|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
30.12.2007 14:33:37   
shooo
SLAVLJENKAM VSE NAJBOLJSEuser posted image user posted image user posted image
BOLANCKOM HITRO OKREVANJEuser posted image user posted image user posted image
RAHELCA, saj bos kmalu ven uz te poplave hormonov.user posted image te pa zastopim , popolnoma.sploh ker pricakujes dvojcka.potolaziti te verjetno ne morem a lahko ti povem da nisi sama v tem.in se ne pocutit krivo.tudi sama sem sla cez to a sedaj ze komaj cakam dojencka , smo pa ze 24.t in je v trebuscku ze pravi cirkus.
Lonja, tasonka...upam da se cim prej porihtate.

lepo praznujte in veseli docakajte 2008!
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 626
30.12.2007 18:20:06   
Anonimen
Samo na kratko - Hana, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes najslabše od vseh dni. Špeli se je ful poslabšalo, ampak zaenkrat še ni kritično.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
30.12.2007 18:35:49   
alenkica
Tašonka: upam, da je zdja Špela že bolje! čimprej se pozdravite!!

HANI PA EN VELIK KOŠ POLJUBČKOV ZA DRUGI ROJSTNI DAN!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi bolančki, dajte se čimprej pozdravit!!!!!

Jure še vedno kašlja, ne hudo, ampak me vseeno stisk apri srcu, ker slišim, da ima precej katarja v plučkah. Kaj mislite, da bi najbolj pomagalo? Ali vi peljete kaj ven vaše user posted image , če kašljajo? Jaz ga namreč imam stalno v hiši in se bojim, da delam še slabše.

Avto me je kar drago stal in upam, da ne bo delal več problemov. Onovem pa ne morem niti razmišlati, ni denarja. Zame je že dober avto. user posted image user posted image .

Lepo praznujte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
30.12.2007 18:51:50   
lonja
Hana, še tukaj vse NAJBOLJŠE za dve leti.

Taši, jst sem tudi še prej opoldne delila čist enako mnenje, ker je Ajda spet bruhala, pa enih 5x driskala. Sem pojamrala na decembrkah mal, pa še dobr, da imamo tam Mml, ki nam lepo pomaga, ko smo tako na tleh. Sem po njenem nasvetu kupila smokije, pa coca colo je predlagala, pa ji je oboje kar šlo lepo dol. Pa na srečo mi je prej celo en deci cedevite spila.

A ima Špela vročino? Ajda je na srečo nima, tako da je vsaj to OK.

V glavnem, takle mamo tudi mi. user posted image za Špelo, zate, pa lepo praznujte vsi skupaj!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
30.12.2007 19:47:27   
renan
Hana vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Alenkica: če pri vas ni preveč mrzlo, lahko gresta malo ven na zrak, seveda, če nima vročine. jaz vladimirju, ko takole kašlja, dajem sirup iz smrekovih vršičkov in skrbim, da čim več pije( čaji z medom) in da je v stanovanju čim več vlage.

ajda in špela, hitro se pozdravita!user posted image   tudi vladimir je danes bolj pogosto in bolj tekoče kakal. upam, da  ne bo zbolel..

šele jutri zjutrj gremo v zg, ker smo danes dobili en kup nenapovedanih obiskov, ki so nas preveč zdelali, da bi lahko šli na pot...

lepo silvestrovanje vsem,

renan

Neposredna povezava do sporočila: 630
30.12.2007 20:37:52   
tinkamiška
Taši in Lonja, bogi steuser posted image , vam želim, da bi bilo jutri že veliko bolje!

Alenkica, jst zmešam malo medu in cimeta in dam Izi na malo žličko in potem liže, pravi, da ima lizikouser posted image in se mi zdi, da ji kr pomaga, pa eno kremico imam s katero jo po hrbtu in prsnem košu namažem čez noč, ponavadi vsaj lepo spi. Ven pa greva, če nima vročine, pa ji dam takrat dudo v usta, da ne diha mrzel zrak...tudi vam želim, da se kašelj ne bo spremenil v nadležnega. Če se ti pa zdi, da ga ne bi ven peljala pa samo fino prezrači sobico. Pa ko se enkrat začne izkašljevat je že finouser posted image

Shooo, kako gre hitro! 24 teden je že?!user posted image Verjamem, da se dogaja v trbuščku jauser posted image

Lep večer vsem

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.12.2007 20:38:40   
tinkamiška
Aja, Renan, lepo se imejte v ZG in tudi vam želim prijetno Silvestrovanjeuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 632
30.12.2007 21:22:01   
Anonimen
Zdej mam mal več časa.user posted image

Špela je čist boga. Zdej tud nisem več tolk prepričana, da ni rota virus, samo ga ima k sreči v blagi obliki, če je. Vročine nima, samo velik driska in to fuuuul smrdeče. Pa malo tud bruha. Sem prej popoldne letela v Sanolabor in DM in oba izropala dezinfekcijskih sredstev in mil, pa pokupila sem ves Hippov sok ORS 200 za vsak slučaj. Je pa ful zanič, ga noče pit.user posted image

Lonja, jaz Špeli poskušam futrat banane, pa bobi palčke ji dam. Smokijev ji še ne dajem in ji še en čas ne bom. Bom pa šla pol še mal decemberke prebrat, da vidim, kaj so ti vse svetovale.user posted image Vsakega nasveta sem vesela. Eno user posted image še za tvojo Ajdo!

Renan, še za Vladimirja user posted image , pa srečno potujte jutri!

Alenkica, samo da ti avto zdaj dela. Ven ga pomoje lahko pelješ, samo če je fejst mrzel zrak mu daj šal čez usta, ali pa dudo, če jo ima. In še za tvojega Jureta eno user posted image .

Shooo, madonca, že v 24. tednu? Res leti čas. Je lep občutek čutit brce, ne?user posted image

Kje je pa kaj bobika? Upam, da je vse ok!

Rahelca, te popolnoma razumem.user posted image Prvi meseci so res hudič, potem pa fino rata, veš. Mi smo že ven iz hudega.user posted image Pa ti boš še Saro imela v varstvu, tako da boš vsaj dopoldne imela čas samo za dvojčka. Čisto se mi ne sanja, kakšen zalogaj je imeti dvojčke, ampak približno pa, glede na to, da imam majhno razliko in oba doma. Saj bo. Pa Sara bo tudi vzljubila dvojčka. Veš kako je lepo gledat to ljubezen med otroci!user posted image Se pa kar izjokaj, če te tišči, ker je bolje to kot v sebi tiščat. Pa tu nam pojamraj, da ti bo lažje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
31.12.2007 2:14:57   
Anonimen
Za vse skupaj in vsako posebej:

user posted image

Želim ti, da bi bilo v prihajajočem letu zdravje vaš stalni spremljevalec, da bi imela vsak dan razloge za smeh, da bo življenje prijazno, in da bi bilo polno izpolnjenih želja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
31.12.2007 7:03:46   
ajdaN
Vau Taši! Dans si pa prekosila samo sebeuser posted image . Glede ure pisanja mislim. Dobra si!

No po drugi strani sem pa sama pokonc že od petih, ko se je tamala prvič oglasila. Potem sem jo pa do šestih poslušala kako je stokala in cmokala in... Pol se je pa odločila da mal ne bi več spala, pa se je mal drla, no zdej pa ona drnjoha jaz pa oči kot sovauser posted image !

Drugač pa upam, da vam tale virus kmalu pobegne. Boga malauser posted imageuser posted image   No v bistvu vsi, ampak kakor berem jo je Špela najslabše odnesla.

Lonja tudi vi se čimprej pozdravite! Pa ČESTITKE mali Ajdi! Lepo praznujte!

ČESTITKE tudi včerajšni slavljenki Hani! A se ji obeta že kaj družbeuser posted image ?

PA še slikica za obe slavljenkiuser posted image

user posted image

Alenkica vidva kar šibajta ven, če nima vročine. Pa če ima še dudo mu jo res flikni v usta da ne bo direkt vdihaval tistega mrzlega zraka.

Shooo uživaj še v preostanku nosečnosti! Kar mal pogrešam tiste cajte. Ampak vse tisto kar sledi potem, me hitro postavi na realna tlauser posted image .

Rahelca hormoni delajo svoje - potem boš videla se boste čisto fajn porihtal!

ZA rojstni dan bomo kar združil s krstom za Anči. Letos se še ne zaveda toliko, meni se pa ne da še 1x vabit vseh tistih ljudi. Kolegi bojo pa že posebej pršli. No prej se moramo znebit noricuser posted image .

Drugač nam pa veselo rastejo petke - ena je že skoraj čisto zunaj, 2 s š****mi, eno pa še čakamo. Pa sploh ne bi vedela, če mi ne bi zadnjič en večer v eni uri zakuhal na preko 39user posted image . Ko ga je ati dajal v pižamo je bil tako zmatran, da je kar spal zravenuser posted image . No naslednji dan pa meni le klikne da ga malo "počoham" notri po ustih in sem takoj občutila 2 špički. PA zeeeeelooooo dobr prenaša - tudi spi brez problema. SUPER! Si pa ful velikokrat zatlači dudo čisto v kot in jo grize, pa un "magični" nastavek isto. Najbolj srečen je pa takrat, ko mu grem namazat s Calgelom. Saj ne da bi bilo treba, ampak edino tako mi pusti "pogledat"user posted image .

No ne moreš verjet - pri nas se slišijo raketeuser posted image . Eni so pa zgodaj štartali!

Rija vseeno lepo praznujte - tudi doma bo sigurno super!

No za konec pa še vsem vse najlepše v letu ki prihaja!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 635
31.12.2007 7:31:37   
*hana*
Dobro jutro punce!

Jaz sem v službi :-(....

Želim se vam zahvaliti za lepe želje naši punči. Včeraj smo sicer izpeljali RD zabavo, ampak komaj, ker je že v noči na nedelje bošček zakuhal in je bila cel dan slaba. Današnja noč pa je bila katastrofa, tako da so se podrli vsi plani o praznovanju NL v Portorožu v družbi še dveh parov z malimi navikančki in se bomo lepo doma crkljali in zdravili. Pa drugič več sreče.....

LEPO PRAZNUJTE IN VELIKO, VELIKO SREČE V NOVEM LETU VSEM SKUPAJ!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

AjdaN.......Hana še nima družbe, ampak upajmo na plodno 2008 user posted image user posted image user posted image .
Čau

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 636
31.12.2007 7:54:48   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: *hana*
AjdaN.......Hana še nima družbe

To vemuser posted image . Sem mislila če je že kaj na poti. Držim pesti, da bo čimprejuser posted image .

Lepo praznujte, pa čeprav doma!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
31.12.2007 9:12:22   
rija
Hana: vse najboljše user posted image

pa še naša potencialna snajka AJDA:

pikica zlata, tudi tebi vse najboljše user posted image user posted image user posted image  

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 638
31.12.2007 11:37:03   
bobika
Pozdravljene!
Najprej čestitke Ajdi in Hani! Vse najboljše pupiki!

Se moram še letos malo javiti.
Pri nas je prava štala z virusi. Najprej sem jaz v četrtek pobral in sem se zelo slabo počutila. Še sedaj nisem vredu. Kot nekakšna gripa me je doletela. Potem pa še Manca. Po treh dneh vročine in smrkljev je bila včeraj brez vročina in tudi smrklji ji niso več tako nagajali. Se je pa pojavil kašelj. Sploh ko je šla spati je kašljala ko nora. In smo ponovno na inhalacijah za bronhitis user posted image . Zjutraj se je ob šestih zbudila in imela ful napad. Po eni uri je zaspala na meni in še sedaj spi user posted image .
Jaz rez ne vem več kako naj preprečujem te njene bronhitise. Saj s vsemi žavbami,ki jih izvajamo nič bolje ni. Pa še vsak dan jemlje dvojne doze zaščite od zadnjega bronhitisa (prej je bila ena dovolj)  pred enim mesecem, pa kljub temu nič ne pomaga. Že na začetku prehlada ji vse živo začnemo uvajati od mazanja s kremami, do parnih inhalacij kamilce in slane vode, pa še fiziološka in pumpica je nonstop v pogonu. Res nimam pojma.
Ne vem, če ne bomo še danes šli k pediatru. Samo kaj ko verjetno tak ne dobimo nič druga kot navodila kako dalje uporabljati pumpice. Ma popizdiš....

Smo mislili silvestrovati pri prijateljih s parimi družinami in kupom otrok pa bomo verjetno kar doma ostali, saj če tako kašlja ne bo nič imela od vsega skupaj.
Bomo videli.

Sem prebrala, da je kar nekaj bolančkov nekateri kašljo drugi driskajo in bruhajo, tretji imate norice. Vsi se čimprej pozdravite!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Alenkica: nam p odsvetuje ob mrzlem vremenu biti zunaj ker baje ne gre skupaj bronhitis in nenadne spremembe. Samo pri nas je vedno ta bronhitis. Če je pri vas samo kašelj pa bi verjetno lahko šli ven.
Mi že ful pogrešamo sveži zrak saj že cel teden nismo bili zunaj.

Taši: kot vidiš je z nami tudi bolj slabo, tako kot pri vas. Drugače pa sem ok. Sicer brez energije, ampak gre. Tudi pri nas so brce konkretne. Sploh sedaj ko kašljam se mi tako meče in rogovili user posted image

Shooo: tvoj buši pa mora že tudi biti velik, kajne. Meni se zdi da iz dneva v dan vzhajam ko testo. Pa še obdobje nažiranja imam, tako, da mi prazniki kar pašejo, ker sem tak vsaki dve uri lačna user posted image

Rahelca: jaz te čisto razumem, kako se počutiš. Saj sem sama imela na začetku ful krizo. Pa še sedaj mi včasih mineva do vsega. Se grdo sliši ampak je nažalost res. Včasih komaj čakam, da rodim, drugič pa raje sploh ne bi rodila, ker me je strah kako bo šele pol.
Res ni primerjave s prvo in drugo nosečnostjo. Vsaj pri meni ne. V prvi se mi jezdelo vse tako lepo in super, sedaj pa .... sem vsega naveličana.

Manca še kar spi (11.33), jaz pa moram nekaj jesti!

Lepo zakorakajte v novo leto in vsi pustite bolezni v tem letu!!!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 639
31.12.2007 14:24:54   
tinkamiška
Najprej AJDA VSEEEEE NAJLEPŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo praznujteuser posted image upam, da je že boljša, pikopoko zanjo!

Taši, AjdaN, Bobika, Renan, *Hana* naj se vaši mulčki či prej pozdravijo, pikepoke za vse!

Tudi jst želim vsem vse lepo v prihajajočem letu in da bi prehod preživeli kar se da lepouser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
31.12.2007 17:34:22   
Anonimen
AJDA IN LARA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
31.12.2007 18:04:21   
Rahelca
Drage moje, v novem letu vam želim veliko zdravja, ljubezni, potrpežljivosti in medsebojnega razumevanja. Uživajte v praznovanju. Mi bomo letos doma, nimam ne volje ne energije, da bi kam šla. Malo nepravično do sare, ampak jo bo moj zdaj malo peljal v mesto.

Slišimo in beremo se naslednje leto.

Vsem slavljencem pa vse najboljše za rojstni dan! Kdo bi si mislil, da je minilo že 2 leti.

Neposredna povezava do sporočila: 642
31.12.2007 18:19:26   
A & T
Ajdi in Lari želim vse najboljše user posted image  za 2. rojstni dan,

vsem janurčkom in januarčicam, pa tudi vam drage punce, pa želim v novem letu veliko sreče, zdravja in zelo veliko ljubezni, vsepovsod.

Vas tu in tam berem, za pisanje pa ne najdem časa in včasih volje.

Lep silvesterski večer.

Vaša A & T.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 643
31.12.2007 20:25:38   
LAVKK
Lepo pozdravljene!

Ponovno lučke bomo zdaj prižgali,
se spomnili preteklih dni,
vse slabo bomo pozabili,
zapomnili vse dobre si stvari.
Zato zdaj sezimo si v roke,
zazrimo si v oči,
zaželimo si sreče, zdravja,
v letu, ki kmalu se rodi.
Ko se prižgejo praznične luči
sredi bele, mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želje vzpne se iz srca v višine .
Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane!
Vse kar je lepo, naj raste in cveti! SREČNO NOVO LETO 2008!

Ajdi (še tukaj) in Hani pa želimo vse najboljše za 2 rojstni dan in lepo praznujte!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 644
31.12.2007 20:35:17   
renan
na brzino:
ajdi in lari vse najboljše!user posted image

pridružujemo se klubu malih driskačev.user posted image danes smo pri babici 5 krat menjali plenico, a zdaj je mir. upam, da tako ostane po pol čokolade za kuhanje, čaju z borovnic in palčkah.

lepo praznujte in srečno novo leto vsem!

renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 645
31.12.2007 22:50:00   
LAVKK
Aja, prej sem pozabila se v imenu naše princeske zahvaliti za čestitke za 2 rojstni dan.

Hvala in lepo praznujte NOVO LETO!

LAVKK user posted image  !

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 646
1.1.2008 9:29:38   
rija
Glede na to, da so vam zdravja in sreče zaželeli do sedaj že vsaj strokrat, vam mi želimo perja, perja, perja user posted image    $$$$$$$$$$$

No, pa vseeno sreče in zdravja!

T&T&K

...vox populi...

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 647
1.1.2008 13:53:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Vau Taši! Dans si pa prekosila samo sebeuser posted image . Glede ure pisanja mislim. Dobra si!

Sej pravim - treniram za šiht.user posted image

Mi smo že malo bolje in upam, da se nam spet ne poslabša kaj. Za vse ostale bolančke, ki še niste čisto ok, pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še user posted image za srečo!

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
1.1.2008 15:10:10   
lonja
Dan,

najprej hvala vsem za čestitke user posted image . Mi smo prvi del odpraznovali, bedeli celo do malo čez enajst, potem pa je naša slavljenka omagala in v nekaj minutah zaspala.

Dopoldne smo testirali nove sanke in se noro zabavali, sedaj pa že nabiramo energijo za drugi del praznovanja, ki sledi jutri še v Ljubljani.

Zdravje je tudi pri nas bolje, hvala za vse pike poke user posted image , ki ste nama jih poslali.

Naj bo leto 2008 lepo v vseh pogledih!

Za konec pa še ena slikica, upam, da se bo kaj videlo!

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=21088&photoid=99893][/link]

Imejte se fino fajn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
1.1.2008 15:16:55   
lonja
da probam še enkrat, če ne pa zvečer...

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?