tinkamiška
|
Rahelca...po mojem je normalno, da te skrbi, ker se podajaš v neznano in še hormoni naredijo svoje...in razumem te veš, ker je odgovornost in ker veš kako težko najdeš čas samo zase in Saro in potem bosta še dva, ki te bosta hotela 100% samo zase...ampak veš, da bo šlo, če gre drugim, bo šlo tudi vam in veš, da se bojo stvari spremenila tako, kot so se, ko sta dobila Saro, sej veš, da se potem stvari sčasoma uredijo in se navadite drug na drugega...tudi Sara se bo in ko boste ven iz krize, vam bo po mojem prav lušno Taši, vam želim, da bo jutri že veliko boljše , vas je fino zdelalo zgleda Mi smo pa zaključili z rojstnim dnevom, jutri gremo še k tašči in bo prav pasalo, da bom samo sedela in nič kuhala, pekla ali pospravljala , potem pa 1.1. k mojima staršema na vikend se še malo razvajat, ko bomo čakali na Dedka Mraza in Gozdno vilo, Kala bo pa je jelenček Stanovanje je kot, ko smo se vselili , bova jutri popravljala, danes sva samo na kup zmetala, da je za silo "pospravljeno" je blo pa lušno, otroci so uživali, Iza je res uživala v vsej pozornosti in igranju z otroci, začuda se niso nočkaj kregali Tako, grem še nekaj popapat...ni bilo prej časa, potem pa še malo pred TV in spat Pozdravček vsem! Tinka