|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2008 11:02:07   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya

O težavah v družinah pa...mogoče bi jaz vedla še največ povedat, kaj...samo mi res ni za razpravljat o tem na forumu

In nisi edina, jaz jemljem ta forum bolj za zabavo, včasih da preberem kakšno zanimivo informacijo. Težave pa raje zadržim zase, pa ne da ne bi povedala vam Aprilkam, ampak forum je javen in občutek da bi to lahko bral kdorkoli mi ni pogodu. Lahko se pa vam izpovem na kofetu v petek user posted image user posted image ! Hecam se, da se ne boste ustrašile, da bom prišla jamrat. Glede na to da je praznik, bi tudi jaz mogoce spokala tamalo z avtobusom do Ljubljane (nimava avta) in potem še naprej do BTC-ja. Moram malo preštudirat vozne rede avtobusov... zaenkrat še nič ne obljubim da prideva.

Eya držim pesti zate! Vem da boš pretekla in svaka ti čast!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
27.10.2008 9:21:29   
mojčika
Eya čestitke, uspela, uauuuu in s kakšnim lepim rezultatom, bravo bravo user posted image user posted image

Tudi moj zlati možek je bil zelo priden, pristal na 65. mestu od 1796., ga moram malo pohvalit.

http://foto.vodopivec.si/2/7/103/2008/ljmaraton/IMG_8589.jpg

Ta srednji jeuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 27.10.2008 9:24:27 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
27.10.2008 9:37:06   
barba
Alička - lahko vaju midve z Meto pobereva. Imamo tudi 2 sedeža, tako, da ni problema.

Bom preverila kako je z odprtjem CP v petek.
Fino, da boste prišle.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
27.10.2008 10:01:27   
Krista28
Dobro jutro,

Mi smo imeli v soboto čist delovno, včeraj pa en tak lep sončen in topel dan po Portorožu....superca, ker pri nas je bilo celi dan sivo, dol pa samo v majčkah hodil.. . Kristjan je cel čas govorih da se mora v kopalke obleč, da bo "pavu" (plaval). No niti namakanje rokic v vodo ga ni prepričal v nasprotno in so se mimoidoči kar smejal, ker sem ga potem komaj prepričala, da to pa ne bo šlo zdaj.... . Mala itak čist pridna, tako da bomo letos tole še kaj ponovili.

user posted image

pa še ena z atikom v čolni....mami itak slikala, drgač bi blo švoh, haha

user posted image

Bravo Eya in Jernej (saj je jernej ane Mojčikauser posted image )user posted image user posted image

CP je pa odprt. Jaz pridem sama z obema...haha...upam da ne bo prehudo...sicer pa prej odrinemo, pa bo....user posted image ..komaj čakam da se vidimo spet mal...

Uživajte...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
27.10.2008 11:10:57   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Alička - lahko vaju midve z Meto pobereva. Imamo tudi 2 sedeža, tako, da ni problema.

Uuuu Barba super user posted image , če ti ni odveč se priporočava.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
27.10.2008 17:06:52   
barba
Ja, Alička ni problema. Se slišiva v četrtek in zmenva.

Zdej pa grem na aerobiko in se še jutr kej oglasim.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
27.10.2008 20:43:50   
Anonimen
Samo eno vprašanje:

a so vas iz vrtca kaj obvestili, preden ste začeli z uvajanjem, v kateri skupini bo otrok in kontakt z vzgojiteljico? Da vem, a naj jih jaz pokličem ali me bodo oni user posted image .

Pa še ena prigoda: očka se je spravil postričt Kristino spredaj. Po njegovem je sedaj prav srčkana. Po moje pa... upam, da bodo kmalu zrasli. Ima golo celo čelo user posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
27.10.2008 20:59:01   
mojčika
Pa še ena prigoda: očka se je spravil postričt Kristino spredaj. Po njegovem je sedaj prav srčkana. Po moje pa... upam, da bodo kmalu zrasli. Ima golo celo čelo .

He heuser posted image user posted image , naša k sreči ne pusti, moram pa reči, da naši zelo visoki fru fru celo res zelo pašeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.10.2008 9:07:42   
Marelica
user posted image Dobro jutro!

No, pa da nas ob svojem mirnem zajtrku še malo dvignem in prestavim na 1. stran.

Otroka sta spet v vrtcu, včeraj sem ju pa imela doma, ker med vikendom nismo bili nič skupaj. Najina romanca v Moravskih toplicah pa je bila popolna, veliko lepša, kot sva sploh pričakovala. Na začetku sva sicer kar lep čas rabila, da sva "odklopila" otroka, ker je beseda tekla samo o njima. No, potem sva pa le začela uživat v vlogi zakoncev, ker drugače sva še itak samo mama pa ata. user posted image  Maladva sta pa tudi uživala pri dediju in babi, mali je edino ponoči imel manjšo krizo, so se malo precartali pa je bilo vredu. Tako da super res, da sva imela tako skrbno varstvo. In res sva si ful odpočila. Zdaj se mi sicer zdi, da teče življenje naprej z enakim tempom, nič manj stresno, ampak lepi spomini so ostali. In definitivno misliva to vsake toliko ponovit. Za trenutek pogrešaš otroke, ampak... da jih pa lahko za 2 dni odklopiš in se malo razvajaš je pa superca.

Ankica, prigoda s Kristinino frizurco spominja na našo... Ko je možek prvič sam na lastno pest postrigel Katarino je bila čiso isto, z golim čelom, mene je kar sezulo.user posted image  Čez par dni se mi je pa tudi že luštkana zdela. Ko sem jo pa jaz drugič postrigla, sem jo pa še grše, sem bila prav jezna sama nase.user posted image

Krista, lepo nedeljo ste si naredili in super, da je Nadja tako nezahtevna. user posted image

Eya in Mojčikin možek, čestitke za tekaške uspehe!user posted image Katero mesto je pa zasedla Eya??

Joj, srečke, da se boste malo skupaj načvekale. Jaz bi tudi želela, ampak mi je res predaleč. No, pa kdaj drugič spet v celi zasedbi, če ne prej, za 3 svečko.user posted image

Barba, super za dopust pred porodniško, iz srca ti ga privoščim!!! Joj, pa kako hitro čas mineva, saj ti bomo že kmalu odštevale.user posted image

Mojčika, o kaki Anici je to govora? A kaka risanka?user posted image

Alička, dobra si! Pazi, da ne pregoriš ob takem tempu. Pa naj ti ne bo nerodno prosit starše za varstvo. Koliko jaz naše gledam, komaj čakajo, da lahko merkajo. Samo kaj, ko običajno ni možnosti, so še vsi zaposleni pa predvsem predaleč od nas.

Ankica, pri vas je pa res velika družina v planu. user posted image Upam, da vama uspe uresničit želje. Da vama ne bo kje biznis zaradi pomanjkanja časa proizvodnje zaprl.user posted image

Nič, imam že slabo vest, da še tu gor visim. Sem že zdavnaj kavo spila. Danes je dan rezerviran za likanje in pospravljanje. Se pozna, da smo bili na počitnicah. LP!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.10.2008 9:37:23   
mojčika
Mojčika, o kaki Anici je to govora? A kaka risanka?

V petek zvečer, na 1. programu, nanizanka po knjigi Dese Muck. Kar luštno.

Jeee Marelica, samo da vama je bilo lepo, mene bo pa možek drug teden razvajal po morfologiji, kupil je karte za na koncert, no upam, da zdržim. Greva na Jean Michela Jeara, no ni moj naj naj, zna bit pa zanimivo. Fajn pa zato, ker je to glasba, ki se jo posluša sedeuser posted image

Eya je bila pridna pridna, pove naj pa sama, katera je bilauser posted image user posted image user posted image

Krista28, joj meni se tudi lušta vonja po morju, čeprav smo se letos odločili, da drugo leto dopust le v višinah, poleti meni morje tako škodi, komaj diham in takoooo sem utrujena, bomo šli na kako Roglo ali Kranjsko Goro... Ali pa pozno morje, samo oba imava dopust samo poleti in to v avgustu.

Pri nas so dokaj mrzli deževni dnevi, bolj žalostno jeuser posted image

Tako, bodite lepouser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.10.2008 12:47:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Ankica, pri vas je pa res velika družina v planu. user posted image Upam, da vama uspe uresničit želje. Da vama ne bo kje biznis zaradi pomanjkanja časa proizvodnje zaprl.user posted image

user posted image user posted image user posted image  To se pa ni za bat, se zmeraj najde čas in prostor user posted image .

user posted image  Mojčika, faca MM, vsakič, ko vidim reklamo za Anico se spomnim nanjo.

Alička, tebi pa vsaka čast, da ti znese. Meni je muka biti doma z malo, pa zraven delat stvari za službo, je toooooliko ene birokracije, nič ne naredim do konca, da ne govorim o tem, kako zapostavljam Kristino, ki pa je zlata, potrpežljiva še in še. Potem štukam zgodaj zjutraj, opoldne in zvečer, ko mala spi, čez dan niti ne gre. Oz. bi šlo, samo rabim tišino in mir, da se skoncentriram in ne delam napak pri obračunih.

Meni tudi morje ne potegne. Vročina me zdela, pa še nizko kapaciteto pljuč imam in se mi vročina hitro pozna. Mojčika, se spomnim nate, ko lezem po stopnicah in me daje sapa, kako se moraš šele ti počutiti z astmo. Meni se kar blede, pa v bistvu ni nič narobe z mano. Hudo, res, da ti zmanjkuje sape.

No, Eya, torej, kako ti je šlo?

Maychika in vi, ste že preseljeni?

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.10.2008 13:07:45   
ČebelicaMaja
Ojla...kako ste pridni... Moravci, pa maraton... meni je to čisti SF, da obstaja še kaj poleg bruhcev in planičkuser posted image  no ja, zaenkrat... saj vem, da je le prehodnega značajauser posted image

Mi smo imeli včeraj en ultra težek dan z GAjo...je skoz jokala (krčki) in polivala, da sem nabrala cel stroj cunj za prat...tud danes je še bolj tako tako, a je bolje kot včeraj.

Hana pa sdajle prvič spi v svoji novi enoti vrtca in glej ga zlomka, pozabili smo dudo in planičko za spanje (njena ninica)...ne vem kako bo, upam, pa na najboljše.

V petek pridem pa tudi jaz, saj smo kar blizu CP, samo če bo z Gajo vse kolikor toliko OK, ker imamo v čet. cepljenje za rota virus.Pravijo da ni posledic, toda...

Jaz sem si pa včeraj vzela uro in pol za shoping- ker mi je namreč vse premajhno, nosečniške zadeve pa prevelikeuser posted image  pa sem šla na Rudnik in v kratki uri in pol zapravila 140 €user posted image  ampak sem kar veliko kupila, ker nisem hotela kupovat dražjih stvari, saj upam, da bom kako kilco pa le dol vzela v prihodnjih mesecih... zdaj sem namreč precej nad svojo težo in je kar kriza za zbrat obleke, da skrijejo, kar je skrit trebauser posted image ...

nič grem vrtec poklicat, ker sem pozabila, da moram dokumente za GAjo Ulo poslat, če hočem, da mi znižajo plačilo (sej ne vem koliko to vpliva, ampak verjetno pa malo že)...Krista in druge, kako ste pa ve uredile to?

Mojčika bravo za koncert...tvoj mož je pa precej aktiven, kajneuser posted image  fino, da ima tako dobre ideje.

zdej pa res grem...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.10.2008 13:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

nič grem vrtec poklicat, ker sem pozabila, da moram dokumente za GAjo Ulo poslat, če hočem, da mi znižajo plačilo (sej ne vem koliko to vpliva, ampak verjetno pa malo že)...Krista in druge, kako ste pa ve uredile to?

Meni je v vrtecu rekla, da če te vloge ne oddam, avtomatično pademo v 8. plačilni razred. Tako pa smo sedaj v tretjem, kar se pa precej pozna na naših financah.
Nesla sem moževo odločbo za dohodnino za leto 2006, potrdilo Dursa za mene, da v tistem letu nisem bila zavezanka za dohodnino (user posted image  sem hotela napisat za DDV, se mi že rahlo bledeuser posted image user posted image user posted image ), in seveda izpolnjen obrazec. Za naslendje leto pa je itak treba oddati nov obrazec do konca novembra, če se ne motim, moram preveriti.
Sicer ne vem, kaj ima veze z Gajo Ulo, saj bo šla šele septembra naslednje leto v vrtec ali kako? Pa se takrat odda obrazec, najkasneje 15. dni pred začetkom, če se ne motim, piše v navodilih obrazca.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.10.2008 13:35:02   
Anonimen
Aja, sem se spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za Hano, verjetno? To te pa dajo en plačilni razred niže ali nekaj takega.

Uf, se je ulilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.10.2008 20:08:01   
eya
Mojčika, si tako reklamo naredila, da bodo punce mislile, da sem na stopničkah stalauser posted image  Bila sem 179. od 1193, v svoji kategoriji pa 55. (od 341). Neto čas pa 1:46, za 21 km. Evo, zdaj veste vseuser posted image  Je bilo pa ful luštno tečt, niti nisem dala vse od sebe, bi lahko še bolj laufala, pa kakšnih posledic naslednji dan tudi ni bilo...super je bilo!

Čestitke Mojčika tvojemu možuuser posted image  Krista, kako je pa šlo tvoji sestri?

Joj, to vlogo za znižano plačilo je treba vsako jesen dati ali kaj?

Marelica, super, da sta tako uživala...kar privoščita si še, ko bo le spet zneslo...

Ankica, meni je ravnateljica na prvem sestanku in obisku vse razložila, v kateri skupini bo mali in katera bo njegova vzgojiteljica. Kdaj začnete z uvajanjem?

papa!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.10.2008 21:15:07   
mojčika
Mojčika, si tako reklamo naredila, da bodo punce mislile, da sem na stopničkah stala Bila sem 179. od 1193, v svoji kategoriji pa 55. (od 341). Neto čas pa 1:46, za 21 km.

Kaj ne reklama, to je super rezultat, eh ma več kot super, za mamico, ki dela in ima 2,5 letenega nagajivčka. Še enkrat bravo zateuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.10.2008 21:30:16   
alička
Eya, čestitke tudi od mene!

A mi verjamete, da se mi ne ljubi nič napista. Tamalo sem pobrala v varstvu ob pol petih, pa je bila že skoraj tema. Doma sva potem packali s prstnimi barvami, brali knjigice, pekli omlete in koncno spet postrigli fru fru. Edino meni se pusti striči, jaz pa kaj prida spretna nisem, ampak vseeno je bolje kot prej, ko ji je že vse lezlo v učke.

Grem še malo pospravit, potem pa spat, da bom zjutraj sposobna še kakšno stran knjige prebrat pred službo (zvečer mi nikakor ne gre - sem bolj jutranji človek).

Nočka!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.10.2008 21:32:04   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Joj, to vlogo za znižano plačilo je treba vsako jesen dati ali kaj?

Ja, vlogo za znižano plačilo vrtca je potrebno oddat vedno do 15.11.

Ankica ja, jaz sprašujem za Hano, glede na to, da se je povečalo število članov na iste dohodke, sklepam, da bi moralo biti res kaj ceneje... če je res en razred nižje, pa sploh fajn...

Za Gajo sem pa oddala vlogo za vpis, ampak moramo počakat, če bo sploh prišla noter.

Bravo Eya in Jernej... to so pa res dobri rezultati... jaz bi tud rada tekla, samo meni sploh ne paše- razen, če se grem mučit... lahko badminton igram 2 uri na polno, lahko zganjam ta najhujšo aerobiko (no vse to še v mojih fit časih, danes bi me najbrž kapuser posted image ), če moram pa laufat 20 min.-me je pa skor konc- tud na treningih za badminton mi je bilo nekaj najhujšega tečt-ali za ogrevanje ali pa za trening-v naravi je sicer čisto nekaj drugega, ampak veselja pa kar ne morem dobit...škoda no...vam kar zavidamuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.10.2008 21:39:32   
ČebelicaMaja
Alička vidve sta bili kar produktivni... naša ima tudi prstne barve ful rada- sem ji pa zadnjič domov prinesla vodenke in so tudi zelo aktualne.

Aja, pa zdaj sem si naročila knjigo Otroci potrebujejo meje in Ustvarjalni prosti čas - kar preko neta- Otroci d.o.o., mislim, da je tudi Založba Otroci - evo link...
http://www.otroci.si/knjige , če katero zanima. V vrtcu namreč dobivamo ta časopis, ki mi je kar všeč in sem notri zasledila tole in glede na to, da imam očitno bolj trmaste  in zahtevne otroke naročila omenjeni knjigiuser posted image  

no, pa naša Hana je danes končno zaspala v vrtcu in to brez dude in brez planičkeuser posted image user posted image
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.10.2008 22:19:49   
eya
Ojej, še dobro, da imam vas, potem moram tole vlogo uredit. Se sploh ne spomnim, da bi jo lani urejala...spomladi, ko je šel v vrtec, ja, kasneje pa nisem ziher...menda sem jo že.

Super za Hano...včasih jih je treba kar v vodo vrečt, pa splavajo, kaj...mislim na to, da ste pozabili pleničko in dudo doma, pa ji je potem tudi brez uspelo zaspatuser posted image

Meni tudi aerobika paše...čeprav sem slednjo čez poletje kar opustila, ko je bilo dosti lepše zunaj...
Žiga tudi obožuje risat z vodenimi barvicamiuser posted image

Grem še kakšno urco delat za službo...komaj čakam podaljšan vikend, da se malo naspimuser posted image

Pogrešam pa Maychiko, oglasi se kaj, če utegneš.

Lahko noč!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2370
29.10.2008 7:12:57   
mojčika
Dobro jutro, naša je še po ta stari uri naštelanauser posted image , sva že eno uro pokonci.

Naj dodam še eno idejo, jaz včeraj, ko je bil tak dež, nisem vedela, kaj bi, pa sem ji iz krompirja naredila štampiljke, zvezdico, krog, kocko, srček in malo tempere, lahko bi bile tudi vodenke in sva packali, se ji je zdelo. Je pa res to še začasa, ko smo mi hodili v vrtecuser posted image . Sicer se pa naša pri izdelovanju še nič kaj ne pusti vodit, tako da če kaka stvar čist propade, se moram kar sprijaznit.

user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
29.10.2008 9:06:21   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Full pomeni, meni je za 2 razreda padlo, sicer za mišji repek, pa vseeno se pozna....

Neposredna povezava do sporočila: 2372
29.10.2008 9:11:10   
Krista28
Eja čestitkeuser posted image user posted image . Moja sestra je tekla 10tko in je bila sama zadovoljna z rezultatom (okol 50). 21km niti ni še do zdaj pretekla, ker enostavno ji s cajtom ne znese, je velik na šihtu, pa sina na treninge furat, pa še enega malega nadobudneža, pa šihti v turnusih....moraš met kar cajt za take reči...

Vlogo za znižanje plačila se da vsako jesen, saj ti plačilo računajo na podlagi novih podatkov oz. plač, ki jih posreduješ. Se pa vsak član pozna, saj zniža družinski proračun na osebo...ni pa nujno da 1 razred...lahko več, ali pa manj, kako nanese...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
29.10.2008 9:14:07   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Dobro jutro, naša je še po ta stari uri naštelanauser posted image , sva že eno uro pokonci.
Pri nas je to konstantnouser posted image user posted image user posted image

Naj dodam še eno idejo, jaz včeraj, ko je bil tak dež, nisem vedela, kaj bi, pa sem ji iz krompirja naredila štampiljke, zvezdico, krog, kocko, srček in malo tempere, lahko bi bile tudi vodenke in sva packali, se ji je zdelo. Je pa res to še začasa, ko smo mi hodili v vrtecuser posted image .
Superca - to bom tud jaz sprobala...

Sicer se pa naša pri izdelovanju še nič kaj ne pusti vodit, tako da če kaka stvar čist propade, se moram kar sprijaznit.

se podpišem...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
29.10.2008 10:17:22   
Katjusa
Hej punce koga sem jst našlauser posted image user posted image user posted image user posted image aprilke in aprilčke 2006user posted image user posted image user posted image user posted image nekatere smo verjetno davnega leta 2005/2006 skupaj klepetale v čvekanje v pričakovanju..... pol sem se pa jst po porodu tak al tak čist zgublauser posted image user posted image user posted image user posted image
nisem ves nič brala ker tok časa pa spet nimam.... sem se vam pa z veseljem oglasla sem tok vesela da sem vas našla in se vem še ziher kej javim če le smemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?