ČebelicaMaja
|
oj...jaz se oglašam z gajo v naročju(končno spančka) in fullll žalostna danes smo gajo peljali cepit za rota v., ampak je niso hoteli, ker so ugotovili, da ima hud refluks...- zato tud poln nosek in krči, in mora v bolnico na preiskave - upam, da ne bo potrebna phmetrija- ker je grozno za tako male...sem pa tako preč, da nisem sama že prej ugotovila...sej nama je blo z možem čudno, ampak nisva hotela panike delat, pa še vsi so tolk pametni- ah, naš je tud polival, pa sej to je normalno ipd... pol so jo pa stehtal, pa je ravno na tehtnici še enkrat polila, da je bla revica cela od sirotke, pa še samo 200g je pridobila v 1m zdej so nas 18.11. naročil, ampak ne vem, če bomo čakali, ker je zmeraj hujše...bom v pon. poklicala našo P še enkrat, ker na nap. ni pisalo nujno je pa govorila o ful hudih posledicah, če se to ne zdravi, ker ima verjetno od kisline vnet požiralnik, pa do mišične distrofije lahko pride zaradi premajhne hranjenosti, pa še ful je govorila, a se sploh ne spomnim, tolk me je šokiralo vse skupaj... kdaj se dobite jutri? sem uro pozabila...pa bi rada prišla, če bom le lahko...