Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.1.2008 22:11:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj, jaz si sploh ne morem predstavljat, da bi zdaj morala službo zamenjat - mi je tu tako fletno . Ravno danes smo dobili okvirni vprašalnik za letni razgovor z direktorjem (kar je noviteta na firmi), pa sem se skoraj zgrozila ob vprašanju - kje se vidim čez nekaj let - v tej isti pisarni z istimi sodelavci
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.1.2008 22:16:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa - nočko! ...jutri me spet čaka doooolg delovni dan, poleg tega pa sploh nisem več vajena takole "ponočevati"
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 7:40:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 7:52:03
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Dobro jutro. Želja je še vedno v enem kosu. Ampak danes teden pa bo že drugačna slika. Evo za vse moje dame. (Je do sedaj še nikoli nisem jaz skuhala)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 7:58:48
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ninaš me je prehitela. Že prov. Danes pa sem spala zelo dobro. To pomeni da nisem šla ponoči lulat 5-7. Samo 3x. Ha, ha, ha! Dece sem odpravla od doma. Zdej pa sploh ne vem česa naj se lotim. Aja, to sem vam hotla povedat. Sva bila včeraj z Andražem že drugič na telovadbi (2-4let). In tamau noro uživa. Se mu kar mal scufa ko pride v telovadnico. Prejšen teden vaditelj ni vrjel, da je prvič na tovrstni telovadbi. Je lepše sodeloval kot pa nekateri, ki hodijo že od septembra. Nobenega strahu, hodil po gredi (meter višine), skakal,... Se je zdivjal, potem pa zvečer v postelji vse obnovil kaj je delala na telovadbi in zaspal v 10 min. Ful priporočam.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 8:51:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 8:55:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo za vse moje dame. Hvala Želja, ful dobra , ti dovolim, da jo ta teden, ko imaš še čas , še kdaj skuhaš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 9:01:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda!!!!! kaj si tolk redkobesedna zadnje dni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 9:05:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je danes za v vrtec na vsak način hotela obleči ene PREVELIKE gatke . Je morala v celem predalu gat najti ravno te ene in edine, ki so ji prevelike . Pa je nisem mogla prepričat za druge, tako da sem se v vrtcu že zjutraj vnaprej opravičevala , da me navjo postrani gledali
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 12:08:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda!!!!! kaj si tolk redkobesedna zadnje dni nam kaj prikrivaš?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 13:27:52
|
|
|
|
*bubi*
|
OK, dajte mi povedat, če je TA ženska normalna
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 13:52:41
|
|
|
|
Nej1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* OK, dajte mi povedat, če je TA ženska normalna Po moje je to neka 13 letna šmrklja (ali še manj), ki še pojma nima. So pa dobra taka vprašanje .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 13:54:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
OK, dajte mi povedat, če je TA ženska normalna ....samozadovoljevala sem se z banano, zdaj me pa skrbi, da bodo moji otroci Banananjamčki..... ...ima ludih i posle rata
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 13:57:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, Nina
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 15:12:23
|
|
|
|
ada2
|
najprej sem mislila, da se mi , v službi je bila namreč danes norišnica, pol pa pridem sem in vas preberem pa..... Nej kako kaj v službi danes? a je dooooolga sreda?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 15:17:01
|
|
|
|
Nej1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Nej kako kaj v službi danes? a je dooooolga sreda?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 15:23:20
|
|
|
|
Nej1
|
Sem zvedela v vrtcu, da gre A sam na WC (imajo stranišče povezano z igralnico), ko ga lulat pritisne in še stoje lula v školjko (si pimpeka prime in cilja v školjko ), pa še na prste mora stopit, ker je še za to miniaturno školjko premajhen . No, saj doma gre tudi sam lulat, ampak na kahlico. A še je vedno prav št. 86 . Sicer mu kupujem št. 92 ampak še mu je malo prevelika .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 15:27:40
|
|
|
|
Nej1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ OK, dajte mi povedat, če je TA ženska normalna ....samozadovoljevala sem se z banano, zdaj me pa skrbi, da bodo moji otroci Banananjamčki..... ...ima ludih i posle rata Ja kje pa si še to zasledila???
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 17:18:43
|
|
|
|
ada2
|
A še je vedno prav št. 86 . Sicer mu kupujem št. 92 ampak še mu je malo prevelika . enako! no, pa si le dočakala odhod iz službe bo pa v petek tolko lepše, ne?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 17:21:55
|
|
|
|
ada2
|
samo ženske, čisto resno.... mene prav skrbi za petardo največja čveka tu med nami, zdaj pa kar naenkrat mrkne sicer pa, ko smo že pri tem, kje so pa ostale naše čveke? Naty, Urša, til, paštetka, nincy..... toliko glejte, da jih do srečanja nazaj pridobimo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 17:25:04
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa pucam prej sva z Adamom posodo umila, potem je on zložil kuhinjske krpe ( ), az sem še štedilnik popucala, zdaj ima Adam malico in prisilni počitek ob gledanju risanke veseli avtobuski, jaz pa kratek postanek za RR (10 minut), potem pa smuknem še kopalnico umit.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 19:57:56
|
|
|
|
petarda
|
Čer Hvala vsem za skrb... Ah...ne vem kaj mi je ...me neka depresija daje ...včeraj sem zbolela, tak, da sva s petarditom bila danes oba doma, on je hvala bogu dobro, sam kašlja še, jutri bo še doma, v petek pa bo šel v vrtec, ker bom šla jaz v službo. Jaz sem tudi že ok, je očitno bila samo viroza... Sam me je jezi dejstvo, da sem si tolk varstvo rihtala zanjga, pa vse možne kombinacije, pa z vročino ga peljala k mamici....vse, da bi se izognila bolniški, pol pa sem itak sama zbolela in sem zdaj pa lahko doma ....sem kar jezna sama nase, ker tako "skrbim" za svojega sončka , ker ziher bi se doma prej pozdravil .....pa res me ful jezi, da je pri nas v službi vse ok, vse dobro...dokler moj otrok ne zboli ....pol pa taaaaaaaaaaak občutek krivde ...komaj čakam, da se sodelavka, ki jo nadomeščam vrne s porodniške in bomo potem lažje zadihali ....če me bodo sploh zadržali, glede na to, da sem bila v enem letu pa res mogoče 7 dni ....moram prav pogledat ure....na bolniški ....Ah.....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 20:06:48
|
|
|
|
ada2
|
petarda vsi imamo občutke krivde, ko gremo na bolniško, ampak veš kaj, popolnoma drži, da je vsak nadomestljiv, pa da se zaradi ene take kratke bolniške firma ne bo podrla, tebi in petarditu pa bo 2 ali 3 dni veliko pomenilo. zato prosim ne bodi več žalostna in v skrbeh zaradi tega. če pa te ne bodo več hoteli imeti za sodelavko bodo pa tako oni na izgubi, ker taka fajn oseba kot si ti enemu podjetju veliko pripomore, pa naj si gre za posel sam po sebi ali pa za vzduše na delovnem mestu ali pa za oboje. pa ne pozabi, da smo tukaj me, ki te podpiramo in imamo rade
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 20:14:48
|
|
|
|
petarda
|
Hvala Ada ... Ma saj v bistvu se ne sekiram, da me nebi vzeli, ker imamo dela ful in plane že narejene, kjer sem upoštevana....in na splošno so z mano zadovoljni...samo mi nekak ni za delat v kolektivu, kjer je vse OK ko si tam....ko pa ti otrok zboli, pa tako odkrito pokazano...ne vem kaj ....ne najdem izraza....kot naivno bitje v takih primerih prej pričakujem odkrito pokazano sočutje ....tukaj pa nobene sledi o njem ...ah
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 30.1.2008 20:22:40
|
|
|
|
ada2
|
ja, poznam ta občutek , samo sem se skoraj popolnoma prepričala, da mi ne more več do živega. v bistvo mi je k temu veliko pripomogla šefica. sva se 1x res veliko pogovarjale o tem same in čisto odkrito in sem ugotovila, da je ona ena super oseba ujeta pač v nehvaležni službi in da klub temu, da nima svojih otrok da zeloveliko na otroke in ji ni žal, da mora iskati nadomeščanja za bolniške, ki ih imamo mame malčkov. sicer pa kdor hoče razumeti bo razumel, drugi bodo pa vedno imeli pripombe.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.