ČebelicaMaja
|
Ojla! barba welcome back...kje v Grčiji ste pa bili... da vem, kam se splača it na družinske počitnice... jaz sem jo še alone prepotovala z ruzakom po dolgem in počez- je bila moje prvo potovanje, potem sem se pa še trikrat odpravila tja...sanjsko... samo jaz ne maram preveč agencij, raje potujem sama, le da je sedaj zgodba z malimi čmrleki malo drugačna Sicer se pa jaz grozno bojim letal oz. višine, ampak nekako preguram te lete, če žečim potovat... najhujši je bil let na Tajsko- s predpotopnim avionom, polno turbulenc, se vseh 12 ur iz Frankurta tud premaknit nisem upala, kaj šele, da bi zaspala Drugače pa sva bili dans s Hano v ZOO- sva se umaknili očiju in dediju, ki sta nekaj šravfala po stanovanju, pa je bilo skoz Hana to ne smeš, pejt stran, pazi... naša pa kot magnet ravno tja, kjer je nevarno, da kaj nanjo pade... sva popokale šila in kopita in je bilo prav lušten... zdaj malo, ampak res malenkost bolj posluša, nama je zadnjič v BTCju ušla na parkirišču, jaz s tem trebuhom za njo, ampak slalom med parkiranimi avti ni lahko vozit in sem bila seveda prepočasna, naenkrat obrne smer in proti cesti, sem ful tulila, pa nič... k sreči je mož usekal totalen šprint, da jo je ujel tik pred cesto... sem mislila, da mi bo srce ven skočil... seveda je bil oči fejst hud, mamica pa malo z zamudo, ker sem morala prit k sebi... je jokala s šobico kot dež, samo sva ji 10x vsak razložila zakaj sva huda, pa je zgleda pomagalo, samo da jo, takoj ko jo dam iz avta, tud slučajno ne spustim več, da se mi izmuzne- je bilo prehudo... Jah škoda, da jutri ne morem prit, ker so me ravno za jutri klicali naj pridem nekaj uredit v službo...ker potem začnejo s kolektivnim dopustom... drugače imam pa jaz BTC ful blizu, pa če greš v Sostro Braba, boš šla mimo nas drugače pa še veselo vozim, po moje bom kar do konca, ker sem tudi pri Hani lahko, jaz si življenja brez avta sploh ne predstavljam... Ma nič, dovolj nakladanja za danes...grem kosilo narest, preden se miša zbudi...