|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
26.1.2008 8:53:37   
Nana Liza
Šnucika, hvala za kofe! Dons ga še posebno rabim! Sem  tako slabo spala...
Ela in user posted image sta preživala noč na infekcijski. Eli je vročina to noč na srečo padla, ampak slabi in bruha pa še vedno. Je že shujšala za več kot 700g. Zjutraj je danes malo pojedla zajtrka. Pa tudi driska se že začenja. V glavnem pa še ne vedo ali je virusna ali bakterijska okužba. Urin je ok. CRP faktor pri krvi je visok, levkociti ok.Danes naj bi imela še slikanje pluč. Pa tudi nekaj driske je že imela. Verjetno bo slika nekoliko bolj jasna danes.
Tevžek pa kar mora biti priden, ker imam jaz toliko opravka s telefni, iskanje po spletu, pranje, dezinficiranje stanovanja...
Pokomentirala pa vas bom v naslednjih dneh. NL.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.1.2008 9:38:52   
šnucika
NanaLiza - user posted image user posted image user posted image  za Elo, da bo čimprej doma in zdrava.
Jaz sem imela rota v user posted image  - 34. tednu in sem bila v bolnici tri dni na infuziji in vročina je padla po dveh dnevih.Potem pa je hitro minilo in mi ni bilo več slabo,pa tudi driska je ponehala.So pa takoj po odvzemu krvi in vode videli,da je virusno.

Slike sem uredila,nekaj jih bom prilimala,nekaj jih je v albumu na RR,veliko pa na albumu na spodnjem linku.

jesenski dnevi:
user posted image
user posted image
user posted image
na kavici:

moj traktor Tom:

user posted image
decembrski sprehodi po Piranu:
user posted image
čebelica:
user posted image
ko je dež,jih peljem na sprehod po kuhinji:)
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.1.2008 8:42:07 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.1.2008 10:45:55   
mml
Dan,

pri nas je pa posijalo končno sonce...smo bili do sedaj v megli...moja dva sta šla na tržnico in po "jibe" za v akvarij, jaz sem pa invalidsko doma, ker sem sposobna samo še hoje na krajše razdalje...me prav resno skrbi, kako bom po porodu, če me bo medenica še takoel bolela, pa še šivi...no ja še dobro, da obstaja farmacevtska kemija, tako da si bom privoščila kakšen Naklofen in upala, da bo boljše...Lekadol mi namreč čisto nič ne pomaga proti bolečinam...

Nana Liza, če ti lahko kako pomagam, mi prosim sporoči...sicer pa če Ela ne bruah več in če nima hujše vročine, bo verjetno lahko šla jutri že domov, če bo le začela jesti in piti user posted image . Ti pa nikar ne skrbi prehudo in pazi nase in na Tevža...ne pretiravaj z razkuževanjem...zadosti je normalno umivanje rok in pomivanej tal, operi igračke iz blaga in pliša in prebriši ostale igrače, kaj hujšega pa ni potrebna...aja pa posteljnino in pižame seveda tudi...Držim pesti, da boste kmalu vsi 4 spet zdravi in doma

šnucika vidim, da je Živa skoraj tako skodrana kot Manca in da bosta čisto enaki čebelici user posted image . Manca si tudi skoraj ni hotela sleči čebečice, ko smo jo priensli domov...bosta pa letos očitno pustovala sama z očijem, kar bo še dosti bolj zabavno kot z mami, ki nima hudega smisla za te zadeve...v osnovni in srednji šoli, mi je bilo najbolj zoprno to, da smo se morali namaskirat in to je bil edini dan, ki ga je moja mama tolerirala in mi napisala opravičilo user posted image

cuma mogoče bo moral pa res tati malo prevzeti Tinakrino "nočno vzgojo", pri Emi mu je prav lepo uspelo user posted image . Jaz upam, da Mance mali m ne bo prehudo motil, sicer bosta pa zaenrkat tako v ločenih sobah, tako da ne bi smelo biti panike, vsaj ponoči ne. Je pa včeraj prvič v vsej nosečnosti z veeeeeelikim zanimanjem gledala moj trebuh in ugotavljala, da je v njem dojenček in ga božala user posted image

je bila pa danes ena super noč, samo 2x sem morala vstat in če me ne bi bolelo pri obračnaju, bi spala kot polh, tako sem pa spala kot pol polha user posted image

Štajerke dobro se načvekajte danes in pazite na pegico user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.1.2008 12:40:25   
NRMM
Daaaaaan!

Tudi za nami en drekec pekec od noči,Maša nam je po vsem prehladu še zakuhala user posted image .Ob polnoči se je zbudila,lačnaaa kot volk,pojedla flašo,ji probam čelo in se mi je zdela neka vroča,39,3user posted image .Sem ji dala svečko,ki je držala nekak do pol 7,potem sem ji dala še eno,je pojedla flašo in sva šibali v mb k pediatru.Tam pa kompliciranje,ker sva iz Lenarta in imamo mi tukaj dežurnega zdravnika,nimamo pa pediatra.Čakalnica pa čisto prazna,tak da sem morala sestro lepo prosit,če mi vzame Mašo,no pediatrinja pa ni čisto nič komplicirala,ful je bila prijazna in je rekla,da če se pojavi kakšno čudno dihanje,da naj prideva nazaj........v glavnem katastrofa.No diagnoza je viroza,ker je vse ostalo ok.Ko mislim,da smo pa malo le iz hudega,evo jovo na novo....grrrrrrrrrrrrr!!!

NanaLIza čimprej se pozdravite.......en velik user posted image inuser posted image .

Mml upam,da ti po porodu ne bo hudega in bodo bolečine minile.

Moj čvekarski večer je očitno splaval po vodi,mož mi je deloval nekam prestrašeno,ko sem rekla,da če bo lahko poskrbel za Mašo.No pa drugičuser posted image .

Uživajte na sončku,jaz grem malo z Marušo ven,ko se zbudi,Maša bo pa morala biti par dni v hiši......ejej.

PAPA

< Sporočilo je popravil NRMM -- 26.1.2008 12:50:57 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.1.2008 13:14:12   
arielca
Tudi pri nas smo zboleli. Očitno ima moj user posted image  gripo user posted image user posted image user posted image  in je res ubogi. Pa taaak sonček je končno zunaj user posted image . Tudi naši načrti so splavali po vodi. Danes sem bila z gorenjskimi RR čvekami zmenjena, da gremo v kitajsko, pa ne bo nič. Včeraj in jutri pa smo bili povabljeni na RD in smo tudi odpovedali. Bo že bolje ...

user posted image  vsem bolančkom. In naj hitro mine user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.1.2008 14:27:50   
lonja
Bolančki, user posted image hitro se pozdravite, eno  user posted image  za vsakega in bo kmalu bolje!

Štajerke, fajn se mejte na večerji, pa da ne prikličete dežja, men je tale sonček full všeč user posted image !

Mml, Pegica, uživajta še teh nekaj dni v brezdelju!

Vsem ostalim pa en full lep vikend!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.1.2008 17:28:30   
Kofi
Jiha kak se meni nič ne da! Taka sem cela neka otožna! Že dva dni skup. Niti na večerjo se mi ne lubi it...samo...bog varej, ker me štajerske decembrke slečejo iz kože ;) Tk, da ... nrmm...ne ga srat..pridi, bo že mož porihtal pupi. Sej je velik fant!

Zdej čakam, da se mi segreje likalnik, da lahko grem še te dve urci k mam cajt peglat! Se že prav veselim...da se mal segrejem :)

jana saj nismo hotle se samo v sobo piknit...samo so mi tako všeč okna, da je res izpadlo mal čudno.
Očitno marEla in Neli nimata težav s špangicami in čopkami. Naša je cela srečna, če dobi kake špangice...je pa tudi zbirčna...niso vse lepe. Tko da je treba pazit kaj se kupuje :;)

šnucika tudi mi mamo isti kostimček za pusta. In naša mala zdaj z onim žrelom vsaki dan pika enega od naju. Ker čebelice pikajo. Si gre kr sama po kostumček - kapica še gre sama gor na glavo...oblečt pa jo morem jaz. Samo je pa ful simpatična v njem. Sej jih bo imelo veliko malečkev istega. Pa kaj pol.Glavno da se naši dobro počutijo.

nanaliza pozdravite se čimprej!!!!! user posted image  pa še te viroze!

mml nič ne kaže da bo danes, 26. - slabo so mi prešlogale te moje frajle! Jaz si pa tut kr mislim, da bo naš mali kr počakal na pdp. Samo meni se ne da več. Srečka si, ko boš v ponedeljek lahko že fertik!

arielca tudi za vas en velik objemček da se čimprej pozdravite!

Vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevanje...sploh zdaj k so tako lepi dnevi zunaj, jih ne smete zamudit...kmalu bo pomlad!

Zdej grem pa likat...če je že likalnik perajt :)

papa

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
26.1.2008 17:50:56   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

Jiha kak se meni nič ne da! Taka sem cela neka otožna! Že dva dni skup. Niti na večerjo se mi ne lubi it...samo...bog varej, ker me štajerske decembrke slečejo iz kože ;) Tk, da ... nrmm...ne ga srat..pridi, bo že mož porihtal pupi. Sej je velik fant!

Si misla težkiuser posted image user posted image .

Mogoče se vidimo,ne obljubim.Maša ima zdaj 3 ure po svečki 37,2,tak da bomo vidli v naslednjih 2 urah kaj bo.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
26.1.2008 20:24:47   
arielca
Brina je bila pa lani čebelicauser posted image :

user posted image  

Moj lubi je res pravi božček in upam, da z malo uideva temu user posted image . Ima vročino, bolijo ga mišice, kosti ... Nima apetita in res samo spi ali počiva. Upam, da bo ju3 vsaj malo bolje.

Štajerke, uživajte user posted image ! NRMM, upam, da si že nekje na poti user posted image .

mml, ali imate velik akvarij s filtrom in vso pripadajočo opremouser posted image ? Ker malo razmišljam v tej smeri... Ali pa bi si omislila kakšne user posted image ? Ko pride mali m na svet, boš pozabila na vse bolečine. Aja, pa še user posted image : navijam za 31.1.. Mi je fajn datum user posted image .

šnucika, Živa je pa res živa. Pa tak user posted image .

Nana Liza, upam, da je Ela že doma in da Tevž ostane zdrav user posted image .

Danes sem malo brskala po katalogih za dopust ... In zaenkrat mi diši Magic Life v Turčiji. Bom še malo pobrskala in malo prespala in malo preštudirala user posted image .

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.1.2008 8:42:33 >

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
26.1.2008 23:13:53   
Nana Liza
Vse sem spesnila. Ker sem pozabila dati copy in je seja potekla (uspavanje tevža), pa me je zabrisalo ven. user posted image

Ugalvnem še enkrat čist na hiter ugotovili so šele danes po četrtem brisu iz grla, za kateri virus gre. Vročina je danes pod 39 °C. Malo se je umirila. Ni več tako dramatično kot včeraj in ponoči. Še vedno je v bolnici. Kaže še znake dehidracije. Bruha ne več od zjutraj. Hrano še vedno bolj zavrača kot ne. Grižljaj in konec. Dobila infuzijo.

Ela mamice in Tevža ne mara. user posted image Tudi po telefonu ne govori z mano, me noče. Ves svet jo je zauser posted image , zdravnike v beli halji pa napodi ven iz sobe. Tudi najbolj priljubljenih  igračk od doma ne mara, raje je vzela dojenčak, ki ji ga je prinesla sestra v bolnici.user posted image

mml- huser posted image vala
šnucika - kakšen user posted image je tvoja Živa!
arielca - Ela je bila tudi lani čebelica. Letos bo tudi. Kostum ji je še prav. user posted image

Komaj čakam, da mine tale teden! Zdej pa tudi jaz v mižule!user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
26.1.2008 23:16:21   
arielca
Nana Liza, user posted image user posted image user posted image !

jana73 & Pajaca, eno vprašanje. Se mi zdi, da ste bili na Kosu (upam, da moj spomin deluje user posted image )? V katerem hotelu? Kakšen je otok na splošno? Mene strašijo, da piha in so valovi user posted image . Prosim za kakšne izkušnje iz prve roke.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.1.2008 8:06:58   
cuma
Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bila ok... večer pa veliko manj user posted image  ... ne vem kaj je s tem našim otrokom, da tako joče, kot da ga iz kože dajem, če ga uspavam. Ima že zaprte oči in spi v naročju..potem pa jo odložim in joook in včasih se tudi potem, ko jo že ven vzamem in pocrtam, ne umiri. Včeraj je tako dolgo jokala, da nisem več vedela kaj narediti in sem ji potem ob 22.45 dala svečko. Ne vem, če je naključje ali ne ampak po 15 min je zaspala kot ubita. user posted image  Drugače je cel dan super volje, ima apetit, prebava ok, se smeje in vse ... zvečer pa taka žalost . Imate kakšno idejo? user posted image  Malo razmišljam o zobkih, ker se zaganja v moje roke, igračke... in kar zavija z očmi, ko nekaj ugrizne ... slini se pa itak že več kot 1 mesec. Bomo videli.

Nana Liza: user posted image  boščka mala, kako se mi smili... Ti pa tudi, ker se sigurno počutiš grozno, ker ne moreš biti z njo. Te naše male žabice so male, ampak v glavicah jim roji že marsikaj in čisto možno, da se zdaj počuti malo izdano, tako kot praviš ti. Sem pa prepričana, da, ko bo ta viroza mimo - kar bo kmalu in boste lepo vsi skupaj doma, ji boš ti že znala pokazati, da sta mamica in Tevžek na njeni strani in da jo ima mamica tako rada kot prej!!!! En velik user posted image  za vas! 

mml: jaz sem vesela, da je možu tako fajn z Emo in da se štekata 100/h, bi pa včasih rada preživela kaj več časa z njo, ne pa samo tiste trenutke, ko Tinka spi, jaz pa vmes divjam s hišnimi opravili ... Kakorkoli, kmalu bosta obe tako veliki, da se bomo lahko vsi skupaj igrali in bo super user posted image  . Je mali m že kaj namignil?user posted image

jana: Saj veš kkšne smo babe ... pa brez zamere, če sem se naslajala nad tvojo spalnico user posted image  .... Ema sprašuje marElo, kje je spoznala Opija in če ima morda še kakega brata ali sestro kje ... po svetu?user posted image

šnucika: user posted image user posted image user posted image  za Živo! Kak lep mali kravželj je tvoja Živika! Super je na traktorju in tista s kužki mi je zelo všeč! Ema je nora na kužke, še posebno na Mišo od moje mame (shih tzu) ... tako da bomo najbrž čez kakih par let nabavili user posted image ! user posted image

arielca: Lepa čebela! Pa kako je zdaj že odrasla v primerjavi z lanskimi fotkami(tam je še taka pupika user posted image ) ... ni več tistih otroških ličk ... je že prava mala gospodična! user posted image

pegica in štajerke: Kako je bilo včeraj?user posted image

Ema me potrebuje ... se grem igrat user posted image , vi pa preživite krasno sončno nedeljo!

Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.1.2008 8:29:49   
šnucika
jutro!

Hvala za kafeuser posted image  cuma !
Jaz ga ponudim lahko kasneje...danes ga še nisem ,ker čakam, da pride moj domov na malico, pa bova skupaj spila.

Zdaj pa letim nazaj v dnevno, ker Živa gleda živžav...pa zraven še kakšno ušpiči....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.1.2008 9:31:51   
NRMM
Juuuuuuutro!

Evo danes pa kafa od  mene user posted image user posted image user posted image user posted image .Pravkar sedim ob eni veeeeeliki kahli kofeja,neki bi še mogla pojest,pa ni nekega zagona še,kljub temu,da smo pokonc že od 7.
Maša še vedno kuha in kuha,sicer zdaj zakuha na 39 po 7 urah od zadnje svečke,ampak vseen.Sem jo hotela prej ohladit in se je taaaako drla,da sem rajši popustila in jo dala iz banice ter je dobila svečko.
Sva pa oba z možem prej videla/čutila neko veliko belo trdo piko,tam kjer bi naj bile 4ke,zdej pa ne vem,a ji je prvi zobek prikukal tam zadaj user posted image user posted image user posted image .

Noč je bila ok,ob 2 je samo dobila svečko,malo čaja in smo zaspali takoj.
No mož mi je odobril odhod snoči in je res pasalouser posted image .Sicer sprostit se nisem mogla,ker sem kar naprej težila možu s smsi,če je vse ok,ampak bilo je fino zopet videt štajerske čveke.
Pegica je najbolj žarela od vsehuser posted image ,ker je imela trebuh ''pod mizo'' se ji sploh ne opazi,da je nosečka že čisto na koncu user posted image .

Cuma mogoče ji pa res nagajajo zobki.Kaj pa če ji probaš zvečer malo zmasirat dlesen?Jaz to vsako večer naredim Maši in zaspi.No sej tudi svečka ne škodi.user posted image da se vam uspavanje čimprej popravi.

Arielca mož boljše?

NanaLiza upam,da prideta danes Ela in mož domov in,da se tudi pri vas prenehajo bolezni.

Mml si boljše?

No zdaj pa so moje minute za rr mimo,moram prevzet Mašo,da gresta mož in Maruša v trgovino in ven.

Lepo nedeljo vam želim!

PAPA

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.1.2008 13:04:35   
šnucika
Takole...Živa spi po kosilu, jaz sem že pripravila lazanje in sedaj naj bi obesila en stroj perila.

NanaLiza - upam, da je vse O.K., da je Ela doma in je že pozabila, da je jezna na mamico in cel svet!user posted image user posted image

cuma - čist možno,da so zobki.Se spomnim Žive, da je tako jokala in grizla...vse od petega meseca dalje,imela je otekle dlesni,zobek pa je prvi pokukal šele malo pred desetim mesecem. In take težave imamo sedaj,ko ji rastejo petice, že cel mesec ima za majhen grah debele bunkice na dlesnih,pa včasih se pritožuje, da boli...pa kar nočejo ven.

arielca - pri nas bodo po mojem tudi kmalu user posted image user posted image  doma.Moj je bil pred leti velik ljubitelj in se vestno ukvarjal z akvaristiko.Imel pa je dva ogromna akvarija (160 cm dolga) in sedaj mi teži,da bi jih on postavil nekam v dnevno.user posted image  Pa res ne vem,kam...ker je preogromna zadeva.Ima idejo,da bi on pregradil prehod med dnevno in kuhinjo z njima....ma ni šans!!! Ja...Živa pa po prvo kladivo in bum po steklu...user posted image

NRMM - no,vidiš,da je tvoj bil priden in ti dovolil ven...user posted image
Joj, se menimo,kot,da smo pubertetnice in fehtamo starše,da nas pustijo v soboto zvečer ven.user posted image
Mojega kar zvija,da mora biti dlje kot dve uri sam z Živo.Je rekel,da če grem operirat nos ali ramo,bo vzel dva tedna dopusta in zbežal z Živo na štajersko...valda,ker mu jo bo rihtala njegova mama.
Ko sem ga vprašala,da kdo bo pa mene rihtal....pa je rekel, da sem velika in bom znala poskrbeti zase.user posted image user posted image

mml - a že kaj dogaja?user posted image
Ko sem jaz na RR tarnala o boleči medenici in kako sem vsa invalidna sem še isti večer rodila...tako,da..

pegica - pa ti?Bo januarček ali bo počakal na rok?user posted image

Zdej pa grem res perilo obesit.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
27.1.2008 19:50:19   
mml
Čer,

pri nas je danes dan D user posted image , mali m v mojem trebuhu si pa na to seveda veselo požvižga...no pokolca user posted image . Smo imeli pa danes kup obiskov, tako da sploh ni bilo časa za redno denvno poročilo user posted image

arielca mi smo nabavili takšen čisto "zaresen" akvarij s filtri in peskom in rastlinjem...ampak v mali izvedbi...samo 60 litrov in v njem se trenutno vrtinči 15 neonk in en čistilec, ki ga je Manca poimenovala Nunu user posted image , zaenkrt so še vsi živi, bomo pa videli kako in kaj in bomo po moje čez kakšen mesec, če bo vse OK dokupili še kakšno "jibo". Manca je pa navdušena in veselo vsake toliko spelza na sedežno in opazuje "jibe" in jih boža čez steklo user posted image

Nana Liza  en velik user posted image  za Elo od Mance in še večji user posted image  zate, si sploh ne predstavljam, kako se počutiš...saj bo. Te jutri pokličem, ko kaj izvem...

NRMM super da se tvoj user posted image  včeraj ni prehudo ustrašil in si ti uživala na babjem čveku user posted image . Upam, da Mašo čim prej mine tale nesrečna vročina

Pegica na kateri datum zdaj računaš user posted image ? Malo me daje po PDP-jevska zloba...pa zakaj bi moralo biti tebi boljše kot je meni....sicer pa a je bila Neli točna ali je kaj zamujala?

cuma kaj pa če poskusiš Tinkaro uspavat v postelji namesto v naročju? Sicer je pa mogoče, da je res nagajajo kašni zobki. Upam, da boste kmalu pogruntali kako in kaj in bo konec s takšnimi hudimi nočnimi joki user posted image

šnucika ampak meni je pa všeč ideja s pregraditvijo prostora z akvarijem, tako da počakaj še kakšno leto, da bo Živa manj "destruktivna" user posted image

Nič grem počasi v proces večernih aktivnosti...hranjenje rib user posted image , Mancina večerja, umivanje, branje knjige, lovljenje Mance user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
27.1.2008 20:51:38   
NRMM
Čeeeer!

Vikend je pri kraju,spočila se nisem nič,tak da bo zanimiv teden.

Maša še vedno ni nič boljša,še vedno kuha na 39,3.Sicer se tam ustavi,ampak vseen,takrat ni od nje nič,sam leži in 2x je že tudi bruhala po zaužiti flaški in takšni temp(bruha pa samo,če mora kašljati,ker se ji očitno nabira sluz....sej nisem več dovolj pametna).Če je temp.manj pa ni še nikoli bruhala,pa poje boga in pol.Kak ji dam svečko in ji prime,že dela bedarije in takrat bi samo jedla user posted image .Če bo ponoči slučajno zopet bruhala,greva spet do P,ker mislim,da nekaj ni ok z njo,kljub temu,da papca ogromno,pije tudi,no volje pa ni taprave.
Je nocoj imel mož nalogo uspavat Mašo in mu ni uspelo.Se mu je vmes pokakala in sploh ni vedel in ni in ni hotela zaspat user posted image ,čistoča ji je na prvem mestu izgleda user posted image user posted image .Ko sem jo previla,je naredila dva požirka čaja in je že ni bilo več.
Maruša pa spi že od 19.00,ni popoldne hotela spat,pa jo je vrglo med flaško in gledanjem Neme.

Mml vidim,da imate hišne ljubljenčke user posted image .Tolko glej,da jih Manca ne bo naučila hrbtno plavat.Moj brat jih je,star 5 let user posted image .Ati je  zaspal po nočni službi,mali jim je pa vsipal 2 paketa hrane v akvarij in so se prenajedle in odplavale hrbtno user posted image user posted image user posted image .

Pegica si še med nami?

NL ste dobili Elo in očija domu?

Grem v mižule.

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.1.2008 20:54:57   
ac
Mml, jaz navijam za jutri, na moj RD user posted image .

Imam pa poln kufr te zime in bolezni. Sara je po slabem tednu zdravja včeraj spet zakuhala in ima že dva dni vročino proti 40°. V bistvu ponovitev zadeve od zadnjič - vročina in malo kašlja user posted image . Na srečo je drugače dobro razpoložena, samo to je pa čisto too much.... Tokrat ne bo šla na Gorenjsko, ampak jo pride pazit dedi z Dolenjske.

Vidim pa, da je veliko bolnih in dosti še veliko huje kot Sara. Vsem pošiljam user posted image in naj user posted image prežene že enkrat te prekuser posted image viroze in podobna sruser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.1.2008 22:45:10   
arielca
Nana Liza, user posted image user posted image user posted image  za Elo! Mislim nate user posted image !

ac, tudi jaz sem siiiitaaaa virusov, viroz, bakterij  user posted image user posted image user posted image ... user posted image  za Saro!

mml, kdaj je deložacija user posted image ? Očitno je tvoj buši pravi raj za male m-je user posted image  in jim je tako fino, da nočejo ven.

NRMM, mirno noč in miren teden ti želim. In da bi bila Maša zdrava user posted image .

Moj user posted image  je danes boljši. Vsaj vročine ni imel in je celo nekaj pojedel. Mi2 sva šli tako sami na Bled gledat račke pa še kruh sva jim nesle, da so se malo posladkale. Brina je bila vsa vesela, ker ji je raca jedla kruh iz roke user posted image .

Pri nas imamo novo naj risanko. Brina obožuje Malo morsko deklico user posted image . To je očitno dedno user posted image .

Naj bo noč mirna, sanje sladke in ponedeljek kratek user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.1.2008 23:03:59   
Pajaca
Evo sem prišla pokukat če je MML rodila… pa še ni nič

Moje zdravje je namreč spet katastrofalno in mi misli gredo bolj počasi. V četrtek sem bila super, pol zvečer bolj tako, v petek je šlo, ampak vikend je pa kriza. Glava me boli še pa še, kašljam kot zmešana, najbrž se bom za torek zmenila, da mi zdravnica malo pljuča posluša, ker tole se mi že malo dolgo vleče… če se mi bo dalo do nje.

Jutri sem italijanščino skenslala, zdaj pa gruntam a iti v službo ali ne. Itak moram prej iz službe, okoli 13 ker grem na pogreb. Mojemu je namreč umrl stric, tako da udeležba je obvezna. Imamo malo organizacijskih problemov, namreč moja mama mora priti prej iz službe, da bo merkala otroke, ker nekako ne pašeta na pogreb…. No ja se jutri odločim kam bom šla, kakor se bom počutila, ali pa če doma kaj naredim, pa mi ni treba dati dopusta???

Bino sem nekako naredila gumbnice kar na roke. Nona mi je vedno govorila, da so gumbnice narejene na roke dosti lepše kot na mašino, zato jih ne znam narediti z mašino. Tako, da se sedaj tolažim, da je itak pust in ni nujno, da so tip top. Sedaj si moram vzeti samo še 10min in zarobit Pajackine hlače, pa skrajšat Pajackove. Potem pa sta maškari zrihtani. Komaj čakam.

Arielca mi smo bili lani na Kosu. Meni je bilo všeč. Bili smo v hotelu Mistis Ramira Beach. Je AI, hrane veliko, še preveč. Meni je bilo všeč to, da je na plaži tudi bar (lahko si misliš kje so bili postavljeni Slovenci… na vseh strateških točkah okoli bara… dlje ni bil nihče). Na plaži so bili malo večji kamenčki (takoj iz vode ene 10m) naprej pa mivka. Pa take fine želve so bile namesto dežnikov da si imel res fino senco na ležalnikih. Je pa res nekaj dni kar precej pihalo in so bili valovi, pa to našim dvema ni bilo všeč. Hotel mi je bil všeč, ful so bili prijazni sploh do otrok (no ja glede na to da je Pajacek blond in ima modre učke, si lahko misliš, da so bile vse kelnarce čist nore nanj). Imajo dva bazena, en manjši in en večji. Pa kot sem gledala je bil to skor edini hotel, ki je imel na plaži ležalnike zastonj. Pa ja še to, v wcju ni treba dajati papirja v koš, ampak ga lahko potegneš v kanalizacijo. Drugače pa je hotel 10min z avtobusom od mesta Kos, z busom… 1E je karta v eno smer. Tam mi je bilo pa tudi všeč. Kaj preveč pa se po otoku nismo potepali, smo si privoščili izležavanje. Men je bilo všeč…. Veter pa… ja no nimaš kaj, saj v Grčiji itak povsod piha… če se spomnem Karpatosa je bilo skoraj brez vetra.

Včeraj smo imeli veliko žurko za 7rd-jev od otrok. Bilo je prav luštno. Smo pa imeli letos taka poučna darila in so vsi otroci dobili knjigice… no po vseh teh darilih decembra se raje drek pišem, kot da bi komu povedala kakšno igračo naša dva še potrebujeta. Je pa bilo smotano to, da je Pajacko bolelo ušeso preden smo šli. Dala sem ji calpol, ker pri naši Pajacki nikoli človek ne ve kaj je in kaj ni, a boli al ne. Tam je bila čist dobre volje. No smo šli domov, pa čist veselo hodi, me sprašuje če jo peljem na obisk k mojemu stricu (pa boji se ga še pa še, mi je bilo ful čudno kaj ona hoče k njemu). No v avtu pa: Mami mene boli ušesek… ja kolk pa pravim…. Močno, močno, močno… pa pravim ja a je toliko hudo, da je treba k zdravniku… pa ona JA. No in smo obiskali še prenovljen urgenco v Kr, dobili antibiotik, ker ima rahlo vneta ušesa. Danes je nekaj omenila, da jo boli, zdaj pa ne vem a naj jutri šiba v vrtec ali ne… kot bo želela naj naredi. Tako, da smo imeli res pester vikend.

Punce fajn bodite, čimprej se pozdravite!!

MML držim pesti, da bo čimprej konec tehle nosečniških težavic in, da bo mali M čimprej tu.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.1.2008 7:57:48   
Kofi
ac VSE NAJBOLJŠE - tebi in vsem tvojim pa predvsem veliko zdravja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.1.2008 8:19:08   
ac
Pegica, hvala!

Evo, za vsako en košček user posted image in en user posted image . Pa lep dan!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.1.2008 8:30:15   
cuma
ac: Vse naj naj za tvoj rojstni dan!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.1.2008 8:35:01   
šnucika
jutro!user posted image

vse naj naj ac!user posted image

In še z moje strani ena user posted image  za vse.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.1.2008 8:49:56   
Pajaca
ac vse naj naj

torto si pa dobro spekla.... mnjami.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.