|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
31.10.2008 18:15:39   
barba
Eya - ful dobre slike. Mi jih lahko prosim še ne emil pošlješ?

Dons je blo res fajn! Bo treba kmalu spet ponovit, itak bom pa kmalu imela več časa in bom večkrat prišla v LJ.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
31.10.2008 21:41:25   
Krista28
Čeer,

Prav paše mal tud v živo poklepetat, a ne?

Eya, poslikala si pa ful dobr, pa tud fotoaparat se mi zdi, da imaš mal boljši, a ne?

Barba, ko boš kaj okol hodila, se kar javi...haha...do marca imam še mal časa...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.10.2008 23:26:14   
ČebelicaMaja
no, vidim, da ste se prav fino naigraliuser posted image  res lušne fotke...

mi smo šli pa zvečer s Hano na pokopališče- no, na Žale in je tud ful uživala v lučkah, pa še na kostanj in hot dog smo šliuser posted image  je n vsak način hotela videt cerkvico, ki dela din don, pa so nas dans župniki kar zunaj pustil, so zaklenili vsa vrata in ni šans, da bi noter prišliuser posted image  

drugače je pa danes z Gajo malo bolje-smo ji začel dodajat Novalac AR, proti polivanju- manj krčev, več spanja...samo še ponoči jo bom morala verjetno zbujat, da bo jedla, čeprav mi je to čist mem (ker itak ne bo velik pojedla, ker ko ona spi res spi in se jo ne da zbudit)...zdaj si vse pišem, kdaj, kolk poje- je rekla P, da mora vsaj 700ml na dan...skratka, upam, da bo boljš in da phmetrija ali gastroskopija sploh ne bosta potrebniuser posted image

no, tukaj pri nas v Lj. je že taka megla, da bi jo lahko z nožem rezal, sploh ne morem dober preluftat, tak smrad je zunajuser posted image  blagor tistim, ki ne stanujete v tej megli, jaz jo tko ne maram, da je joj...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
1.11.2008 14:14:51   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja
Aja, samo še tole- sem dobila pošto od IKEAe- 6.11. se odpre IKEA v CELOVCU (od 6 do 8.11. imajo otvoritvene dneve) user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da bomo šli, jaz grem tja tko rada, pa okraske za novo leto imajo tako lepe...

user posted image user posted image  Midve s sestro sva že zmenjeni, da greva! Vem da bo gužva, ampak sva vzeli v zakup.

Včeraj je bilo super!
Moram preveriti, če so slike, ko jih potegnem iz  Eyinega albuma dovolj dobre za razvijanje, če ne bi te Eya tudi jaz prosila na mail.

Več kasneje pečeva piškote!

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
1.11.2008 21:18:55   
eya
Hej!

Slike v albumu so nezmanjšane, tako da je najbolje, da si jih dol potegnete, bo šlo hitreje kot če vam jih pošiljam po mailu...ponavadi mi mejl zašteka, če hočem veliko slik pošiljat. Če pa ne bo šlo, pa sporočte!

Uh, mene pa vidijo v novi Ikei šele po novem letu, prej bo po moje nora gužva.

Lepo nedeljo!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.11.2008 10:42:23   
mojčika
Dober dan, se nimam kaj pametnega povedat, samo da nas dvignem...

Če še nisem povedala, naša mala pali in to hudo pali na heavy metal, se vidi, da je po atiju, no tudi stari rock ji gre po mami. Joj, ko bi videle zdaj to dretje v dnevniuser posted image

Sicer pa, ker smo zdaj stari že 2 in pol leti, me zanima, koliko so vaši kaj veliki in težki, mi smo težki 14 kg in veliki okrog 90 cm.

Čau

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.11.2008 18:58:55   
alička
Dober večer! Nas tudi jaz rešujem iz druge strani user posted image . Verjetno ste vsi izkoristili tale krasen dan. Midve sva ga preživeli z mojo prijateljico in njenim 5-mesčnikom. Smo se imeli prav super in se dodobra naužili sončka, midve pa sva se po dolgem času načvekali, brez pisotnosti boljših polovic.

Mojčika, sem šla tamalo po kopanju prav stehtat in zmerit in statistika je: 97 cm in 13 kg.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.11.2008 21:13:37   
mojčika
97 cm in 13 kg.

Jaz moram jutri prav še enkrat preverit, se mi zdi, da je našo malo ati v višino malo premalo zmeril. Že na oči se mi je zdelo malouser posted image

No danes je bil res krasen danuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.11.2008 22:16:03   
LuciaMarta
Živjo! Šele danes sem videla, da obstaja ta forum. Saj nimam kaj dosti časa za iskanje tem. Naša Eva se je rodila 15.04.2006. Veselim se, da bomo tudi mi sedaj lahko kaj sodelovale.
Lp. Lučka

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.11.2008 22:16:07   
mojčika
Aha, ena nova pa je, danes sem na sprehodu skoraj pohodila gada, o tem, da sem kričala, ni dvoma, srečna pa sem bila, da sem bila prva v vrsti, saj je le nekaj minut pred mano prva hodila MM. Še zdaj me zmrazi, ko se spomnim. Madonc, saj je zimauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.11.2008 9:35:15   
mojčika
No smo se zmerili, ja možek ni meril prav, veliki smo 96cm.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.11.2008 9:36:25   
mojčika
JOJ sem šele zdaj videla, DOBRODOŠLA LuciaMartauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.11.2008 10:56:06   
barba
Eya - meni ne potegne slik.user posted image Jih preoblikuje v en čuden format, user posted image zato prosim, če mi jih lahko pošlješ. Hvala!

Mi smo šli pa včeraj popoldne na Štefano goro pod Krvavcem. Bil je super sprehod! Smo se kar visoko peljali, potem pa šli še ene pol ure peš. Zame je blo kar dost hoje navkreber.user posted image

Dons sem pa v službi, sam že odštevam kolk delavnih dni še preguram. Sem tako težko vstala in se odpravla delat. Je bil tale teden dopusta doma prav božanski.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.11.2008 11:13:52   
alička
LuciaMarta dobrodošla!

S tvojo Evo bova skupaj pihali svečke, pa še moja pupa zraven, ki ima rojstni dan 9.4.

Oglasi se še kaj!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.11.2008 21:31:27   
mojčika
Jah no, nikjer nobene, vse preveč pridneuser posted image

Mi smo šlo danes ob 12.00 k eni cerkvici, bili pod njo, ko je zvonilo. MM obožuje zvonenje zvonov, ampak samo zato, ker ko zvoni 12.00 pride domov nono Slave in ko je ura 14.00 pride ponjo ati iz službeuser posted image

V albumu so pa slikice, tudi mami polno kipečauser posted image

Lahko noč

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.11.2008 11:48:47   
Krista28
oJLA,

LucijaMarta dobrodošla....ti kar počvekaj z nami, pa tudi na kako kavico pridi....

Mi smo bili v soboto dopoldne doma, ker je bilo vreme user posted image , popoldne pa smo šli v Atlantisa in se mal načofotali....oba ful uživata v vodi....no midva z atije nisva kaj dosti plavala...bolj lovila po vodi user posted image user posted image , v nedeljo pa šli svečke prižgat in mal sestrične in bratrance obiskat....k sreči sta oba dobro prenesla to vozakanje in prekladanje, tako da je bil ful lep dan...Zdaj pa spet po starem..Dons sem bila že ful pridna, Nadja pa zdele lepo zunaj v vozeku panča....k sreči imam pred vhodnimi vrati mal balkona in streho in jo lahko pustim zunaj...ji pa ful iz noska teče, upam da ne bo šlo naprej.

Mojčika, pridete v petek v Lj.? Se zmenimo...da vidim našo nosečko....Zadjič sem vidla Barbo, pa je prav fajn nosečka,....v obraz kar sije....user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.11.2008 13:42:23   
mojčika
Prideva in to za cel dan in še večer, MM sicer ne bo z nama, je nimam v LJ kam dat za zvečer, ko greva v Tivoli. Bom vesela, če se dobimo na kafečkuuser posted image . Ob 13. 30 imam morfologijo, po 15.00 bom pa sigurno prosta.

Mi smo pa zdaj nabrali celo košaro mladih lepih debelih marel (gobe)user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.11.2008 18:39:53   
eya
Hej!

Jaz moram tudi Žiga zmerit...pa še ostale napišite, pa bom potem privlekla spet statistiko na plano ;)

Alička, a ti si že poskusila povlečt slike dol...se jih res ne da...Barba, bom poskusila z gmaila zdaj poslat, upam, da ne bo preveč štekalo...

Mojčika, a to je vaša muca?

LuciaMarta, dobrodošla tudi v mojem imenu!

Še vedno pogrešam Maychiko...

Ankica, lepo internetno stran imateuser posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 4.11.2008 18:40:21 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.11.2008 18:48:40   
mojčika
ya ne ni, nek avatar pač, sem hotela dat kako novo fotko, pa so vse zmazane, pa se mi ni dalo obdelovatuser posted image

Še vedno pogrešam Maychiko...

Ankica, lepo internetno stran imate

To pa res, Maychika, kje ste kaj?

Ankica, jeeee, kaj bi jaz imela eno izmed teh, a bo moralo še malo počakatiuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.11.2008 19:10:25   
eya
Sem zdaj izpolnjevala vlogo za znižano plačilo vrtca, pa sem se spomnila, da itak lani nisem rabila te vloge oddajat (ker sem zadnjič pisala, da se mi zdi, da je lani nisem oddajala), če je pa Žiga šele od letošnjega aprila v vrtcu, jeeeej mi včasih kasno potegneuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.11.2008 19:44:11   
eya
spet jaz user posted image

Prosim vas, če lahko oddate kakšen glas za mojega prijatelja, ki sodeluje na foto natečaju...je oddal slike zadnji dan, pa imajo drugi, ki so bili hitrejši, precej prednosti. Glasujete lahko enkrat na dan, za vsako slikco, pa ne pozabit izbrat petko...no, če so vam slike všečuser posted image  Meni so lepe, sploh če se jih poveča, so res lepe.

galerija

Njegove so tiste tri z imenom Miha Črnigoj.

Hvala, če boste glasovale.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.11.2008 20:44:11   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya
Alička, a ti si že poskusila povlečt slike dol...se jih res ne da...Barba, bom poskusila z gmaila zdaj poslat, upam, da ne bo preveč štekalo...

Jaz sem jih brez problema shranila na računalnik (dimenzija 650x488, tako da mislim, da je to primerna velikost tudi če bi jih dala razvit).

Živa me češe, dela čopke... jaz njej sicer lahko naredim čop, ki pa ne obstane niti minuto, pa tako luštna jeuser posted image  (niti slikat mi je še ni uspelo).

< Sporočilo je popravil alička -- 4.11.2008 20:49:56 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.11.2008 20:49:45   
alička
Eya sem probala, če se jih da razviti, pa mi napiše kvaliteta slike samo zadovoljivo. Tako da če se da se priporočam, pa mi na mail pošlji samo tiste, na katerih je Živa, da se malo zmanjša obseg (razvit tako ne morem dat vseh, ker mi že zdaj zmanjkuje prostora za albume user posted image ).

Nič imam še delo za faks. Se tipkamo.

Nočko!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.11.2008 20:56:32   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Njegove so tiste tri z imenom Miha Črnigoj.

Glasovala user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.11.2008 21:21:40   
mojčika
Živa me češe, dela čopke... jaz njej sicer lahko naredim čop, ki pa ne obstane niti minuto, pa tako luštna je (niti slikat mi je še ni uspelo).

Tudi naša je tako lepa s spetimi, a ni šens, niti šlesice spredaj ne pusti, pa tako lepa je, če se ji čelo celo vidiuser posted image

Eya že grem glasovatuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?