eya
|
Hej! Mi smo tudi z dopusta, smo imeli ful fajn vreme, ne prevroče, dežja pa tudi (razen 1 dan) ne. pa obiskov smo imeli precej, tako da je bilo kar luštno. Zdaj imam še dva dni dopust, pa ful opravkov, tako da bom malega kar v vrtec dala, se že itak veseli. IZVIRNO SPOROČILO: Marelica Pri nas raste tudi ena roža (plevel), ki ima rumen mleček. Ta naj bi odpravljal bradavice, če si ga gor mažeš. Misliš na krvavi mlečnik, google bi znal kako slikco najti, če bo katera iskala. Raste pa skoraj za vsakim plotom. Če pomaga, pa ne vem, sem pa tudi že slišala, da naj bi bil dober za bradavice. IZVIRNO SPOROČILO: alička Ko smo že pri bradavicah, a je katera že probala tisto zadevo, ki jo reklamirajo po tv, za zmrzovanje bradavic (zgleda kot en svinčnik), ne vem pa kako se imenuje. To je pa moj uporabljal, samo mu ni kaj prida pomagalo. Pa še precej drago je, če se prav spomnim. Aja, za krvavi mlečnik je pa že Zvezdica napisala, vidim. Uh, super za tiste, ki se tako fajn odvajanje od pleničk...pri nas še ne gre. Če je brez, se kar polula ali pa pokaka. Tudi Žiga ponavadi reče, da ni kakal, čeprav je pokakan. Na morju je bil dosti brez pleničke, pa če smo mu rekli, da naj polula travo, jo je vedno, samo kaj, ko se sam pa ne spomni. Bomo poskusili z odvajanjem spet čez mesec ali dva. Pri nas pa se vedno ustavi, če mu uspe pobegnit kam po svoje, če mu rečem, da naj se ustavi, ker drugače ga lahko avto povozi. Se kar boji avtomobilov. Aja, pa zadnjič, ko smo se ravno odpravljali z morja, sva midva nosila stvari v avto, mali je pa plezal po zadnjih sedežih in se potem sam vsedel v svoj sedež (to mora itak vedno sam narediti), midva sva se pa tudi kar vsedla in ga pozabila pripet Še preden smo speljali, je sam rekel "Žiga se bo sam pripel" in začel motati roke v pasove...Saj me je bilo groza, ker sva ga pozabila pripet, ampak sem bila ful vesela, ker se je sam spomnil, da je treba bit v avtu pripet. Super, da gre Tia v Novigrad, po moje bo res luštno. Pa za vrtec je tudi odlično, da bosta obe skupaj, da vam bo vsem lažje. Marelica, super, da ste pomagali kači A je bil gož? Marsikdo bi jo razsekal ali kaj podobnega. lp!
|