|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
21.12.2007 21:01:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Če boš naslednji četrtek ali petek sama z otroci, se ti pa pridružim, moj user posted image  bo zaposlen, rihta na hišici elektriko tako da bova tudi midve z Ajdo sami. 

No evo, pol se pa tako zmeniva, bo najbolje. Se četrtek ali petek oglasita (samo probaj čimprej povedat, kateri dan se bosta), pa imam jaz toliko pomoči, da lahko pse ven peljem brez mularije.user posted image Pa čas mi bo hitreje minil, ko bosta tu in bom lažje zdržala.

Meni je pa ful hudo, da jutri ne moremo k riji.user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
21.12.2007 21:03:31   
rija
renan itakuser posted image  pričakujemo vas ob treh....in nič se ne matraj, ker se tudi jaz ne bom user posted image  dobite pice, sladoled, pa kakšen piškot, kavo in božični čaj....user posted image

pa tudi lonjo in familiy...če pa se katera še premisli, je dobrodošla...

taši, tudi meni je žal....

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.12.2007 21:25:16   
renan
prišli bomo, ko se naš šef zbudi...

se veselim..user posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.12.2007 16:39:00   
alenkica
Rija:upam, da uživate, pa prilimajte še kakšno slikico za nas.

Tinka: mi je žal, da ste dobile vodene koze lih za praznike. Ampak upam, da bo kamlu bolje, sploh ti. Za malo pa ne skrbi, baje da majhni otroci lepo prenašajo. Jaz jih tudi nisem imela še  in me je kar strah kaj bo, ko jih bo imel Jure.

Jure je že malo bolje, bošček pa noče še nič jesst, samo čokolino, pa mandarine. Ta zobek ga je res zdelal. Vročine k sreči ni imel dosti in še to samo en dan. slini se že manj, tako da bo kmalu bolje.

Čiao, pa fajn rajajte!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.12.2007 22:06:47   
tinkamiška
hojlauser posted image

pri nas imamo še vedno kozjo farmo, upam, da je mož prebolel koze, ker se ne spomni, doma pa tudi ne vedouser posted image , če ne bova pa potem midve njega cartaliuser posted image
pri meni so se začele tiste taprve že sušit, sem jih pa dobila še v ustih ene par im me boli za znoret, skoraj nič ne morem jest, pa take plane sem delala za praznike...upam, da zginejo dotakrat in se moja "shujševalna kura" kmalu konča.

Iza je super(glede na to, da je bolana), danes so jo sicer malo napadle koze in jih ima kar nekaj več, je pa ne srbijo preveč, tu in tam se malo popraska. Bom potem slikico naložila...

Alenkica, tale zobek vam jo je pa res zagodeluser posted image , vam želim, da bo hitro zunaj in ga ne bo več matralo, revček, da še jest ne moreuser posted image

Rija in vse, ki boste šle na rajanje, lepo se imejte! Nam je tako žal, da bomo izpustili ta dogodek...

Taši in Lonja, uživajte in poklepetajte še v mojem imenuuser posted image

Shooo lepe praznike tudi tebiuser posted image

Hvala vsem za vašo skrbuser posted image

Punčice, zdej pa grem malo še red tv...

Vam pa pridem še voščit praznike te dni...

Tinka

user posted image  

< Sporočilo je popravil tinkamiška -- 22.12.2007 22:17:00 >

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.12.2007 22:30:18   
renan
Pozdravljene!

Naše rajanje pod jelko je bilo super. ko so se otroci navadili en na drugega, smo žal morali iti domov. til je pravi čupavi navihanec in ajda prekrasna pridna punčka.user posted image

rija, hvala ti še enkrat za povabilo in lep popoldan! Ko boste kaj na naš konec hodili, ste vabljeni na kavo.

slike pa tudi jaz čakam, ker je naš fotoaparat počival v moževi jakni.user posted image

lp vsem in hitro okrevanje tinki, izi in juretu!

renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 581
22.12.2007 23:23:09   
Anonimen
Ojla!

No, jaz sem imela danes namesto rajanja pri riji rajanje pri eni drugi kolegici tu v Ljubljani. Ko je možek šel v službo, sem se spokala z mularijo tja na obisk, pa še ena druga kolegica je prišla in smo ful uživali!user posted image Res sem ful uživala, otroci pa tud! Aja, kva sem treščena, pa saj jo "poznate".user posted image Pri KatjiD sem bila.user posted image

Tinka, ful imaš lep nov avatar!user posted image Iza pa res ni hudo pikasta. Pa fino, da se ti že sušijo počasi kozice. Upam, da boš kmalu lahko normalno jedla. Ti res ne rabiš shujševalne. Vidiš, jaz bi rabila eno farmo koz v ustih.user posted image

Alenkica, fino, da gre Juretu na bolje!user posted image

Jaz tudi komaj čakam slikice z rajanja pri riji!user posted image Super, da ste uživali!

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
23.12.2007 11:41:25   
Anonimen
Jaz vam samo sporočam, da je pikica* danes ponoči rodila Lovrota, velikega 54cm in težkega 3.850g. Iskrene čestitke družinici!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
23.12.2007 12:26:27   
bobika
oooo super pikica* user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke družinici!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.12.2007 13:34:57   
tinkamiška
Pikica*, čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.12.2007 13:54:24   
KatjaD
OOOOO, pikica** - čestitke tudi od nas. Veselo se crkljajte!!!!!!!

Kot je napisala že Taši, smo se mi včeraj popoldan nauživali v družbi. Špela in Ana sta Matica čisto okupirali, Jure se je pa tudi kar nazabaval na svoji dekci. Vsi so ultra lušni!!!!!! in so se tako lepo igrali, da sploh nismo vedeli da jih imamo (potem ko so prebrodili prvih 5 minut spoznavanja).
Me smo se pa tudi malo spočile in načvekale.

Upam da je bilo rajanje pod jelko pri riji tudi tako zabavno!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 586
23.12.2007 15:30:41   
alenkica
pikica* ISKRENE ČESTITKE ZA LOVROTA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.12.2007 16:48:44   
rija
evo, naše rajanje je bilo čudovito user posted image  vam je lahko žal user posted image

za pokušino nekaj slikic, ostale pa dam v album zvečer, ko mulček mrkne....

pozer pred jelčico

user posted image

je bil zelo priden in mi je pomagal pripravljati mizo...

user posted image

in pa še naši trije zakladi...

user posted image

tak, več pa zvečer...user posted image

pikica: čestitkeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.12.2007 18:52:13   
lonja
Torej...

rajanje pri Riji je super uspelo, Rija se je še enkrat izkazala kot čudovita gostiteljica in super mamica, ki mimogrede poleg pripravljanja super večerje, popedena tudi super letečega Tila. Da o tem, kak lepi fantek je Til, niti ne govorim. Boga mami čez ene 15 let. Pa oči tudi.

Rija, še enkrat full hvala, za čisto čisto vse user posted image .

Vladimir(od Renan) je pa en tak miren in priden fantiček, najbolj od vseh stvari ga zanimajo vtičnice in elektrika na sploh, tako da Renan, ko boste gradili hišo, mislim, da ne bo skrbi z električnimi opravili.

Pikica*, čestitke za Lovrota, pa lupčka za big sister Zojo user posted image .

Tinkamiška, ste že ukrotili najbolj nadležne koze?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.12.2007 21:48:37   
orka**
Živjo!

Pikica čestitke za malega Lovrota.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  

Pri nas se še vedno ubadamo  s krči, tako da sploh nimam časa za računalnik. Jutri pa bo Anej star tri mesece, kako gre hitro čas. Zdaj grem pa spat, ker ponoči nisem nič spala, je malega celo noč zvijalo.

Punce, hvala vsem za spodbudne besede, za klepete kar tako, ter še za vse ostale stvari, ki smo jih skupaj počele v tem letu.

Ker se v letošnjem letu po vsej verjetnosti ne bom uspela več javit, želim:
Maruši,  Izi, Hani , Ajdi in Lari vse najbolše za drugi rojstni dan.
user posted image   

Vesel božič
user posted image

Sreče in uspeha polno v novem letu
user posted image  

Ko hodiš,
pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič,
ne drugič do krova
in pravega kova poskusi:
vnovič in zopet in znova.
(Tone Pavček)

Lp  Janja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.12.2007 21:48:40   
renan
Pikica čestitke!user posted image

zdaj bomo pa še bolj mešale lovrote in jurčke...user posted image

Jaz vedno razmišljam, kakšen divjak je naš mali, ker niti sekundo ne zdrži pri miru in cel čas nekaj hodi in "čačka", zdaj pa vidim, da je v primerjavi s tilom res zelo miren otrok...user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.12.2007 9:08:44   
tinkamiška
Hojla, danes se tudi jaz zadnjič javljam...

Orka** hvala za čestitke in vam želim, da bojo krčki kmalu za vami, Anej je dopolnil tri meseceuser posted image user posted image user posted image (kam čas beži...) in zdej bojo šli verjetno kmalu tudi krčki v pozabouser posted image

Rija, vidim, da ste se imlei fino fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

KatjaD, pri vas je bilo pa tudi pestro in veselouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pupike moje, tudi jst vam želim, da bi vam bilo za praznike toplo pri srčkih, da bi preživeli lepe trenutke z vašimi družinicami in naslednje leto naj bo polno drobnih doživetij, ki se jih boste ob koncu leta rade spomnijaleuser posted image

Vse lepo vam želimo!

Tinka, Iza in možek

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.12.2007 13:32:01   
bobika
Najprej bom voščila vsem slavljenčkom v teh prazničnih dneh!
VSE NAJBOLJŠE za DRUGI ROJSTNI DAN!!!!

Potem pa še vam drage punce, ki ste me pridno spravljale v dobro voljo in me vspodbujale, krajšale dneve ter bile tukaj vso leto!

Bele novoletne muce
so prinesle ključek zlat,
to pa ni navaden ključek,
to je ključek od zlatih vrat.
Že odpirajo se vrata,
že se nekaj lesketa,
tam zlat košek nate čaka,
poln izpolnjenih želja!

Vesele praznike!

Vašim malim nagajivčkom veliko smeha in veselja
ob odpiranju darilc.
Tebi in tvojemu dragemu pa čimveč iskric veselja in topline!

bobika z družinico

Neposredna povezava do sporočila: 593
24.12.2007 16:56:26   
alenkica
Vsem skupaj želim lepe, mirne in srečne božične praznike!

Da bi se zabavali v krogu tistih, ki jih imate najraje.

Tinka - VSE NAJBOLJŠE IZI, ZA DRUGI ROJSTNI DAN. DA BI  BILA ZDRAVA IN PRIDNA PUNČKA ŠE NAPREJ. PA DA BI DRUGO LETO DOBILA DRUŽBO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.12.2007 20:46:13   
KatjaD
Punce, ker ne vem koliko bo kaj med prazniki časa:

V teh dneh, ko vsem se kam mudi,
ko prazniki že k nam hitijo,
izberite takšne si poti,
ki prave se smeri držijo.
Naj vodijo vas med ljudi,
ki vas z dobroto bogatijo,
prijazne njihove oči
pa od veselja se iskrijo!

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO 2008 z vašimi sončki!!!!! in hvala za vse tolažbe, "poslušanje" tegob in pritoževanja ter deljenja srečnih trenutkov v tem letu!

Pa seveda vsem decembrkam VSE NAJBOLJŠE za 2. upihnjeno svečko!!!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.12.2007 8:57:00   
lonja
user posted image

IZA, VSE NAJBOLJŠE za 2.LETI. Ostani tako pridna punčka, kot si bila do zdaj, mamici v veselje in očitu v ponos!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.12.2007 9:22:16   
tinkamiška
Dobro jutrouser posted image

Lonja in vse punce, hvala za čestitke

danes mam spet cmok v grlu in mi gre na jok...sem mislila, da bo samo prvo leto tako čustveno, pa je letošnje ravno tako, moja miška se je zbudila ob 7ih in se grozno razveselila, ker ima danes rojstni dan, začela vzklikat, da bo dobila tortico in že smo tekli v spodnje nadrstopje čakat na zajtrk in se hitro oblečt.

sedaj se že eno uro igra z novo kuhinjo, leze skozi tunel v svoj novi iglu, ki ga je prinesel božiček in tako lepo jo je gledat, miško mojo...

grem nazaj se cartat in igrat z njo....

proti večeru pa nalepim kakšno njeno slikico....

lep dan vsem!

tinka

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.12.2007 9:23:24   
tinkamiška
objem za vse...noče lepit smeškote....

Neposredna povezava do sporočila: 598
25.12.2007 9:35:15   
liju
Pozdravljene punce!

Najprej, da vam voščim prekrasen božič in veliko veselja z otročki pri odpiranju daril.

Vse najboljše slavljenki IZI za drugo svečko! Pa da bo še naprej tako zlata punčka.user posted image user posted image
Pri nas pa nič novega, le slabosti so se preselile iz dopoldnevov (takrat je bilo najhuje) na večerne ure. Groza. Samo upam da čim prej mine.
Eh, se javim kateri drugi dan pa malo pojamram, ne bom vas morila na tako lep praznik.
V glavnem lepo praznujte!
Joj, pa pikica:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovrota!

NIč, lep dan!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 599
25.12.2007 10:15:23   
meta22

Čeprav se ne javljam veliko bi se vam vsem, ki ste aktivne na forumu in tudi tistim, ki smo malo manj, zahvalila  za druženje in za veliko praktičnih nasvetov, za smeh in vesele dogodivščine naših sončkov. Upam, da bo v prihodnje čas , da vas tudi osebno spoznam, ker ste res prima punce in da se bo naš čvek in druženje tako nadaljeval še prihodnje leto.

Vesel božič in srečno in zdravja polno novo leto 2008!!!

meta22 in njena družinica

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?