|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
29.1.2008 22:11:52   
NinaŠ
Joj, jaz si sploh ne morem predstavljat, da bi zdaj morala službo zamenjat - mi je tu tako fletno user posted image . Ravno danes smo dobili okvirni vprašalnik za letni razgovor z direktorjem (kar je noviteta na firmi), pa sem se skoraj zgrozila ob vprašanju - kje se vidim čez nekaj let user posted image - v tej isti pisarni z istimi sodelavci user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
29.1.2008 22:16:01   
NinaŠ
Zdaj pa user posted image - nočko!  ...jutri me spet čaka doooolg delovni dan, poleg tega pa sploh nisem več vajena takole "ponočevati" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.1.2008 7:40:17   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.1.2008 7:52:03   
ŽELJA2
Dobro jutro.

Želja je še vedno v enem kosu. user posted image  Ampak danes teden pa bo že drugačna slika. user posted image

Evo user posted image  za vse moje dame. (Je do sedaj še nikoli nisem jaz skuhala)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.1.2008 7:58:48   
ŽELJA2
Ninaš me je prehitela. user posted image  Že prov.user posted image

Danes pa sem spala zelo dobro. To pomeni da nisem šla ponoči lulat 5-7.user posted image Samo 3x. Ha, ha, ha!

Dece sem odpravla od doma. Zdej pa sploh ne vem česa naj se lotim.

Aja, to sem vam hotla povedat. Sva bila včeraj z Andražem že drugič na telovadbi (2-4let). In tamau noro uživa. Se mu kar mal scufa ko pride v telovadnico. Prejšen teden vaditelj ni vrjel, da je prvič na tovrstni telovadbi. Je lepše sodeloval kot pa nekateri, ki hodijo že od septembra. Nobenega strahu, hodil po gredi (meter višine), skakal,... Se je zdivjal, potem pa zvečer v postelji vse obnovil kaj je delala na telovadbi in zaspal v 10 min. Ful priporočam.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.1.2008 8:51:05   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.1.2008 8:55:42   
NinaŠ
Evo user posted image  za vse moje dame.

Hvala Želja, ful dobra user posted image , ti dovolim, da jo ta teden, ko imaš še čas user posted image , še kdaj skuhaš user posted image  

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.1.2008 9:01:02   
NinaŠ
Petarda!!!!! kaj si tolk redkobesedna zadnje dni user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.1.2008 9:05:39   
NinaŠ
Tina je danes za v vrtec na vsak način hotela obleči ene PREVELIKE gatke user posted image user posted image user posted image . Je morala v celem predalu gat najti ravno te ene in edine, ki so ji prevelike user posted image . Pa je nisem mogla prepričat za druge, tako da sem se v vrtcu že zjutraj vnaprej opravičevala user posted image , da me navjo postrani gledali user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.1.2008 12:08:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda!!!!! kaj si tolk redkobesedna zadnje dni user posted image  user posted image user posted image user posted image

nam kaj prikrivaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.1.2008 13:27:52   
*bubi*
OK, dajte mi povedat, če je TA ženska normalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.1.2008 13:52:41   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

OK, dajte mi povedat, če je TA ženska normalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Po moje je to  neka 13 letna šmrklja (ali še manj), ki še pojma nima.
So pa dobra taka vprašanjeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.1.2008 13:54:52   
NinaŠ

....samozadovoljevala sem se z banano, zdaj me pa skrbi, da bodo moji otroci Banananjamčki..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...ima ludih i posle rata

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.1.2008 13:57:04   
*bubi*
Jao, Nina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.1.2008 15:12:23   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej sem mislila, da se mi user posted image user posted image user posted image user posted image , v službi je bila namreč danes norišnica, pol pa pridem sem in vas preberem pa.....user posted image user posted image user posted image

Nej kako kaj v službi danes? a je dooooolga sreda?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.1.2008 15:17:01   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Nej kako kaj v službi danes? a je dooooolga sreda?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.1.2008 15:23:20   
Nej1
Sem zvedela v vrtcu, da gre A sam na WC (imajo stranišče povezano z igralnico), ko ga lulat pritisneuser posted image in še stoje lula v školjko (si pimpeka prime in cilja v školjkouser posted image ), pa še na prste mora stopit, ker je še za to miniaturno školjko premajhenuser posted image . No, saj doma gre tudi sam lulat, ampak na kahlico.
A še je vedno prav št. 86 user posted image . Sicer mu kupujem št. 92 ampak še mu je malo prevelikauser posted image user posted image .

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.1.2008 15:27:40   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

....samozadovoljevala sem se z banano, zdaj me pa skrbi, da bodo moji otroci Banananjamčki..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...ima ludih i posle rata

Ja kje pa si še to zasledila???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.1.2008 17:18:43   
ada2
A še je vedno prav št. 86 . Sicer mu kupujem št. 92 ampak še mu je malo prevelika .

enako!

no, pa si le dočakala odhod iz službeuser posted image user posted image user posted image
bo pa v petek tolko lepše, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.1.2008 17:21:55   
ada2
samo ženske, čisto resno.... mene prav skrbi za petardouser posted image user posted image user posted image  največja čveka tu med nami, zdaj pa kar naenkrat mrkneuser posted image user posted image user posted image

sicer pa, ko smo že pri tem, kje so pa ostale naše čveke?
Naty, Urša, til, paštetka, nincy.....

toliko glejte, da jih do srečanja nazaj pridobimouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.1.2008 17:25:04   
ada2
jaz pa pucam user posted image user posted image user posted image

prej sva z Adamom posodo umila, potem je on zložil kuhinjske krpe (user posted image ), az sem še štedilnik popucala, zdaj ima Adam malico in prisilni počitek ob gledanju risanke veseli avtobuski, jaz pa kratek postanek za RR (10 minut), potem pa smuknem še kopalnico umit.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.1.2008 19:57:56   
petarda
Čer user posted image

Hvala vsem za skrb...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah...ne vem kaj mi jeuser posted image ...me neka depresija dajeuser posted image ...včeraj sem zbolela, tak, da sva s petarditom bila danes oba doma, on je hvala bogu dobro, sam kašlja še, jutri bo še doma, v petek pa bo šel v vrtec, ker bom šla jaz v službo. Jaz sem tudi že ok, je očitno bila samo viroza...user posted image

Sam me je jezi dejstvo, da sem si tolk varstvo rihtala zanjga, pa vse možne kombinacije, pa z vročino ga peljala k mamici....vse, da bi se izognila bolniški, pol pa sem itak sama zbolela in sem zdaj pa lahko domauser posted image ....sem kar jezna sama nase, ker tako "skrbim" za svojega sončkauser posted image , ker ziher bi se doma prej pozdraviluser posted image .....pa res me ful jezi, da je pri nas v službi vse ok, vse dobro...dokler moj otrok ne zboliuser posted image ....pol pa taaaaaaaaaaak občutek krivdeuser posted image ...komaj čakam, da se sodelavka, ki jo nadomeščam vrne s porodniške in bomo potem lažje zadihaliuser posted image ....če me bodo sploh zadržali, glede na to, da sem bila v enem letu pa res mogoče 7 dniuser posted image ....moram prav pogledat ure....na bolniškiuser posted image ....Ah.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.1.2008 20:06:48   
ada2
petarda user posted image user posted image user posted image

vsi imamo občutke krivde, ko gremo na bolniško, ampak veš kaj, popolnoma drži, da je vsak nadomestljiv, pa da se zaradi ene take kratke bolniške firma ne bo podrla, tebi in petarditu pa bo 2 ali 3 dni veliko pomenilo. zato prosim ne bodi več žalostna in v skrbeh zaradi tega. če pa te ne bodo več hoteli imeti za sodelavko bodo pa tako oni na izgubi, ker taka fajn oseba kot si ti enemu podjetju veliko pripomore, pa naj si gre za posel sam po sebi ali pa za vzduše na delovnem mestu ali pa za oboje. pa ne pozabi, da smo tukaj me, ki te podpiramo in imamo radeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.1.2008 20:14:48   
petarda
Hvala Ada user posted image user posted image user posted image ... Ma saj v bistvu se ne sekiram, da me nebi vzeli, ker imamo dela ful in plane že narejene, kjer sem upoštevana....in na splošno so z mano zadovoljni...samo mi nekak ni za delat v kolektivu, kjer je vse OK ko si tam....ko pa ti otrok zboli, pa tako odkrito pokazano...ne vem kajuser posted image ....ne najdem izraza....kot naivno bitje v takih primerih prej pričakujem odkrito pokazano sočutjeuser posted image ....tukaj pa nobene sledi o njemuser posted image ...ahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.1.2008 20:22:40   
ada2
ja, poznam ta občutekuser posted image , samo sem se skoraj popolnoma prepričala, da mi ne more več do živega. v bistvo mi je k temu veliko pripomogla šefica. sva se 1x res veliko pogovarjale o tem  same in čisto odkrito in sem ugotovila, da je ona ena super oseba ujeta pač v nehvaležni službi in da klub temu, da nima svojih otrok da zeloveliko na otroke in ji ni žal, da mora iskati nadomeščanja za bolniške, ki ih imamo mame malčkov.
sicer pa kdor hoče razumeti bo razumel, drugi bodo pa vedno imeli pripombe.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.