šnucika
|
Čer! sem se pravkar zbudila...sva z Živo zaspali na kavču pred Tv . Zdaj sem jo spokala v njeno sobo in kmalu grem tudi jaz naprej drnjohat. Jana- ne bom hvalila tvoje spalnice ...ampak marElo, ki je prava mala faca.Še najbolj mi je všeč, ko je palačinke...njam! mml - nimam alergije na klor.Ker sem alergik in astmatik so me že vse živo pretestirali, pa imam "samo" na vse trave in ostale pelode. Je pa vse to z mojim nosom posledica ukrivljenega pretina, za katerim se vse maši, sluznica je tudi že čist kaput...operacija kliče. pegica - imaš prav, regrat pri nas cveti celo leto, tudi, če vmes pomrzne, kot je letos, ga prva toplota spet gor spravi. Pa pazim nase...ampak nikakor se ne morem ubraniti prehladov,nahodov....odkar so mi odstranili ščitnico, po vseh tistih ceremonijah in zdravljenju...se mi zdi, da bom kmalu za remont...vsako leto se mi kaj novega skuha. Sem pa malo tudi sama kriva, ker nisem pazila nase v prejšnji službi in vedno bolana delala...komu na čast se sedaj sprašujem. cuma - ,ja dr. House bi bil pravi za moje težave! Bila bi mu pravi izziv...kako na en mah porihtati nos,alergije,astmo,hemoroide,herpes okoli goflje,operirati ramo in ugotoviti,kaj za en čudež imam tam,kjer je bil nekoč operiran pruh,zdaj pa je kr ena bula,ki na UZ ni sumljiva,pa vendar tam je.... Kava v Izoli velja, ampak ,ko bomo v takem stanju, da ne bomo delovali kot razprodaja virusov! NRMM - no, dejte se rešit teh prehladov ...ali ustanovimo kakšno društvo ljubiteljev nahodnih otrok in tečnih nahodnih fotrov? Danes sva z Živo bile na kontroli in je urin imela O.K. Sanford je pokazal kar že prej urikult - eno goro bakterije E.Colli. Zdaj ostaja na primotrenu,terapevtsko, potem pa še nekaj časa preventivno.Čez dva tedna pa spet na urikult in če bo mogoče spet kaj pokazalo, mora na UZ, da se izključi ali potrdi možnost refluksa v ledvičke.Kar pa verjetno ni...saj bi imela težave od rojstva. Sicer pa je P rekla,da zna biti samo enkrat in nikoli več. Upam! je pa imela ta uroinfekt od 1. novembra,ko je prvič zakuhala in ji je smrdela plenička.Pa mi je takrat dežurni rekel, da mora biti za uroinfekt visoka vročina več dni. Kar pa sem malo poštudirala in ugotovila, da sploh ni res...lahko sploh ni vročine. In božici se je več kot dva meseca vleklo,dokler ne smrdelo lulanje že non stop in je najpraj en dan bruhala,potem začela kuhat...in če ne bi zatežila, da ji smrdi voda, je ne bi P sama testirala, da ima kao samo virozo. No, v glavnem ..upam, da smo se rešili najslabšega in bo v naprej vse O.K. z našo Živiko. Tako...sem se razpisala...zdaj pa grem počez v posteljo. Še to...dedek mraz mi je malo kasneje prinesel kabel za telefon in tako bom lahko prilepila kakšno sliko naše male barabice..po dolgem času. lahko noč!
< Sporočilo je popravil šnucika -- 24.1.2008 23:28:43 >