mml
|
Dan! ac kako lahko rečeš, da si se postarala....to sploh ni res...postala si samo bolj zrela...skratka vse najboljše in upam ,da ti je Maja dovolila pogledat grozljivko v miru lonja hvala za pike poke in objemčke. Mi smo kar OK, predvčerajšnim in danes je Matic spal čisto OK, od 22. do 9. (ko sem ga zbudila), no vmes pa ena pavza za stekleničko , včeraj je pa nekaj cmevkal...sva že posumila, da me ne odgovarjajo zvečer žitne kašice...ali pa je kaj drugega...kdo bi vedel...Je pa začel zadnji dni bolj normalno in manj kakat, tako da ostajamo na čaju in brez hrušk...Pa da ga še malo pohvalim...je danes naredil dolgo lužo in še klobasico na kahlico z dobro jutro . Kako ste pa vi? Ste že vsi zdravi? Upam, da boste kmalu Ok, da se dobiva na kofetu, sicer bom šla res prej nazaj v službo . Imam že kar nekaj razporedov za popoldan in v sprejemno ambulanto...tako da zdaj gre pa očitno za res tinas super, da ste uživali. Lia pa res smuča kot velika . Jaz srčno upam, da bo Manca drugo leto takole smučala, da bomo lahko šli kam smučat, ker to pa res pogrešam. Samo bo treba vzeti s sabo kakšen babi servis, da bova lahko midva malo sama smučala, pa da bo kdo zabaval Matica . Sem zvedela za vaše LJ stanovanje . Upam, da se končno kam premakne. Smo se pa danes dobile 4 sosede in se načvekala, otroci so se pa zabavali po svoje, še največja tečka je bil Matic, ki mu kar nekako nekaj ni bilo všeč... NRMM no lepo, da boš imela v pogodbi ostre pogoje za dokončat faks, se boš zadeve končno lotila, tako kot se spodobi . Super, da gre Maruša zdaj rajši v vrtec. Manca je danes nekaj cmevkala, ker sem se predolgo obirala, ker so v službi donirali za cel prtljažnik raznega papirja in ga je bilo treba znosti v vrtec...Je pa res že zadnji čas, da se kaj pojaviš tukaj in gremo na kofe, mogoče nama uspe pa prepričat še lonjo in ac, da prideta in pokažeta svoji princeski, pa če se dobimo dopoldan, lahko pride še bino, po tem bo pa že to pravi decembrski čvek šnucika pri nas je sivo, mokro in deževno, snega je bilo samo za vzorec, pa še ta se pospešeno topi..jaz sem pa čisto resno veselila zimske beline...no ja bo treba kam višje... cuma še dva denva v stari službi...po tem pa nova a ne? Upam, da se veseliš in bo to to, kar si želiš . Kako ste sicer z zdravjem? Upam, da ste boljše janjan hvala, ker skrbiš za našo jutranjo kavo sonček upam, da bosta tvoji pikici končno zdravi in greš ti lahko v službo . Ni pa nobenega razloga, da Maruša ne bi mogla v vrtec, če še ni bila cepljene proti OMR, saj v vrtec sprejmejo tudi otroke, ki ne smejo biti cepljeni, tako da to res ne sme biti razlog izabela upam, da uspešno šopingiraš . Pa za uspešno hujšanje. Meni se počasi kaže minus na pujsmetru odkra hodim na spinnig, upam, da bo šlo v tej smeri naprej, sploh pa računam na minus 2 do 3 kg, ko pridem v službo in ne bo več posladkov ob kavi, tako kot so doma . Se mi je pa nekaj pokvaril Polar in sem dobila novega (pedčasno darilo za RD ), da ne bi kaj lenarila na telovadbi janja upam, da je bila nocojšna noč mirnejša in Manca ni bruhala pegica in Nana Liza služba ni upravičen izgovor za odsotnost z RR arielca, pajaca a vi2 sta nas čisto zapustile??? HIMH malo manj delaj in kaj se oglasi blanka in valeri sta se tudi izgubili... žuni kako kaj tvoja nagajivčka? jana pa se javi samo za ta velike praznike in RD Aja sem se pa odločila in cepila oba čmrlja proti gripi...nekako se mi je zdelo, da je manj hudo, če jih pičim in ostaneta zdrava, kot pa da mi Manca prinese iz vrtca gripo in bosta po tem boa zbolela...tako da Matica so micepili včeraj pri nas v službi, Manco sem pa sama doma in ni bilo nobene večje panike pri nobenem. Matic je čisto malo zacmevkal na koncu, Manca je pa malo protestirala na začetku, po tem je bila pa čisto pridna pri meni v naročju
< Sporočilo je popravil mml -- 28.1.2009 13:38:31 >