NRMM
|
En kraaasen sončen pozdrav iz našega konca. Celo vreme dobro vpliva name,sem kot nova ,le kak dolgo.Danes smo se zaspale ,vstale šele ob 7.45.Sem ob 6.50 gledala na uro,pošpegam Mašo,ki je še ajala in je tudi mene zmanjkalo.Potem pa se začne Maruša dret:mami pridi, nička pustla (plenička spustla).......sej se sploh ne čudim,da ji spusti,če poje 3dcl keksolinota na flašo in še potem 2,5dcl cedevite,predno zaspi .Sva na brzino Marušo odpeljali k varuško,skočli v trgovino,trenutno Maša spi svoj prvi spanec,jaz pa sem že ob kosilu,ker potem ko se zbudi,letiva hitro ven,ker že zrak prav pogreša.No sej sva bili kljub vročini vsak dan malo zunaj .Še vedno mi zveni v ušesih besede pediatra,da se viroze najhitreje pozdravijo na zraku,tak da.....mml je res? Mml te že kaj strah jutrišnjega dne?Maša je ok,vročine nima ,kašlja pa še vedno po malem,no tudi iz nosa ji manj teče. Sem mogla it tankat,drugače še po Marušo ne bi mogla ,je blo že pod minimumom .Pri nas je ravno obratno,glede na velikost avta.Mi je prepustil večjega,no sej on ga ne rabi,jaz pa za otroke in igračke .Ga je v nedeljo ščistil in prinesel v stanovanje 2 veliki vrečki igračk . Pegica pomivalc že špila?Jaz bom še očitno mogla čakat na moj preostanek kuhinje en teden,ker se gospoda ne more prilagodit meni . Šnucika pri nas je enako,prav fino je bilo zjutraj zunaj,ko sem peljala Marušo.Sem potegnila v njeni sobi žaluzije gor in se mala zadrla:mami leeeeeeej sončka . Jana si že kaj boljše??? NL kako Ela in Tevž? AC pa tvoja Sara? Arielca ste že tudi vi kaj boljše? No pa je moja firbčnost naokoli .Moram pojest,da ne bo prej mrzlo. Uživajte na sončku! LP