|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
14.1.2009 22:26:25   
janja 27
ojla

mi teden mineva k bi mignil..kr neki skozi počnem....user posted image user posted image user posted image
danes je bla še manca doma se mi jo ni dalo vozit v vrtcu po tem snegu - leduuser posted image user posted image user posted image JOJ kdaj bo pomlad
jutri imam pregled za obe moji deklici, metka ceplejnej, manca pa pri 3 letih..me prav zanima kako bo tole zgledalo tam....če bo sploh kaj sodelovala...pa še en šit je k bodo verjetno mojgal klicali delat tko da bom mogl ait sama z obema...ma sem že mamo aktivirala da bo šla z mano ker drugače bi verjetno dobila živlni zlom s parkingom pri ZD to mi je največji problemuser posted image user posted image user posted image

janjan te pokličem kaj drug teden, v ponedlejek ma še moj RD potem smo zaključili...bom mela več cajta...seadj ma v soboto svakinja 30 let, v nedeljo soseda, v ponedeljek moj ....kirza user posted image user posted image user posted image samo pohajanje

keresna  te je prav lepo brat, hvala za nasvet s domstosom...je šlo iz supergic vse doluser posted image user posted image user posted image (če se še spomniš) mi tud bulimo fino gospo pa predvesm zato k je moja mama ji mal podobna pri njej mora bit pospravljeno vse v nulo, pometa 70 kvadratov stanovanja tri krat na danuser posted image user posted image user posted image še sedaj k sta s fotrom sama.....zato pa je pri meni lih kontra kot atomska bomba...sej kadar pride k meni bi ona vse lepo v red spravla..ma ji ne pustimuser posted image user posted image user posted image

pegica - upam da je prvi dan službe minil k bi mignil in je tvoj ažbe lepo prestal dvojno uvajanje

ac lepo da si ozdravela user posted image user posted image user posted image ja naša manca ma tud včasih kake izpade glede metke...non stop sprađuje kdaj bo hodila in kdaj bo govorila..azdnje dneve je k navita ni tiho 5 minut....joj kaj še bo k bodo dve čvekeuser posted image user posted image user posted image ker metka se že kr fino oglaša u aaa aguu guuu itd...

lonja a potem ti ne uspeva moj način uspavnja...meni kr steklo tole z dojenjem v sobi in je manca kr hitro zaspala....( k je moj bil v nočni ) sedaj mi metka zaspi pred manco in potem dam še njo spatuser posted image user posted image

napa ma zadnji teden mal naval trmeuser posted image user posted image user posted image user posted image jo kr nesem v sobo zaprem vrata se stuli in zdere....pobrca z nogami po vratih vidi da ni učinka ne od mene ne atija in pride ven nasmejana kot da ni bilo nič!!!!user posted image user posted image user posted image

mml kako nova frizurca....meni so začeli lasje odpadat k nori..upam da ne bom plešasta ratala.....

manca je bila v nedeljo na smučkah..joj smeha za dol past....najprej ni znala nogic skupaj drđal je šlo vse po telečje.....po pol urce hoje in mal drsenja se je naveličala in postavla smučke v kotuser posted image user posted image user posted image čakajo vikend..po moje bo več učinka k bo moj na smučkah...ji je mal nerodno hodit v pancerjih in cel čas govori da je kot robotuser posted image

tinas  kako je komolček to pa je moralo biti neprijetna zadeva o našem zdrvastvu pa no commnetuser posted image user posted image kako je lia vse ok? kako pa je kolega dobil pikado v vrat mi ni lih jasnouser posted image user posted image user posted image ???

janjan meni se je tud metka zadnji teden dojila na dve uri in tud dvakrat se zbuja na noč za dojit....bomo videli kako bo danesuser posted image upam da je preskok v rasti sicer pa čez dober mesec začnem z uvanjajem GHuser posted image

cuma tvoji dve pa sta si tolk različniuser posted image user posted image user posted image ti pošiljam en šccc za tvoje bacilčke da se pozdraviš...

verjetno še kaj pa mi sedaj ne pade na pamet...javim jutri raport od posvetovalniceuser posted image user posted image

lepo in mirno nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
15.1.2009 5:49:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27
keresna  te je prav lepo brat, hvala za nasvet s domstosom...je šlo iz supergic vse doluser posted image user posted image user posted image (če se še spomniš) mi tud bulimo fino gospo pa predvesm zato k je moja mama ji mal podobna pri njej mora bit pospravljeno vse v nulo, pometa 70 kvadratov stanovanja tri krat na danuser posted image user posted image user posted image še sedaj k sta s fotrom sama.....zato pa je pri meni lih kontra kot atomska bomba...sej kadar pride k meni bi ona vse lepo v red spravla..ma ji ne pustimuser posted image user posted image user posted image

O, spomnim se Domestos-a, n'č bat'. user posted image  Zame je splošno znano, da nisem gospodinja, ampak ko je pa treba vsake toliko kaj očistiti, pa pač pri nas potrebujemo nekaj močnejšega, glede na to, da že od prej ni bilo redno očiščeno user posted image . In v vsem tem času sem odkrila, da je Domestos (rumeni ali zeleni) edini, ki vse spravi z vsega. Enega imam vedno doma, za kritične primere, samo včasih je treba malo paziti, da ne gre dol še barva user posted image .
"Fine lady" je pa zakon. Mi je prav žal, da nimam DVD rekorderja, TV-ja pa tudi še nismo uspeli povezati z računalnikom. Da bi pa ugotovila, kako to snemam na Siol-nekaj, pa ni šans - sem prevelik anti-talent za to user posted image . Tako, da zdaj vneto iščem nanizanko po eMule, da bi jo posnela (vse dele), ampak kaj, ko je eMule ostala brez serverjev (samo nek FranceMule mi je ostal, gor ni pa nič user posted image ).

No, pa sredo smo tudi preživeli, kakor vidite. Čeprav komaj. Zjutraj nam je sneg zje*al ves bioritem, kolikor ga sploh imamo in svoje tri moške sem brcnila skozi vrata šele ob 7:45. Pa saj ne bi šlo prej - avto odkidat, pa odtajat, pa s Prul pripeljat v Staro Ljubljano, da otroka ne pešačita in zmrzujeta po snegu in plundri... Itak, da so potem zamudili tako šolo kot vrtec. Od Centra do BTC-ja so se vlekli 45 minut! user posted image
Jaz sem imela en lep plan, da pospravim stanovanje. Saj delno mi je uspelo - predprostor in kopalnica sta kot nova (v primerjavi s tistim, kar je bilo prej). Iz predprostora sem pometala ven vse, kar ni bilo za tja, pobrisala sem prah po vseh policah, pomila notranje okno user posted image , zalila fikus (al' kaj je že tisto, kar imamo), pomila obe ogledali, pa tla tudi (in še pometla predtem!), očistila pasji kotiček,... V kopalnici sem prav tako pomila ves inventar, vključno s sekret školjko (kar mi ni podobno), naredila prostor na polički pri ogledalu (ker je Kamikaza tulil, da nima svojih treh kosov kozmetike kam postavit' user posted image ), oprala sem eno pisano rundo, belo sem pa samo naštimala (ker če bi jo dala prat, bi spet potem tri dni stala v stroju in bi jo morala prat še enkrat user posted image )... Po dveh urah tega mučenja me je vse tako bolelo, da sem obupala. Imam namen nadaljevati danes (we'll see).
Potem sem klicala šefa, kdo bo zvečer delal - jaz ali ta nova "gospodična". Pa je rekel, da jaz. Eh. Do 14-ih, ko je prišel domov Jan (iz šole), sem "počivala hrbtenico" user posted image  pred računalnikom, potem sem se pa komaj prepričala, da sem šla ven do banke. Kaj 'čmo - otroški dodatek ne sme ležat na TRR user posted image . Sledil je City park in futr-shopping (hladilnik je že jokal doma), nato skupaj s Kamikazo v vrtec po Bertija (zakaj je otrokom tak užitek skakat po snegu, potem je pa avto ves moker?! user posted image user posted image ), nakar sem se Kamikazi komaj pustila prepričati, da sem šla z njim in Bertijem k tašči. Ampak je bilo treba - imamo družinski paket na Mobitelu in ga. Tašča nas je "dobrovoljno" povabila, da pridemo po svoje položnice user posted image . Litanije o tem, da imamo računa za polovico njene plače, so bile tokrat čisto kratke - upam, da je bil eden od njenih novoletnih sklepov ta, da nam ne bo več težila, kam mečemo svoj denar user posted image . Malo je še pojamrala, da Tasta meče tretja puberteta (s čimer sem ugotovila, da smo mi kljub vsemu še normalni user posted image ), nabasala nam je celo vrečko sokov in sendvičev (sem jo natrenirala, kaj jesta moja otroka user posted image ), potem pa smo se pospravili domov. In ker smo spet 20 minut po Prulah iskali parkirišče, sem zamudila Cosby show. user posted image
Za "Fine lady" pa potem ni zneslo, ker se je Jan odločil, da bo gledal Komisarja Rexa. user posted image  Ker se je Kamikaza odločil, da ne gre nazaj delat (je rekel, da ima raje manj denarja, kakor pa, da še naprej leze po takih cestah), se je usedel k svojemu računalniku in si odprl eno Laško, jaz sem pa zblefirala pridno gospodinjo in šla skuhat večerjo. No, pa ne mislit', da sem se kaj preveč mučila - ravioli s pršutom in bolognese omaka iz kozarčka user posted image  - če komu kaj naj prav, naj pa taščine sendviče je.
Sredi večerje pa SMS od šefa - da naj bom kar še en dan doma, ker bo ta frišna delala. Yuhej! Mogoče mi pa ne bo treba čakati do februarja, da delam samo še za vikende. S polnim želodcem sem se samo še toliko usedla k notebook-u, da sem pogledala, če smo kaj zadeli na Lotu - ja, smo, 1€! user posted image  Listek je bil pa 7€, mater. user posted image  Potem sem pa razjezila otroka s tem, da gresta "malo" prej spat - sredi dnevnika sta bila že oba v postelji (in sta najbrž buljila v strop user posted image ). Jaz pa tudi - bumf v posteljo, Kamikazo zraven in...
... in evo - ura je, kolikor je, jaz sem pa že pol jutranje kave popila.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
15.1.2009 8:54:43   
JanJan
user posted image

Za lepši začetek dneva....user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.1.2009 13:43:04   
mml
Dan,

Tičko mičko spančka, jaz bi morala delat za službo, pa se mi še čisto ne da...tako da sem vas prišla malo pozdravit. Zunaj sneži in je prav romantično, samo v ponedeljek bo pa menda že deževalo user posted image ...
Sicer si pa moram danes spočiti po maminem obisku...me kar stisne, ko pomislim, da bo marca 14 dni pazila Matica, če ne bomo uspeli urediti česa drugega. Sem za vsak slučaj vprašala v vrtec, pa še ni odogovra, ampak tako ali tako nisem takšne sreče, da bi bil prostor v vrtcu...
Danes je prišla moja zadnja porodniška...šmrc, šmrc, šmrc...me daje malo nostalgija...
...pa sva morala z Maticem malo zapravit...Matic je čsito resno ptoreboval nove pižamice in kakor se čudno sliši, imajo največjo izbiro v Lecelrcu...no po tem je bila pa tem še ena lušna zimska bundica za Manco za naslednjo zimo in seveda je čez parkirišče še Supernova user posted image , tako da je Manca dobila še dvoje spomladanske hlače in eno krilo in še en zimski plašček za naslednjo sezono (je bil zniža na 10€, prej je bila pa okrog 50€), tako da v končni fazi sem pa le nekaj dobila na razprodajah. Moram še v Zaro malo pogledat, sem videla ne lušten plač zase, pa za Matica moram pogledat, če kaj imajo, čeprav je zadnjič dobil dvoje spomladanske hlače v IANI user posted image

tinas upam, da se Lii tele težavse s komolcem ne bodo prevečkrat ponavljale, sicer pa najboljše, da se kar sama naučiš, kako spravit komolec nazaj v pravi položaj user posted image . Ampak sta pa faci, da takole super smučata na vlečnici. Mi razmišljamo, na kateri kucelj bi jo mahnili ta konec tedna, ko bo manj mraz in še ne bo deževalo...Sicer vam želim pa dobro preseljevanje preostalih reči iz LJ v GO

janja dobro opravi pri P, boš videla, da bo Manca pridno sodelovala. Tile naši čmrlji nas prav lepo presenetijo user posted image

janjan hvala za kavo user posted image

cuma pravi princeski sta tvoji pupi, ampak različni pa tudi kot noč in dan user posted image . Kaj pa po značaju sta si tudi tako različni?

šnucika a parafinske kašljice pri Živi funkcionirajo? Ker potem bi lahko kombinirala parafinske kapljice in Audispray...

NRMM ti le poštudiraj, kako se boš lotila projekta, po tem se pa pojavi v našem koncu user posted image

ac super, da si boljše in že šibaš naokrog user posted image

lonja lepo peživi današnje popoldne, boš videla, da ne bo panike. Jaz sem danes zvedela, da bomo maja cel teden sami, ker gre največji M za en teden službeno v Avstrijo...ampak do maja je še daleč user posted image

pegica kako je v službi? Vse po starem? A je Ažbe preživel vrtec in taščo? Upam, da bo šlo uvajanje super in brez težav

bino kako je pri vas? Sem že mislila danes zaviti še do tebe, ko sem že bila v tvojih koncih....

Nič..grem pogledat, kaj se da naredit s člankom user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
15.1.2009 13:51:37   
janja 27
ojla

mi smo s posvetovalnice in mal pohajanja po trgovinah je bil moj doma tko da je šel z namiuser posted image user posted image user posted image

v glavnem vse je ok ,najprej smo meli metko čez, težka 6400 g velika 61 cm, glavca 40, vse ok velika 3 mesece stara pupa, lih prav je bla mal pikasta zjutraj tko da je P vidla in je sam suha koža  sej potem je zginlo čez 1 uro...no v glavnem vse ok, je dobila pikico v stegno in nismo nič pojokali k smo mamo gledali in se smejaliuser posted image user posted image se je tud zdravnci in sestram smejala k je pasla kravce potem jih je pa še par stvari povedala z guu in aaauser posted image user posted image user posted image user posted image čvekica po mamiuser posted image user posted image

pol smo imeli pa manco čezuser posted image user posted image user posted image user posted image težka 17 kg, velika 96cm obseg glave 50 cm, pritisk ok, vidla je superca tud tiste majhne stvar, narisala mamo user posted image user posted image user posted image (sicer z velikimi nogami in full suho in velikimi uhi pa 5 las mi je štrlelo v zrak user posted image sej koker mi izpadajo bo lih tko nekako ostalo na glavi ), narisala krog, križ, edino kvadrat ni bil ok je bil bolj krogu podoben, štela kocke do 5, naredila stolp iz 10 kock, potem jo je vprašala kaj naredi če je lačna in če jo zebe pa se je manca odločla da je blo zadost in gremo domov tko da ji niti htela odgovorit, potem ji je še poslušala srček, pogledala zobke in smo veselo odpeketali domov, moram še v laboratorij odnest blato pa mora dat kri in vodo..no bomo drug teden iz tega diplomirali

nisem pa mogla verjet k smo bili zjutraj edini in šli tkoj noter pa še za nami sta ble sam dveuser posted image user posted image

metka se je danes zbudila ob 2 h se podojila in zaspala do 7 h pa še takrat sem jo jaz zbudila k smo se mogli odpravit...danes se doji na tri ure tko da upam da bo sedaj tko ostalo

keresna po tvojem nasvetu je tud rumen domestos pri meni v omariuser posted image user posted image user posted image jaz sem tud rže po hiši naučila da se jih zaliva približno enkrat na mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image tiste vijolice iz cvetličarne pa itak zdržijo lepe 14 dni potem pa vse dol pade al zalivaš al pa ne (preizkušeno)user posted image user posted image user posted image

bi vam kako slikico dala gor pa me shrani.si neki heca, čakam brata da pride da reši zadevo ma smuča v italiji pide jutri..tko  da ga moram spravit k meni da mi računalnik da mal v reduser posted image user posted image user posted image

keresna če se slučajno poučim o snemanju iz siola na računalnik te poučimuser posted image user posted image user posted image moj fotr tud ne zamudi nobenega dela fine gospe - le zakaj??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.1.2009 14:22:00   
lonja
Ku, ku, tudi jaz sem tu...user posted image

Manca je obupala, ker sem 20 minut čvekala s kolegico po telefonu in je na svoji telovadnici zaspančkala, tako da imam nekaj minut za RR user posted image .

Janja27, uuuu, tvoja Manca pa je prava težkokategornica, že za Ajdo so rekli, da je nekje pri vrhu po kilaži, kaj bi šele rekel, če bi jo stehtali 17 kg user posted image . Pa user posted image  za Metko, da tolk lepo napredujeta.

Tinas, sem te hotela že zadnjič vprašat, pa sem pozabila, kje pa ste kupili te vajeti za Lio za smučat. Ker midva z user posted image  sva jih iskala, pa nikjer našla. Bogica Lia in njen komolček, upam, da je več ne boli in da že veselo pakiraš za smučanje user posted image . Uživajte še za nas, OK.

Kerensa, tebe je pa tud zlo fajn brat. Pa tud OK ure imaš za javljanje, glih tko fajn zraven zajtrka še tebe preberem, pa se mal nasmejim zraven pa gre pol ure, kot bi mignil user posted image .

Mml, kot sem ti že rekla, imam lenoritis in bi me blo treba fajn v rit nasuvat. Ker ugotavljam, da če se hitro ne spravim k sebi, bo prepozno, ker Manca že tud precej manj spi čez dan in bo časa, da kaj naredim, iz dneva v dan manj user posted image . Ja, mame, to je pa itak poglavje zase. Sam žal je tko, da prav veliko izbiro za varstvo otrok tudi pri naši hiši nimamo, in tako moram pol pač poslušati komentarje, ki mi ne pašejo in me spravljajo v močno slabo voljo user posted image . Kva čmo. mama je ena sama in seveda jo imam najraje, a ne? Se slišimo, da se zmenimo za vikend, OK?

Cuma, ja podobnosti med Tinko in Emo pa tudi jaz ne najdem prav nobene. Ker če gledam moji dve pupi sta čist glih, le po kilaži sta ornk narazen user posted image . Pozdravi se!

Nekaj slišim iz sobe, pa mislim, da prisluhov še nimam....grem.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
15.1.2009 14:27:32   
janja 27
lonja - sej manco tko k gledaš niti ni tko debelušna potem pa k jo dvigneš je k cementuser posted image user posted image user posted image no nič ni komentirala pač ima svoje kg....po mami...ampak je že od rojstva bolj bukain bolj majhna....je pa res da zellloooo radi jemouser posted image user posted image user posted image se pač pozna
tinas tud mene zanimajo te vajeti.....sporoč sedaj smo že dve na seznamuuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.1.2009 15:14:20   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Mml, kot sem ti že rekla, imam lenoritis in bi me blo treba fajn v rit nasuvat. Ker ugotavljam, da če se hitro ne spravim k sebi, bo prepozno, ker Manca že tud precej manj spi čez dan in bo časa, da kaj naredim, iz dneva v dan manj user posted image . Ja, mame, to je pa itak poglavje zase. Sam žal je tko, da prav veliko izbiro za varstvo otrok tudi pri naši hiši nimamo, in tako moram pol pač poslušati komentarje, ki mi ne pašejo in me spravljajo v močno slabo voljo user posted image . Kva čmo. mama je ena sama in seveda jo imam najraje, a ne? Se slišimo, da se zmenimo za vikend, OK?

Ti kar povej, sem kandidatka za tole user posted image user posted image user posted image user posted image .

No pa je četrtka že skoraj konec. Danes je moj dan lopatoznanstva user posted image user posted image .Že ob 6 zjutraj sem čistila dvorišče,da se je gospod ata pripeljal na ščiščen parkplazuser posted image ,potem sem pol dneva vozila mamo po bolnici in naročevala sebe in očeta pri kardiologu,no potem pa zopet lopata pri očetu............dooooost jo imam za danes. Komaj pa čakam,da prideta punci domov,da naredimo enega ogrooooomnega snežaka.

Vas pa lepo lepo prosim jutri okoli 9.00,če bo imela katera čas,da moooooooooooočno drži pesti. user posted image .Zakaj,pa vam povem jutri.

Grem malo izležat,da se mi hrbet prtegne user posted image .

Uživajte v dnevu!

Lp

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.1.2009 15:18:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27
keresna če se slučajno poučim o snemanju iz siola na računalnik te poučimuser posted image user posted image user posted image moj fotr tud ne zamudi nobenega dela fine gospe - le zakaj??user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj Kamikaza gleda to babnico in zraven vzdihuje. Sem ga vprašala, če ga baba slučajno rajca, pa je rekel, da si samo želi 1x v življenju živeti v pospravljenem. Bedak. user posted image

Kerensa, tebe je pa tud zlo fajn brat. Pa tud OK ure imaš za javljanje, glih tko fajn zraven zajtrka še tebe preberem, pa se mal nasmejim zraven pa gre pol ure, kot bi mignil user posted image .

Ja če ne delam, se zbujam med 4. in 5. uro zjutraj in potem do 6-ih, ko začnem zbujat moje tri dedce, uživam s kofetom in čikom pred notebook-om. Ravno prav miru, da kaj napišem. Če pa delam, sem pa itak v nočni od 22-ih do 6-ih in tam nekje od 2-h do 5-ih ni nobenega pametnega dela, pa moram tudi nekaj početi, da ne zaspim. user posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
15.1.2009 15:29:26   
lonja
Še tole:

NRMM, bom držala pesti, veš da jih bom. Na nogah in rokah, OK user posted image . user posted image  za lopatanje. Men je dans moj user posted image  avto očistil, ker moram zdele kmalu po Ajdo, no, pol pa je malo prej sporočil da ni pravega vremena za letenje in da prihaja domov. Joj, kako sem vesela user posted image user posted image user posted image .

Za suvanje v rit te bom pa poklicala, OK user posted image ?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
15.1.2009 16:56:32   
sonček balonček
Ojla,

dragi na službenem bovlanju v LJ, jaz sem (zgrda) spravila v posteljo obe pupi hkrati. Sta se nekaj upirali, potem pa stisnili k meni. Jaz v sredini postelje, Lara za mojim hrbtom, z roko čez moj vrat, Maruša spredaj na zizi. Sta zaspali ko bi rekel keks.

Ker ne moremo dneva preživeti, brez obiska zdravstvenega doma ali labaratorija, smo se tudi danes z Laro odpravili na ORL pregled. Ugotovljeno: pordelo uho, povečana žrelnica, dihanje skozi usta, otežen govor. Predlagajo odstranitev žrelnice. user posted image  Tačas, ko čakamo na operacijo, pa naj poskusimo, če bi izpis iz vrtca kaj izboljšal zadevo. user posted image  Res ne vem kaj naj naredim. V tem primeru bi morala izpisati obe. Pa ravno sem z muko in grožnjami dobila mesto za obe v istem vrtcu, zdaj pa to. Pa po mesecih uvajanja in depresivne Lare, se je končno navadila in pričela uživati v vrtcu. Sicer gre zelo redko tja, ko pa gre, si še potem cel popoldan poje in požvižgava. Zdaj pa to. Saj hvala bougu ni kaj hudega, vem kaj vse te lahko doleti, kar se zdravja tiče, ampak vseeno sem malo v zadregi.

V sredo bi morala že v službo, sem se uspela dogovriti, da pridem en teden kasneje, ker ne morem začeti uvajati v vrtec Maruše, ker je bolna. Zdaj pa to. Nobena normalna varuška v VE ni prosta. Itak se mi za Laro ne zdi več primerno, da gre v varstvo skupaj z Marušo in e kakšnim dojenčkom.

Mml, kakšen nasvet?
Čez 6 dni dobi še rezultate imunoloških testov. A morda več kaj povedo ti in kaj ukrenejo, če so rezultati slabši? Pa saj zdaj upam, da glede na žrelnico, da je to vzrok in ne še spet kakšna druga stvar? Zanima me tudi, zakaj ni obolevala že prej? Saj je nikoli nismo imeli v vatki. Res pa je, da je do 2,5 let prejemala Primotren za zaščito pred uroinfekti. A lahko Primotren ščiti tudi pred čim drugim?

Aja, še eno vprašanje. Sem na hitro preletela Januarčice in mi ni jasno, kdo je užaljen, če je res in koliko je takih, pa zakaj? Sem pa brala ponoči, ker se mi ni dalo zaspat, ker je Maruša jokala na 15 minut. Zdaj se mi pa ne da še enkrat??!?

Ja pa super, da si na razprodajah kaj dobila. Jaz se odpravljam že od 5. , pa mi še ni uspelo. Rada bi šla v Zaro po kakšen plašček in kaj za v službo. Sem si pa kupila v Massu ine škornje in ene čevlje. Sem jezna ko user posted image . Škornji so bili znižani iz 140 na 90 EUR, pa puščajo barvo. Sem v ponedeljek na kolegiju v službi kar neankrat zagledala, da imam čisto črne prste in črno za nohti, ko bi delala v štali. Ker mi škornji malo lezejo dol, sem si jih vsake toliko poravila in posledično počrnela v roke. Za nameček barva ne gre rada dol s prstov. Moram poskusiti z Domestosom?user posted image

Nrmm, a moramo mogoče pesti držat, da se boš nick spremenila v NRMMM? Kej druzga mi ne pade na pamet, ker sem malo deformirana od stalnega druženja (samo) z otroci. Zadnje čase še na aerobiko in na babjeaerobični afterparty ne uspem več?!?!? Ma vsak dan nekdo vročino in potem si misli, da če ima pa kdo vročino, potem pa res ne morem jaz na frjuks.

Pegica, tudi jaz čakam na poročilo, kako je v službi in akako se uvaja Anže. Sem držala in še držim pesti, da steče vse gladko!

Janja 27, imaš pa res orng pupko. Meni je to samo pozitivno. Meni je svakinja vedno, ko smo se srečali, že nekako med vrsticami omenila, da je Lara pa okrogla, pa zdaj za Marušo enako govori, kolk je okrogla. Ampak jaz sem bila vedno tiho in si mislila super, ker vedno ko zbolita, imata rezervo (no Lara je pa sedaj res nima več). Ker ko zbolijo, jih vedno precej pobere.

Lonja, jaz bi pa tako koga zmlatla, da bi se malo sprostila. Če si še vedno interesent... javi, ker enkrat drug teden bom nesla glavo k frizerju v Lj in takrat te lahko pridem zbrcat, v rit nasuvat ali kaj ti je ljubše. Razlog me ne zanima, samo da se sprostim! user posted image  En dan, ko nihče ne bo imel vročine.

No jutrišnje dopoldne gremo pa... seveda v ZD, ker imata obe pupki kontrolo pri P. maruša še ni bila cepljena, glede na še včerajšnjo vročino m ni jasno, če bo zdaj lahko. Prej pa ne more v vrtec!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
15.1.2009 17:16:44   
mml
NRMM še dobro, da je ob 9. treba držat pesti, sicer bi si morala naredit budilko user posted image

sonček po mojem trenutno nima smisla, da izpišeš Laro, ker ne bo bistveno boljše, če bo kje v varstvu, če bo tam več otrok, tako da bi pomagalo samo, če bi jo imela v individualnem varstvu, kar pa spet ne bi bilo dobro zaradi socializacije.
Pri januarčicah sta bili "užaljeni" klepetka in mala pikica, ker ni nihče opazil, da "manjkata" in ker sta menda nekaj napisali, pa ni nihče komentiraluser posted image ....ja ženske imajo preveč časa...

lonja jaz te lahko preganjam in zbrcam...ni problema user posted image . Jaz moram izkoristit tisti 2 uri, ko Matic spi, ker popoldan ni šans, ko pa čmrlja zaspita, se mi pa res ne da več... 

Zdaj se moram pa počasi spravit na spinning, danes je že ob 18., pa še božično dekoracijo moram pospravit...

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
15.1.2009 18:23:58   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml
NRMM še dobro, da je ob 9. treba držat pesti, sicer bi si morala naredit budilko user posted image

Nikar zaradi tega budilke user posted image . Če bom imela viška časa,te pokličem,skočiva na kavo.

IZVIRNO SPOROČILO:
Nrmm, a moramo mogoče pesti držat, da se boš nick spremenila v NRMMM?

Sonček ne,ne.......zaenkrat še tega ne ozr.tega verjetno ne bo več,ker sem oddala že vse cotke user posted image .

Pozdravite se čimprej. Od kolegice sin,je imel tudi takšne probleme z ušesi,zaradi povečane žrelnice. In ga ni nikoli izpisala iz vrtca,ker pač ni imela drugega varstva. Lani junija je bil operiran in od takrat mali boljše sliši,bolan resnično ni nič....od vseh teh malih žabcev je najbolj zdrav.

No zdej pa grem počasi pod tuš,glavo razmastit user posted image in potem proti postelji,zjutraj treba ob pol 7 vstat user posted image user posted image .

Uživajte!

< Sporočilo je popravil NRMM -- 15.1.2009 18:24:58 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
16.1.2009 0:39:01   
kofetek2010
Evo, še naše smučarke:
user posted image

tako pa zgleda naša 3 letnica:

user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
16.1.2009 7:42:56   
Kerensa*
Dober večer user posted image .

Da se še malo oglasim, preden grem spat. Ja, danes sem bila nočna in tako zdajle tipkam ob večerji. user posted image

Včerajšnji dan je bil prav čuden. Vstala sem malo pred 5. uro zjutraj in v miru popila user posted image . Dedce sem pravočasno pometala iz stanovanja, potem pa sem obsedela pred računalnikom. "Kar na lepem" nekdo pozvoni pri vhodnih vratih. Grem odpret in - starejši sin iz šole. Šele takrat sem pogledala na uro - 14:00. user posted image  Me je kar srat prijelo. Pa saj če bi kaj pametnega naredila v tem času, potem bi bilo OK - ampak ne, nisem. Bluzila sem. Največje sranje je bilo pa to, da sem si na Facebooku odprla nov račun in ko sem izbrisala (deaktivirala) starega, se je sistemu očitno nekaj zmešalo (na njihovem strežniku) in je vsem, ki sem jih imela na G-mailu v imeniku, poslal povabilo, naj pridejo pogledat moj Facebook account. user posted image  Se opravičujem, ker se mi zdi, da ste tudi tukaj ene tri to dobile user posted image  - računa ni več. In tega jaz niti ne bi vedela, če mi ne bi e-maila poslala ena kolegica in mi napisala, da kaj jo vabim na FB, če jo pa že imam med prijatelji. Ajme, ko sem jaz ugotovila, koga vse sem imela v imeniku - Janovo ravnateljico, Robijevo vzgojiteljico, bivšega moža... user posted image  Danes bo še pestro. user posted image
Popoldan pa sem šla spat, ko je Kamikaza prišel domov. Sledila je nočna (po dveh dnevih) in najbrž bi zaspala v službi, če ne bi malo predtem doma oddremala. Cosby-je sem še pogledala, potem pa mrknila in vstala malo pred 21. uro. Vmes se nekaj medlo spomnim, da sta se Kamikaza in Jan kregala okrog ene naloge za matematiko user posted image . No, popila sem kavo, si poklicala taksi, se kolikor toliko sestavila skupaj in šla ob 21:30 od doma.
Pisarna je še enaka, kot je bila, kadrovske spremembe sem skapirala čez noč, prejle zjutraj mi je pa šefica zamudila - namesto ob 6-ih je prišla ob 6:30. user posted image  Še dobro, da je Kamikaza uspel porihtati oba mulca danes - ko sem prišla domov, sem jima lahko dala samo še škornje in bunde gor in sem vse kolektivno brcnila ven.

Evo, povečerjam in grem spat - boste imele mir pred mano. user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
16.1.2009 8:50:51   
lonja
Jutrooo,

Kerensa, nekam pozna si bila danes user posted image , sem že zdavnaj popila svojo kavo in pojedla žemljo user posted image . No, ker sem bila tako zgodnja, sem imela čast zajtrkovati skupaj z user posted image .  Kar paše včasih, čista tišina, ko čebelici spita.

NRMM, bom počasi začela držat pestke. Ti pa le sporoči, če bo uspelo user posted image . Moram priznat, da sem tudi jaz najprej pomislila na podaljšanje nicka. Le zakaj user posted image ?

Mml, user posted image user posted image  za nakupe. Jst bi tudi morala še kaj skočit, pa se mi kr ne da. Danes se bova sicer z Manco spakirali do LJ, ker si me spravocirala s frizerjem in si grem pobarvat pasove avtoceste na moji glavi, ampak ne verjame, da se mi bo pol še dalo v šoping user posted image . Mogoče pa...

Pegica1, a so te namučili prvi dan? Upam, da ni bilo prehudo user posted image .

Izabela, upam, da je A. vseeno kaj spal, čeprav sem ga zamorila s svojo prošnjo...user posted image .

JanJan, a danes si pa pozabila kavico postrečt user posted image ? Pa ravno dans, ko bi jo z veseljem popila skupaj z vami...

Tko. Šibam ta malo čebelco zbudit, pa oblečt. Pol pa v LJ!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
16.1.2009 8:52:16   
lonja
Sem vedela, da sem neki pozabila:

Jana73, kakšna gospodična je že Ela, prava babnca user posted image . Dej, nakloni nam še nekaj besed, kako se mate tam na štajerskem koncu....user posted image . Pogrešamo te, veš.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
16.1.2009 10:00:33   
Kofi
Hejla

sem vas brala zdej kako uro user posted image  hehehe...sej ne...mal se hecam...ste pa dost napisale...sploh ene pišete neke romane, da se kr zgubim notr...pol pa pozabim sproti kaj sem želela povedat.

tk je na šihtu...nihče me  ne šmirgla! Sem prav mal šokirana. Mah,,saj bo boljš...saj mam kaj za delat.

Doma je vse ok. Mali se uvaja zdaj pri babi - zadnje tri dni. In njemu sploh ni problem...sploh ni opazil da me ni. To je še največji šok - bolj zame kot za njega.
Sem mela v sredo skakanje ko nora. Najprej v službo..pol me je sodelavec peljal domov, sem malega iz spanca oblekla, da sva šla na pregled - sva bla po moji napaki eno uro prezgodaj tam...miljon ljudi v posvetovalnici, ker s temi malimi prihajajo skoraj v vseh primerih oba starša poleg...samo jaz očitno vse sama delam user posted image  Me je zakuhalo. HB je mali zdrav, ne rabi več AB. cepljen je bil, dobili smo potrdilo za vrtec. Sva šla v največjem metežu peški domov. Sem ga kr v moj šal zavila, da ni nič ven vidu. Jaz še manj, ker je tk snežilo. Pol še enkrat tja nest vodo. in še gazit po snegu po neli. Še dobro da je mala cela navdušena nad snegom, da me je v dobro voljo spravla ko sem jo nakepala.

Za podporo ko sem šla v službo po letu dni, mojega dragega sploh ni videt! Je tudi v totalni gužvi. Samo spima še skupi..vsaj to user posted image

V vrtec dam ažbeta šele v ponedeljek, ker bi bilo prej nesmiselno. In danes ko sem šla tja podpisat papirje ugotovim, da so en mesec nazaj že vedli, da bodo ustanovili novo skupino v enoti kjer je Neli in našega niso tja vpisali, ker so po besedah ravnateljice mislili, da si mi želimo, da je Ažbe tu kjer je zdaj vpisan, ker smo po vezah - kao vezah, ga not vpisali...samo to lahko rečem...mater jim!!!! Norca se delajo iz nas, vam rečem!
kakorkoli...vidli bojo user posted image

Zdaj pa grem nekaj narest...pa vas še kaj obiščem in pokomentiram...
pa hvala za lepe želje

jana...tudi tvoja pupa že šarmira vse okoli, kaj? je prav po mami...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
16.1.2009 10:35:43   
JanJan
Daaan!

user posted image
Lonja: Evo malo bolj pozna, taka zaspanska user posted image user posted image user posted image :Sem skočila po vrtcu še v trgovino, pa sem zamudila ponudit jutranjo dozo. Bo pa zdaj tudi pasala, a neuser posted image

Jana73: Ela je user posted image , moram pokazat Janu sliko njegove prve punceuser posted image . Oglasi se kaj s komentarji (provociranje imaš še vedno v podpisu user posted image ).

NRMM: si čutila moč stisnjenih pestiuser posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
16.1.2009 11:15:34   
cuma
Jutro! oziroma Daaan!

Kako ste? Pri nas sva 2 bolni in 2 zdrava. Tinka je bila namreč tri dni v vrtcu in ponoči je zakuhala. Nič novega. Že poznamo zgodbo ...
Jaz sem boljše od kar sem na AB, tole vnetje sinusov pa ni preveč prijetno ... glava boli ko šus.
Vidim, da ste pridne čveke ... jaz nisem user posted image . Berem pa!

Kerensa: kaj pa je tebe zaneslo? a so te se drugje naveličali? user posted image

jana73: Ela je prava frajla ... user posted image  za smučanje!

sonček: uf ... zoprna situacija, upam, da boste našli najboljšo rešitev za vse!

nrmm: jaz sem tudi držala pesti!!! No?

jan jan: kako sta fanta?

Ema kliče ... barbika se je naveličala bazena in zdaj bi si morala laske posušit ... user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
16.1.2009 12:12:53   
šnucika
Dan!

Tako kot cuma sem tudi jaz bolj malo čveka,vas pa pridno berem.
Cuma,upam,da se ti kmalu umiri tole s sinusi,jaz sem bila na AB zaradi njih decembra in kot sem ti že omenila,me še sedaj na mrazu peklensko bolijo...user posted image
Za tvoje pupe....user posted image user posted image user posted image  in seveda zate.....
V službi te pogrešamo,pa še bolj te bomo,ko odideš...saj veš,da je štala...jaz sem utrujenaaaaaaaaauser posted image ....pa ne samo jkaz,včeraj sem se okoli 18h ozrla po naših facah in smo bili vsi kot zombiji.
Danes še preživim večrno dežurstvo,potem pa vikend.In se spočijem,upam...

kerensa...hehe...razturaš s svojimi "prispevki"....user posted image no,sicer pa si bila ti pobudnica decemberk 2005,še od kar smo bileuser posted image

jana - tvoja Ela je prava šinjorinauser posted image ....eno vprašanje...še ima dudo,ne?Ker naša Živa tudi in je katastrofa z ugrizom,ravno danes sva jih poslušale pri zobozdravniku....sicer samo še spi z njo,amapk bo treba tudi to kenslat....

NRMM...torej?

Saj bi vas vse pokomentirala,ampak mi povezava crkuje na par minut,pa se bojim,da bo še to zbrisalo...
Vas pa vse prav lepo pozdravljam in želim en lep dan!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
16.1.2009 12:23:10   
tinas
lonja, janja27 in vse tiste ki vas zanima...smučarske vajeti se dobijo v intersportu, cena 40€.
uživajte na smučanju! mi se bomo tudi trudili....

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
16.1.2009 14:27:16   
Kerensa*
Kerensa, nekam pozna si bila danes user posted image , sem že zdavnaj popila svojo kavo in pojedla žemljo user posted image . No, ker sem bila tako zgodnja, sem imela čast zajtrkovati skupaj z user posted image .  Kar paše včasih, čista tišina, ko čebelici spita.

Ja, pozna, res. V službi sem počela vse drugo, potem sem se pa šele od doma javila, ko mi je zneslo. Saj jutri bo enako - ob petkih in sobotah ponoči imamo norišnice in še za čik nimam časa, kaj šele za Internet.
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
Kerensa: kaj pa je tebe zaneslo? a so te se drugje naveličali? user posted image

To so se me že leta 2005, ko sem prišla na RR, kolikor je meni znano. user posted image  Ampak po dolgem času se pa spodobi, da pridem malo pokukat tudi sem, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika
kerensa...hehe...razturaš s svojimi "prispevki"....user posted image no,sicer pa si bila ti pobudnica decemberk 2005,še od kar smo bileuser posted image

Saj veš, kako jaz pišem, ko pišem - serem klamfe. user posted image

NRMM - nekaj še ni prispelo v moj ZS predal. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
16.1.2009 15:39:37   
mml

user posted image  je šel po Manco v vrtec, Matic še spi svoje opoldansko spanje, mora malo potegnit, ker je zjutraj začel rogovilit že ob 7.10 user posted image ...no se mi zdi, da je zdaj konec miru, ker se je začel Matic v spalnici oglašat...

...mu je pa trenutno v največjo zabavo, da se spravim na tla na vse štiri in ga lovim...glavni problem je, da me pa 4 krogih po stanovanju vse tako boli, da ne morem več, Matic se pa reži na vsa usta in šiba naokrog user posted image . Nad hojo ni navdušen, ker gre po 4 hitreje user posted image . Kar se kakanja tiče, je stanje malo boljše, očitno ga motijo konzervansi v sokovih, pa tudi sveže sadje mu zelo pospeši prebavo, tako da sedaj malo pazim, kaj je in je bistveno boljše...
Jaz dokončujem članek, ki bi ga morala oddati že do konca decembra user posted image , pa ni čisto moja krivda, ker ga piševa skupaj s kolegico, ki je že eno leto v pokoju in se ji nikamor ne mudi...tako da zdaj je 99% končan in ga mora ona še enkrat prebrat, jaz pa še nekaj uredit pri literaturi in bo...po tem pride pa vse rdeče nazaj, najprej od recenzentov, po tem pa še od lektorja...ah bo že...

cuma upam, da boš kmalu OK, pa punci tudi...še dva meseca pa bo pomlad in bo boljše user posted image

šnucika tehle dolgih turnusov ti pa nič ne zavidam, mene že kar zmrazi, ko pomislim, da bo treba aprila začet delat popoldanske...kar pomei 12 ur službe...sem se jih prejšnjič izognila, ker sem bila noseča in sem rekla, da več kot 8 ur ne mislim delat in sem hodila v službo šele ob 12, namesto ob 7.30...zdaj pa najbrž ne bo šlo, da bi se tej nadlogi izognila...

lonja a si kaj dobila na razprodajah? Se mi splača v Zaro? Črni vrh je za nas malo predaleč. Kaj pa Ulovka? Tam je tudi nekakšno smučišče....Pa blizo Snovika je tudi neka kmetija, kjer imajo smučišče za otroke...po tem bi se lahko pa Manca in Ajda šli z očki še malo kopat v terme Snovik, mi 4 bi pa malo bluzili naokrog..user posted image

jana Ela je pa prava smučarka user posted image , a duda je pa še vedno zakon?

NRMM a so pesti kaj pomagale?

tinas a greste že jutri v Dolomite ali šele naslednji teden? Sem včeraj od daleč videla tvojega user posted image  v garaži, samo se mi je mudilo domov...

pegica nič skrbet, bodo v službi še prehitor pogruntali, da si spet tam user posted image . Sicer pa lepo, da Ažbe ne pogreša prehudo tvoje navzočnosti...ja tile naši škrati so čisto samosvoji...Matic je tudi dosti rajši pri moji mami kot pri meni, če sva obe skupaj, ker točno ve, da ga bo mama imela v naročju, jaz pa ne user posted image . je bila Manca zelo podobna, se prav spomnim obdobja, ko je od mene silila k moji mami in mi je bilo kar malo hudo...zdaj mi je pa čisto OK, če hoče biti Matic pri kom drugem...tudi v vrtcu, gre z največjim veseljem k Mancini vzgojiteljici in skoraj noče nazaj k meni...

kerensa dobro, da se ti da toliko pisati o vsakodnevnih nepomembnih rečeh user posted image

janjan hvala za jutranjo dozo kave...jaz jo sicer "odprem" šele opoldan, ampak zeloooo paše user posted image

izabela kje se pa ti skrivaš zadnje dni? Upam, da ste OK user posted image

Nana Liza no pa je spet petek...upam, da boste lepo izkoristili konec tedna. Kar se pa smučanja tiče...nič ne boste zamudili, če ne boste letos začeli, ker je to še vse bolj podobno zviranju in afnanju kot pa smučanju...no vsaj pri nas je tako user posted image

HIMH zadnjič si nekaj spraševala, pa sem pozabila, nazaj se mi pa ne da brskat....tako da sori, ker ti nisem nič odgovorila

Konec miru...oči in Manca sta doma...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
16.1.2009 17:39:40   
sonček balonček
Ojla,

hvala vsem za vzpodpudne besede. Sploh Mml tebi. A mi lahko samo še poveš kaj povedo imunološke preiskave? Svašta tole pri januarkah.user posted image

Tudi tebi NRMM hvala za namig glede vrtca. Sicer sem ravnokar oddalal oglas za varstvo, ampak se tudi sam bolj nagibam k vrtcu. Smo pa danes imeli kontrolo pri P, pa imata se vedno obe vsaka po eno uho pordelo. Se en teden morata biti doma, jaz pa v bolniski.user posted image  Sem ravno izprosila se en teden dalj dopust, zdaj me pa se spet ne bo. Pa naj jih izpisem iz vrtca, ce jima zelim dobro. Jaz imam pa obraten občutek glede Lare in vrtca. Si je ne predstavljam več z dojenčki v varstvu. Se je zelo veselila, da bosta obe z Marušo v istem vrtcu.

Smo pa danes sli v vrtec po Larine smucarske hlace in ugotovili, da otroci spijo pri odprtih oknih. V vsaki igralnici so bila odprta 3 ali 4 okna. Tudi pri jasličarjih. Pa otroci imajo lezalnike pri oknih. Tudi na telovadbi so pri odprtih oknih in to na stežaj. Pa lahko morajo biti oblečeni. Meni je to zelo čudno. Jaz bi znorela na prepihu, si ne morempredstavljat, da bi to otrokom koristilo. Je to obicajna praksa tudi pri drugih vrtcih?

NRMM a je držanjepesti delovalo? Sem se hecala glede user posted image . Sej mam jast polno cunj za posodit, ce bi se kljub vsemu še kdaj podala v user posted image .

Pegica, jaz bi bla pa vesela, ce bi lahko bila nekaj časa v sluzni ilegalka. Meni pa direktor reče, da še lahko koristim dopust, samo da naj pridem v ponedeljek od 9-14, v sredo dopoldne, v četrtek zjutraj, pa en kup domače naloge. Te pa ta teden iz principa nisem naredila, ker mi se ni dal nove pogodbe...user posted image

Jana, tvoja Ela je pa res lepotička.user posted image

Ostale - lep vikend.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?