|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
25.7.2008 22:47:35   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: alička

A se še kateri zdi, da je med dolžino hlač 92 in 98 ful razlike. 92 so ji prekratke, 98 pa mnogo predolge, da ne govorim, da ji zapete lahko dol potegnem. Že vidim, da bo imela iste probleme kor jaz. Dobit dovolj dolge hlače, ki ti niso prevelike.

Mislim da je čist odvisno od kroja. Jst Kristjanu rajš daljše vzamem pa jih zaviham, je pa res, da je boj močan in tako tud v pasu kar pobere.

Zvezdica, kam si šla....Zdaj ko imaš še čas, se daj kaj več javi, no...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.7.2008 9:39:52   
ČebelicaMaja
ojla!
mi smo bili pa včeraj do 21h na obisku pri prijateljih in je Hana na vsak način hotela pit mojo ledeno kavo s sladoledom (kava je bila od LM iz tetrapaka) , pa sem ji dala za probat in ji je bilo tako všeč, da ni hotela slamce spustit... no in posledično smo imeli pestro nočuser posted image ... smo se spraševali kaj bo, pa je blo...no, za naprej zagotovo ne bom več pustila - revica, še vedno pajkauser posted image  mene je pa poštar zjutraj zbudiluser posted image  so mi jogi za dojenčka pripeljali...

Mi def. kupujemo 98 ali pa celo 104, jaz ji kar pas dam (imam takega elastičnega za otroke), če je kriza, 92 hlačke so pa skoraj vse prekratke, pa nekaj je še skoraj novihuser posted image ...
Majchika bravo za razprodaje- jaz grem naslednji teden malo v Avstrijo pogledat, tam vedno dobim ful jesenske robe iz lanskega leta, zgleda, da bom morala Ikeo odpisat pred porodom, ker nam ne bo zneslo it, se grem pa vsaj v Beljak malo spucatuser posted image

grem še perilo obest, ker bo takoj akcija ko vstane...

lp, Maja

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.7.2008 10:57:24   
maychika
ikea ja, js bi tud šla. bojo pa novembra jo v celovcu odprli...bo veliko bližje....pol pa zih grem....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.7.2008 20:38:45   
*zvezdica*
Čeeer!

Spet dež...matr pa kaj je zdej to...a smo julija al aprilauser posted image

O užitkarca Barbauser posted image user posted image . Super za tako uspešne počitnice!! Jah avion bi pa tud mene skrbel. Že če je vse OK sem bolj trda, kaj šele če bi bla turbulencauser posted image . A Meta je pa drugače lepo "sprejela" vožnjo z avionom. Me prav zanima kako bi Marcel to prenesel...še z vlakom je celo pot jokal in silil doluser posted image

Maychika tole s kolonijo je pa odlično. Super, da si uspela uredit tako, da gresta. Upam, da bosta obe uživali...aja, kdaj pa to gresta?
Bravo za ključ od hiše. Kdaj potem pridemo na otvoritveno kavicouser posted image
Aja, pa ful dobr da si dobila za obe vrtec na Golniku. Idealno! Zadnje čase vam gre pa vse kot po masluuser posted image user posted image

Mojčika upam, da se vam uspe do morja čisto pozdravit in da bo morski zrak na vse vas blagodejno uplival. Le uživajte!

Punce kako so se vam popadki začeli? Meni je pri Marcelu otrdeval trebuh, pa kot menstrualne krče sem imela.
Danes me pa že celo popoldne nekaj v križu zvija...pa na vsake tolko kar ornk zvije, ampak samo to...nobenega otrdevanja trebuha ali špikanja spodaj. Zdaj pa ne vem a je to sploh kaj povezano z nosečnostjo al me slučajno nekaj špika. Kako vas je bolelo tiste, ki vas je še v križu?

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.7.2008 21:36:19   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

ikea ja, js bi tud šla. bojo pa novembra jo v celovcu odprli...bo veliko bližje....pol pa zih grem....

a res... nisem vedela...supeeeeer, vem za tisto pri Trstu, za Celovec pa prvič slišim... to bi bilo res mnogo bližje...joj, komaj čakam...

Aja, Majchika, veš da smo imel mi 20 let prikolico v Novem Gradu, ga poznam kot lasten žep...kar lepe čase smo tam preživeli, meni je zelo všeč, pa te zdrav. kolonije so res super zadeve, tko da po moje si se kar prav odločila, da gresta...

zvezdica... a tebe pa že špika... joj, jaz sem tud počas pozorna postala na vse znake in na štetje gibov, ker včasih sploh nimam časa bit pozorna na to in se mi zdi, da otročka npr. cel dopoldne skoraj nič ne čutim... sem pa včeraj na RR prebrala, da so se nekje rodili kar trije mrtvorojeni otroci, ker mamice niso bile dosti pozorne na gibe... groza- mene pol ful strah rata...

Glede popadkov v križu pa- jaz sem jih imela, ampak šele ko mi je odtekla voda, tko da sem točno vedela, da je to to... pa še svečko za sprožitev poroda sem dobila, tako da sem pričakovala... kako bo sedaj, pa nimam pojma... zvezdica drži se!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.7.2008 21:39:46   
Krista28
Dober večer,

evo, mi smo z našimi kumarcami doma, otroci že nekaj časa spija, midva pa še delava, no ja....zdele jih moj puca....user posted image . Smo bli dons na gorenjskem, nabavli kumare za vlagat, obiskali Barbo  - btw. prav luštno imajouser posted image , Barba, upam da nista mala dva preveč razturila okol peskovnika... Kristjan je pa reku, da je Meta "fest puca"(fejst punca)user posted image user posted image . Ful dobr smo skombiniral z vremenom - smo šli še na letališče letala gledat, pol pa v Naklo na kosilo...prav luštn in pester dan, otroka pa kar pridna...

Zvezdica, glede popadkov nimam pojma. Če bi jst na svoje čakala, bi glih z enajstimi mesci rodilauser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.7.2008 22:04:07   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Kdaj potem pridemo na otvoritveno kavicouser posted image

ooo jaaa definitivno bo, sam takrat bo za zunaj sedet že mrzlo...hi hi, če bo podstrešje urejeno pa bomo tam, ker bo en velik prostor...ampak to bomo še vidli...podstrešje bova zrihtala samo če bo kaj denarja ostalo...hi hi

kolonija pa je od 31.8. pa po en teden...tko da v bisvtu prvi "šolski" teden.

joj zvezdica....pri men so bli popadki v drugo čist drugačni...pri tii še vedela nisem al je to to ali ne, ampak je blo točno kot urca, pri neli pa me je celo noč tako hudo bolelo...krči (ma vse tam okrog me je bolelo ko hudič), bolj redki 1-2 na uro, tko da mi ni blo nič jasno a je to to al ne...sploh ko je bilo skor 3 tedne prej. pa sem pol šla zjutraj v porodnišnico in me je na poti tja vse minilo...ctg nič kaj dost pokazal, pol me je pa ginekolog tako grobo pregledal, da mi je po moje on spet sprožil...je rekel...kaj pol...a bomo rodili danes al ne...ja pa kr pejmo. pa smo šli...
lahko da se pripravljaš...uhuhu...komaj čakam novico...

no me veseli da so te kolonije tako super. js sm bla tam v koloniji še ko sem bla v vrtcu pa se kar malo spomnim še no. hi hi funny thing...so me starši pozabli prit iskat, ko smo prispeli nazaj. so stanovanje rihtali in so pozabili da je bil dan prihoda, tko da me je vzgojiteljica domov pripeljala. tega se pa še dobro spomnim. oni pa nove ploščice v kuhinjo...hi hi.

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Zvezdica, glede popadkov nimam pojma. Če bi jst na svoje čakala, bi glih z enajstimi mesci rodilauser posted image user posted image

hi hi pol bi ble pa kolike že na pol mimo...hi hi

nič danes same traparije trosim...čist meni podobno...

lepo bodite...

aja, zvezdica res nisem pomislila ampak resnično nam zadnje čase kar lepo ratuje vsak projekt ja...moram potrkat...običajno je ravno kontra...
aja, pa še en avto sva danes kupila madonca...mož v petek začne v drugi službi delat, pa ne bo več imel 50m do službe, tko da bo rabu za prevoz itak pa bova pol vsak svoj avto rabila, ko mi poteče porodniška...

you were saying...

Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.7.2008 22:41:35   
Marelica
No, vidim, da nisem edina, ki še ob taki uri tu gor visim.

Zvezdica, ja, mogoče bo pa res kar kmalu. Boljše malo prej, kot čez rok, a ne? Jaz se pa po pravici povedano ne spomnim več kaj dosti, kako se je pri katarini začelo. Ker njo sem nosila bolj v križu. Vem samo, da pri njej nisem imela občutka, da me dol tišči in otrdevanj - pri dominiku pa ravno to. Me je pa menda res v križu špikalo, ampak sigurna pa nisem.user posted image   No, pa saj nam boš slej ko prej poročala sama, če je to to, ali pa javila šele čez par dni, da si rodila.user posted image  Ahhhhhh, lepo no, da bodo spet bebiji pri aprilčkih!user posted image

Maychika, to je pa res lepo brat, da vam vse rata, pa čestitke za ključ pa avto, pa... ma vse no. Jaz sem danes ravno na vašo Tio mislila. Smo bili v evroparku na igralih in je bila ena punčka Tia, tako čisto malo celo podobna vaši. In sem si mislila, kako fajn družbo bi lahko naša imela poleg vaše, če bi se tako srečali.user posted image

Včeraj smo rešili eno veliiiiko kačo, ki se je zapletla v mrežo. Katarina jo je celo upala pobožat. Smo slikali.

Dominika pa vsake toliko nekaj vtrga zadnje čase, da si vzame dudo (iz škatle z igačami, kamor sem iz obupa vse zmetala že pred meseci) in jo malo cuza. Dojiva se še vedno, kdo bi si mislil.user posted image

Naša gre pa v torek prvič sama na počitnice k babi in dediju za en dan in eno noč. Uf, saj vem, da ji bo super, ampak mene kar nekaj stiska... madona, ne vem, kaj je narobe z mano. Po eni strani si včasih želim malo oddiha od nje, ko pa misli res iti, bi pa kar najraje preklicala. Saj vem, da sem smotka.user posted image

No, jaz moram pa itak začet čimprej prošnje za delo pisat. Me že zato kar grabi nervoza...

Eh, grem slikice pomanjšat, da vidite malo naša dva v akciji.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.7.2008 22:52:30   
Marelica
user posted image

user posted image

....mislim, da ni treba komentarjev user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.7.2008 0:26:24   
maychika
ej marelica, sam tale kača je pa hudo velika...in user posted image  za reševalno akcijo...super ste (btw...glej kdaj sem še gor visela hi hi)

grem spat...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.7.2008 7:37:48   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Mi že pridno gledamo Živ Žav. danes se jaz žrtvujem z zgodnjim vstajanjem, možek pa še pridno drnjoha. Celo noč se mi je sanjalo, da imam popadke, tako da na koncu sploh nisem več vedela ali jih imam res al je vse samo v moji glaviuser posted image . Krči in špikanje so potem popustili, tako da iz te moke ni bilo kruhauser posted image .

Marelica, to pa je kača. Matr jaz bi se je balauser posted image Bravo za Katarino, da jo je še prijeti upala. Sicer pa otroci so itak še brez strahov inpredsodkov. Dominik ke paže pravi "fant". Matr res hitro rastejo teli naši škratki (zdej sm pa slišat ko kaka ostarela teta...še v lica bi ga mogla uščipnituser posted image ) Za Katarino naj te pa nič ne skrbi. Boš vidla kako se bo imela lepo na počitnicah. Ti se pa le mal oddahni..saj si zaslužiš. V takih primerih smo starši tisti, ki nam je hudo...otroci pa uživajo sto na uro...saj to je pa konc koncev ravno tisto kar mi hočemo zanje.

Maychika...a pa še avtouser posted image . Ja čestitke nouser posted image user posted image user posted image

Krista vi pa že tako pridno ulagateuser posted image user posted image . Jaz tud počasi polnim skrinjo. To mi je prav v posebno veselje...ne vem zakaj ampak tako rada kopičim na kupuuser posted image . Zadnje čase pa sploh...kdo ve zakajuser posted image

Lep, na žalost deževen dan vam želim!
Pa le kaj napište, da bo zvečer za bratuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.7.2008 20:53:35   
*zvezdica*
Ah, sem prej tolk napisala pa me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image ..pa se mi ne da še enkrat.
Pa še vidla sem da Flecker in Maychika bereta in sem se nadejala kakega novega posta...pa ničuser posted image .

No, potem pa lep večer

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1862
27.7.2008 21:44:25   
eya
Hej!

Mi smo tudi z dopusta, smo imeli ful fajn vreme, ne prevroče, dežja pa tudi (razen 1 dan) ne. pa obiskov smo imeli precej, tako da je bilo kar luštno. Zdaj imam še dva dni dopust, pa ful opravkov, tako da bom malega kar v vrtec dala, se že itak veseli.

IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Pri nas raste tudi ena roža (plevel), ki ima rumen mleček. Ta naj bi odpravljal bradavice, če si ga gor mažeš.

Misliš na krvavi mlečnik, google bi znal kako slikco najti, če bo katera iskala. Raste pa skoraj za vsakim plotom. Če pomaga, pa ne vem, sem pa tudi že slišala, da naj bi bil dober za bradavice.

IZVIRNO SPOROČILO: alička

Ko smo že pri bradavicah, a je katera že probala tisto zadevo, ki jo reklamirajo po tv, za zmrzovanje bradavic (zgleda kot en svinčnik), ne vem pa kako se imenuje.

To je pa moj uporabljal, samo mu ni kaj prida pomagalo. Pa še precej drago je, če se prav spomnim.

Aja, za krvavi mlečnik je pa že Zvezdica napisala, vidim.

Uh, super za tiste, ki se tako fajn odvajanje od pleničk...pri nas še ne gre. Če je brez, se kar polula ali pa pokaka. Tudi Žiga ponavadi reče, da ni kakal, čeprav je pokakan. Na morju je bil dosti brez pleničke, pa če smo mu rekli, da naj polula travo, jo je vedno, samo kaj, ko se sam pa ne spomni. Bomo poskusili z odvajanjem spet čez mesec ali dva.

Pri nas pa se vedno ustavi, če mu uspe pobegnit kam po svoje, če mu rečem, da naj se ustavi, ker drugače ga lahko avto povozi. Se kar boji avtomobilov. Aja, pa zadnjič, ko smo se ravno odpravljali z morja, sva midva nosila stvari v avto, mali je pa plezal po zadnjih sedežih in se potem sam vsedel v svoj sedež (to mora itak vedno sam narediti), midva sva se pa tudi kar vsedla in ga pozabila pripetuser posted image  Še preden smo speljali, je sam rekel "Žiga se bo sam pripel" in začel motati roke v pasove...Saj me je bilo groza, ker sva ga pozabila pripet, ampak sem bila ful vesela, ker se je sam spomnil, da je treba bit v avtu pripet.

Super, da gre Tia v Novigrad, po moje bo res luštno. Pa za vrtec je tudi odlično, da bosta obe skupaj, da vam bo vsem lažje.

Marelica, super, da ste pomagali kačiuser posted image A je bil gož? Marsikdo bi jo razsekal ali kaj podobnega.

lp!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.7.2008 8:21:37   
alička
Jutro!

Jaz sem imela pa danes pestro noč. Živa se je kriče zbudila ob pol dveh (očitno je nekaj sanjala), kar sploh ne bi bilo tako hudo, če bi zaspala nazaj. Zaspala je ob petih! Mi sploh ni jasno, kako bom danes preživela tale dan user posted image ...
Zaspati pa ni mogla, ker je soseda nad nami tako ropotala, da bi še mrtve zbudila user posted image . Ob štirih sem bila že na pol poti, da ji pozvonim in jo pošljem nekam. Gospa je drugače starejša, pa zelo težko hodi in predvidevam, da ima bolečine in ne more spati (sem jo že večkrat slišala ponoči), ampak tole romotanje danes je bilo pa too much. Tako zdaj mi je že malo lažje, ko sem se skašljala!

IZVIRNO SPOROČILO: eya
pozabila pripetuser posted image  Še preden smo speljali, je sam rekel "Žiga se bo sam pripel" in začel motati roke v pasove...Saj me je bilo groza, ker sva ga pozabila pripet, ampak sem bila ful vesela, ker se je sam spomnil, da je treba bit v avtu pripet.

Priden Žiga!
Naša je zadnjič, ko sta z očijem speljala s parkirišča, takoj opazila, da se ni pripel in ga je takoj opozorila, da se mora pripet.

Tako zdaj pa delat!
Imejte lep dan!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.7.2008 11:55:27   
barba
Oh, Krista nč ni blo panike okol peskovnika. Še kdaj pridite k je blo tko luštno. Meta je sam od Nadje govorila, pa da je "Kristjen pršu".
Mi smo pol še zunaj pekli, pojemo, se je pa dež uliv in je mož besno pobiral sveže nakopan krompir.

Eya - sej tamali ful hitro dojemajo stvari. Pri nas je bolj tečno, ker si pasove spravi dol iz ram in pol ji kar naprej težimo, da se to ne sme. Sicer pa zdej v ta novem avtu ful hitro zaspi in mal neha težit s temi pasovi.

Zvezdica - jst ti okol popadkov ne morem povedat, ker so se men začel pol ko je voda odtekla. Mi je pa od 20 tedna dalje skoz trebuh otrdeval. Saj bo kmalu ... pa le sporoči.
Zase upam, da bo naslednji porod krajši in brez tablet za mehčanje materničnega vratu.

Grem kuhat kosilo ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
28.7.2008 14:12:29   
Krista28
Ojla,
Jst mam pa dons pestro. Zdaj bo 2 tedna tud Kristjan doma in bo kar luštno. Se je treba kar organizirat, sicer dela Kristjan iz dolgčasa same p...user posted image . Zdele oba spita, jaz pa na rr pa kosilo....

Eya, kje ste že bili na morju.....? Kaj pa slikice? Za plenice je pa pri nas isto kot pri vas....še celo reku je da "penico zaj", tko da smo odnehal...

Alička, saj bo....teden se hitro obrne....moj je tud dons bil velikokrat zbujen - najprej Nadja, ćez 1,5 ure Kristjan, čez dobro uro pol spet Nadja, pa ponovi vajo do jutra....ga moram dons mal pršparatuser posted image

Barba, hvala za tisti vložen kozarček.....moj je že polovico pojedu...očitno mu je všečuser posted image user posted image

Zdaj grem pa kuhat, ker pol bo spet akcija....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
28.7.2008 22:13:28   
eya
Evo, sem urejala slikce, pa jih še sem prilepim, jih je cel kup. Krista, v Poreču smo bili. Kje so pa vaše slikce z morjauser posted image ?

Zvezdica, si še med nami?

filmska divauser posted image :
user posted image

na plaži:
user posted image

vlakci so zakon:
user posted image

vrtiljaki tudi:
user posted image

zamišljen:
user posted image

morska:
user posted image

na skali:
user posted image

večerna:
user posted image

A se vam še zdi tako spremenjen, zdaj ko je postrižen? Vem, da vas je nekaj napisalo, da se je zelo spremenil...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.7.2008 14:07:14   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Evo, sem urejala slikce, pa jih še sem prilepim, jih je cel kup. Krista, v Poreču smo bili. Kje so pa vaše slikce z morjauser posted image ?

Sem slikce dala pod pasword (točno tak kot je naslov albuma), da se mi ne prikazuje na prvi strani, ker so me tko spoznal taki, ki se sploh v bistvu ne poznamo....pol sm pa rajš kar tko nardila. Saj v prihodnje bo tud tko pasword postavljen....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.7.2008 14:12:19   
*zvezdica*
Hej hej!

Ja še sem med vami. Pa če sem poštena bi raje odjadrala tja proti Rimuuser posted image . 2 dni nazaj sem imela od 23h pa do 3h popadke na 4 minuteuser posted image . Tako da sem že panično torbo pakirala in lase prala...potem se je pa kot bi odsekal vse umirilouser posted image . Očitno še ni moj čas. Nazadnje bom šla pa še prav čez rok (upam da ne).

Eya, dobrodošla nazaj. SUPER SLIKCEuser posted image user posted image . Jej kolk so res naši malčki že veliki. Pri drugih takole bolj opaziš kot pri svojem. Žiga je pravi frajerček!!! Jaz sem zadnjič omenila, da se mi zdi spremenjen...ampak sedaj mi je pa spet "isti". očitno je bila potem zadnjič samo taka slika, da se mi je zdel drugi.

Alička, zoprno tole s sosedo! Pa saj po eni strani je boga, če je res tko stara in nemobilna...sam matr ljudje morjo pa tud spat. Ne morš take štale sred noči delat! Upam, da jo je sam kej trkal in da se bo zdej mal skulirala.

Naši mulčki nas pa res že kar v red dajejo. Tole s pasom je tud že pri nas preizkušena zadeva.

Joj, kako je dons mene v strah spravu. Zjutraj vedno pride k nama v spalnico, da se še mal pocrkljamo. Možek je šel normalno v službo, jaz sem pa še spala. Mali je tud pridno spal v svoji sobi. Ob ene 7:30 pa zaslišim totalen jok: mami, mami kje si....Pa priletim iz spalice pa mali sred kuhinje joka ko dež. Je rekel, da me je po celem stanovanju iskal...da je šel v klet, pa k našim dol pogledat, pa da je srečal poštarja, ki je časopis prineseluser posted image . Men pa nič jasno. Noge pa totalno ledene. Je pa možek pustil odklenjena vrata od našega stanovanja...mali pa kar ven. Pa NIKOLI še ni šel. Baje me je iskal po celi hiši, potem je pa odprl vhodna vrata in me še zunaj iskal (sem šla potem preverit in so bila vhodna vrata še vedno na stežaj odprta).Me še zdaj kurja polt spreleti če pomislim na to. Pa še na vhodnih vartih imamo od zunaj bunko, tak da če bi se mu zaprla sploh notr ne bi mogu pridtuser posted image user posted image . Groza! Res ne vem kaj ga je obsijalo, ker VEDNO VEDNO do sedaj je prišel v spalnico. Še en dokaz, da morš bit res 10000% previden pri otrocih, ker res ne veš kaj se mu plete po glavici. No, mogla sem se mal skašlat, ker se še zdej kar mal tresem!

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 29.7.2008 14:14:41 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.7.2008 21:24:33   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Sem slikce dala pod pasword (točno tak kot je naslov albuma), da se mi ne prikazuje na prvi strani, ker so me tko spoznal taki, ki se sploh v bistvu ne poznamo....pol sm pa rajš kar tko nardila. Saj v prihodnje bo tud tko pasword postavljen....

Ja, se spomnim, da si že enkrat pisala, samo takrat ni bilo časa za pogledat slikce, pa sem potem pozabila. Luštni ste! Pa kakšen fajn bazen ima Kristjan, ziher uživa! Žiga ima še vedno samo tistega majhnega, mogoče drugo leto dobi večjega.

Uh, zvezdica, a kar tako redne popadke si že imela...verjetno boš res kmalu rodila, če se že tako telo pripravlja...ali pa tudi ne, nikoli ne veš. Za zjutraj pa verjamem, da si se ustrašila za malega, verjetno nimate kake ograje okoli hiše in bi lahko tudi na cesto ušel... Joj, pa zdaj sem se spomnila na tisto zgodbo, ko se je sam noter zaklenil...vam pa tudi prireja šoke!

Žiga se vam je pa res po moje zaradi tega zdel drugačen, ker je imel takrat res precej dolge laske.

lp!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.7.2008 6:59:29   
ČebelicaMaja
Dobro jutro... dans bom pa jaz bolj zgodnja... imam danes UZ v P...pa nisem mogla več spat, ker celo noč nisem čutila nič gibov. potem sem pa poslušala srček z AS sem se pa pomirila, ampak mi res nagaja tale dojenček, ker potem me je pa brcnila...ful težko naštejem namreč 10 gibov na dan- pol me pa panika, me zanima, kaj mi bodo rekli danes.

Skratka včeraj smo imeli pester dan... smo šli pogledat v vrtec in je Hana celo pot vpila vrtc, vrtc, pa imena vgojiteljic... prišla tja in kot da je bila včeraj zadnjič tam...je tko jokala, oz. se drla (brez solz) ko smo šli, ker so imeli kosilo- tko, da sva se z možem odločila, da jo bomo kar vozili v vrtec, pa naj se mal  zaigra, potem pa pred spanjem ponjo...

Potem smo jo pa odrinili v Radovljico - no mož je imel nek razgovor v Begunjah, naju je pa odložil v Radovljici in se nam kasneje pridružil, ne boste verjele, pri moji cimri od Haninega poroda, se že ful ful dolg nismo vidli, pa se nama je obema zdelo, kot da se nisva videli samo kak mesec... joj mi je žal, da nisem imela fotoaparata... oni imajo tri otroke, trampolin na vrtu, bazen, mah ni da ni...in Hana seveda tud trenutek ni bila pri miru, smo se tko zaklepetal, da smo šli šele ob 21.30 od tam in sem bila ziher, da bo zaspala, pa nič, celo pot nazaj je komentirala, pela, se jezila, če ni bila taprava muzika (če ji ni všeč glasba, pravi ni tapravauser posted image ) ...skratka, zaspala je šele ob 23huser posted image  zdaj pa upam, da bo sploh lahko vstala čez pol urice, ko jo bom zbudila za v vrtecuser posted image

No evo, tolk od mene, se bom še zvečer kaj pofočkala... Zvezdica upam, da si še med nami 2v1, pri meni se drugega res nič ne dogaja, nobenih krčev, nič... samo tile gibi mi delajo preglavice....

Bodite lepo...

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 30.7.2008 7:02:27 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
30.7.2008 8:09:03   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Jaz še vedno 2 v 1...matr, sem že sita vsega skup.Komaj se še premikamuser posted image . Jutri ima po 1 mesecu G in me res zanima kaj se dogaja tam spodaj.

Včeraj smo šli pa na slap Peričnik...peš iz Mojstrane. Noro lepo je bilo. 1 urco hoje do vznožja slapu, pa potem še kar konkreten vzpon (kratek) do slapu. Nooro lepo je bilo. Imam pa danes kar fin musklfibr. Ampak je pa ful pasalouser posted image . Par slikc lahko vidite v albumu.

ČebelicaMaja, škoda, da nisi povedala, da boš v našem koncu...bi se lahko kaj videli! Dobro opravi danes pri G, pa upam da je zaradi gibov vse OK. Naša je danes tud čist pri miru user posted image

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1872
30.7.2008 17:08:00   
ČebelicaMaja
Evo sem nazaj... ravno sem oddremala 15 min... mene tale vročina kar konkretno zdela...
Uz vse OK, zgleda, da bo res punčka, ker mi je dr. Rončevič tudi rekel, da se mu zdi da je pupauser posted image  pa da je vse OK, da ni sledu o asimetrijiuser posted image

Potem sem povedala kako me skrbi za gibe, pa me je še na CTG poslal, kjer je miška v 20 min. vsaj 5x brckala, potem so me poslal še na pregled k eni dr. (sploh ne vem kateriuser posted image ), vglavnem nekdo mora odčitat CTg- pa je rekla, da je vse BP- da ni sledu  popadkih, da je srček OK, gibi OK, da pa na plodek lahko vpliva tudi vročina in dlje časa mirujejo, tako da naj bom pozorna na ritem malčice... so me malo pomirili, pa kar pohavlit jih moram, so bli ful prijazni, tud sestre...

Naša pika je šla zjutraj v vrtec čist zakomirana, ker je seveda premalo spančkala, a je tam zelo uživala, ni bilo nobenih težav, jo je p prišel mož iskat pred spanjem (spet malo uvajanja), pa ga je bila tko vesela, da je mal pojokcala, mal se je pa smejala, je vzgojiteljica vprašala: Kaj je zdej Hana, boš jokala ali se boš smejala?- je tud doma ful dobre volje, ampak vidno utrujena...

Danes sem zjutraj ful zadev uredila, ki so me čakale že 2 meseca, zdaj moram pa še košaro Dreami oprat... Zvezdica, a ti ali pa katera druga- slučajno veš, kako to zadevo slečeš in potem nazaj oblečeš, sem slišala, da se da vse snet in oprat v pralnem stroju...sem jo dobila od prijateljice- sicre lepa, ampak je vsa zaprašena, pa mal od pajčevin, pa bi jo rada tipi topi oprala.... lp

Neposredna povezava do sporočila: 1873
31.7.2008 11:28:34   
maychika
a je muci jezik papu vsem klepetuljam...? kje pa ste?

Neposredna povezava do sporočila: 1874
31.7.2008 21:37:35   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

a je muci jezik papu vsem klepetuljam...? kje pa ste?

Saj tudi ti nisi prav zgovorna user posted image

ČebelicaMaja, super, da je vse ok z malo!

Lepo spite!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.