|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
19.7.2008 15:48:46   
ČebelicaMaja
jaz pa danes doma visim, pa tako lepo vreme je zunaj ...zdajle princeska še spi...se je moj oči napovedal na obisk, in sem računala nanj, da mi bo Hano odpeljal za kaki 2 urci, da mal operem in pripravim torbo za v porodnišnico...pa je šel na kolo in ga ni bilouser posted image , možek dela, jaz se pa z malo ne upam več kam hodit, ker mi pobegne in nič ne posluša, potem se pa lahko še kaj zgodi... v vozičku se sicer rada pelje, a ko hoče ven, je treba it ven še tisto minuto...

Morda jo bom odpeljala  v ZOO, ko se zbudi.

Hja, dojenje... sem imela tudi sama kar preglavice z njim, ravno danes preko e baya kupujem črpalko in upam, da bo bolje, kot je bilo pri Hani.

Sem pa tako žalostna, ker sem fizično že bolj tako tako, pa trebuh mi malo otrdeva, pa ful nizko je že otroček, pa križ me začenja bolet, tako, da sploh ne morem več toliko pospravljat (no, niti ne smem, že tako me kregajo zdravniki, ker premalo počivam), stanovanje imam kot bi bomba treščila, danes sem oprala in obesila 4 stroje... mojih pa ni blizu...ko bi mi vsaj Hano odpeljali, da bi pikica izkoristila lepo vreme in sončka ... mislim, kao vsi majo piko ful radi, nobenmu se pa ne da odreči lastnim interesom...

mah nič, mal sem prišla pojamrat... danes ni moj dan, pa mal me verjetno tud hormoni dajejo, ampak kaj čem... če je pa res...

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 19.7.2008 15:51:18 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
20.7.2008 21:58:29   
alička
Čer!
BelicaMaja, da jo ne boš kar na hitro odkurila v porodnišnico. Po tickerju imaš še kar nekaj fore.
Živa je končno zaspala! Danes me je klicala v sobo vsaj 25x, ma kaj klicala, histerično se je drla (v bistvu pa je že napol spala). Milsim, da jo daje polna luna.

user posted image  jutri je pa že ponedeljek.

Lepo se imejte!

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.7.2008 9:56:26   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: alička

BelicaMaja, da jo ne boš kar na hitro odkurila v porodnišnico. Po tickerju imaš še kar nekaj fore.

Alička, sej danes je veliko bolje, sicer pa mojemu tickerju manjka en teden, so mi na NS prestavli PDP - pa sem prelena, da bi si popravila tickeruser posted image  Imam še točno 36 dniuser posted image

Drugače je pa moj možek včeraj miško odpeljal za cel dan in sem cel ljubi dan likala, prala in pripravljala za dojenčka- mi je bilo psihično res lažje, sem bila pa tud tko zmatrana zvečer, da sem kar zvezde vidla... lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.7.2008 13:15:12   
*zvezdica*
Kje ste čvekice! Danes je pa tak len dan. Jaz bi kar spala.
Kako ste kaj preživeli vikend?
Mi smo se oba dneva mastili na piknikih za rojstni dan. Prav paše mal, da ni treba kuhat in da si cel dan zdomauser posted image . Marcel je itak ful užival z otroci. Sem začela razmišljat, da bi proti koncu leta prašala če bi blo v vrtcu kaj frej. Se mi zdi, da bi mu bilo ful dobro. Realno se jaz tako kvalitetno ne bom uspela z njim ukvarjat, pa še zdi se mi, da je že tolk velik in mu paše družba vrstnikov. No, saj bom vidla kakšna bo situacija. Saj da se pa a ne....če je kaj frej, da ga vzamejo? A so vaši vsi septembra, al kdo med letom?

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.7.2008 13:33:34   
ČebelicaMaja
zvezdica, če je frej, ti ga vzamejo v vrtec tudi med letom... v Lj. je sicer ful kriza, ker je vsepovsod polno, ampak v našo skupino so tud prihajal med letom, ko se je kak otrok izpisal...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.7.2008 16:18:42   
Krista28
Ko smo že pri bradavicah, a je katera že probala tisto zadevo, ki jo reklamirajo po tv, za zmrzovanje bradavic (zgleda kot en svinčnik), ne vem pa kako se imenuje.
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Meni ni pomagala....

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.7.2008 20:35:08   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Sem začela razmišljat, da bi proti koncu leta prašala če bi blo v vrtcu kaj frej. Se mi zdi, da bi mu bilo ful dobro. Realno se jaz tako kvalitetno ne bom uspela z njim ukvarjat, pa še zdi se mi, da je že tolk velik in mu paše družba vrstnikov. No, saj bom vidla kakšna bo situacija. Saj da se pa a ne....če je kaj frej, da ga vzamejo? A so vaši vsi septembra, al kdo med letom?

čist super ideja zvezdica ker je vse res kar si napisala. jaz sem naknadno dala vpis med letom in so mi sporočili, da obe začneta 1.10. v bistvu sem pri nas imela obe redno vpisani samo sem pol dala še tam kamor se bomo selili za vsak slučaj. pa me je en dan klicala in rekla, da za neli imajo tam prostor kjer sem zaprosila (na Golniku), za tio so pa en vrtec v kranju priporočili. je rekla da so en dan prej pošiljali obvestila in da je pa pol ravno un dan ena na golniku odpovedala in glej ga zlomka so mi obe tja vpisali. sem ji kar naravnost rekla, da sem tooooolk vesela...da je kaj. otrokom družba ful paše, tko da naša tia že vidim da komaj čaka, ker vsake toliko kar reče, da ona gre pa v vrtec. se mi zdi da se splača in s tem samo pridobi. ti pa se boš dojenčku lahko več posvečala, ker pri nas je blo tako, da se nisem nobeni pol tko posvečala kot bi si želela, ker sem samo skakala od ene do druge.

nič grem pospravljat. danes smo z dopusta. sem obešala dve ornk žehti pol ure...pa kaj vse je še za postorit. pa jutri zgodaj auf...ima neli alergologa...groza, spet bo prešpikana...men se že prav smilita obe, ko samo okrog zdravnikov skačemo. gledam naš koledar. na mesec imamo v povprečju 5 do 6 obiskov zdravnika (tu niso štete bolezni)...katastrofa. moj dragi je dal že pol dopusta za zdravnike. sam je pa tud sam mal smotan, rajš da dopust, kot da bi šel k otroškemu zdravniku po papir za bolniško in pol še k svojemu. pravi da se mu ne da skakat okrog za en papir. brezveze. men se tud ne bo dalo, pa bom vseeno rajši šla po papir za bolniško kot pa da dam dopust. halooo. pol mi pa jamra da nima nič dopusta. user posted image

nič...bejžam jstuser posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.7.2008 17:57:47   
maychika
ja madonca kje pa ste?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.7.2008 18:13:29   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

ja madonca kje pa ste?

Hehe, malo tu, malo tam.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.7.2008 21:22:16   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

ja madonca kje pa ste?

Se tudi jaz sprašujem. Je čisto zamrla tale naša tema user posted image .

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.7.2008 8:01:13   
mojčika
Dobro jutro...
Naša miška je uspela zboleti tik pred odhodom na morje, no ni hudo, samo grdo kašlja in se greva danes raje pokazat, saj naj bi v petek odrinili.

Tudi jaz se še nisem pobrala, madonca kaj lahko tako dolgo traja, zdaj, ko je zbolela MM, se je takoj prijelo še mene.

Sicer je bolj počitniško, mene to poletje res daja lenoritisuser posted image , MM je vse in vse ostalo rabim hudo nujo, da se spravim kaj narediti.

Včeraj sva se šli fajn igro, pač ideja, kako se učiti barv, karte UNO sva razporejali na barvne kupčke celo uro in je šlo fantastično.user posted image

Saj vem, da sem skromna, a smo bolj malo doma, bom zvečer oplemenitila album in bo tam kaj več povedatiuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.7.2008 11:26:22   
barba
Ojla,
mi smo včeraj prispeli nazaj iz tople Grčija. Nas je na letališču kar streslo, ko je blo sam slabih 20°C, mi pa navajeni na 35°C.user posted image user posted image
Vse lepo prehitro mine, uživali smo cel teden na polno. Meni in Meti so se sicer letala malo zamerila, vendar bomo verjetno naslednje leto spet kam leteli. Meni je bilo na letu dol tako slabo celo pot, Meto pa je matralo nazaj grede. Smo padli v ene turbolence in res ni blo prijetno.user posted image

No, jaz sem tudi sredi pranja, pospravila sem pa že včeraj zvečer. Kar se tiče kahlice je Meta na dopustu hodila veselo na stranišče, doma pa hoče imet plenico in kahlica je vedno prazna.user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da smo spet mal nazadovali.

Mal sem za nazaj brala, pa nimam lih kakšnega nasveta okol bradavic.

Kaj je zdaj s kavo? A nismo rekle za jutri? Krista, 24.7. ane?
Jst mam čas kadarkoli, sam odločte se kje se dobimo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.7.2008 15:46:14   
alička
O Barba, že nazaj! Še meni je hitro minilo. Kakšno slikico z vašega uživanja pripopaj.

Pri nas je odvajanje od plenice uspešno, zdaj mi ne pusti več, da bi šla z njo na stranišče. Mami bom sama! Pejt ven! Zapri vrata! user posted image  Tudi na školjko je ne smem posaditi. vse mora sama, zaenkrat mi vsaj to dovoli, da jo obrišem. Aja, pa obvezno sleče vse, nogavice, gatke in zgornje hlače. Veselica!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.7.2008 23:18:49   
maychika
o krista in marelica sta spet v športnem duhu....surfata po RR...user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
23.7.2008 23:20:55   
Krista28
j je zdaj s kavo? A nismo rekle za jutri? Krista, 24.7. ane?
Jst mam čas kadarkoli, sam odločte se kje se dobimo.

Men boj paše dopoldne.  Sicer ne vem kako bo vreme? Če bo slabše se lahko v Mercator centru v Šiški dobimo, al pa v Kavalu v Vižmarjih?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
23.7.2008 23:21:50   
Krista28
O Maychika, a predeš tud ti?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.7.2008 0:36:28   
maychika
uh js pa ne zmorem sama z obema okrog skakat. se mi ne da, je preveč dela. sploh že samo da jih dol spravim s 3. štuka. tia mi ne more it sama po stopnicah, jo je treba nest, neli pa tud...in to ima ena 15 kg, druga čez 9...rajši se odpovem izletu....hi hi hi, itak sem pa ravno razmišljala da bom jutri s tio šla v kranj po hlače, neli pa bo v varstvu. lepo se imejte vseeno...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.7.2008 8:03:25   
mojčika
dobro jutro...

No mi smo prestali tudi prvo noč brez plenic uspešnouser posted image , no zdaj pa počasi res ne bomo več kupovali plenic...

Naš prehlad pa ne bo hud, smo že precej bolje in že pakiramouser posted image

Sem začela razmišljat, da bi proti koncu leta prašala če bi blo v vrtcu kaj frej.

Sem brala malo za nazaj, zvezdica se strinjam, da je vrtec nekaj zelo pozitivnega, samo ne vem, kako se obnesejo bolezni, ki jih prinesejo malčki domov in dojenček... Poznam take primere, ko so morali prvega otroka iz vrteca celo izpisati.

lep dan

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.7.2008 8:47:05   
barba
Krista - lahko se dobimo dopoldne, sam jst dons že bučke vlagam in kumare tko, da bi ležje jutri dopoldne. Sploh pa mormo itak enkat do konc tedna v LJ, pa pol še naprej v Sostro.

Lohk se dobimo tud tam v unmu lokalu Pod vodo, k smo se že dobivale.
No, a pride še kera jutr dopoldne na kavo?

čebelica maja - bom napopala kakšno slikco v kratkem user posted image

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.7.2008 9:45:33   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Krista - lahko se dobimo dopoldne, sam jst dons že bučke vlagam in kumare tko, da bi ležje jutri dopoldne. Sploh pa mormo itak enkat do konc tedna v LJ, pa pol še naprej v Sostro.

Lohk se dobimo tud tam v unmu lokalu Pod vodo, k smo se že dobivale.
No, a pride še kera jutr dopoldne na kavo?

čebelica maja - bom napopala kakšno slikco v kratkem user posted image

Jst sm čist za pod vodo. A boš imela Meto s sabo? Pol jst še Kristjana vzamem iz vrtca, če pa ne pa itak lahk še več čvekamo. Čebelica Maja in Zvezdica, a vedve še upata vozit. Pridita, če lahko! A ti je ob 11h ok? Na zs imaš moj tel.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.7.2008 11:19:12   
barba
Ja, jst bom imela Meto sabo, pa verjetn tud moža.user posted image  Mi je pa ob 11h čist OK. Se vidmo!

Drgač sem pa pršla zdele mal počit pred tole škatlo. Na vrtu zarad tega dežja vse po vrsti gnije in morem spravit v skrinjo kar se da. Prov grozn k mamo tolk lep in poln paradajz pa ne bo dozorel, ker ga je plesen napadla.user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.7.2008 15:01:21   
ČebelicaMaja
Ojla!
barba welcome back...kje v Grčiji ste pa bili... da vem, kam se splača it na družinske počitnice... jaz sem jo še alone prepotovala z ruzakom po dolgem in počez- je bila moje prvo potovanje, potem sem se pa še trikrat odpravila tja...sanjsko... samo jaz ne maram preveč agencij, raje potujem sama, le da je sedaj zgodba z malimi čmrleki malo drugačnauser posted image

Sicer se pa jaz grozno bojim letal oz. višine, ampak nekako preguram te lete, če žečim potovat... najhujši je bil let na Tajsko- s predpotopnim avionom, polno turbulenc, se vseh 12 ur iz Frankurta tud premaknit nisem upala, kaj šele, da bi zaspalauser posted image

Drugače pa sva bili dans  s Hano v ZOO- sva se umaknili očiju in dediju, ki sta nekaj šravfala po stanovanju, pa je bilo skoz Hana to ne smeš, pejt stran, pazi... naša pa kot magnet ravno tja, kjer je nevarno, da kaj nanjo pade... sva popokale šila in kopita in je bilo prav lušten... zdaj malo, ampak res malenkost bolj posluša, nama je zadnjič v BTCju ušla na parkirišču, jaz s tem trebuhom za njo, ampak slalom med parkiranimi avti ni lahko vozit in sem bila seveda prepočasna, naenkrat obrne smer in proti cesti, sem ful tulila, pa nič... k sreči je mož usekal totalen šprint, da jo je ujel tik pred cesto... sem mislila, da mi bo srce ven skočil... seveda je bil oči fejst hud, mamica pa malo z zamudo, ker sem morala prit k sebi... je jokala s šobico kot dež, samo sva ji 10x vsak razložila zakaj sva huda, pa je zgleda pomagalo, samo da jo, takoj ko jo dam iz avta, tud slučajno ne spustim več, da se mi izmuzne- je bilo prehudo...

Jah škoda, da jutri ne morem prit, ker so me ravno za jutri klicali naj pridem nekaj uredit v službo...ker potem začnejo s kolektivnim dopustom... drugače imam pa jaz BTC ful blizu, pa če greš v Sostro Braba, boš šla mimo nasuser posted image  drugače pa še veselo vozim, po moje bom kar do konca, ker sem tudi pri Hani lahko, jaz si življenja brez avta sploh ne predstavljam...

Ma nič, dovolj nakladanja za danes...grem kosilo narest, preden se miša zbudi...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.7.2008 12:01:30   
maychika
ojoj ojoj kje smo ble...čist na dnu

aja, a pri vas tudi kateri od malih ne spi več čez dan. naša tia je čisto nehala hodit čez dan spat...se je odvadila odkar smo hodili v sočo na terapije. smo imeli lih tak čas, da je pol zaspala samo v avtu na poti domov, tko da je blo to enih 15 minut spanca, doma pa je ne prepričamo več. kar nekaj.

aja, včeraj me je pa klicala naša fizioterapevtka in rekla, če bi dali tio za 1 teden v kolonijo v novigrad...imajo tako kolonijo in pol imajo dnevno fizioterapijein delovne terapije...pa en od staršev (ali kdo drug) gre lahko zraven. pa sem mogla odpovedat, ker ne bi imela varstva za neli...no pol smo pa nekaj skombinirali tko da sem naju prijavila. se mi zdi škoda zamudit tako priložnost. se mi zdi kar fajn da imajo kaj takega. a ni no...

no tko sem vsaj neki napisala

aja še to...sem včeraj šla s tio v qlandio v kranju ker smo ugotovili, da nima nobenih pametnih hlač teh prehodnih...same žametke al pa take k so ji prekratke. no pa sem ji kupila ene huuude kavbojke v tape al.oeil al kar koli že je..take...hippie style...hude so res. pa so ji lih tolk, da če stoji je ok, sedet pa ne bo mogla v njih. jih bom kar za neli prišparala. sem ji pa še ene dobe kavbojke tam kupila te so ble pa znižane na manj kot 4 €. hudo. pol sem ji pa še v H&M ene vzela pa eno trenerkico, ko ji super pristoji (samo hlače) in mi je žal, da jih nisem več vzela). tko...pa sva šle mal zapravljat. če že zase ne gremo.

ah ja...pa za hišo bomo verjetno prej ključ dobili in bomo lahko začeli rihtat...sem ful vesela.

eh, grem pospravljat malo...

lp, maja

Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.7.2008 15:23:52   
alička
A se še kateri zdi, da je med dolžino hlač 92 in 98 ful razlike. 92 so ji prekratke, 98 pa mnogo predolge, da ne govorim, da ji zapete lahko dol potegnem. Že vidim, da bo imela iste probleme kor jaz. Dobit dovolj dolge hlače, ki ti niso prevelike.

Mi gremo pa jutri na piknik user posted image . Se prov veselim. Tokrat sem jaz na vrsti za sladko. Bom pekla mafine. Jutri pa odklop.

Fino se imejte!

< Sporočilo je popravil alička -- 25.7.2008 15:24:11 >

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.7.2008 21:22:36   
barba
Ojla,

midve s Kristo sva se pa dons mal naklepetale in pošinfale.user posted image  Je prou pasal! Mi smo pol letel še naprej na en obisk in smo pršli čist crkneni nazaj. Sam jst sm tak norc, da sem pol če cel stanovanje pospravla.user posted image user posted image user posted image  Zdele 2 dni mam res delovne napade.user posted image user posted image user posted image

Čebelica Maja - mi smo bli na otoku Kos. Toplo priporočamuser posted image

Maychika - te kolonije so menda ful fajn. Super za hišo! Kdaj pridete v bolj gorenjske konce? Bomo narazen ene 10 km.user posted image

Kje so pa ostale čveke? Se mi zdi, da smo skoz ene in iste tle. A so šle ostale vse na morje?

Uživajte ....

LP, barba

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.