|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
23.1.2009 14:53:30   
bobika
Rija: aja, na avtocesto pa niti pomislila nisem user posted image Če bom v ms, se ti ziher oglasim in grema na kak avtomat kafe.
Liju je pa crknil računalnik. Čaka na popravilo. Če je kaj nujnega lahko meni pošlješ zs pa ji povem, al pa ti dam njeno telefonsko.

Mi smo imeli danes sistematskega, laboratorij, zobozdravnika in psihologa. Vse je dobro opravila. V čakalnici je vse zabavala saj je najzgovornejša in najbolj radovedna.
Mami je bila kar ponosna, ko je vse tako lepo znala in povedala.

Sedaj sem pa full utrujena, ker sva bili točno 3 ure na sistematskem.

lp

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.1.2009 20:51:17   
A & T
Hojla punce,

hvala vsem, ki ste držale pesti in mislile na našega bubija, res je pomagalo, operacijo je super prestal, niti malo se ni jokal, niti ne vem kako slabe volje ni, jutri pa že gresta z atijem domov. Jaz sem zjutraj šla k njima, saj si ne bi oprostila, če ne bi bila ob sinku, ko se je zbudil iz narkoze, potem pa sem letela nazaj domov v posteljo.

bobika - še kako si lahko ponosna na svojo princesko, je pa res, da starši veliko pripomorejo k tako brihtnim otrokom

Nočko vsem...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.1.2009 12:52:53   
liju
Alo!
Na brzino, samo da vas pozdravim. Sem glih pri mami in sem izkoristla da sem malo letela na rr.

Rija:se oglasim, ko dobim rač.

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.1.2009 19:58:09   
tinkamiška
Spet se je nabralo nekaj slavljenčkovuser posted image

Čestitke prav vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo iz smučarije, smo se meli super, Iza je hotela it z nami na sedežnico in se je peljala na smučkah dobrih 1400m celih 30m, seveda med mojimi nogami in držala se je za moje palice, pa celo malo se je trudila plugec delatuser posted image pol sem jo pa peljala sama dol. Najprej jo je bilo malo strah, potm sva pa peli in vriskali. Je požela miška kar nekaj vzklikov. Tudi z gondolo se je peljala in uživala, ko je gledala vrhove smrek, popoldan pa smo se kopali. Ker sta bila zraven tudi dedi in babi, pa moj brat z družino, sva se pa tudi midva lahko namsučala in še Iza je imela družbo. Res so uživaliuser posted image V nedeljo je bila že dobre volje, ker so antibiotiki prijeli in sem se lahko sprostila.

Berem, da je nekaj bolančkov, pikepoke za vse!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.1.2009 11:27:44   
srečica

Pozdravljene

evo še nekaj naših slikic.... jih vam že celo večnost nisem pokazala, a ne?

Čestitke vsem, ki ste še praznovali...

Darja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.1.2009 11:28:35   
srečica
joj, mislim, da so slikice prevelike.. Bom jih poskušala pomanjšat

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.1.2009 17:51:54   
alenkica
A&T sem prav vesela, da je tvoj sinko lepo prestal operacijo. Kaj pa ti, si se že pozdravla?

Tinkamiška: lepo dasi se oglasila. Pa vidim, da je tvoja Iza ful korajžna, no super, upajmo da bo taka še naprej.

Naš je pa precej boječko, sploh ne vempo komu! user posted image

Srečica: tvoj Anže je pa pravi fant. Zgleda kot da bi imel 6 let. Zelo odrasel mi deluje.

Mi smo v redu. V torek imamo sistematski pregled, upam, da bovse znal.

Imam pa eno vprašanje: Jure ima že tri leta, pa še vedno noče iti na kahlico. Nikoli ga nismo silili. Zdaj pa me že kar skrbi. Pleničke mu bodo kmalu žepremajhne, pa kupujem že 6 od Pampers. Kako je vam to uspelo?

Še nekaj naših slikic:
user posted image
Kolo ki ga je dobil za 3.roj.dan

user posted image
Tako se cartata moja dva sončka

user posted image
Sem lih vstal

< Sporočilo je popravil alenkica -- 25.1.2009 18:01:35 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.1.2009 18:48:05   
lumpy
Punce,
da vas na kratko pozdravim po zeloooooooooooooooo dolgem času.

Sem vas na hitro malo preletela - pa kdaj za vraga utegnete vse to spisat in prebrati, meni ne rata nič, samo še služba, pa ukvarjanje z otrokom in možem.

Vaši sončki, so vsi že pravi korenjaki in princeske user posted image user posted image user posted image , tudi mirastemo kot po dežju.

Vse najboljše vsem  januarčkom!!!

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.1.2009 13:35:58   
bobika
Dan!
O lumpy lepo, da si se oglasila tukaj pri nas user posted image .
Saj sedaj že bolj malo pišemo in le parkrat na teden je kaj za prebrat in napisati, tako, da gre user posted image

Alenkica: Kako je bilo na sistematskem? Alenkica nič ga ne sili s kahlico. Bo že ko bo pravi čas. Predvsem pa se mi zdi, da je mogoče sedaj še malo pod vplivom bratca. Bo že.
Lahko ti povem, kako smo se je mi rešili. Kar vzela sem ji jo dol in za vsak obisk kahlice je dobila zvezdico. Zmenili pa smo se, da dobi motor (ki si ga je želela), ko ne bo treba več plenic kupovat. In ko je bilo vse polno zvezdic je dobila motor.
No ponoči jo pa še vedno ima. Trenutno se ne nameravam s tem ubadati, ker imamo že tako katastrofalne noči.

srečica: super slikice. Res ta tvoj Anže zgleda full večji. Sicer je pa tako že od nekdaj zgledal starejši user posted image . Kaj on bo tudi muzikant? user posted image
Tinkamiška: super, da Iza uživa na smučkah. Kaj ima smučke s pancarji? Mi ji letos še nismo kupovali teh pravih, ker se tako ne nameravamo smučat še letos. Prilepi kakšno slikico, da vidim vašo lepotičko.
Kaj za pusteka se že kaj pripravljate? Že maš kakšne fajne ideje? user posted image

Punce,da vam malo pojamram. Pri nas je ponoči huje, kot je bilo ko sta bila čisto majhna. Problem je z MAnco. Najprej noče zaspati, pa se ji vidi, da je utrujena. Potem pa jok celo noč v spanju. Pa to ni jok, to je kričanje. To se dogaja po 5x na noč ali pa še več. Komaj jo potolažimo. Sploh ne govori samo cela zmedena kriči in brca. Ne vem, ali so to res more ali kaj. Grozno je in vsi smo že čisto izčrpani od tega.
Psihiater je rekel, da je to obdobje in da če se še nekaj mesecev ne umiri naj se ponovno oglasimo. Halo in to traje že 4 mesece, sedaj pa že več kot teden zelo pogosto na noč. Tudi pediatrinja ne ve, kaj narediti.
Poskusili smo že vse mogoče, pa ne najdemo vzroka zakaj je to tako. Na netu sem prebrala razne članke o spanju in ugotovila, da je to obdobje in da je vzrokov ogromno od tega, da se ne naspi dovolj, do tega, da jo je strah, domišljila in še in še.... Recepta kako se s tem spopasti pa ni.

Nič ne bom več težila upam, da pri vas že vsi lepo spite cele noči.

Lp

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.1.2009 13:42:45   
rija
Bobika, to se je dogajalo mojemu bratu, s tem, da je on še hodil po stanovanju. P je rekla, da mora pač prerastiuser posted image

Nimaš kaj.

Moj HB ponoči spo kot polhek: čisto zavit vameuser posted image  ampak sem se že navadila in razen občasno boleče roke ni panike. Samo da spi, glede na to, da sem meglarila do enega leta in pol.

Srečica: Anže zgleda res odraslo.....o madonca, bi kar rekla, da hodi ta pobič že v prvi razreduser posted image

Pust: moj mulči bo winnie poojev tigrček.....sem prejšnjič dobila kostum in kar vzela....itak bo aktualen kakšno uro...

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.1.2009 14:45:40   
tinkamiška
user posted image

bobika, iza še nima pravih smuč, sem hotela letos preizkusiti, če jo bo sploh kej zanimalo, bomo videli drugo leto kako bo in potem nabavili prave, če bo interes iz njene strani. hudo mi je, ko berem, da manca ne more spat, pojma nimam kaj bi ti svetovala, pri nas je iza taka samo okoli pranze in polne lune, hujše je okoli prazne, ampak se da z njo pogovorit in potem le spi, pa budna je ne tako kot manca, ko to dela napol v spanju...ti bom pisala na ZS še nekaj v zvezi s tem...

pust: zaenkrat bi naj bili zajčki, sem si že potegnila z neta kostume, pa bom poskusila sama kej nardit, ampak se mora iza zagotovo odločit, da ne bom delala vsega zastonjuser posted image

srečica...tvoj miš še vedno deluje bolj odraslo, kot ostali januarčkiuser posted image Vse najboljše mu želim!user posted image user posted image user posted image

alenkica, jure pa je še vedno tak rdečelasi navihanček, prav malo otročkov poznam, ki bi zgledali tako navihanouser posted image glede kahlice pa...mislim, da bo sam začel kazati interes, ko bopripravljen, ne ga silit, lahko pa mu kupite knjigico Matevžu je uspelo, Iza jo je rav rada prebirala, preden se je odločila za kahlico in še sedaj jo kdaj omeni...je nisem nič silila in nobenih težav ni bilo, ko se je odločila zanjo. tudi ponoči ne. nikar se ne obremenjuj s tem...

Sem že pozabila kako se lepi sem slikiceuser posted image a me lahko katera spomni?user posted image

http://www.moj-album.com/slike/6056354/tXMceQjtIHK__lOp.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/6056354/nd2xeaVZFzka9UqX.v.jpg

pa še ena od rojstnega dne...
http://www.moj-album.com/slike/6056354/IhXakOEciSpUCkmL.jpg

tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.1.2009 7:30:44   
lumpy
Alenkica,
tudi moje mnenje je, samo ne silit. Mi smo sicer že suhi, lahko ti pa povem kako smo i to naredili, podobno kot jenapisala bobika. Rekli smo da v trgovini nimajo več pleničk za tako velike otroke, kot je Maitic, samo še za dojenčke, ker se je aparat za velike pleničke pokvaril v tovari in jih ne morejo delat, pa še rekli smo mu da ko bo brez pleničke gremo na morje in fant je bil v 1 tednu suh ponoči in podnevi ( pa verjetno ne zaradi tega kar smo mu natvezili, je pač prišel njegov čas, s temi pravljicami smo ga samo poskušali vzpodbuditi).
Mislim pa da bo to sedaj kar težje, ker je zima....ko pa pride pomlad in se otopli, sem sigurna da bosta en , dva , tri na kahlici.

Srečica,
Anže je pa čisto tebi podoben.

Bobika
,
verjamem da ste čisto bogi, ker imate takšne noči. Mislim da so to res more. Mi je razlagala ena kolegica, da nič ne moreš narediti, mine baje samo od sebe.

Matic je vstal, se vidimo kasneje........................

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.1.2009 8:50:33   
lonja
Jutro,

Bobika, mi smo Ajdi že letos nabavili ta prave smučke in pancarje, ki smo jih tudi že parx sprobali, je full uživala, dokler je ni zazeblo in smo morali nemudoma oditi domov. Sva pa kupila malo večje smučke, tako da jih bo lahko komot imela še drugo leto user posted image .
Glede spanja pa: tudi pri nas imamo podobne scene včasih, tuljenje brez vzroka, včasih enostavno ne morem vzpostaviti stika z njo, da bi jo potolažila, tako globoko v sanjah oz. morah, če temu tako rečete je. Pa mislim, da jo bo minilo. Ne sekirajva se, prav user posted image .

Alenkica, če ti po pravici povem, je pri nas ta korak, da smo ostali brez plenice izvedla naša varuška, sama niti ne vem, kje bi začela. Je pa vsekakor bolj primeren čas spomladi ali poleti, bo že, boš videla, da bo user posted image . Sicer pa imamo mi ponoči tudi še plenico. Ugotavljam pa, če jo zvečer uspem prepričati, da gre še enkrat lulat, je potem plenica pogosto suha.

Lumpy, lepo, da si se oglasila, smo te že pogrešale user posted image .

Rija, brez tvojega baby vaca naša Manca enostavno ne funkcionira. Nam je že skoraj obvezna oprema, kot mamina joškica user posted image .

Tinkamiška, tvoja Iza je pa še vedno taka lepotička user posted image . Pravi cukr user posted image .

Srečica, Anže se pa tudi meni zdi full tebi podoben. A se motimo? Jst še vedno držim pestke, sej veš, zakaj, a ne user posted image ?

Imejte se fajn v tem sneženem dnevu!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.1.2009 10:12:20   
srečica
Evo Tinkamiška bomn kar jaz prilepila tvoje slikice.. Čudoviti sta..

Lep pozdrav,

Darja

Iza piha svečko

user posted image

Iza na smučeh...

user posted image

user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.1.2009 10:31:40   
bobika
Joj kaki cukerček je Iza user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinka sem ti pred kratkim mail poslala. SI videla?

Lonja: vem, da se ne bi smela sekirat in da bo minilo. Samo to se že vleče predolgo in komaj še funkcioniramo, ker cele noči prebedimo. Sicer smo se že nekako navadili, ampak je zadnji mesec res katastrofa, ker se to dogaja vsako noč. Poleg tega pa še Anže je 2-3x na noč.

Pa bo že minilo, kot pravite. Saj mene je tud matralo in sem tud hodla v spanju, samo jaz sem bila takrat že malo starejša.

lp

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.1.2009 0:00:35   
rija
ah je....vlečem nas gor...smo že čisto potonileuser posted image

slike so krasne tinka.....user posted image  

ej, a so vaši otročki tudi ponoči brez plenice?
pri nas že kar nekaj časa funkcionira brez cel dan, celo sam hodi na wc, se je začel zapirat, pa sam se slečt, pa sam oblečt....ampak za spanje pa jo še vedno imamo...se sicer zgodi včasih čez dan, da zaspi, pa je brez plenice, pa suh....se je pa prejšnjič naredilo, da smo šli v Graz in sem ga imela pred Ikeo golega v avtu, ker je pač šlo.....user posted image  ponoči pa še ne kaže najboljeuser posted image  bomo probali, ko bo bolj toplo tudi čez noč....

evo, je pa šel danes moj srček prvič k telovadbi za otrokeuser posted image  sva se napravljala že od septembra, pa jo je vedno prespal...danes pa čudež: vstane že ob 4 in pravi: jaz grem na telovadbouser posted image  in sem ga popokala prej, kot se premisli....in je zdržal celo uro brez problemauser posted image

jaz sem bila tako srečna user posted image  in pravi, da mu je bilo krasno, vzgojiteljica pa, da sploh ni opazila, da ima novega v skupiniuser posted image  ahhhh.....

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.1.2009 6:45:39   
lumpy
...............no danes pa nadaljujem, ker sem včeraj moralal prekinit.

Tinkamiška,
U kakšna smučarka, user posted image , šikana kot mami.
mi smo tudi začeli smučat. Superca je, naš Matic je čisto navdušen.

Bobika,
mi smučamo z pravimi pancarji, ker je dobil vse komplet za rojstni dan. Sem mislila da bo itak še prehitro, da ga bodo noge hitro bolele....sploh ne, uživa, tako da je po dve urid na smučeh, pa ga komaj dol spravimo.

Za pust se pa že pripravljamo ( po malem ), kupila sem že blago ter ostali material, skrojila ene hlače, zdaj pa čakam kdaj bo čas za delat naprej - bomo pa dalmatinčki, vsi trije: Matic, ata in mamica. Počasi bova pa zakratek čas začela tudi izdelovati maske, pa pustna očala....

Rija,
mi tudi hodimo na telovadbo. Midva to prakticirava že od oktobra, ke rne hodi v vrtec in se mi je zdelo zelo pomembno da ga nekam vključim, slpoh ker rabi veliko časa da se prilagodi. InMatic full uživa, sicer je rabil dva meseca da je opazil da ni sam v telovadnici, da je poleg naju še veliko drug otrok in staršev,amapk napredujeva. Še dobro da je tak, da vse poskusi, tako sam pleza po lestvi gor in dol, skače z lestve, sam dela prevale, se guga na vrvi, tako da se odriva z nogami od stene, pleza po drogi in se spusti dol....superca je, je sem zelo navdušena in mi je žal da sva že lani odlašala s telovadbo.

Punce, kako ste pa kaj uspešni pri zobozdravniku ???
Pri nas je tp največja mukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Gledamo knjige o zobozdravnikih, se pogovarjamo o tem, doma se igramo zobozdravnike...vse ok, ko pa pridemo do vrat ordinacije, v čakalnici je še vse ok, ko pa sestra odpre vrata katastrofa, tak jok, da vam opisat ne morem, in seveda mu ne more nič. Kaj mi svetujete ?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.1.2009 11:22:06   
liju
Ojla punce!
user posted image user posted image user posted image user posted image da smo spet malo obudile naš čvek.
No mi imamo popravljen računalnikuser posted image  user posted image user posted image  za Mancinega atijauser posted image .
pleničke:mi smo že čisto brez od septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  podnevi in ponoči. Čeprav sem  mislila da je bomo do šole meli, ker smo že prej probavali, ko sem bil še noseča, pa ni bilo interesa. pol pa se je kar sam odločil, da je ne bo imel. Tako da smo jo imeli še samo ponoči, pol pa je še čez en mesec sam vstrajal da je ne bo več ponoči imeluser posted image user posted image user posted image

tinka in srečica, alenkica:full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

zobozdravnik:pri nas ni problema, začela pa sma ga že full hitro vozit v to preventivno ambulanto, kjer se učijo pravilno umivanje zob, pol pa se vsedejo na isti stol kot prav v ordinaciji in jim pogledajo zobkeuser posted image  Ninotu je full všeč, ker je stalno veliko otrok tam, te pa se opazujejo med sabo, kateri boljše znauser posted image user posted image user posted image

pust:jaz sploh nimam še neke ideje . Je zadnjič pravo da bi bil ninja želva, pa sem gledala pol kostume na netu in je začel, da on ne bo tak grdiuser posted image user posted image

A&T: user posted image user posted image user posted image za uspelo operacijo. Upam da lepo okrevateuser posted image

Zdaj pa še grem kako slikico prilimatuser posted image
rija: ti pošljem zdaj ZS
lp

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.1.2009 12:02:48   
liju
Eto slikice user posted image

user posted image

Eto naš Žanuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žan in Anže od bobikeuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.1.2009 12:03:40   
liju
joj, ne vem če niso prevelikeuser posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.1.2009 14:48:25   
alenkica
Liju: oh, kako sta si podobna! user posted image Zlata fantka. Pa mali je že precej velik.

Hvala vsem glede nasvetov za kahlico. Sej silila ga še nisem. So se pa moji strahovi uresničili.

Jure nekaj časa govori, da ga boli lulček, ampaksamo zv.pa sem vprašala P.na sistemtskem in je ugotovila, da ima eno modo manjšo od drugega. Moramo masirat in je rekla čimprej pleničke dol. Ima tudi fajn vneto ritko, pa je dobil neko posebno kremo iz lekarne. Tako da zima gor ali dol, čimprej bomo morali bolj resno začet z odvajanjem pleničk. Drugače je Jure zelo zdrav. Ima zelo dobro kri, vodo.
Velik je točno 100cm, ima pa kar 18,4 kg.

No, moram iti, miha me že kliče. user posted image

Hvala vem še enkrat, pa fajn se imejte!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.1.2009 12:00:34   
lifcsi
Pozdrav še od nas.

Tara pa je visoka 105 cm in tehta 16,7 kg.

K zobarju jo peljem, da ji vsaka dva meseca premaže zobke s pasto proti stekleničnemu kariesu na sprednjih zobkihuser posted image (baje nastane od sladkorja, ker flaške nima že od leta pa pol), sicer pa v ordinaciji pridno odpre usta in dovoli zobarci, da opravi čiščenje. Prej se vedno doma zmeniva, kaj ji bo delala, tako da je pripravljena na vse hudouser posted image Sicer ima lepe zobke.

Dudo pa je s škarjicami prerezala in konec - ni je več. Tako se je sama odločila, poprej pa nobeno prigovarjanje, ne pravljice niso zalegle, iz Matevža, ki je v pravljici vrgel dudio v smeti, je norce brila... In res, vse pride ob pravem času, tako bo tudi Jure pozabil na pleničkeuser posted image .

V vrtcu sta jo ob rojstnodnevni zabavi vzgojiteljici oblekli v kraljično, ker obožuje igranje različnih vlog, in pravita, da je bilo super.user posted image

Pri nas je novo to, da se aprila selimo v Ljubljanouser posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.1.2009 15:07:47   
A & T
srečica, alenkica, tinkamiška, liju - vse slikice so krasne, otroci zlati, že res veliki

Včeraj sem po bolezni šla v službo in sem res vesela, da je danes že petek.

Tudi mi še ponoči imamo pleničko, velikokrat vstanemo suhi, vendar pa čakamo na toplejše vreme in jo bomo takrat popolnoma ukinili.

Pri zobozdravniku še nismo bili, zobke pa ima Tino res krasne.

Lep vikend vsem...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.2.2009 9:34:13   
tinkamiška
user posted image sem si ogldela slikice od ostalih...ah pravi mali človečki postajajo tile naši januarčki, Iza je še pravi pižlek, velika je 90cm in tehta malo čez 11kg, še vedno nosimo večino cotk št. 18-24muser posted image kaj čem, smo taka bolj mini familija user posted image

Iza hodi k zobozdravniku še od 14m, pri nas nas kr pokličejo oziroma dobimo domov po pošti obvsetilo kdaj se moramo zglasiti tam. Ima pa krasne zobke in hodi tja samo na preventivo, svakih 6m. Ni nobenega problema, Iza pokaže zobke, ker je vse vredu dobi kup štembiljk na rokico in greva...

Pleničke, nimamo jih več ponoči, že dolgo, ker je bila suha, pa jst sem ji še vseeno nekaj mesecev pustila ponoči pleničko zaradi preventive, ampak ker je bila suha, smo jo ukinili tudi ponoči. Ampak, če bi ponoči še kdaj pomočila, bi ji pa brez slabe vesti pustila pleničko, če je ne bi sama odklanjala.

Alenkica, potem pa je res najboljše, da ga začnete odvajat od pleničke...pa sposodi si ali kupi tisto knjigico...ker je res lušna in je nam kr fino pomagala.

Lumpy, midve sva se dobro pipravili preden sva šli prvič k zobozdravniku in ker je bila tudi zobozdravnica prijazna in je imela občutek za te pižleke, nam je fino steklo. Se mi pa zdi, da pri vas lumpek malo izsiljuje, ker je pač pogruntal, da če bo dela paniko, mu ne bo treba k zobozdravniku. Ne bi si upala svetovat kaj zdej nardit...mogoče pač obljubit kakšno nagrado, če bo priden in velik fant, nekaj ksr si zelo želi...in če boste zvozili, ga pač zelo pohvalit.

Iza tudi hodi na "telovadbo" in sicer na plesne vaje, zelo rada hodi in ni še nikoli manjkala, razen, ko je bila bolana. Že na začetku tedna sprašuje kateri dan gre na plesne vaje. Tudi prvi nastop je že dala skozi in seveda belstela v mojih očeh user posted image kaj pa si morem, je pač najmljaša in najmanjša in potem še toliko bolj izstopa...pa še moja jeuser posted image

Se mi zdi pa fino, da imajo kako tako dejavnost, če jih seveda kej zanima. Se mi zdi, da je prav, da imajo tudi oni kakšno čisto svojo zaposlitevuser posted image

Lepo se imejte,
Tinka

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.2.2009 7:03:50   
lumpy
Da nas malo potegnem gor, smo čisto na dnu user posted image , se vsi smučate in sankate ali samo odmetavate sneg ? Pri nas ga je toliko da nimamo več kam z njim - imajo pa vsaj otroci še eno dodatno veselje.

Alenkica,
držimo pesti da bo ritka čimprej spet ta prava. Kak fant, je pa verjetno kar največji od naših sončkov .

AHA, se čudim kako je velik Jure, pa grem niže dol pa vidim pravo velikanko Taro  , ki prekaša vse fante user posted image user posted image

A & t, a še nista bila pri zobozdravniku, Matic pa hodi že od 8 meseca.

Ta naš zobozdravnik je nočna mora!!!!user posted image

Tinkamiška,
veš kaj je bilo pri nas z zobozdravnikom, midva sva začela hodit tja pri 8 mesecih in sva bila tam 3 x, pa je bilo vse ok, ker imamo eno super zobozdravnico, ki se z otroki pogovarja, igra.........

.......ko sva šla pa četrtič , je pa bila nova zobozdravnica ( šolska, ki niti dobro slovensko ne zna ), ker je šla naša na porodniško in je bilo katastrofa, kot da sem prišla jaz k zobozdravniku in ne Matic. Ves čas se je pogovarjala samo z mano in mi delila nasvete, potem pa pravi hladno kar vsedita se na stol, in prve besede Maticu so bile: " na primi to malo da si jaz malo roke umijem " , pa mu potisne tisto mrzlo ogledalce v roke in naš mali se je full prestrašil tega hladnega odnosa, ker itak rabi da se navadi novih obrazov, se je začel jokat in kljub mojemu prigovarjanju in razlaganju seveda ni hotel odpreti ust, ona mu je pa na silo potem odpirala usta, tako da je palčko zlomila....

.....od takrat naprej imamo težave, pa ne pomaga nič, doma se igrava zobozdravnike, pa mu kažem kaj mu bo zobozdravnica naredila, pa se o tem pogovarjava, obljubljala sem mu igrače, ki si jih je želel in res ko se je jokal jih zato ni dobil, smo šli naravnost domov, pa ga je peljala teta, ki jo obožuje in zna  v nulo z otroki.....pa nič user posted image

Ne vem a je bil kriv odnos zobozdravnice, ali izsiljevanje ( kar ne bi rekla, ker nima navade izsiljevat - še ne ). Če bi imela v našem okolišu možnost izbire druge zobozdravnice, bi jo takoj zamenjala, tako pa imamo samo eno za otroke stare do  3 let. Sedaj februarja greva tja na zadnjo kontrolo, upam da pride že nazaj najina ta prava zobozdravnica, potem pa ga bom itak prestavila k zpbpzdravniku od 3 let naprej.

A neda , meni se tudi zdi, da morajo imeti tudi naši malčki kakšno stvar čisto zase ( telovadba, ples...)

A imaš kakšno slikico od nastopa Tinkamiška ?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......