|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2008 14:12:25   
mojčika
Katjuša, več kot dobrodošla nazaj, le zaupaj nam kaj o tvojem najgajivčkuuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.10.2008 14:37:07   
*zvezdica*
Hej punce!

Dobrodošla Katjuša! Seveda se te spomnimo...ampak po porodu si pa kar poniknila! Lepo, da si spet z nami in čestitke...vidim, da boste dobili še enega sončka!

Eya, čestitke za maraton! Matr si faca!

Sem se nasmejala vašim prigodam pri striženju malčkov. Marcel totalnega živčnega faše, če se mu samo kdo poskuša približat s škarjam. Posledica tega pa je, da ga od konca maja še nismo ostrigli, pa še takrat sem ga jaz, tako da je sedaj ves postransko zaraščenuser posted image . Bo pa kmal špangice rabuuser posted image . Definitivno bo treba kmalu kaj naredit v tej smeri.

Marelica super, da sta se mal spočila. Kar večkrat si privoščita kaj takega, saj takooo paše.

Kako ste eni pridni z ustvarjanjem. Pri nas je višek "umetnosti" risanje s kredo ali flumastri na tablo...aja pa zadnjič sem mu škarjice kupila, pa si je takoj novo trenerko prestrigel user posted image . Mi smo bolj knjižnji molji in športni navdušenci...kakšne umetniške žilice pa nimamo v sebiuser posted image

Mi smo drugače super. Mala dva sta (trkam) vredu. Marcelu se je sicer začelo kazati ljubosumje...sedaj je Zarja že tolk velika, da je že kar večino časa pokonci, pa kar velik se z njo ukvarjamo...pa mu to ni najbolj pri srcu. Tega sicer ne kaže do Zarje (njo naravnost obožuje), ampak do hčerkice od sestrične. Vsak dan sta skupaj, ampak zadnje čase jo dobesedno maltretira. Čisto nič ji ne pusti, igrače ji puli iz rok, poriva jo...Men je prav hudo..ampak baje je to faza. Upam, da čim prej mine!

No, mala se oglaša. Šibam!

Uživajte v dežju!

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.10.2008 14:54:38   
*zvezdica*
Pa še ena slik'ca naše čupavke

user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 29.10.2008 14:56:41 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.10.2008 14:58:30   
*zvezdica*
uf, čist prevelka slika....mah nimam časa popravlat...naj me pa brišejo če me hočejo

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.10.2008 15:02:51   
Krista28
Jej Zvezdica,,,kake modre oči ima Zarja....ko nebo...prav luštna bejbika...

Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.10.2008 16:33:38   
Katjusa
Hvala za dobrodošlico..... sej se vas jst tud nekaterih spomemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa po porodu sem padla v poporodno depresijo, ker nisem dojila in sem bla cela obupana in nikakor nisem k sebi prišla tak da prvi 3-je meseci so šli čist mim mene pol se bil pa že tak korenjak da smo se mogli večino časa že igrat tak da na forumu me do zdej k sem spet zanosla sploh ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image mal pa lenobauser posted image user posted image

Ja komaj smo učakali, da bomo spet zibali zgleda da smo natempirani na 2 lati ker vedno porabmo 2 lati da zanosim enkrat malo več drugič malo manj......

vidim da se menite o striženju.... našemu Florjanu laseki ful počasi rastejo strižemo ga pa kr z mašinco pa ni nobenih težv, tole je blo junija in od takrat ga zdej še nismo pa niti nima tako dolgih....
user posted image

Zvezdica kako lepa dojenčica.... Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je bil drugi porod? resnično ima ful lepe modre oči.... je to bolj mamino al atavo:)?
Mi tud komaj čakamo dobili bomo pa še enga fantauser posted image user posted image user posted image user posted image se pa bojim kako bo to Florjan sprejel.... namreč on pričakuje dojenčka s katerim bo skakal se igral in delal vse norčije....

A vaši so že brez pleničke? naš noče povedat kdaj gre lulat al pa kakat.... pove pa včasih pol k je že konec sam ga nič ne silim hodma lulat k se previjama al pa tak vmes kdaj, tu pa tam ga pustim tud brez pleničke...... sej bo počasi je pa prava mala čveka sam čveka in zelo rad poje..... Tud njemu flumastri niso tuji in zadnič si je brado narisaluser posted image user posted image user posted image user posted image pol se mi je prišel pa pokazat in je reku da je zdej tak k atiuser posted image user posted image user posted image user posted image

več naših slikic si lahko pogledate  tukaj.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.10.2008 21:34:55   
alička
Dober večer!

Pozdravljena Katjuša, jaz te sicer ne poznam od prej, ker na pričakovanju nisem čvekala (ni bilo časa, sem do zadnjega dneva šibala na ful user posted image  - no resnica je najbolj ta, da takrat sploh še nisem slišala za rr.)
Imaš pa takega luškanega fantička user posted image .

Zvezdica - Zarja je pa prava lepotička in zaresna čupavka user posted image .
Ko sem že pri laseh, Živi rastejo lajse ful hitro (no saj meni tudi), tako da ji moram fru fru striči skoraj vsak mesec.

Jaz sem si vzela frej večer, ker sem danes čez dan ogromno naredila za faks in si lahko privoščim. Sem nadomeščala eno sodelavko, ki dela na takem mestu, da moraš bit ves čas tam zaradi strank, ni pa kaj prida dela (danes ga je bilo pa izjemno malo) tako da sem naštudirala lep konc knjige in zbrala kar nekaj gradiva za seminarsko, bravo jaz user posted image .
Živa spi, jaz si grem pa privoščit malo saune, potem pa tuš, pranje las in še za kakšne pol urice pred tv.

Še enkrat čestitke vsem tekačem! Jaz bi prav rada malo migala, ampak za tek ravno nisem, košarka s fanti je pregroba (punc ne najdem dovolj)... vse to so pa itak izgovori, ker se mi itak nič ne da user posted image , da o kroničnem pomankanju časa ne govorim.

Grem malo uživat!

Lahko noč!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
30.10.2008 7:36:04   
mojčika
Dobro jutro.... je lepi otročkiuser posted image

Pri nas lije kot iz škafa, upam, da ne bo spet kakih poplavuser posted image

Ja, jaz sem tudi bolj za skupinski šport, no sem pa trenirala košarko, rokomet, namizni tenis, vendar kljub vsemu ostaja moje naj naj plavanje. Tek je zame španska vasuser posted image

Katjuša, mi smo brez pleničke noč in dan že od 2. leta, no samo vem, da je bila zgodnja, tukaj so skoraj vsi njeni sovrstniki še v plenicah. Bo že, vse ob svojem času, ko so pripravljeni, tako ali tako povedo sami.

No za jutri še nisem prepričana, menda se nam obeta kar nekaj obiskov, se pa potrudim.

Še enkrad dobro jutrouser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
30.10.2008 9:03:12   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Kako ste kaj spali? Mi prav odlično....Zarja od 22h-5h, pa potem še do 8h, Marcel se je pa navadil, da sedaj vsako noč prileze v najino posteljo, tako da je stiskanje že stalnica.

Ponoči se je pa dež prav kvalitetno ulival. Močno upam, da ne bo spet kje kaj hujšega.

Jaz bi tud jutri takooo rada prišla, pa imamo žal že druge plane. Imamo moje starše na kosilu, tako da žal ne gre. A bi se mogoče dobile spet enkrat v Kranju, tako kot lani, tam zraven Obija? Glejte, da jutri mal pofotkate in pokažete vaše lepotce user posted image

Men je pa ta teden tko super, ker so počitnice in je mami doma. To pa je balzam! Sedajle z Marcelom že piškote pečeta, Zarja spi, jaz imam pa končno mal več časa zase. Noro paše!

Alička dobra si, da se tako pridno učiš! Jaz si kar ne predstavljam, da bi mogla spet šolske knjige gulit.

Čebelica Maja, a vi boste cepili gajo proti rota virusu? Jaz sem se tud naročila za cepljenje, zdaj pa kar mal kolebam če bi sploh šla. Par kolegic mi je odsvetovalo, zdaj sem pa v dilemi. A je še katera dala cepit?

Joj, ne delajte mi slabe vesti glede športa. Nujno bi se mogla zmigat vsaj na kak pilates pa se mi totalno ne da. Čist sem out. Po Marcelu sem doma ful telovadla pa trebušnjake delal...zdej se je pa tolk bl simpl pred TV al pa računalnik vsestuser posted image . Saj vem, da je treba samo začet, ampak pol se pa tolažm, da Zarja tud 3 mesece še ni stara...in sama sebi potuho dajemuser posted image

Zde grem pa preverit, če dol že kaj po piškotkih diši!

lep dan

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
30.10.2008 18:02:37   
ČebelicaMaja
oj...jaz se oglašam z gajo v naročju(končno spančka) in fullll žalostnauser posted image user posted image user posted image  danes smo gajo peljali cepit za rota v., ampak je niso hoteli, ker so ugotovili, da ima hud refluks...- zato tud poln nosek in krči, in mora v bolnico na preiskaveuser posted image - upam, da ne bo potrebna phmetrija- ker je grozno za tako male...sem pa tako preč, da nisem sama že prej ugotovila...sej nama je blo z možem čudno, ampak nisva hotela panike delat, pa še vsi so tolk pametni- ah, naš je tud polival, pa sej to je normalno ipd...user posted image  pol so jo pa stehtal, pa je ravno na tehtnici še enkrat polila, da je bla revica cela od sirotke, pa še samo 200g je pridobila v 1muser posted image  zdej so nas 18.11. naročil, ampak ne vem, če bomo čakali, ker je zmeraj hujše...bom v pon. poklicala našo P še enkrat, ker na nap. ni pisalo nujnouser posted image  je pa govorila o ful hudih posledicah, če se to ne zdravi, ker ima verjetno od kisline vnet požiralnik, pa do mišične distrofije lahko pride zaradi premajhne hranjenosti, pa še ful je govorila, a se sploh ne spomnim, tolk me je šokiralo vse skupaj...

kdaj se dobite jutri? sem uro pozabila...pa bi rada prišla, če bom le lahko...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Neposredna povezava do sporočila: 2385
30.10.2008 18:11:57   
ČebelicaMaja
aja, zvezdica- midve s hano sva lani 3x preboleli rota virus-jaz celo že 3 dan nosečnostiuser posted image  (belive me, I knowuser posted image ), pa potem še 2x v nosečnosti in se kar ne upam tvegat, ko je hana v vrtcu...baje rota v. ostane živ npr. na kljuki, še 7 mes.user posted image

o kakšnih slabih izkušnjah so pa govorile... jaz imam 6 prijateljic, ki so cepile otroke,pa niso imel nobenih posledic...me pa vseeno zanima vsaka izkušnja.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
30.10.2008 19:59:20   
mojčika
ČMaja, joj, le pejte, sitnarite, menda je res, da ta kislina zelo škodi, meni 3/4 astme zdaj nagaja zaradi hrane, ki ne ostane v želodcu, moram jesti po zelooooo malo.

No mi imamo danes dan ustvarjanja in heca, bom kako fotko dala v album kasneje, zdaj se reže bučauser posted image

Za rota pa tudi mi nismo cepljeni, mah jaz še vedela nisem za to, ker meni je bilo razloženo, dokler ne gre v vrtec, nima smisla. No šele zdaj, ko vidim, kaj to je pri nečaku, sem se pozanimala in vidim, da bo treba, sicer pa v vrtec še ne gremo.

Tako lahko noč

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
30.10.2008 20:53:54   
eya
Mojčika, fajn ideja, tole s krompirjem, bova midva tudi...

Pri nas je bila tudi vedno panika za striženje, nazadnje se je pa ful pustil pa fajn se mu je zdelo...kdo bi jih razumel.

Hvala vsem za čestitkeuser posted image

Uh, kake plave učke ima Zarja...pa lask ima ful!

Katjuša, dobrodošla...se ti sicer ne spomnim, ko smo bile še nosečke, jaz nisem kaj dosti sodelovala na temle čveku. Luštnega fantiča imate! Tvoj fantič ni edini s pleničko, Žiga jo tudi še ima, pa sploh noče bit brez... Pa uživaj v nosečnosti!

Alička, imate doma savno? Cel užitek, kaj...jaz sem šla zadnjič kar sama v savno, za 4 ure, sem si  privoščila...pa je tako pasalo...

Ojej, ČebelicaMaja, upam, da ni tako hudo, kot kaže na prvi pogled...pa da malo čimprej pregledajo, da boste vedeli, kako je. Držim pesti!

Kako za jutri? Midva bi lahko prišla, dopoldne, popoldan pa šibava na dolenjsko.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.10.2008 21:43:14   
mojčika
Alička, imate doma savno? Cel užitek, kaj...jaz sem šla zadnjič kar sama v savno, za 4 ure, sem si privoščila...pa je tako pasalo...

Ne govori, jaz bi tudi, pa hiša z notranjim bazenom, da bi vsak dan kak kilometer dolžin naredila ....user posted image user posted image user posted image , no nasmejem se lahko temu, imela pa nikoli ne bom, razen če hudo na Lotu zadenemuser posted image user posted image user posted image

V albumu pa so fotke... možek se je s krompirjem res potrudil, nono Slave pa je MM dal očala, ki jih je za veliko denarja kupil, ko je take imel Bojan Križaj IN, zdaj pa so očala le še igrača, ja časi se spreminjajouser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.10.2008 22:01:31   
alička
Hojla!

Eya sauno imamo v tuš kabini (masažna+sauna). Sauna je full v redu, za tiste masažne šobe je pa meni vseeno.

Jutri se menda dobimo dopoldne okrog 10-10.30. Jaz sem govorila z Barbo, ki naju z Živo pobere. Vem da je destinacija City park, ne vem pa točno kateri lokal, si nisem zapomnila imena, ker mi je bilo popolnoma neznano.

Čebelica Maja, držim pesti, da z Gajo le ni tako hudo kot se sliši, me je kar streslo ko sem brala. user posted image

Upam da se vidimo jutri v čim večjem številu.

Eya in ČebelicaMaja vama pošiljam svojo mobi številko na zs, pa jutri pokličita da se uskladimo user posted image , če pa katera ve za točno lokacijo pa na plano z imenom!

< Sporočilo je popravil alička -- 30.10.2008 22:07:54 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.10.2008 7:13:01   
eya
Jutro!

Midva prideva, okoli 10ih, smo govorile, da se dobimo Pod vodo, to je tista slaščičarna zraven igralnice.
Alička, hvala za cifro. Kaj pa Krista, prideš?
Se vidimo!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.10.2008 7:52:53   
mojčika
Dobro jutro, vreme je groznouser posted image

No vidim, da Ankica že dela reklamouser posted image

Mi pa, no sama vozit do LJ ne upam, možek pa dobi obiske, le če se zuser posted image godi kak čudež in v eni uri odpovedo, pridemouser posted image

Lep dan in kaka fotka prosim.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.10.2008 8:07:35   
alička
Dobro jutro!

Točno ja, Pod vodo!

Mojčika vi kar skenslite obiske user posted image . Mal se hecam, mi je pa žal, da se ne bomo videle.

Krista mislim, da je rekla da pridejo. Upam!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.10.2008 8:52:10   
barba
Ja, Pod vodo okrog 10h.user posted image

Ankica - samo stran pa še vedno ne dela.user posted image

Se vidimo ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.10.2008 9:37:25   
Krista28
Ja, pridemo...se že rihtamo....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.10.2008 10:06:01   
ČebelicaMaja
no, jaz sem pa računala, da se bomo dobile popoldneuser posted image ... ob 11h dobimo pa obiske za kaki 2 urici, škoda... sem se ful veselila, ker je idealno, je doma še naša mami, ki bi Gajo malo počuvala...upam, da boste kmalu ponovile... user posted image

Aja, samo še tole- sem dobila pošto od IKEAe- 6.11. se odpre IKEA v CELOVCU (od 6 do 8.11. imajo otvoritvene dneve) user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da bomo šli, jaz grem tja tko rada, pa okraske za novo leto imajo tako lepe...

Se vidimo zvečer, ko upam, da boste pripopale kako fotko.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.10.2008 10:09:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ankica - samo stran pa še vedno ne dela.user posted image

user posted image user posted image user posted image  So me RR-jevci nafrknili, so preveč pridni in reklamo objavili en dan prezgodaj. Stran bo aktivna danes zvečer, najkasneje jutri.

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.10.2008 13:10:42   
eya
Midva sva že doma, mali je v teh 10 minutah, ki sva jih imela do doma, zaspal, sem ga prenesla, pa spi naprej v postelji...jaz pa kuham kosilo, pa že nalagam slike v album...danes sem jih konkretno poslikala :) Le Kristjan se je spretno izogibal fotoaparatu...

Aja, luštno je bilo, fino je, da takole ohranjamo stike...se vidimo spet!

< Sporočilo je popravil eya -- 31.10.2008 13:11:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.10.2008 13:56:58   
eya
user posted image

Ostale pa tule: falotov album

lep vikend!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
31.10.2008 14:50:50   
mojčika
Iiiiiiiii, kako lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?