mml
|
Dan, da ne boste mislile, da vas zanemarjam...sploh ne, samo nekako nisem pri volji za pisanje, se mi zdi ,da se mi nič ne dogaja, no vsaj nič takega, da bi napisala in po tem vas pač samo berem. Včeraj sem oddala članek, en recenzent ga je že popravil, drugi je nasmučanju, tako da bo to naredil naslednji teden. To mi je res ena taka zoprna zadeva, ko dobis članek nazaj s kupom pripomb, se počutim, kot da se nisem zadosti potrudila...ah saj bo.... ...pa zadnje dni mi prihajajo po e-pošti neke čudne službene pošte...v stilu, kdaj bom imela v poletnem semestru vaje, kdaj bom delala popoldansko ambulanto ob sredah in podobne neumnosti... ...pa še vreme je za zjokat...se ne da nikamor drugam kot v kakšen šoping center...in kako naj bom po tem sploh dobre volje... ...za povrh ga je pa še Matic danes ponoči biksal, se je zbudil okrog polnoči, ker je kašljal in po tem se nekako odločil, da on ne bi več spal...po pol ure neuspešnega in precej glasnega prepričevanja, se ga je naveličal in ga (za moje pojme nezaslišano!!!) dal k nama v postelju. Kjer je pa mala pokora naenkrat lahko brez problemov spala in tudi kašelj ni bil več problem , no ob 5 je bil pa alarm, ker ni vedel kje je in je po hitrem postopku pristal v svoji postelji, ob 7.10 je po tem hotel mleko in po tem smo spali do 9.05 ( je šel seveda normalno v službo), ko se je zbudila Manca. Najprej nisem vedela ali jo naj sploh peljem v vrtec ali ne...po tem sem pa sklenila, da se mi bo zmešalo, če bosta oba doma in smo se na hitro oblekli in je bila Manca že ob 9.35 v igralnici... Nana Liza si sploh ne predstavljam 4 dnevnega mrka od telefonije, interneta in TV . Mi se pa ravno prestavljamo na SIOL, ker sva ugotovila, da na leto prihraniva več kot 300€, kar se pa že kar splača. Upam, da bo Sterimar pomagal in bo prehlad hitro minil lonja sem mislila, da bo šla samo Ajda na počitnice in bosta z Macno sami uživali doma. In kako se je obneslo gostovanje pri babici in dediju? Ja krame se pa kar nabere, samo ni bistvene razlike med eno nočjo in enim tednom...tako da nič panike sonček balonček ti kar pridno piši in nabiraj poste do 3. zvezdice . Jaz bi tudi takšno pisarno...moja je namreč po volumnu čisto ok, ker ima 3.5m visok strop, samo površine je pa ene 4m2, tako da več kot dve osebi naenkrat ne moreta biti noter...ima pa to prednost, da je samo moja in mi ni treba psiarne še s kom delit... tako lahko občasno malo pokukam na RR . Kako sta tvoji pupi? Upam, da boste kaj dalj časa zdražali brez obiskov ZD bino smo šli v nedeljo "smučat" na Rakitno in ugotovili, da je bistveno dalj, kot smo mislili . Manca je veselo smučala, midva z sva pa izmenično služila kot vlečnica oziroma porivalnica, no po dobre pol ure te aktivnosti, je imel pa Matic vsega dosti in se je začel v nahrbtniku pritoževati. Kako ste vi? Upam, da so vas virusi in bakterije zapustili in pozabili na vas... NRMM a Maruša še vedno ne mara v vrtec? Uboga revica . jaz sem prav vesela, da je Manca vrtec tako lepo sprejela. izabela upam, da te tale viroza ne bo prehudo zdelala, glede na to, kar poveš, je možno, da imaš gripo. Upam, da ne bo prehudo in da nisi hudo na tesnem s kakšnimi roki za oddajo En topel čaja z limono, da preženete bacile janjan držim pesti ,da bo Domen zdrav do posvetovalnice . Jaz moram tudi nekako Matica prepričat, da bo zdrav do 17.2., da ga bo P lahko cepila, da ne bo treba še enkrat hodit... šnucika držim pesti, da se te nahod ne bo prijel in da boste jutri spali do malo bolj človeške ure, ker ob 5. je pa res sredi noči...Tukaj imaš pa eno dozo C vitamina za preganjanje bacilov cuma si že pozdravila svoje tri bolnike? Upam, da ste boljši . Sicer pa še malo in v novo službo. Imaš kaj treme? tinas vem, da smučaš, upam, da je vreme kaj boljše kot tukaj, ampak vseeno...Vse najboljše za rosjtni dan in eno čudovito praznovanje