Anonimen
|
Zdej mam mal več časa. Špela je čist boga. Zdej tud nisem več tolk prepričana, da ni rota virus, samo ga ima k sreči v blagi obliki, če je. Vročine nima, samo velik driska in to fuuuul smrdeče. Pa malo tud bruha. Sem prej popoldne letela v Sanolabor in DM in oba izropala dezinfekcijskih sredstev in mil, pa pokupila sem ves Hippov sok ORS 200 za vsak slučaj. Je pa ful zanič, ga noče pit. Lonja, jaz Špeli poskušam futrat banane, pa bobi palčke ji dam. Smokijev ji še ne dajem in ji še en čas ne bom. Bom pa šla pol še mal decemberke prebrat, da vidim, kaj so ti vse svetovale. Vsakega nasveta sem vesela. Eno še za tvojo Ajdo! Renan, še za Vladimirja , pa srečno potujte jutri! Alenkica, samo da ti avto zdaj dela. Ven ga pomoje lahko pelješ, samo če je fejst mrzel zrak mu daj šal čez usta, ali pa dudo, če jo ima. In še za tvojega Jureta eno . Shooo, madonca, že v 24. tednu? Res leti čas. Je lep občutek čutit brce, ne? Kje je pa kaj bobika? Upam, da je vse ok! Rahelca, te popolnoma razumem. Prvi meseci so res hudič, potem pa fino rata, veš. Mi smo že ven iz hudega. Pa ti boš še Saro imela v varstvu, tako da boš vsaj dopoldne imela čas samo za dvojčka. Čisto se mi ne sanja, kakšen zalogaj je imeti dvojčke, ampak približno pa, glede na to, da imam majhno razliko in oba doma. Saj bo. Pa Sara bo tudi vzljubila dvojčka. Veš kako je lepo gledat to ljubezen med otroci! Se pa kar izjokaj, če te tišči, ker je bolje to kot v sebi tiščat. Pa tu nam pojamraj, da ti bo lažje.
|