tinkamiška
|
Hojla Renan, bogica, tako hudo je bilo? Hitro bodi spet fit Rahelca, upam, da bo krema pomagala Sari In fino, da je Sara spančkala, zdej jo boš malo lažje pustila kak večer pod varstvom nečainje Taši, Res lepo, da si imela pomoč joj in super, da je Špela tako hitro zaspala Še več takih noči...kar se pa lakote tiče, Iza je večerjo okolih 19ih in spi celo noč, tako, da lačna verjetno ni, malo pazi, da je ne bi razvadila, da bi ponoči spet hotela pit mekca, pa sej si boste sami nardili kot vam paše AjdaN, na vstajanje zjutraj smo se pa mi, odkar je Iza v vrtcu že navadili. Vstajamo tam okoli 7ih, ob vikendih pa včasih potegne tudi do 8ih, prej sva pa spali tudi do 9.30, zdej si sploh ne znam več tega predstavljat Kar se pa spanja podnevi tiče, pa Iza tudi štrajka zadnje dneve, spi okoli 1.5 ure, prej pa je spala tudi po 3 Te Izine oke pa so res ne rabijo besed, z njimi mi vse pove, točno vidim kadar je žalostna, vesela, nagajiva, samo zazrem se vanje... A Anči si že morala ustišt? O ti dolgolaska Pospravljanje igrač: odkar je Iza v vrtcu jih pomaga pospravljati, ko ji rečeš, sama jih še ne pospravlja, so nas pa v vrtcu opozorili, da naj jo učimo pospravljanja, čeveljčkov, copatkov, igračk,... Bobika, kje pa je Muller v Grazu?Kaj so to "bavke"? Verjamem, da boš sobico kljub spremebam lepo uredila, ker ti gre to zelo dobro od rok KatjaD, fino za očke, samo, da je boljše. Lifcsi, helou Mi smo danes šli svečke prižgat, včeraj je bila Iza taka tečka, da sem komaj preživela dan, samo jokala in vesila se je po meni, pa sej vem zakaj, ker tri dni ni kakala, danes dopoldan pa isto, ni hotela ne ven, ne hodit, nič, ker jo je revico tako kakat tiščalo. Popldan pa ji je po pregovarjanju in gledanju knjigice o kakcu in masiranju trebuščka le uspelo. Do večera je kakala 5x. Eh res ne vem kaj naj še nardim glede tega. Kupila sem en sirup, ki mehča blato, pa kaj, ko je stvar v tem, da zadržuje toliko časa, da se končno res vse ne zaštofa in potem je eno samo sranje. Zdej ji bom ta sirup nekaj časa dajala vsak dan. Sem brala, da ni odvajalo in da se črevo ne more razvaditi zaradi tega. Pomagal naj bi zmehčati blato in s tem zmanjšati strah pred kakanjem. Upam, da nam bo uspelo. Možek je zbolel , zadnjič se je cepil proti gripi in danes 7 dan po cepljenju je dobesedno obležal. Kuha ga, ga vse boli in že dolgo ni bil tako bolan Jutri pa mora v službo, ker so ostali vsi na dopustu. Upam, da bo reakcija hitro minila... Zdej pa lahko noč pupe Tinka