Marelica
|
Dobro jutro! No, pa da nas ob svojem mirnem zajtrku še malo dvignem in prestavim na 1. stran. Otroka sta spet v vrtcu, včeraj sem ju pa imela doma, ker med vikendom nismo bili nič skupaj. Najina romanca v Moravskih toplicah pa je bila popolna, veliko lepša, kot sva sploh pričakovala. Na začetku sva sicer kar lep čas rabila, da sva "odklopila" otroka, ker je beseda tekla samo o njima. No, potem sva pa le začela uživat v vlogi zakoncev, ker drugače sva še itak samo mama pa ata. Maladva sta pa tudi uživala pri dediju in babi, mali je edino ponoči imel manjšo krizo, so se malo precartali pa je bilo vredu. Tako da super res, da sva imela tako skrbno varstvo. In res sva si ful odpočila. Zdaj se mi sicer zdi, da teče življenje naprej z enakim tempom, nič manj stresno, ampak lepi spomini so ostali. In definitivno misliva to vsake toliko ponovit. Za trenutek pogrešaš otroke, ampak... da jih pa lahko za 2 dni odklopiš in se malo razvajaš je pa superca. Ankica, prigoda s Kristinino frizurco spominja na našo... Ko je možek prvič sam na lastno pest postrigel Katarino je bila čiso isto, z golim čelom, mene je kar sezulo. Čez par dni se mi je pa tudi že luštkana zdela. Ko sem jo pa jaz drugič postrigla, sem jo pa še grše, sem bila prav jezna sama nase. Krista, lepo nedeljo ste si naredili in super, da je Nadja tako nezahtevna. Eya in Mojčikin možek, čestitke za tekaške uspehe! Katero mesto je pa zasedla Eya?? Joj, srečke, da se boste malo skupaj načvekale. Jaz bi tudi želela, ampak mi je res predaleč. No, pa kdaj drugič spet v celi zasedbi, če ne prej, za 3 svečko. Barba, super za dopust pred porodniško, iz srca ti ga privoščim!!! Joj, pa kako hitro čas mineva, saj ti bomo že kmalu odštevale. Mojčika, o kaki Anici je to govora? A kaka risanka? Alička, dobra si! Pazi, da ne pregoriš ob takem tempu. Pa naj ti ne bo nerodno prosit starše za varstvo. Koliko jaz naše gledam, komaj čakajo, da lahko merkajo. Samo kaj, ko običajno ni možnosti, so še vsi zaposleni pa predvsem predaleč od nas. Ankica, pri vas je pa res velika družina v planu. Upam, da vama uspe uresničit želje. Da vama ne bo kje biznis zaradi pomanjkanja časa proizvodnje zaprl. Nič, imam že slabo vest, da še tu gor visim. Sem že zdavnaj kavo spila. Danes je dan rezerviran za likanje in pospravljanje. Se pozna, da smo bili na počitnicah. LP!