tinkamiška
|
Bobika , reno pišem ja, to sem si že od nekdaj želela počet... Kako je Anže? Rija, sem ti posala mail v nedeljo poslan je iz drumle, daj mi javi prosim, če ga nisi dobila, da ga pošljem še enkrat Danes pošljem ostalo še po pošti... Joj, verjamem, da ti je hudo tole z Tilom, meni se srce para, kadar ji moram kaj odreči, ampak vedno potem pomislim, da je za njo dobro in da se sama pač ne zna odločat kaj je dobro in kaj ne in moram bit včash pač "hudobna" mama Iza je res krhka in drobna, taka prava punčka je postala, sej je tudi navihana, ampak zelo hitro jo kaj prizadene in zelo hitro odpusti, ni zamerljiva, je pa potem malo bolj previdna. Me je pa včeraj zelo presenetila, ker je izrazila, da bi šla ven na sonček in sem jo oblekla in sta šla z atijem, sicer samo okoli hiše, ampak jo je blo tako fino gledat kako je tekala in se smejala, upam, da bo imela vedno več takih prebliskov Mogoče bo tudi to prišlo samo do sebe tako kot kahlica, duda,... Iza spi v svoji postelji od rojstva. Seveda je spala kdaj tudi pri nama, ker smo imeli do 1. leta njeno posteljo v najini sobi, ko smo se preselili, za Izin 1. RD, pa je dobila svojo sobico in spi tam, celo noč....s svetlimi izjemami okoli polne in prazne lune , pa kadar je bolana in je res bogica, spi pri naju. Zaspi pa zdej res lepo, preberemo pralvjico ali prelistamo cicido, potem gre na kahlico, skupaj ugasneva lučko, se v temi usedeva na stolček zraven njene postelje, se pocartkava, ponavadi mi še kej šepetaje pove, potem sledi poljubček in lahko noč. Jo dam v poseljo, pobožam po bučki in grem ven iz sobe. Amapk do tega je prišlo počasi in samo od sebe, enkrat pač ni zahtevala več, da bi še sedela ob postelji in čakala, da zaspi. Lumpy, tvoj fantek je res fant od fare, deluje res precej zrelo Rija, Til pa je še vendo bolj drobčken ne? Koliko je velik? Ni se kaj dosti spremenil od zadnjič, ko sem ga videla Tinka