lonja
|
Uf, ste se pa razpisale , pridne, pridne... JanJan, hvala vseeno za , sem si jo privoščila prej popoldne, ker sem danes kot en zombi. Sem cel dan lutala okoli, pa se mi pozna, da nisem več v kondiciji in sem lt cuna . Pa še visim kle gor, a ne? Ja, čakam, da uspava Ajdo, da bom sploh lohk šla v sobo. Ja, majhna stanovanja so res en drek... NRMM, imam še zdej plave členke na rokah, a lahko zahtevam kako odškodnino ?No, fino, da je vsaj malo pomagalo. Še neki: a to pomeni, da se selite vsi štirje na žabarijo, al kaj? Uuuuu, pol ga bomo pa srali okoli.Al se boš samo vozila vsak dan? Mml, moja frizerka je dans čist zaj..., ker je naročila dva hkrati mene še z eno babnco in sem visela tam do pol dveh, tko da ni bilo čist nič od razprodaj. Le v Leclerca sem skočila po malo fasunge, pa domov, ker sem morala ob treh že po Ajdo . Drug teden sem dva dni v LJ, pa mislim, da bom takrat izvedla napad na trgovine . No, dobra stvar je, da moja avtocesta na vrhu glave ni več črna . Glede vikenda pa: bomo zelo veseli, če se oglasite , bomo pekli palačinke. Kopanje pa izvedemo naslednjič, OK, za jutr si je moj zapičil v glavo, da gremo na Črni vrh (nisem imela prava na glasanju, če sem iskrena). Pegica, men bi blo tudi čist fajn, če me po prihodu nazaj nekaj časa ne bo nihče šmirglal. Sej rabiš eno tako uvajalno obdobje, a ne ? Drgač pa Štajerke, bodte srečne, da imate mesta v vrtcu, pri nas na Vrhniki je z vrtci tak križ, da še letos nismo zihr, da bomo prišli noter. Župan pa samo obljublja in obljublja.... Sonček, zoprna situacija res tole z tvojimi sončicami, upam, da bo po operaciji žrelnice res bolš . Za začetek pa šč šč stran bacili . Tako grem kaučirat, moj je uspešno opravil nalogo: uspavanje Ajde!!!
|