je prišla celo sama ravnateljica pogledat kaj se dogaja! Čez par minut, ko sem ga na silo hotela oblečt in pobegnit ven...vsi so samo gledali...pa mi pravi: MAMA. Revček me ni spoznal!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
31.1.2008 7:48:53   
ŽELJA2
Jutro.user posted image

user posted image

Sem že po zajtrku- čokolešnikuser posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
31.1.2008 7:51:25   
ŽELJA2
No Urša, ta je pa dobra. user posted image Ampak, če druzga ne, vsaj veš da bi ga težko kdo odnesel neopaženo.user posted image user posted image  Revček je res mel paniko.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
31.1.2008 7:55:24   
ŽELJA2
Glede srečanja.......... bom tudi jaz v aprilu vrjetno še malo težko. Pa čeprav bi zelo rada prišla. Pa me že sama vožnja malo skrbi,...

Bi tudi jaz raje maja, ampak zaradi mene apsolutno ne spreminjati načrtov, ker težko rečem za kateri koli mesec v bližnji prihodnosti. Tko, da vse to pišem samo zato, da boste vedle, da pa bi se drugače z veseljem pripeljala na drugi konec Slovenije.user posted image In mi je zelo hudo, ker čutim, da bom tole srečanje preskočila.user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
31.1.2008 9:55:28   
amy26
MAMA. Revček me ni spoznal!

bogi otrok, je pa to dobra izkušnja, torej ne bo šel z vsakim ki bi ga hotel odpeljati
Aleks je isti, enkrat ga je v varstvo prišel iskat stric pa ker ga dobro ne pozna ni hotel z njim domov in je jokal, no na koncu mu je le ratalo ga odnesti z jokom vendar v avtu se je pomiril ko je videl še svojega bratranca ki ga pozna.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
31.1.2008 10:36:07   
*bubi*
Dan! user posted image

Petarda user posted image user posted image user posted image

To "ne vem, kaj mi je", jaz že nekaj časa govorim user posted image user posted image user posted image

Urša, nora štorija user posted image user posted image user posted image  A učenci pa so te spoznali danes? Al si se jim morala na novo predstavit? user posted image user posted image user posted image

Srečanje..... obvezno spomladi, april ali maj. Prosim. Junija imam jaz vse sobote delovne, julij in avgust sta kritična, ker so dopusti, pa morje..... september pa je predaleč, kak naj jaz vem, če bom takrat lahko prišla. user posted image
No, jeseni pa bo itak že čas za novo srečanje, ne pozabite, da to zdaj lansko leto not spravljamo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
31.1.2008 12:54:31   
ŽELJA2
Se oglašam samo zato ker tonemo!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
31.1.2008 12:55:04   
Minka Pobalinka
ŽELJA2: Kam hodite na telovadbo?

Aja..pa dober dan vsem ostalim.. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
31.1.2008 21:16:16   
ŽELJA2
Ojla.

Spet nikjer nobene?user posted image  Tole je pa že mal kriza.user posted image

Minka, na telovadbo hodimo na Vrhniko (ker smo pač iz Vrhnikeuser posted image ). Ne, šalo na stran. V Ljubljano se mi ga res ne bi ljubilo vozit. Ta varijanta pa mi je všeč ker dejansko porabimo toliko časa kot traja telovadba+ 15m vožnje v obe smeri.

Imamo pa dve opcije in sicer
ob torkih Vrhnika: 4x mesec, 10 EUR in
ob sredah Log (isto časovno in km oddaljeno samo v drugo smer): 4x mesec, 25 EUR (je dražje, ker organizira ABC)

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
31.1.2008 21:30:17   
*bubi*
Dober večer! user posted image

Jaz sem mrknila, bubi si je samo nekaj zmišljeval in sem bila že pošteno jezna. No, zdaj spi, jaz pa sem tudi blzu tega, da grem v svojo posteljo user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.2.2008 8:13:34   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da jih bo dovolj za vse user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.2.2008 8:54:09   
catja2
jaz se pa moram pohvaliti, da smo ukinili priljubljene flaše; imata sicer še nukove magične lončke, ki pa niso preveč zanimivi in zato ni nepotrebnega nacejanja s sokovi! user posted image user posted image Je pač prišel Babauc, ko sta bila v vrtcu in je odnesel flaše, ker sta že prevelika zanje user posted image

No pa še ena finta: enkrat sem kupila paket plenic, ki se oblečejo kot hlačke in niti slučajno ne dovolita, da bi jima te  plenice gor naštimala, kričita kot zmešana user posted image user posted image

Drugače pa komaj čakam, da bo konec tedna, ker sem vse dni delala popoldan in mojih srčkov nisem nič videla user posted image

Včeraj smo imeli v službeni zaključek-že user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.2.2008 9:00:44   
*bubi*
Včeraj smo imeli v službeni zaključek-že

Kaki zaključek? Česa user posted image  

Catja, še vedno mi nisi povedala, kdaj boš tvoja falota pripeljala kaj v MB v šoping ali pa samo tako na pijačko user posted image  Se ti sploh spomniš, kdaj smo se nazadnje videli? Če me spomin ne vara, takrat, ko so vsi trije še brisali tla v Planetu Tuš user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.2.2008 9:51:27   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Včeraj smo imeli v službeni zaključek-že

Kaki zaključek? Česa user posted image  

Če me spomin ne vara, takrat, ko so vsi trije še brisali tla v Planetu Tuš user posted image user posted image

Zaključek ob koncu poslovnega leta, ki je običajno v decembru v drugih podjetjih user posted image

Ja mislim, da smo se res takrat zadnjič videli user posted image Ampak v Mb zadnje čase res nič ne hodimo; ponavadi šopingiramo tu okrog ali pa v Ms, ker tudi v Mullerja hodim v Ms, ker se mi zdi boljši, pa še parkiraš lažje kot v Mb!
Lahko pa se vi pripeljete malo v Prlekijo...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.