lumpy
|
Da nas malo potegnem gor, smo čisto na dnu , se vsi smučate in sankate ali samo odmetavate sneg ? Pri nas ga je toliko da nimamo več kam z njim - imajo pa vsaj otroci še eno dodatno veselje. Alenkica, držimo pesti da bo ritka čimprej spet ta prava. Kak fant, je pa verjetno kar največji od naših sončkov . AHA, se čudim kako je velik Jure, pa grem niže dol pa vidim pravo velikanko Taro , ki prekaša vse fante A & t, a še nista bila pri zobozdravniku, Matic pa hodi že od 8 meseca. Ta naš zobozdravnik je nočna mora!!!! Tinkamiška, veš kaj je bilo pri nas z zobozdravnikom, midva sva začela hodit tja pri 8 mesecih in sva bila tam 3 x, pa je bilo vse ok, ker imamo eno super zobozdravnico, ki se z otroki pogovarja, igra......... .......ko sva šla pa četrtič , je pa bila nova zobozdravnica ( šolska, ki niti dobro slovensko ne zna ), ker je šla naša na porodniško in je bilo katastrofa, kot da sem prišla jaz k zobozdravniku in ne Matic. Ves čas se je pogovarjala samo z mano in mi delila nasvete, potem pa pravi hladno kar vsedita se na stol, in prve besede Maticu so bile: " na primi to malo da si jaz malo roke umijem " , pa mu potisne tisto mrzlo ogledalce v roke in naš mali se je full prestrašil tega hladnega odnosa, ker itak rabi da se navadi novih obrazov, se je začel jokat in kljub mojemu prigovarjanju in razlaganju seveda ni hotel odpreti ust, ona mu je pa na silo potem odpirala usta, tako da je palčko zlomila.... .....od takrat naprej imamo težave, pa ne pomaga nič, doma se igrava zobozdravnike, pa mu kažem kaj mu bo zobozdravnica naredila, pa se o tem pogovarjava, obljubljala sem mu igrače, ki si jih je želel in res ko se je jokal jih zato ni dobil, smo šli naravnost domov, pa ga je peljala teta, ki jo obožuje in zna v nulo z otroki.....pa nič Ne vem a je bil kriv odnos zobozdravnice, ali izsiljevanje ( kar ne bi rekla, ker nima navade izsiljevat - še ne ). Če bi imela v našem okolišu možnost izbire druge zobozdravnice, bi jo takoj zamenjala, tako pa imamo samo eno za otroke stare do 3 let. Sedaj februarja greva tja na zadnjo kontrolo, upam da pride že nazaj najina ta prava zobozdravnica, potem pa ga bom itak prestavila k zpbpzdravniku od 3 let naprej. A neda , meni se tudi zdi, da morajo imeti tudi naši malčki kakšno stvar čisto zase ( telovadba, ples...) A imaš kakšno slikico od nastopa Tinkamiška ?