ČebelicaMaja
|
no, vidim, da ste se prav fino naigrali res lušne fotke... mi smo šli pa zvečer s Hano na pokopališče- no, na Žale in je tud ful uživala v lučkah, pa še na kostanj in hot dog smo šli je n vsak način hotela videt cerkvico, ki dela din don, pa so nas dans župniki kar zunaj pustil, so zaklenili vsa vrata in ni šans, da bi noter prišli drugače je pa danes z Gajo malo bolje-smo ji začel dodajat Novalac AR, proti polivanju- manj krčev, več spanja...samo še ponoči jo bom morala verjetno zbujat, da bo jedla, čeprav mi je to čist mem (ker itak ne bo velik pojedla, ker ko ona spi res spi in se jo ne da zbudit)...zdaj si vse pišem, kdaj, kolk poje- je rekla P, da mora vsaj 700ml na dan...skratka, upam, da bo boljš in da phmetrija ali gastroskopija sploh ne bosta potrebni no, tukaj pri nas v Lj. je že taka megla, da bi jo lahko z nožem rezal, sploh ne morem dober preluftat, tak smrad je zunaj blagor tistim, ki ne stanujete v tej megli, jaz jo tko ne maram, da je joj...