|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
21.1.2009 8:07:16   
šnucika
Jutro.....user posted image user posted image user posted image

Danes pa meni lovi nahod....zgleda,da me je Živa učinkovito slinila in ljubčkalauser posted image ....
pa spet sem user posted image user posted image ,ker je priredila budnico malo po 5.00.

Uživajte dan in uspešno preganjajte bacile,viruse in bakterije!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
21.1.2009 10:24:34   
lonja
Dobro jutro,

evo mene spet na prizorišču user posted image . Smo bile dva dni na počitnicah v LJ pri mojih starših user posted image , ker je bil naš user posted image  odsoten. No, od včeraj pozno zvečer smo spet kompletni. Ajda me je že odkar je user posted image  odnesel pete vseskozi spraševala, kaj ji bo prinesel. IN sem ji skoz odgovarjala, da je to skrivnost. No, potem ata včeraj pridejo, ga je čakala do pol enajstih zvečer in ji prinese medvedka, full luštkanga, v vojaške cote oblečenega in valda ne uganete, kako mu je dala ime...ja, SKRIVNOST ne. Faca mala. Danes je na vsak način moral z njo v varstvo.

Selitev na počitnice je bil prvi preizkus, kolk je treba spokat, če greš nekam z dvema čebelicama. Bemti, kot selitev narodov, pa samo za eno noč smo šle. Ne vem, po mojem bomo morali na morje z dvema karavanoma user posted image .

Nana Liza, je, internetni mrk je ena fajn reč, jst ratam čist nervozna že, če samo eno uro internet štekne user posted image . Mi smo tud na serimarju, ga imamo polno zalogo, vsaka od punčk ima svojega, pa še jaz enega zraven. Pozdravite se user posted image .

Bino, če bo vreme dokaj ugodno, se pa mogoče res lahko kaj zmenimo za kakšno sankanje user posted image .

Mml, res si se nekam polenila zadnje čase user posted image . Al si ratala pa samo bolj pridna za druge stvari user posted image . Sej, če smo čist iskrene je tole pisanje sem gor res ena zguba časa, a ne user posted image ? Mogoče bi morala tudi jaz za kaj drugega zagrabit user posted image .

NRMM, že kaj novic okoli službeuser posted image ?

Šnucika, upam, da boš jutri lahko kaj dalj spančkala. Pozdravite se tudi vi user posted image !

Izabela, sem dala slike vseeno delat, pa so prav luštne, tako da hvala še enkrat user posted image . A je Matevž že kej boljš?

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
21.1.2009 12:05:48   
Izabela_
Lonja, super, da so v redu. Nič kockaste torej? No, potem pa bo! Ha, ha, moj user posted image  je pa Matevžu včeraj prinesel PRESENEČENJE, joj, je tri dni čakal, kaj bo. Danes zjutraj pa ful vesel (Playmobil potapljač).

Matevž je kar okej, danes je pri varuški, vročina je padla, jaz pa kuham, imam 38,5! Noro, vse staknem tole sezono od Matevža. Do zdajle sem delala, ker sem bila tako kao na bolniški tele dni za Matevža, zdaj imam pa rok za oddajo. Šit tale s.p. včasih, res! Zdaj grem pa v posteljo, sem čisto izmučena. Ponovno delovni vikend... user posted image

user posted image  vsem! Pa hvala za lepe misli.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
21.1.2009 13:12:03   
mml
Dan,

da ne boste mislile, da vas zanemarjam...sploh ne, samo nekako nisem pri volji za pisanje, se mi zdi ,da se mi nič ne dogaja, no vsaj nič takega, da bi napisala in po tem vas pač samo berem.

Včeraj sem oddala članek, en recenzent ga je že popravil, drugi je nasmučanju, tako da bo to naredil naslednji teden. To mi je res ena taka zoprna zadeva, ko dobis članek nazaj s kupom pripomb, se počutim, kot da se nisem zadosti potrudila...ah saj bo....
...pa zadnje dni mi prihajajo po e-pošti neke čudne službene pošte...v stilu, kdaj bom imela v poletnem semestru vaje, kdaj bom delala popoldansko ambulanto ob sredah in podobne neumnosti...

...pa še vreme je za zjokat...se ne da nikamor drugam kot v kakšen šoping center...in kako naj bom po tem sploh dobre volje...

...za povrh ga je pa še Matic danes ponoči biksal, se je zbudil okrog polnoči, ker je kašljal in po tem se nekako odločil, da on ne bi več spal...po pol ure neuspešnega in precej glasnega prepričevanja, se ga je user posted image  naveličal in ga (za moje pojme nezaslišano!!!) dal k nama v postelju. Kjer je pa mala pokora naenkrat lahko brez problemov spala in tudi kašelj ni bil več problem user posted image , no ob 5 je bil pa alarm, ker ni vedel kje je in je po hitrem postopku pristal v svoji postelji, ob 7.10 je po tem hotel mleko in po tem smo spali do 9.05 (user posted image  je šel seveda normalno v službo), ko se je zbudila Manca. Najprej nisem vedela ali jo naj sploh peljem v vrtec ali ne...po tem sem pa sklenila, da se mi bo zmešalo, če bosta oba doma in smo se na hitro oblekli in je bila Manca že ob 9.35 v igralnici...

Nana Liza si sploh ne predstavljam 4 dnevnega mrka od telefonije, interneta in TV user posted image . Mi se pa ravno prestavljamo na SIOL, ker sva ugotovila, da na leto prihraniva več kot 300€, kar se pa že kar splača. Upam, da bo Sterimar pomagal in bo prehlad hitro minil user posted image

lonja sem mislila, da bo šla samo Ajda na počitnice in bosta z Macno sami uživali doma. In kako se je obneslo gostovanje pri babici in dediju? Ja krame se pa kar nabere, samo ni bistvene razlike med eno nočjo in enim tednom...tako da nič panike user posted image

sonček balonček ti kar pridno piši in nabiraj poste do 3. zvezdice user posted image . Jaz bi tudi takšno pisarno...moja je namreč po volumnu čisto ok, ker ima 3.5m visok strop, samo površine je pa ene 4m2, tako da več kot dve osebi naenkrat ne moreta biti noter...ima pa to prednost, da je samo moja in mi ni treba psiarne še s kom delit... tako lahko občasno malo pokukam na RR user posted image . Kako sta tvoji pupi? Upam, da boste kaj dalj časa zdražali brez obiskov ZD user posted image

bino smo šli v nedeljo "smučat" na Rakitno in ugotovili, da je bistveno dalj, kot smo mislili user posted image . Manca je veselo smučala, midva z user posted image  sva pa izmenično služila kot vlečnica oziroma porivalnica, no po dobre pol ure te aktivnosti, je imel pa Matic vsega dosti in se je začel v nahrbtniku pritoževati. Kako ste vi? Upam, da so vas virusi in bakterije zapustili in pozabili na vas...

NRMM a Maruša še vedno ne mara v vrtec? Uboga revica user posted image . jaz sem prav vesela, da je Manca vrtec tako lepo sprejela.

izabela upam, da te tale viroza ne bo prehudo zdelala, glede na to, kar poveš, je možno, da imaš gripo. Upam, da ne bo prehudo in da nisi hudo na tesnem s kakšnimi roki za oddajo user posted image  En topel čaja z limono, da preženete bacile user posted image

janjan držim pesti ,da bo Domen zdrav do posvetovalnice user posted image . Jaz moram tudi nekako Matica prepričat, da bo zdrav do 17.2., da ga bo P lahko cepila, da ne bo treba še enkrat hodit...

šnucika držim pesti, da se te nahod ne bo prijel in da boste jutri spali do malo bolj človeške ure, ker ob 5. je pa res sredi noči...Tukaj imaš pa eno dozo C vitamina za preganjanje bacilov user posted image

cuma si že pozdravila svoje tri bolnike? Upam, da ste boljši user posted image . Sicer pa še malo in v novo službo. Imaš kaj treme?

tinas vem, da smučaš, upam, da je vreme kaj boljše kot tukaj, ampak vseeno...Vse najboljše za rosjtni dan in eno čudovito praznovanje
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
21.1.2009 16:58:20   
janja 27
ojla bejbe

spet se javljam po dolgme času sem imela kr naporen vikend no sicer v dobrem smisluuser posted image smo imeli RD v petek soboto nedeljo in ponedeljek, ja ne moreš verjet da se res to dogajauser posted image user posted image vpetek sem šla k kolegici k en dedek mraz darilo0 zanjo in za vse tri otroke ( smo vse RD prešpricali ...vzrok...povabi 40 ljudi na 60 kvadratov in je taka gužva da ne veš kam bi se dal oz. pri mizi se izmenjavaš poješ in vstaneš da majo drugi časi itd...) no v glavnem smo najdli datum k smo bili sami z njimi in se naklepetali
v soboto je imela RD moja svakinja 30 let je bil kao grande žur moj je šel v nočno tko da sem šla sama u obema pupama in so naredili party v garaži v kateri je blo 10 stopinj tko da sem se jaz kr preselila v njeno dnevno sobo in tm auživala ob tv ju za mano pa so priracali vsi katere je zeblo - ja pa vežde da bom z otrokom starim 3 mesece in pol stala v garažiuser posted image user posted image user posted image manca in ostala otročja companija pa se je itak igrala pri meni v dnevni sobi ( sej če ne bi imela placa v hiši ima full veliko kuhinjo in dnevno ) ja no tko je ponavadi narobe svetuser posted image ....v nedeljo pa smo imeli popoldan obiske imajo tud hčerko metko in je bila prav jezna k sem dala zanjo ako GRDO imeuser posted image user posted image user posted image zvečer pa spet na RD od sosedeuser posted image user posted image user posted image v ponedeljek je pranoval moj možek (38 ) uh se starauser posted image user posted image user posted image čeprav je prav mladosten videtuser posted image user posted image ....ga morem mal pohvalituser posted image in spet gužva pri nas so se spokali do 22 h potem sem mogla še vse pospravit in pomit potleh tko d sem šla ob pol enih v postlo čist outuser posted image user posted image

no HB pri nas bacilov šmrkanja in tega še ni na pohodu jih nič ne rabim tko da ščščuser posted image user posted image user posted image vsem ostalim želim čimprejšnje okrevanje..bo kmalu pomlad in z njo sonček

mml - bosta kmalu matica navadla da bo spal na srediniuser posted image user posted image user posted image

izabela  - čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image
janjan joj že sreda pa sem rekla da te pokličem ta tedenuser posted image user posted image user posted image bom bomuser posted image upam da ti domen ni zbolel in bo dobil tretjo pikicouser posted image user posted image

lonja - jah jaz se tud sprašujem če bo karavan zadosti za na morjeuser posted image user posted image user posted image ma bo mogle bit ker če moju omenim da bi še kako prikolico rabla me bo poslal lih nekamuser posted image user posted image user posted image ne se hecam....pa še manca naj se spomni da bi vzela kako kolo...user posted image user posted image user posted image ampak kje je še to...sem danes vplačala loto pa mogoče me kaka sreča doleti potem bom lahko vzela celo letalouser posted image user posted image user posted image user posted image ..kako kaj manca je pridna??

nana liza - brez interneta je user posted image dandanes si mal odrezan od svetauser posted image user posted image upam da ti dela siol se vsi nekaj pritožujejo čezuser posted image user posted image
NRMM kaj novic o novi službi ? si pretehtala dobre in slabe straniuser posted image user posted image user posted image

sonček balonček sem spremljala tvojo temo o vrtcih z odprtimi okniuser posted image upam da rešiš zadevo jaz bi se pogovorila z vzgojiteljico po moje tolk časa odprto okno lih ni ok pri taki temperaturi zunajuser posted image user posted image

sem mislila da bo šla manca danes kakat na kahlico da šibam v laboratorij pa nič ne kaže na touser posted image user posted image joj po moje bo tako kričanje k bo dala kriuser posted image user posted image user posted image jo bo cel zd

na oktoberkah 08 smo odkrile facebookuser posted image user posted image user posted image tko da sem gor če hoče katera me še tam poslušat in gledat slikice ( neki se mi je zj... na morem tuki slikic pripopat - čakam bratauser posted image ) ji pošljem na ZS kdo semuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
21.1.2009 21:25:58   
kofetek2010
na FB sem dala filmček naše male smučarke user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
22.1.2009 8:34:17   
JanJan
Dobro jutro!

user posted image

Pri nas nič novega, Domen občasno pokašljuje, Jan pa tudi še vedno kašlja, ampak to je posledica tega, da si ne pusti spucat nos tako kot je trebauser posted image . Jaz se tudi vlečemiz tega prehlada ven in upam, da bo to čimprejuser posted image .

Janja27: ne skrbi, lahko prestaviva tudi na naslednji teden, če se ta ne izideuser posted image .

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
22.1.2009 8:51:53   
šnucika
Jutro!

Hvala za kofe JanJanuser posted image

Tudi pri nas nič novega...razen,da je Živa šla danes v vrtec.Jaz sem nahodna in sem celo noč kašljala.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
22.1.2009 9:16:06   
lonja
Jutroooo,

pa kaj je to z vami, vsi nekam bacilasti user posted image , še dobr, da se to ne prenaša preko RR, ali pač user posted image ?

Sem pomagala Manci drnjohati do malo prej, ona še kar nadaljuje. Včeraj sem uspešno prestala pregled pri G, tko da mam zdej mir s temi stvarmi do leta 2011 user posted image . Je rekel, da se pa lahko vidiva tudi kaj prej user posted image , pa sem ga potolažila, da naj ne računa.

Danes pa nas čaka še en obisk ZD in sicer zobozdravnik za Ajdo. To bo šele veselica. Zdi se mi namreč, da sem nekaj dni nazaj, ko sem ji čistila zobke zagledala eno majhno luknjico. Če sem videla dobro, me danes čaka en zalo naporen dan user posted image . Bomo že. Nekako.

Vreme je pa tako bljak, da človek res ne ve, kam bi se dal. Ah, bo že bolš user posted image .

Komentiram vas kasneje!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
22.1.2009 15:28:48   
JanJan
Malo liftinga, ker smo globoko na 2.strani user posted image .

Tako, sedaj bo lažje iskat user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
22.1.2009 15:29:56   
Nana Liza
Berem eno super knjigo Z otrokom lahko sodelujete. Je res super knjiga o vzgoji, ker so opisani vsi predlogi kaj in kako na primerih in ni eno blebetanje tako na splošno. Priporočam!
S Tevžem je veliko lažje. Z Elo se sploh ne spomnim, da bi kaj dodatnega prebrala, medtem ko se je igrala.

Sedaj sem še jaz zbolela. Ne pomnim, kdaj sem nazadnje bila tolk prehlajena. Zelo mi pomaga tale nova vrtsta aspirina v prašku. Sicer pa mora samo miniti, pa bo! Za piko na I še Tevž danes ponoči ni hotel spati. Spet mu nagajajo zobki.

Danes sem izvedela še za drugi izvid Elinega urina. Ima potrjen uroinfekt. Jo pa nič več ne peče, Primotren deluje. Sem jo pa tehtala zadnjič, ko sem potrebovala kg za zdravilo. Ima 14kg, visoka pa je 99cm.

Lonja - upam, da Ajdi ne bo potrebe, da bi delali plombico. Moram tudi jaz Elo naročiti na pregled, kar odlašam.
Janja - tale s 40 ljudi na 60 kvadratih je pa res huda. Mi smo imeli za Elin in Tevžev rd povabljenih 4 družine in smo imeli vse polno! pa user posted image za skrivnost!

Mml - mi imamo Tevža še kar naprej navajeni na sredino postelje - po liniji najmanjšega odpora. Pri Eli sem bila tako vestna glede tega in pa predvsem spočita. user posted image

Izabela - upam, da boš čimprej zdrava in lahko nadaljevala delo. To je res zoprno, da moraš delati. Na istem je moj mož, ki si nikoli ne privošči dneva, da ne bi delal, ko je bolan. Pa še jaz moram vedno potem biti za otroke na bolniški. Je pa ena lepših stvari, da si sam svoj mojster za urnik dela in pa marsikateri opravek lahko tudi vmes urediš.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
22.1.2009 20:24:33   
Kofi
Mah...ta cel svet mi ne da mira...danes so me pa z vrteca klicali naj pridem po Nelko, ker ma vročino in joka. Ima po vsej verjetnosti gripo, ker toži da jo nogice bolijo. Sem jo vprašala če jo boli kaj v ledvičnem delu pa je tut rekla da ja...zdaj pa je zaspala na kavču - zmerim vročino - 40,2!
Ažbetu pa zobek nagaja in ima tut tam okoli 38. Za znort...ma saj veste kako je...Noč bo pestra!

Fajn mi bodite punce...bacile stran pa hitro priklicat pomlad...do takrat pa še kaj pametnega narest!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
22.1.2009 20:42:40   
mml
Evo en recenzent je že vrnil popravljen članek...drugi še smuča user posted image , več ali manj OK, razen da ga je treba skrajšat...pa saj sem pričakovala, samo boljše malo preveč napisat in po tem vrečt ven, kot naknadno dopisovat...vsaj meni je lažje user posted image

pegica upam, da noč ne bo tako huda kot se zdi. Upam, da bo Neli hitro OK in je gripa ne bo prehudo zdelala user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega...Matic je ponoči spet tulil, samo tokrat ni pristal v najini postelji, očitno si frkolin misli, da se je pač zbudil in je čas za hrano....ah bo že minilo...sicer pa poskuša hodit, ampak je še najbolj podoben robocupu, ker ne skrči kolen user posted image . Tako da mu še kar precej manjka, da bo od petih prehojenih korakov prišel do tega, da bo res hodil...

...no zdaj pa me počasi čaka večerno čiščenje Maticevega noska in seveda veste, kaj gre zraven...

Mirno in lepo noč vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
22.1.2009 21:11:04   
ac
Mml - čestitke za članek user posted image . Mene je zadnjič mentor klical, če bi pripravila slovensko različico tistega svojega članka; no, po možnosti še mal spremenjenega oz. dopolnjenega in sem rekla, da ni problema... Sedaj se mi pa tud približno ne da se tega lotit...

Pegica - potem je pa pri Neliki tako kot pri Sari.... So jo tud nogice bolele, je pa imela tri dni vročino čez 40° in šele danes je brez vročine in živahna. Ja, moja mami je pa res super, kar se čuvanja otrok tiče. Imam kar slabo vest, ker je Sara, ko je bolna, vsakič pri njej; prej zato, ker si nisem mogla privoščit toliko bolniške, sedaj pa zaradi Maje, ker bi jaz težko obe rihtala. Tako, da se Sari čisto logično zdi, da ko zboli, gre k mami, ker jo bo ta pozdravila user posted image . No, glede na to, da gre Sara rada tja, pa da jo mami z veseljem porihta in smo vsi zadovoljni, mogoče nisem tako slab starš...

Maja je bila danes na 1. posvetovalnici. V enem mesecu se je zredila za 1 kg in zrasla za 4 cm. Je pa zmerno zlatenična (v porodnišnici je bila še ok) in se mi zdi vedno bolj rumena user posted image

Imejte se lepo in zdravo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
23.1.2009 7:54:59   
lonja
Jutro,

ne, dans pa ne bo kave, da se ne boste preveč razvadile user posted image :

Se boste morale kar z ''džusom'' zadovoljit user posted image .

Noč je bila kar OK, sem se spravila proti postelji malo prej, to pomeni že ob pol desetih, seveda skupaj z Manco. Je imela včeraj dan za počitek, je morala not prnest pretekla dva dni, ko sva se potepali. Sem se kar bala, da bo pol ponoči štala, ko je čez dan tolk spala, ampak je blo kr OK, sva bili samo 2x pokonc user posted image .

Ac user posted image user posted image  za Majo, imaš zgleda dober mlekec, da tako lepo napreduje. Jst Mance še vedno nikakor ne morem prepričat, da bi popila mleko na obeh joškicah, ker že po eni kar omahne v trden spanec in je ne pripravim več, da bi odprla usta user posted image . Pa bodi hvaležna, da imaš tako mamo, ki tako lepo poskrbi za Saro. JSt sem ravno v teh dneh razmišljala, da bi nujno rabila eno varuško, tako za občasno varstvo. Moja mami je namreč že kar v letih, ima full svojih obveznosti in moram priznati, da imam včasih več dela, ko čuva tamalidve kot takrat, ko jih imam sama (sorči, mami user posted image ).

Mml, ja tudi teb user posted image user posted image  za članek, full si pridna, sej mogoče se me bo pa na dolgi rok kej prijelo od tebe, upam vsaj. Vidim, da nadaljuješ s svojimi ''krutimi'' prijemi do čmrljev user posted image  in ne pustiš Matica, da bi se prišel pogret v vajino posteljo. Bogi revček user posted image , ga moram mal pocrkljat, ko se vidimo. A praviš, da je naredil pet korakov, no, mogoče vas pa vseeno preseneti, na rojstni dan npr.

Pegica, bogica Neli, user posted image user posted image user posted image  zanjo, pa tudi za Ažbetov zobek, da čimprej pokuka na plan user posted image . Kako pa kaj služba, si že čist noter padla?

Nana Liza, ja, mi smo včeraj pri zobozdravniku dobili prvo zvezdico. Je bil jok, ampak je na srečo tako hitro minilo, da sem bila kar presenečena, ne vem, če je vse skupaj trajalo tri minute. Res sem navdušena nad tem zobozdravnikom v ZD Moste, se mu vidi, da dela z otroki celo življenje. Na koncu je Ajda za pogum dobila skokico, pa dve nalepki, pa trak za čez usta, da bo lahko svojim medvedkom zobke popravljala user posted image . Pa sklenila sem, da ji bombonov več ne kupim user posted image , se bom probala tega res držat.

Tako. Grem malo stanovanje zrihtat v red. Danes se greva z Manco pokazat v mojo službo. So babnce glih sredi največje gneče z bilanco, pa jim bom nesla tortice, da jim cukr dvignem na normalno raven user posted image .

Se tipkamo!

< Sporočilo je popravil lonja -- 23.1.2009 7:55:37 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
23.1.2009 7:59:19   
lonja
Džus je pa nekam zginil. Sorči user posted image . Kr kavo si pejte skuhat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
23.1.2009 8:37:41   
šnucika
Jutro!

Hvala za jujceuser posted image  lonja!
Evo,jaz kuham kavo...sicer mašinsko,ker sem v službiuser posted image user posted image .

En lep dan vsem.....jaz sem sicer vsa zamašena in bronhitis me matra....pa zjutraj je bilo vse ledeno....ampak kakorkoli....uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
23.1.2009 11:04:19   
JanJan
Daaan!

Hvala za juice in kavo, je oboje prav prišlouser posted image . Džus za zdravje, kavica pa za nespanjeuser posted image

Midva sva od P, Domen ima 9980 g in 69,5 cm in je ful tulil, ker smo ga dali v ležeči položaj za pikicouser posted image . No, v opravičilo to, da je bil že pošteno zaspan, ker je bil danes buden od 6.30 naprej. In pa prvi zobek je pokukal venuser posted image . Končno, ker je zadnjih 14 dni kar malo bolj tečko. Saj sem vedela, da so zobki, ampak...user posted image

Tako, danes pa imam še avto za dvignit, sem ga dala v popravilo, ker je bil čist brez moči, so rekli, da se vozim s tremi cilindriuser posted image . Pol pa še tehnični pregled pa registracija, pa bo spet mir za nekaj časa, upam vsaj.

Se še tipkamo, grem tudi jaz malo pospravljat...

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
23.1.2009 11:12:17   
sonček balonček
Pozdravljene,

jaz spet nimam kaj drugega napisat, kot to, da smo spet ali še vedno bolani. Včeraj je Maruša spet dobila AB, je malo manj kot tri tedne P čakala s ponovnim AB, danes ima pa že četrti dan skoraj 40 vročine, tako je bilo tudi prejšnji teden in predprejšnji teden. Vsak teden se jih za cca 3 dni pojavi vročina in ves čas ima pordelo eno uho. No, včeraj je dala kri in vodo in je kri kazala na vnetje. Tako spet ne vem, kdaj bom sla v sluzbo. Mi je zelo zoprno, ker ves čas odlašam, kdaj bom prišla. Malo neresno deluje, ampak kaj čem. Če ima tamala 40 vročine, je tudi ne morem komu drugemu dat v čuvanje. V vrtec pa itak ne vem kdaj bo šla, ker taka sploh cepljena ne more biti. Tudi Lara je po nasvetuu P še doma. Včeraj na kontroli je imela še vedno pordelo uho, ker je kri OK, lahko gre ven, ipd, v vrtec pa še ne. Trenutno je pri babici v spodnjem štuku, predvidevam da je šla fehtat čokolešnik, ker ga je pri nas zmanjkalo.

Janja, ja sem odprla temo, kjer je bilo vprašanje precej drugače zastavljeno, kot so potem odgovarjale predvsem vzgojiteljice. Sem bila precej razočarana nad načinom, kako so odgovarjale, nad vsebino ne. Saj človek vpraša, ker pričakuje različna mnenja. Da pa vmes tema zaide na obrekovanje nezaposlenih mam in na ocene karakterja človeka, ki si upa zastaviti tako vprašanje in s tem potrka na slabo vest marsikatere vzgojiteljice - tega pa na RR nisem pričakovala. Ker vsaj pri decemberkah 2005 sodelujete same super inteligentne in prijetne punce, res nisem pričakovala tako primitivnega načina odgovarjanja in obtožb. Me je kar nekajkrat zagrabilo, da bi napisala nazaj v podobnem tonu, ampak sem se prisilila, da nisem več kot enkrat.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
23.1.2009 12:07:30   
Kofi
Bravo sončekbalonček za zadnji stavek!user posted image

Prvo kot je, kako se obnašat do primitivnih ljudi je, da se ne spustimo na njihov nivo, saj s tem postanemo tudi sami primitivni.

zdaj me pa res mika, da preberem kake majo te "vzgojiteljice"!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
23.1.2009 14:28:28   
šnucika
oj,punce...jaz sem čist zje****na....nos imam zabasan in ne morem si dat kapljic,ker se mi je že dvakrat kri ulila....user posted image
Zgleda,da sem se včeraj popoldan še bolj prehladila,ko sem bila z Živo na roj. dnevu enega fantka v vasi,pa sem jo povsod lovila...zunaj pa je bilo precej hladno in vlažno....
Komaj čakam,da grem domov....prej pa še na banko po skoraj celo plačo za položnice in račune...aaaaa...depresijauser posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
23.1.2009 15:00:41   
janja 27
ojla

ja sonček balonček se strinjam s tabo otemi na RR sem htela tam kaj odgovorit pa sem se rajš ugritnila v jezik oz. v prste...je blo potem list out vse skup...kot si npisala...ne moreš verjet če ne vidiš prebereš..mi je pa kr hudo te brat ker vedno napišeš da so tvoji dve pupi bolni..revici in seveda mam poleg user posted image user posted image user posted image upam da ti bo pomlad prinesla boljše čase glede zdravja

šnucika ti se tud pozdravi se ti tole kr vleče.--o plači in položnicah pa lih ne bi user posted image

AC bravo za pridno Majo in lepo da ti kdo skrbi za saro jaz moram potrkat da zanekrat kr te bacile krotimo....

lonja. zauser posted image user posted image zvezdico in da je bila ajda pridna jaz bi tud morala peljat manco oz. ne jaz verjetno moj ker mene je zobarja strah za znoretuser posted image user posted image user posted image ...

še vedno čakam kakec v kahlici pa ne vem če ga bom dočakala....se spomni it kakat po 18 h potem pa laboratorij ne dela večuser posted image user posted image sedaj je zjutraj v vrtcu--ah-.-bo proces meseca dni ...še prašanje kaj bo k ji bodo vzeli kri...tuljenje..

na FB sem pripopala slikice mance od rojstva do 1 leta me ima NRMM gor pa pridite kej pogledat sej niti ne vem katera je katera...

danes sva pohajala na stari vrhniki..je nesu moj neki eno pumpo popravit..sem nate mislila lonja, no sej niti ne vem iz kje na vrhniki si domauser posted image user posted image sicer pa kaj blebatam janjan je v postojni pa jo še niti nisem uspela poklicatuser posted image user posted image user posted image user posted image

janjan je pravi korenjak ta tvoj domen že skoraj 10 kg in user posted image user posted image user posted image za zobek tud naša metka si daje rokice v usta slinimo se k user posted image čakam če bo kaj , ker manca je dobila prve zobke pri 3,5 mesecih....pri P ma moj pravi da se zdravnice vsi otroci bojijo k je rdeča v lase user posted image user posted image user posted image pa starauser posted image user posted image pa vedno preveče namazanauser posted image user posted image user posted image mojmu se ne dopade..jaz pa jo poznam že od rojstvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
23.1.2009 16:08:11   
janja 27
no k sem pametovala medtem, k sem pisala se je manca pokakala v kahlico in smo šibale v ZD z mamo in seveda ni nič jokala je blo mami bolj slabouser posted image user posted image jo moram pohvalit res pridna!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.1.2009 0:22:44   
JanJan
Da ne bomo prenočevale na 2.straniuser posted image .

Pri nas sneži že od 7-ih zvečer, Jan pa se je hotel iti kar sankatuser posted image .

Lahko noč user posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.1.2009 9:47:47   
JanJan
Dobro jutro !

user posted image

Tako, najnovejša vremenska slika iz naših krajevuser posted image : sonce na max. 5 cm snežne podlage user posted image

Lep vikend!

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?