|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
25.12.2007 10:17:26   
meta22
IZA           Vse najboljše!!!!!    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.12.2007 12:51:33   
tinkamiška
lijuuser posted image in metauser posted image hvala tudi vama za čestitkeuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.12.2007 13:37:10   
rija
Iza, draga mala pupa...

vse najboljše  user posted image user posted image user posted image

pa saj ne morem verjeti, kak hitro čas beži......

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.12.2007 13:47:15   
tinkamiška
Rija, tudi tebi hvalauser posted image

Še obljubljeni slikici...

user posted image

user posted image

user posted image

papa
Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.12.2007 18:57:00   
Rahelca
Draga moja Tinkamiška: tebi in Izi želim vse vse najboljše in najlepše za rojstni dan. Sem mislila na vas, pa nikakor da pridem do računalnika! Slikice so čudovite! Iza je luškana in cortkana kot vedno.

Pikica: čestitke za fanta Lovra. Naj vam dnevi minejo v miru in lepo. Tudi Zoji čestitke!!!

Rija, zelo lepe slikice. Mi je hudo, ker nas ni bilo, ampak še vedno mi je tu pa tam slabo. Itak. Pa čez praznike sem bila tako nahodna, da se mi je mešalo. Pa še ničesar ne smem vzeti. Kriza.
Hvala bogu, je vsaj Sara zdrava.
Pripenjam vam eno njeno slikico. Pa pa
user posted image
Sara se že navaja na dvojčke. Upam, da bo s pravimi lepše delalauser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
26.12.2007 21:55:53   
renan
čestitke izi!user posted image user posted image user posted image

Kompliment dvema prekrasnima punčkama: sari in izi!user posted image

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.12.2007 9:21:43   
Ovnica78
IZA VSE NAJLEPŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN user posted image (z malo zamude)!!! Uh, že dve leti! Kako čas beži!

Pikica čestitke za Lovrota user posted image !!!

Vsem  pa želim veselo, srečno, zdravo in plodno (tiste, ki si to želijo, da ne bo pomote) novo leto 2008!!!

K.K.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.12.2007 14:01:17   
ajdaN
Dan!

Ste lepo odpraznovali prvi deluser posted image ?

Mi smo uživali na vikendu. Domov pa prinesli noriceuser posted image . Lovro je že ves flekast, na srečo se praktično nič ne praska. Nekje okrog novega leta jih čakam še pri Ani. Upam, da jih bo tudi s tako lahkoto prenašala kot mali. 6. januarja imamo pa krstuser posted image . To mi tudi še ni jasno kako bomo speljali! 

Najprej čestitke, vsem ki ste praznovaliuser posted image . Sploh mali princeski IZI! Vse najboljše!!!

PA čestitke novopečeni mamici! SUper imeuser posted image . Upam, da bo vaš manjši živec kot je naš.

Mularija mi trenutno spi, jaz kuham. Ana ima tudi vročino (mogoče že začetek noricuser posted image ), v glavnem se nam obetajo pestri prazniki.

LP!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 608
28.12.2007 19:43:52   
Anonimen
Iza, še tukaj vse najboljše za 2. svečko!user posted image user posted image user posted image Slikice so čudovite!user posted image
Tinka, a veš,da sem včeraj izvedela, da je ena naša soseda tu iz naselja tudi na 25.12. rodila in sicer punčko Nino.user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
28.12.2007 19:49:07   
alenkica
AjdaN:želim vam, da noricene bi bileprehude, in da bi kmalu minilo.

Tinka: kako je potekal rojstni dan? A vse pohajate, ko vas ni nič tuki gor.

Mi bomo za novo leto doma ker moj stalno dela in smo se odločili da bomo lepo skupaj v naši hiški u miru uživali novo leto. Jure gre itak zgodaj spat. user posted image
Prehlad se mu umirja - v naši ulici a nas je ogromno prehlajenih - tudi jaz sem imela en čuden prehlad,  samo dva dni mije tklo iz nosa kot zmešano, potem pa stop, kot da bi odrezal.

Danes sem peljala avto na servis - jermen. Pa kazalec za hitrost mi ni kazal prav. Moji prazniki bodo potekali čisto na suhem in upam da potem ne bom še celo leto brez dnarja user posted image user posted image

Lepo praznujte, se še kaj beremo!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 610
28.12.2007 20:33:56   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Najprej hvala vsem za čestitkeuser posted image

Sem vesela, da sva koze obe preboleli "pravočasno" in so praznovanja v tekuuser posted image 2x smo že praznovali, jutri pa imamo praznovanje z mularijo. Sva se pa z mižem odločila, da bomo imeli drugo leto eno praznovanje in takrat vse povabili. Bomo pa praznovali kr v gasilnem domu 100m stran od naše hiške in bomo lahko vsi na kupu. Namreč danes smo pojedli že tretjo torto in moram rečt, da sem se pošteno naveličala peke. Jutri imamo sicer naročeno tortico, ker nas bo okoli 20 in bi morala spečt kr dve torti, tako bom pa malo počivalauser posted image
Iza uživa v pozornosti in je lušna, se zna prav fino zabavat in družbo drži pokonciuser posted image Danes si je privoščila torto kar z roko in jo je fino spacala in jedla, obe sva bili umazani kot pujsi...

Alenkica, žal mi je, da ti avto takole nagaja, bi ga bilo trebares zamenjatiuser posted image ti za drugo leto želim fino službo in nov avtouser posted image , poleg vsega lepega in pomebnega, kot so zdravje, ....

Taši, a je ta Nina tudi dve leti stara?user posted image Kako pa je kaj z vašim zdravjem? Je Jure že boljše? Kaj pa Špela in ti? Pa T? Sem brala, da boste skupaj drugo letouser posted image

AjdaN, a zdej mate pa vi noriceuser posted image naj ne bo hudo, jst sme tako srečna, da jo je Iza tako z lahkoto odnesla...

Kaj je letos, da so vsi bolani???user posted image

Ovnica, vse lepo tudi vamuser posted image

Rahelca...naj se ti tukaj zahvalim za čestitko in prekrasno slikico...Sara je tak sončekuser posted image Vam pa želim predvsem zdravje..vam letos pošteno nagajauser posted image kako pa kaj tvoja dvojčka?

Mi bomo tudi doma za Novo leto in prideta k nam dva prijatelja, pa bomo skupaj malo popacali, potem pa še kakšno rekliuser posted image se veselim...

Kako pa kaj ostale? Kakšne plane imate?

Lepo se imejte!

Tinka

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.12.2007 20:56:47   
Anonimen
Prej nisem imela časa več pisat, pa nisem nič komentirala.

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, a je ta Nina tudi dve leti stara?user posted image

Ne, ta Nina je pa danes stara 3 dni.user posted image

Alenkica, upam, da vam prehlad kmalu mine in da boš brez večjih stroškov poštimala avto.

Rahelca, ful lepi slikici Sare! Fino, da jo že na dvojčke navajate.user posted image

ajdaN, upam, da hitro in brez večjih težav prebolite norice. Jaz kar malo študiram, če bi jih šli h komu pokasirat, pa se še nisem odločila...user posted image

No, zdaj pa spet šibam dalje...

Neposredna povezava do sporočila: 612
28.12.2007 21:02:46   
Anonimen

Kako pa je kaj z vašim zdravjem? Je Jure že boljše? Kaj pa Špela in ti? Pa T? Sem brala, da boste skupaj drugo letouser posted image

Aja, še to.user posted image Midve s Špelo sva že čisto ok, Jureta še malo navija, ampak mu že gre počasi na bolje. Avgusta bomo pa skupaj, ja. Ne gre nikamor.user posted image Sem ful vesela.

Aja, sem te hotela še to vprašat, koga hudiča vi to vse vabite, da rabite najet gasilski dom in pečt ne vem koliko tort?user posted image Sej sori, nočem nič kritizirat, samo čudno mi je. A povabite vse, ki jih poznate? Ker meni se genau zmeša, da povabim vse poznane.user posted image Mi bomo povabili ožji krog ljudi in basta. Ena torta bo morala biti dovolj, max. dve, ker verjetno ne bomo v enem dnevu vse spravili skozi. Zaradi familije, ne drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 613
28.12.2007 21:06:19   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
ajdaN, upam, da hitro in brez večjih težav prebolite norice. Jaz kar malo študiram, če bi jih šli h komu pokasirat, pa se še nisem odločila...user posted image

Lepo povabljeni na obisk user posted image  user posted image  Če ne zdej "na norice" pa kak mesec kasnejeuser posted image .

Jaz samo upam, da jih Anči tud stakne, da bo potem mir s tem. Ne da bomo še 1x "trpel".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
28.12.2007 21:26:31   
lonja
Čeeer,

ja, pri nas smo glede tega kar ''srečniki'', ko smo jih že lani (no, bilo je aprila letos) pokasirali. Pa smo jo tudi kr dobro odnesli, praktično brez praskanja, a z mnogo več pikicami kot Iza.

Tudi pri nas smo bili zdej dva dni trebušno virozni. Ajda je včeraj cel dan po malem bruhala, danes ponoči je sicer bruhati nehala, a je začela driskati, tko da sem v dveh dneh oprala približno osem strojev perila user posted image . Hvala bogu za sušilca, brez njega mi to genau ne bi uspelo.

No, na srečo je šlo danes stanje na bolje  in zvečer je že tudi malo nagajala, tako kot zna samo ona. PA bagerje je spet sestavljala iz kock, to ji je najljubše opravilo. Po očiju. Tehničen tip namreč.

AjdaN, želim vam, da norice popasete v čim krajšem času, ampak a ni Anči še mal mičkena za njih? Sem mislila, da pridejo norice na vrsto šele po prvem letu...ne vem.

Alenkica, držim pesti za nov avto v novem letu in seveda za eno tako fajn, ne stresno službico. Pa še za kaj user posted image .

Renan, kako Vladimir, mu bolj ustreza Prekmurski ali Zagrebški luft? Kaj pa imate vi v planu, a nisi enkrat govorila, da boste šli drugo leto živeti na Dunaj?

Rija, Ajdo je Til čist očaral, še vedno je med njenim rednim besednim zakladom.

Nosečke, Bobika, Liju, Rahelca, ste OK?

Tinkamiška, naj praznovanje jutri lepo uspe, lepo se imejte!

Lahko noč!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 615
28.12.2007 21:34:55   
lonja
Aja, še za Taši, čimprej se pocajtajte. Upam, da je z Juretom že malo bolje, user posted image , čimprej naj grejo vse virozice daleč stran! Takoj!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.12.2007 21:40:27   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
AjdaN, želim vam, da norice popasete v čim krajšem času, ampak a ni Anči še mal mičkena za njih? Sem mislila, da pridejo norice na vrsto šele po prvem letu...ne vem.

Ne, ne jih lahko dobiš kar takoj. Mami pravi, da jih je imela sestra pri 3 tednih! Pa tudi kakor sem brala nekaj tem tukaj in na MON-u so kar pogoste tudi pri "naših parmesečnikih".

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.12.2007 22:22:51   
renan
Pozdravljene!

Mi še vedno ždimo v prekmurju in se kar ne moremo odločiti oditi v zg..verjetno bomo šli v nedeljo..

rija: si že dala slike gor?

lonja: za zdaj nič ne kaže na dunaj. to je vse odvisno od moževe službe...vladimir je srečen v prekmurju, ker je več na prostem, zg pa mu je pri srcu zaradi bake, stricev in pradedka..

praznovanje: mi bomo imeli malo družinsko, verjetno pri babici in potem še enkrat doma za dedka. ( ker sta ločena in nepobotanauser posted image ) otroke tam ne bom vabila, ker tam naša hiša ni primerna za kaj takega, za tistih 2 ali 3 s katerimi se vladimir tam tudi bolj poredko sreča, pa ne bomo najemali prostora za praznovanje. mogoče bom enkrat pozneje tu v prekmurju naredila eno torto za nekaj otrok tukaj..

lep pozdrav vsem od rahlo depresivne renan ( sonca ni bilo na plano že kakšna dva tednauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.12.2007 1:05:09   
Anonimen
Renan, en user posted image zate za boljše počutje.

Lonja, a vi tudi? Mi je znano tole pranje nepreglednega števila strojev in se podpišem pod "hvala bogu za sušilca"! Mi smo mislili, da smo že iz hudega ven, danes je samo še malega navijalo, Špela včeraj in danes čez dan ni nič bruhala, včeraj je samo enkrat popoldne imela drisko, tako da sem bila prepričana, da je že ok. Prejle zvečer pred spanjem se je pa spet začelo in je zbruhala komplet kosilo, večerjat niti hotela ni in mi je zdaj jasno zakaj, pa boga reva se vsake pol ure zbudi in bruha. Jaz ravnokar oprala in dala sušit drugi stroj danes samo zaradi tega večernega bruhanja in še enega bom dala prat zdajle. Pa briga me za cunje, meni se tamala smili, ker je res bogica. Je očitno ista kot jaz. Bruhanje ji je največja muka na svetu. Jaz imam raje cel teden drisko, da od doma ne morem, kot da bi enkrat samkrat bruhala. In pri Špeli opažam enake občutke. Za drisko ji je ravno do Pakistana, tud če jo šravfa, ko pa začuti, da bo bruhnila, je pa to tako obupano dete, da se mi srce trga.user posted image

Skratka, tudi zase nisem več prepričana, da sem ok in da me ne bo jutri spet zagrabilo.user posted image Upam, da bosta vsaj otroka jutri že dobra, ker se mi res smilita. Raje bi vse nase prevzela.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
29.12.2007 11:25:43   
tinkamiška
Tašiuser posted image , mi smo na vasi, sej veš, da je že pri najbližjih sosedih 4 otrok, pa ša mamica pride zraven in babi pomagat, da jih bosta krotili, so pa z izo v vrtcu...in se majo radi...pa njen lubček Tai pride, potem se je pa pri znanich v tem času povečalo št. otrok inse jih hitro naštepa, pa še mamice in atiji zraven...v bistvu sva povabila samo najbližje, pa še to vas je nekaj, ki ne morete prit k nam...tak, da se drugo leto kar pripraviuser posted image
Upam, da boste ostali zdej zdravi, da je viroza že šla papa....
Tri dni je strana Nina?user posted image Joj kak drobižek....

Renanti prazniki so vedno na pol veseli in na pol žalostni, mene vedno grabi neka nostalgoja, ker je pač še eno leto mimo...in to se vedno zgodi tako hitro, se komaj obrneš, pa je že leto na okoli...če pa vse ne štima tako kot je treba(pa je redko tako, da štima), te pa še tisto vsake toliko malo pocuka...čustva pač...

Lonja
, upam, da boste kmalu boljše....

kuham juho, klobase nam že pri ošesih vn gledajouser posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.12.2007 16:58:32   
Anonimen

Tašiuser posted image , mi smo na vasi

Aja, saj res.user posted image

Špela je danes zjutraj spet fajn driskala, od takrat pa ni ne bruhala ne driskala. Se pa ne počuti dobro, se ji vidi in tudi pove to. Tako da zvečer spet pričakujemo. Je pa Jure malo bolje, čeprav ne upam rečt in verjet, da je že ok.

Neposredna povezava do sporočila: 621
29.12.2007 17:13:29   
Rahelca
Drage moje, jst sem pa včeraj mela čustveno krizo. Sem morala dati Saro v vrtec, da sem lahko doma kaj pospravila. Potem pa mi je še nečakinja odpovedala varstvo, jaz pa v jok. Cel dan sem po malem jokala od skrbi, kaj bo, ko bom imela 3 otroke. Moj bo itak cele dneve delal na hiši, da bo čimprej končana. Po novem letu se bova odločila, kaj bova naredila za vmesni čas. Zdaj imava enosobno stanovanje in definitivno nas ne more biti pet.
Danes je že malo bolje, ampak vseeno....

Za Saro sem najprej tudi sama mislila najeti dvorano in povabiti 20 otrok, pa sem si premislila. Sara itak še ne ve točno za kaj gre. jaz pa nimam volje. Priznam. In prav slabo vest imam zaradi tega.
Me pa skrbi, ker smo zadnjič imeli dojenčka na obisku in ga je mlajša nečakinja vzela v naročje. Sara pa v jok. Sem se zamislila, kaj bo, ko bodo dvojčki....

Sory vsem, ne bom komentirala, nimam volje. Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.12.2007 21:35:35   
tinkamiška
Rahelca...po mojem je normalno, da te skrbi, ker se podajaš v neznano in še hormoni naredijo svoje...in razumem te veš, ker je odgovornost in ker veš kako težko najdeš čas samo zase in Saro in potem bosta še dva, ki te bosta hotela 100% samo zase...ampak veš, da bo šlo, če gre drugim, bo šlo tudi vam in veš, da se bojo stvari spremenila tako, kot so se, ko sta dobila Saro, sej veš, da se potem stvari sčasoma uredijo in se navadite drug na drugega...tudi Sara se bo in ko boste ven iz krize, vam bo po mojem prav lušnouser posted image

Taši, vam želim, da bo jutri že veliko boljšeuser posted image , vas je fino zdelalo zgledauser posted image

Mi smo pa zaključili z rojstnim dnevom, jutri gremo še k tašči in bo prav pasalo, da bom samo sedela in nič kuhala, pekla ali pospravljalauser posted image , potem pa 1.1. k mojima staršema na vikend se še malo razvajat, ko bomo čakali na Dedka Mraza in Gozdno vilo, Kala bo pa je jelenčekuser posted image

Stanovanje je kot, ko smo se vseliliuser posted image , bova jutri popravljala, danes sva samo na kup zmetala, da je za silo "pospravljeno" je blo pa lušno, otroci so uživali, Iza je res uživala v vsej pozornosti in igranju z otroci, začuda se niso nočkaj kregaliuser posted image

Tako, grem še nekaj popapat...ni bilo prej časa, potem pa še malo pred TV in spatuser posted image

Pozdravček vsem!

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.12.2007 23:03:41   
rija
Rahelca user posted image  mene je tak lovilo pri prvem. Če pa bi zdaj pričakovala še dva user posted image  bi me pa verjetno že peljali proti Ormožu user posted image user posted image

Bo, bo....vse se vedno uredi.

Rojstni dnevi: jaz sem glih danes pošiljala vabila, ker sva z mojim dragim ugotovila, da sva letos zabluzila in pozabila poslati črno na belem. Tako smo danes pošiljali kar smse user posted image
Odpadla nam je varianta v telovadnici, ker so lastniki hoteli, da imamo še njihovo pijačo, kar pa pride absolutno predrago, glede na to, da plačaš že najem dvorane 60 eur za 3-4 ure user posted image  in ta denar raje porabim zase in doma. Pa ne da smo škrt, samo ne maram, da nekdo zavoha hiter zaslužek in te hoče obrat. Pa smo pač skenslali rezervacijo in ne bodo dobili niti tistih 60 eur, da ne govorim, da bi 30 odraslih ljudi tudi nekaj zapravilo za šankom....

Torej bomo doma. Naročili pice in torto in se imeli lepo user posted image

Smo pa imeli danes na obisku 5 mladičev naših prijateljev iz ene velike kmetije.
In vam povem, da so to tako čudoviti otroci, da sem ostala enostavno brez beseduser posted image
Kakorkoli da sem sama mestni otrok, se obnašanje mestnih in teh vaških otrok ne da primerjati.
Otroci so uživali 100 na uro, niso hoteli domov, Til pa je tudi tulil, ko so šli user posted image

Joj, res smo meli prekrasen popoldan.

Včeraj pa smo obiskali lansko januarko Raho in njeno malo pikico Irajo Živo, ki je dobesedno ena velika sesulja....user posted image user posted image user posted image user posted image  in naš mulček se je totalno raznežil, ko jo je božal. Edini problem je bil, ko jo je naš ata pestovaluser posted image

Evo, danes sem napisala za cel teden nazaj.
Saj bom te dni verjetno malce bolj pridna, ker ne grem več v službo do tretjega. user posted image
Pa še za novo leto bova z malim sama, ker naš ata dela....in tudi silvestrovali bomo verjetno kar v postelji in čakali, da nas zbudijo novoletni rafali user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 624
30.12.2007 13:04:39   
tinkamiška
Hojla

Da nas spravim na prvo stran, pa še malo poklepetam

Rija, kar se tiče otrok z vasi se absolutno strinjam z tabo in ravno zato sem presrečna, da smo se preselili sem , čepravm me je na začetku stiskalo, ker sem tudi sama mestno dete, navajena na živžav. Izaodrašča v tem oklolju preprostih otrok in upam, da ji bo to za vedno ostao nekje v srčku.
Rija, pa res grdo, kako so nekateri požrešni na denar in čisto prav, da ste skenslali rezervacijo...se boste meli ravno tako lepo

Smo pa spali danes do 8.40, hehe, jo je včerajšnje rajanje pošteno utrudilo in nam je prav pasalo potegiti danes. za kosilo sem spekla jajčka, ko se pa zbudi, pa šibamo k tašči.

Bi pa še rada čestitala današnji slavljenki HANI od Hane*,

HANA VSEEEE NAJLEPŠE TI ŽELIVA Z IZO! :-)
noče mi nalepti smeškov :-(

Pozdravček vsem!

TInka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?