|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
12.1.2009 13:22:22   
Izabela_
Jaz se pokorno javljam po dolgem času, spet bolj na hitro.

Pogledala sem vse slikice, super so, kar večkrat jih objavite. user posted image  Sploh vse na smučkah so lušne. Mi bomo očitno s tem še počakali eno sezono.

V soboto sva bila z user posted image  v Ikei, sva šla pogledat kavče in se odločila za enega + fotelj. Bova naročila po internetu te dni. Imamo tudi nov hladilnik, ker je prejšnji spustil dušo in je prava sprememba zdaj, ko stopiš v kuhinjo, prava vesoljska ladja v primerjavi s starim, prejšnjim uboščkom.

Za vse velike in male bolančke, sploh tiste kronične, eno veliko user posted image , da bodo šle stvari na bolje.

JanJan: bom poslala obljubljeno!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.1.2009 15:47:21   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Kerensa, taškanje pomeni, da te nekdo fajn obdela s kako taško, ti bo pa še Šnucika al pa NRMM pokazala to še nazorneje, jst trenutno ne najdem unih smeškov...user posted image .

A "taška" je pa torbica? user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.1.2009 15:59:38   
JanJan
Daaan!

Male smučarke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izabela: hvalauser posted image

Kerensa: ja, taška je torbicauser posted image

Tinas: daj, pošlji malo toplote še v naše kraje, tu je mraz za po.....user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.1.2009 21:04:41   
lonja
Madonca ste zgovorne danes, tc, tc, tc....user posted image .

En večerni lifting, da ne bomo penočevale na drugi strani user posted image !

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.1.2009 21:51:30   
Nana Liza
Hej!

Se tudi jest malo pokorno javljam. Trkam na les, da smo bili čez praznike vsi zdravi, no razen mene je pred novim letom napadel en driskalni virus. user posted image   Zadnje čase smo vsak dan nekaj pohajkovali naokoli, vikendi minejo tik tak in potem mi ostane bolj malo časa še za pisanje. Čeprav preberam vas pa še kar redno. user posted image

Tudi naša Ela je včeraj izrazila željo po smučanju. Meni se zdi še kar prezgodaj, ampak vidim, da tudi vaši čmrlji že več ali manj vsi stojijo na smučkah. user posted image Mogoče bomo kaj pogledali po bolhi ali na posezonskih znižanjih in jih tudi mi kupili. Se je včeraj pol ure revica jokala, ker ona ni imela smučk, dugi otroci pa. user posted image

Tinas - Kje je 10 °C, mi pridemo takoj k vam na kavo! user posted image

Mml - user posted image za vse odgnane viruse! Upam, da čimprej dobiš varstvo za Matica!user posted image

Kerensa - Ne se pustit s taškanjem! user posted image Dej še kaj se javi, super te je brat! user posted image

Lonja - no comment, a vidva pa že po koncertih? Midva sva se komaj jesen spravla zvečer ven mal med žive. user posted image Super sta!user posted image Manci in Ajdi pa user posted image za pridnost!

sonček balonček - želim, da se čimprej otresete bacilov!user posted image

Izabela user posted image za spremembe v kuhinji! Včasih res paše, da kaj dotraja, ane!

Bino - kako ste kaj? Ste zdravi?

Fajn bodte!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.1.2009 23:41:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Kerensa - Ne se pustit s taškanjem! user posted image Dej še kaj se javi, super te je brat! user posted image

Pazi, kaj si želiš, da se ti ne bo uresničilo. user posted image

Drugače pa nič kaj pretresljivega pri nas. Svoje tri moške sem ob 7:30 vrgla ven iz stanovanja in se spravila k zasluženemu počitku, ko me je poklical šef, ki je iskal izgubljenega delavca. Saj mi je šlo na smeh, no, ampak od kod mu ideja, da jaz vem, kje je? user posted image
Budilka me je popoldan zbudila ob 15-ih. Starejši sin je bil že doma (iz šole) - sploh ne vem, kdaj je prišel, tako tiho je bil. Zagledal se je v Discovery channel, ker Cartoon Network ne dela user posted image - bom poskrbela, da bo tako tudi ostalo. No, meni je sledila "jutranja" kava pri notebook-u, pa pregled današnje pošte, ki jo je Jan prinesel gor: položnice za Elektro, Energetiko, Telekom in Janovo šolo, pa časopis Finance in od ZZZS euro-zdravstvene kartice. Vraga, plin se je podražil - dobila sem 90€ računa. No, je pa res, da smo decembra tudi več porabili - menda 122 m3. A je to veliko za 60 m2 ogrevanja + bojler (ogrevanje tople vode) + štedilnik? Jaz nimam pojma, ker imam prvič stanovanje, v katerem je vse na plin.
Ob 16-ih sta prišla domov še preostala dva moška - eden iz vrtca, drugi na pauzo med službo. In še onadva sta me "razveselila" s položnico za vrtec. Pa kaj je to danes, no - same položnice?! user posted image Kolektiven ogled Cosby show-a (poskušamo prakticirati njihove vzgojne ukrepe user posted image ), potem pa sem skočila na Pošto na Čopovo po odločbo o otroškem dodatku. Vse lepo in prav - podaljšano za eno leto za oba otroka. Zanimivo - še decembra 2009 mi bodo upoštevali dohodke od januarja 2007. user posted image
Ko sem se vrnila domov, je šel Kamikaza nazaj delat, jaz in mladiča (no, bolj jaz in ta večji) pa smo se nasmejali "Fine lady" na SLO1. Meni se tisti njen mož takooo zelooo smiliii, nooo. user posted image Da bi pa jaz imela tako popredalčkano hišo, kakor je njena, mi pa na kraj pameti ne pade. Uživam v ustvarjalnem neredu.
Na 3x3+6 nisem (jasno) zadela nič, zato sem se od užaljenosti usedla nazaj k notebook-u, mladiča pa sta norela po sobi z avtomobilčki in nekimi pištolami, sestavljenimi iz Lego kock. Vmes smo vsi skupaj po obrokih jedli narezek in pili multivitaminske šumeče tablete (nekaj zdavega je celo pri nas, ja user posted image ).
Kamikaza je prišel iz službe ob 20:30, jaz sem bila pa takrat že pripravljena, da grem v službo - izjemoma eno uro prej, kajti ob 21-ih je bil na SLO1 "Želite, milord?" in tega niti pod razno nisem smela zamuditi. Če bi to gledala doma, bi potem zamudila službo (začnem ob 22-ih), zato sem šla kar eno uro prej tja. Peljal me je sodelavec, ki ga nisem videla od lanskega leta, zato sem mu dala darilo z besedami, da je kar za pravoslavno novo leto user posted image .
In evo mene zdaj tukaj. Milord-a sem pogledala in se nasmejala, zdaj pa nisem čisto prepričana, kaj naj sama s sabo, ker ni nobenega dela. Hvala bogu, da so ob polnoči na POP-u "Prijatelji", potem bom pa verjetno spet celo noč po Internetu brskala. Upam, da bo kaj pametnega do jutra.

Se beremo. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 12.1.2009 23:45:05 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.1.2009 8:41:36   
JanJan
Dobro jutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem jo zase ravnokar skuhala, mmmm.... Mi bo prav pasala velka doza, ker se mi je Domen zbujal na dve uriuser posted image . Nimam pojma, kaj ga je mučilouser posted image . Upam, da bo danes boljeuser posted image .

No, kje se grejeteuser posted image ? user posted image user posted image user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.1.2009 9:47:29   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: JanJan

Dobro jutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem jo zase ravnokar skuhala, mmmm.... Mi bo prav pasala velka doza, ker se mi je Domen zbujal na dve uriuser posted image . Nimam pojma, kaj ga je mučilouser posted image . Upam, da bo danes boljeuser posted image .

No, kje se grejeteuser posted image ? user posted image user posted image user posted image

pr nam vedno krivimo polno luno :D

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
13.1.2009 10:05:20   
NRMM
Dooobro jutro!

JanJan hvala lepa za kavico user posted image . Je ena že za mano,zdej pa je počasi že čas,da začnem kaj delat user posted image .

Mi smo kar ok,sicer Maša kašlja kot star čičo,ful mokro,ampak se lepo izkašljuje,tako da mislim,da smo iz tahujšega. Se ji je vsako večer nabralo toliko sluzi,da mi je kmalu,ko je zaspala zelo kašljala in posledično vse zbruhala,potem pa smo spali celo noč. No zdaj je 2 noči že ok (smajlikitrkanales).Diha skozi lepo,tako da je niti nisem vozila k zdravniku,ker pri nas na polno razsaja gripa....po cele familije so doma z 40 vročine user posted image . Je ravno prej prišla na kavico kolegica,ki je učiteljica na osnovni šoli in so združili razrede,ker otrok ni zaradi gripe.Pa kako se ljubi virusom delat pri teh sibirskih temperaturah user posted image user posted image ???

Bino
kje si? Ste ok? Pozdravčke in objemček tvojima puncama!

Lonja tvoja punca mala pa je taki user posted image . Vidim,da se pridno in fino rihtate in uživate maximalno.A vas pa nič ne prinese v naš konec,da bi se kaj oglasili?Čuj,da ne pozabim user posted image . Od kdaj pa je razdalja pomembna,da se tolk dobra delaš pri JanJan user posted image .Ne skači v zelje,mej duš user posted image .

Mml
obisk žabarije imam načrtovan v kratkem,ampak še ne vem kdaj. Zdaj delam eno novo stvar za firmo,tako da,ko bom imela koncept se bom spravila v Lj. Ti pa javim,ker je res definitivno čas,da skočimo na kakšno kavo. Oče pa je zdaj vredu,hvala. Danes ima še eno kontrolo,ker je dobil še eno dozo AB in upam,da zdaj pa bo vse ok. A ti si že konec s porodniško??

Izabela ti si se pa nekam poslabšala,kar se javljanja tiče user posted image . Pazi se......user posted image .Kako je Matevž?

Ac upam,da si ok in že pri močeh. Je Maja še vedno tako pridna punca user posted image ? Javi se kaj.

JanJan ti le čuvaj svoja dva princa,nikol ne veš,kdaj nas pot zanese v vaš konecuser posted image user posted image . No verjetno bosta že prej samostojna,kot pa mi v Pouser posted image .

Janja27 vi pa ste pravi zaspankoti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se je pri vas že kaj otoplilo?

tinas daj pošlji malo sončka in zvišanja temp.Ja fauš sem zeeeelo user posted image . In bravo za smučarko Lio.

Šnucika kako je Živa? Zdrava zdej?

Cuma kje siiiiiii? Še delaš ali si že konec s staro službo?

Sonček en veeeeeeelik user posted image in ogromen košuser posted image za tvoji punci. Naj bo že končno konec teh bolezni.

Pegica en prav lep jutrišnji dan ti želim. Ko bom v tvojem koncu,te pridem obiskat,zdej sem zopet z glavo na faksu user posted image .Priprave so v polnem teku user posted image user posted image user posted image ,da si sama malo zaploskam user posted image .

NanaLiza tebi tudi ne bi nič škodovalo,če bi pokazala malo svoji nagajivki user posted image . To o smučanju,pa je očitno IN pri naših otrocih. Mi to cele dneve poslušamo,sploh zdaj smo med vikendom,ko je bila Zlata lisica in,ko je smučala Maruša Ferk user posted image . Smo pa šli v nedeljo zopet na Pohorje,da se je malo umirila. Je pa noro pasalo,ker je bilo pri nas v dolini -8, na Pohorju pa -1 in taaaaaaaki sonček.user posted image

Ooo Karnisa user posted image a si nas le našla. Tole pa si imela dolgo konferenčno obdobje user posted image .

No pa sem vse mal pokomentirala,zdej pa res delat.

Uživajte!

Lp

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
13.1.2009 10:24:57   
lonja
Daaaaaan,

sva si z Manco privoščili malo daljši jutranji spanec, je tooooolk pasal, je nekaj cmevkala ob pol osmih, sem jo samo preložila k meni v ta velko posteljo in sva drnjohali kot ta velki user posted image . Ja, ta punca bo definitivno po meni. Samo da je fajn pokrita, pa spi kot top.

Kerensa, če boš ostala vsaj pol tolk zgovorna, kot si zadnje dni, bomo kr zadovoljne. Sam pazi, da ne boš spet kam poniknila user posted image . Ja, položnice so ena fajn reč, pr naš hiš ma ata trajni naalog za vse, tko da jst tega sploh tako hudo ne občutim user posted image . Sam shit je, k zdej prihajajo že za dva konca, za hišo, v katero sploh še nismo vseljeni in za stanovanje, v katerm živimo.

NRMM, a veš, kako je, ko bom stara in betežna in bom želela obiskat svoje bejbe, mi bo še kako pomembna razdalja in prav v interesu mi je, da se omožita kam blizu user posted image . Ko boš pa kaj v LJ, se pa le javi.

Nana Liza, no, če boste pa opremo kupli, bomo pa kdaj skupaj skočili smučkat. SEj veš, kako to zgleda, ne? 15 minut smučanja in 2 uri kakavanja, tko da ni nekega prehudega tempa user posted image . Drgač pa, a se kej vidmo,mogoče koncem tedna?

Bino, kako shajate brez atkota? Mene že po malem panika grabi, k gre v ponedeljek v Prištino in bom sama čez noč. Po mojem bom res dala Ajdo spat k našim, ker mi tole uspavanje res ne gre user posted image . Al jokca ta mičkena al se pa dere ta velka....user posted image . Tudi mi bi se lahko kaj videli, kaj praviš?

Mml, kam si pa ti poniknila? A si kaj ugotovila glede Matičkotovega kakanja? Drug teden bi se pa lahk za kak kofe zmenile, a? Al pa že čez vikend?

Ac, še ležiš, al je že bolje? Mene je tudi dans ponoči začel švasat v grlu, sem en lekadol vzela, zdej je trenutno OK, upam, da tako tudi ostane. Kako Maja, pridna user posted image ?

Pegica, ja fajn je, če lahk okriviš polno luno za skoraj vse težave user posted image .Kdaj pa greš v službo?

Cuma, kdaj pa ti začneš z novo službo? Aloooo, na raporttttt!

Tako, grem. Pospravit kuhno, ker bo kamlu alarm.....

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
13.1.2009 10:36:39   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Pegica, ja fajn je, če lahk okriviš polno luno za skoraj vse težave user posted image .Kdaj pa greš v službo?

user posted image user posted image user posted image  polna luna je user posted image  pr naši hiši..user posted image

Jutri bi mogla it v službo...v petek uradno. Samo je problem, ker je bil mali zdaj na AB in nisva še šla na pregled. Upam,da naju bo P danes sprejel in dal potrdilo za vrtec. Tako bi ga že jutri lahko začela uvajat.Tašča pride k nam na pomoč. Joj, bogi naš otrok. Bo imel dvojno dozo uvajanja. Jaz si namreč ne morem privoščit dopusta, moj dragi pa sploh ne, ker imajo v službi ful gužvo. Tko da bo moral Ažbe zjutraj na uvajanje z mano, ko pa pridema domov bo mamica spet šla in ga pustila babici user posted image  user posted image  user posted image  ČE bo mali to preživel mi ni jasno! Zato bi blo super da bi šel že jutri, ko sem načeloma lahko do konca tedna doma. S ponedeljkom bi pa začela fejst resno.
Pa še to...imamo samo en avto..in moj dragi cel teden po ljubljani do 5, 6 ure zvečer...jaz pa naj skačem z avtobusom v službo, nazaj, po Neli, na telovadbo...eh...sej je vse skup brezveze!

Se opravičujem, da sem mal zajamrala...sej veste...polna luna je kriva...pa po možnosti še PMS. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.1.2009 13:34:07   
mml
Me daje huda lenoba...vas pridno berem, za pisanje pa ne zberem energije user posted image

Grem pomagat Maticu počivat user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
13.1.2009 13:40:16   
ac
Kako ste se razpisale user posted image . Nekatere user posted image .

Jaz sem še živa in (spet) zdrava. V soboto sem bila še tolk švoh, da cel dan nisem vstala iz postelje. Potem se mi je pa že zazdelo, da se že sama sebi smilim in, da mi je vse skupaj že udarilo na psiho, tako, da sem se v nedeljo malo skupej vzela, se zrihtala in smo se vsi 4je odpravili mal na Gorenjsko na obisk. Je bilo takoj bolje. No, od včeraj sem pa že čisto ok, tako, da sem morala nadoknadit za nazaj in sem cel dan pospravljala stanovanje. Danes je bila pa tukej patronažna in smo Majo že skopali.

Punci sta v redu. Sara take spušča, da se samo smejimo. Je zadnjič Maja jokala, pa me je Sara vprašala, če je Majo Dedek mraz prinesel. Sem rekla, da ja in je rekla, naj Maji povem, da če bo še naprej taka jokica, da jo bomo kar nazaj dedku mrazu nesli user posted image . Jo ima pa še naprej zelo rada. Maja pa zadnje dni malo več joka, se je že razvadila, da jo je treba gor in dol nosit, da zaspi.

Zdej grem pa še mal v leže brat. Imejte se lepo!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.1.2009 16:20:37   
HIMH
Punce l.p mam eno prošnjo za vas če katera pozna iščem namreč otroške usnjene copate ala robezz samo za večje z trdim podplatom mislim da je znamka nekje okoli topis in še nekaj zraven .Ja saj vem da kompliciram a sem jih na eni pupi videla in so ful cart in delujejo tudi ok.In ker smo ravno v menjavanju bi rada videla če se jih da kje dobit.

Pegica1 saj bo boš vidla ti to zmoreš.

Nič grem s malo žulit k mali sva sami preberem za nazaj kasneje.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
13.1.2009 21:33:38   
lonja
Evo, moji trije čmrlji spančkajo, jaz pa nas le še dvignem na površje (na prvo stran) in grem za njimi user posted image . Dans je bil en čuden dan, sm full zmatrana tudi jaz user posted image .

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.1.2009 22:52:26   
Kofi
Jutri zjutri grem prvi dan v službo...pa mam mal depresije z nasmehom na licih user posted image  
Lepo bodite...se vam javim zvečer

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
14.1.2009 6:53:58   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Ooo Karnisa user posted image a si nas le našla. Tole pa si imela dolgo konferenčno obdobje user posted image .

Hja, saj veš - *ebiveter user posted image . Mimogrede - na ZS mi nuuujno pošlji svoj naslov (you know why user posted image ).

Nam je pa uspelo preživeti še en dan v naši norišnici. Ugotovila sem, da če zjutraj nisem iz službe ob 6:15 (kar pomeni direkt služba - domov), je že zjutraj vse narobe user posted image , ker moji trije moški ne znajo vstati sami od sebe (pa je čisto vseeno, kdaj so šli spat). Prvič letos sem se namreč srečala z eno sodelavko in tako sva zjutraj skočili na kofe. Prišla sem ob 7-ih in jasno, da sem vse tri šele takrat vrgla iz postelje. Do 7:30, ko morajo od doma (če nočejo zamuditi), je bilo premalo časa za vse in je bilo vse tako natempirano, da je bilo joooj. user posted image  Kamikaza je poskušal istočasno piti jutranjo kavo in prepričevati Robija, naj se preobleče, pa ni prišel dlje kot do tega, da je mali dal dol svojo plenico (ponoči jo ima še - ziher je ziher). Jaz sem istočasno budila Jana in pregledovala njegovo torbo. Ob 7:20 je bilo še vse tako, kakor ob 7-ih. user posted image
Pa od mojega dnevnega spanja tudi ni bilo veliko - šele ob 8:30 sem šla spat, ob 11:30 sem morala biti pa zbujena, ker sva bila z Janom ob 12:30 naročena pri pedopsihologinji na posvet zaradi Ritalina. Pred ordinacijo sem prišla kakor zombi user posted image . Še dobro, da me je ravno takrat klical šef in rekel, da sem danes lahko prosta, ker bo ponoči prvič sama delala ta nova gospodična - to me je čisto zbudilo. Yuhey, frej dan. user posted image
Popoldan smo lenarili in počivali user posted image  (nič novega) - Cosby show in Fine lady, jasno user posted image , pa spet malo jeze, ker na Astru nismo nič zadeli user posted image , pa grickanje vsega, kar nam je prišlo pod roke, pa igranje, pa malo računalnika, pa... Kamikaza je prišel domov malo po 20. uri. Povečerjali smo, pa psa ven odpeljat, potem pa preoblečt za spanje in bumf pred TV. Mislim, da sem ob 22-ih že spala kot crknjen konj.

Danes pa budilka ob 6-ih. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
14.1.2009 7:47:36   
lonja
Pegica, čudovit prvi delovni dan ti želim. Verjetno je tudi pri vas zasnežen...user posted image ! Pa oglasi se kaj zvečer, če boš lahko.

Ostalim pa: DOBRO JUTRO in izvolite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
14.1.2009 9:47:43   
mml
pegica lepo se imej v službi...

lonja hvala za kofe

Grem k frizerju...sem si pa izbrala dan user posted image , še dobro, da je skoraj za vogalom...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
14.1.2009 10:25:50   
tinas
ojla, mi pa smo imeli včeraj pestro! z user posted image sva izmenično preživela cel dan na urgenci. no, HB se je vse dobro končalo za vse udeležence.
Najprej sva bile na obisku jaz in Rožica in moj oče. Pri igranju z mojo mamo je Rožici (že drugič!!!! user posted image ) skočil komolček iz mesta! reva je jokala ful. Sem takoj vedela zakaj gre, zato nisem bila tako panična. Zateče nič, boli pa v bistvu v zapestju in rokica je čisto neuporabna. spokamo k dežurnemu in jaz vse povem, tudi na to da sumim kaj je, ker se nam je že zgodilo in jim še rečem naj ji le obrnejo rokico (dlan navzgor) in da bo skočilo na mesto (to so naredili zadnjič v LJ, ko se nam je to pripetilo. povedali so nam tudi, da je kar pogosto in da se lahko ponovi). Ampak oni ne, naj gremo v bolnico na slikanje. OK, pridemo v bolnico in tam gužva, pa nič se ne premika. potem smo ugotovili, da imajo malico....na urgenci??? kaj se ne morejo tako razporedit, da bi vedno nekdo delal? kaj pa če imam za umret? boooooo....???? Lia že boljše volje takrat, vendar rokica še vedno neuporabna. no, nas le pokliče sestra in nas vseeno pošlje na rentgen, čeprav spet ponovim zgodbo. In ker so revici tam morali rokico naštimat za slikanje so ji jo že na rentgenu naglihali. mislim, haloooo! ko je prišla ven je bila ko nova. sem takoj opazila, da je začela rokico uporabljat. potem smo šli le pozdravit zdravnika in še 15 min čakali na izvide!
Lia je šla potem spat k tašči, ker smo mi mislili danes navsezgodaj odrinit proti LJ, pa zdaj zaradi vremena nismo (baje je grozna poledica, pa sneženje).
Zvečer pa je user posted image peljal na urgenco sodelavca, ki se mu je pikada zapičila v vrat in je bil ves zatečen, pa glave ni mogel premikat. pa sta spet čakala v ZD, pa potem še v bolnici. no, tudi z njim je vse OK, obkladki pa tablete proti bolečinam. torej zelo pester dan.

danes pa imamo pokvarjene načrte zaradi vremena. bom pa začela kar pakirat pa sortirat stvari za smučanje. komaj čakam, le vreme se napoveduje ful slabo! user posted image no, se tolažim, da za drugi teden še ni točnih napovedi.

bodite lepo!
pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
14.1.2009 11:44:01   
JanJan
Daaan!

Pri nas je ledeno vsepovsod, v zraku, po tleh, na avtu, skratka grrrrrruser posted image user posted image user posted image .
Za dobro jutro je bilo drgnjenje šip na avtu in ta user posted image led sploh ni šel stran, tako da sva prišla v vrtec 10 čez 8user posted image . Dobr, da so šele pripeljali zajtrk, zgleda da nisva bila edina poznauser posted image . Upam, da bo bolje popoldne , ko grem iskat Jana.

Pegica1: tud mi krivimo luno, pa zobke,... Samo, da je ta luna bila kriva prejšnji cel teden , da se Jan zbujal po večkrat na nočuser posted image , a zdaj po polni luni pa Domen user posted image . No, današnja noč je bila boljšauser posted image . Čimlepše se imej prvi dan v službi.

Nrmm: ne vem, če bosta princa čakala tako dolgo, boš morala pa prej princeske pripeljati v Po. Saj greš BTW lahko še svetovno znano jamo pogledatuser posted image . Lonja ima prednost, ker lahko sam skoči in je v pol ure tu, po stari cestiuser posted image . Zato moraš čimprej na pot, saj ni daleč od žabarije, ko boš enkrat že v Lj.user posted image user posted image user posted image

Lonja: jaz sem jo tako zakuhala mojim, da sem šla cca 60 km stran, sedaj pa imata probleme priti semuser posted image

HIMH: tvojmu user posted image za super darilo.

Mml: je že nova frizura? user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
14.1.2009 11:47:40   
cuma
Dober dan!

Se pokorno javljam iz bolniške ... tokrat sem zbolela jaz. Že na štajersekm sem zakuhala in še danes nisem dobra ... tak konkreten prehlad. Tinkara je v vrtcu, Ema pa ta teden še doma z mano. Njeni krvni izvidi so bistveno boljši in je bila P zelo zadovoljna z napredkom. Pri babici se je celo malo poredila ... to samo babice znajo user posted image  ...
Jaz začnem v novi službi 2.2., do takrat pa veselo v ta stari. No, upam, da se hitro pozdravim, da bomo lahko še kaj pokramljali in pokofetkali s sodelavci user posted image . A ne šnucika?user posted image
Pegica: vesel prvi dan ti želim!Pa ne daj se žalosti no, saj veš, da je vedno lahko še slabše user posted image user posted image !

tinas: uh, to pa je bilo res pestro! user posted image  za pogumno Lio!

ac: lepo, da si zdaj ok!user posted image  user posted image za zabavne izjave ... Sara je prava faca!

himh vse naj naj z zamudo!!!!user posted image

mml: uživaj pri frizerju!

Tule pa prilagam malo sestrske ljubezni user posted image :

user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
14.1.2009 14:30:36   
JanJan
Malo liftinga....user posted image

Pri nas ne pada več led, tako naj tudi ostaneuser posted image .

Kje ste vse? Vas preveč zebe za tipkanjeuser posted image ?

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
14.1.2009 15:18:40   
mml
Jaz imam oba čmrlja doma, pa še mamo na obisku, tako da ni varinte za RR user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
14.1.2009 20:51:10   
mml
Prenočevanje na drugi strani....

....to se pa res ne spodobi user posted image

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?
Evica22

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?

hlačne nogavice (50%)

trenirko (14%)

hlačne nogavice + trenirko (36%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!