arielca
|
Dobro jutro, za vse! Sem polna energije ! Brina včeraj ni nič več kakala (smajlikisijeoddahnil) in upam, da danes ne bo klica iz vrtca. Me je pa strah tega rota virusa, ker so vsi naokoli bolni in razsaja na veliko . Tudi mene zanima, kdaj virusi končajo svoj pohod. Danes (če ne pride kaj vmes) grem končno 'popravit' moje gel nohte, ker so že sumljivo dolgi . Zvečer pa upam, da mojega spravim v kino, ker sta se dedi in babi ponudila za varstvo. Mi2 sva taaaakaaaa zapečkarja ratala. Višek žura je kakšna otroška zabava za RD . A ste že kaj razmišljale o poletju in počitnicah . Jaz sem se oborožila s katalogi in študiram. Zelo intenzivno ... In včeraj so se mi vsi v službi smejali, ker sem prišla vsa nasmejana kljub sivemu in dooolgemu ponedeljku. Sem rekla, da sem vesela, ker se začenja nov teden, kar pomeni, da je poletje še bližje . No, če dobro pomislim me ta teden čaka še spraševanje, popravljanje ocen, državno tekmovanje ... Naslednji teden ta dolga konferenca pa še kakšen sestanek, ampak počasi se daleč pride. bino, moj podpis je le kitica iz pesmi Ervina Fritza, ki mi je tako všeč. Novega člana pa še nismo naročili. In vsaj dokler ne dobim službe za ndč ga verjetno ne bo. Si pa detektivka . jana73, upam, da vsaj slika dobro kaže . NRMM, veš da te iskreno občudujem. sama z dvema lumpama, vsemi opravki in obveznostmi in še ves čas polna optimizma . mml, sem poskusila vsa odvajalna sredstva, tudi Verolax, namočene slive, sladkane kamilice ... In mi je šele po 4 dneh odleglo. Prej sem imela pa občutek, da me bo razneslo. Sem se počutila kot balon. Moja prebava res štrajka . Kaj ti je rekel G? Že lahko odštevamo? No, zdaj grem pa na zajtrk !