Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Kerensa - Ne se pustit s taškanjem! Dej še kaj se javi, super te je brat! Pazi, kaj si želiš, da se ti ne bo uresničilo. Drugače pa nič kaj pretresljivega pri nas. Svoje tri moške sem ob 7:30 vrgla ven iz stanovanja in se spravila k zasluženemu počitku, ko me je poklical šef, ki je iskal izgubljenega delavca. Saj mi je šlo na smeh, no, ampak od kod mu ideja, da jaz vem, kje je? Budilka me je popoldan zbudila ob 15-ih. Starejši sin je bil že doma (iz šole) - sploh ne vem, kdaj je prišel, tako tiho je bil. Zagledal se je v Discovery channel, ker Cartoon Network ne dela - bom poskrbela, da bo tako tudi ostalo. No, meni je sledila "jutranja" kava pri notebook-u, pa pregled današnje pošte, ki jo je Jan prinesel gor: položnice za Elektro, Energetiko, Telekom in Janovo šolo, pa časopis Finance in od ZZZS euro-zdravstvene kartice. Vraga, plin se je podražil - dobila sem 90€ računa. No, je pa res, da smo decembra tudi več porabili - menda 122 m3. A je to veliko za 60 m2 ogrevanja + bojler (ogrevanje tople vode) + štedilnik? Jaz nimam pojma, ker imam prvič stanovanje, v katerem je vse na plin. Ob 16-ih sta prišla domov še preostala dva moška - eden iz vrtca, drugi na pauzo med službo. In še onadva sta me "razveselila" s položnico za vrtec. Pa kaj je to danes, no - same položnice?! Kolektiven ogled Cosby show-a (poskušamo prakticirati njihove vzgojne ukrepe ), potem pa sem skočila na Pošto na Čopovo po odločbo o otroškem dodatku. Vse lepo in prav - podaljšano za eno leto za oba otroka. Zanimivo - še decembra 2009 mi bodo upoštevali dohodke od januarja 2007. Ko sem se vrnila domov, je šel Kamikaza nazaj delat, jaz in mladiča (no, bolj jaz in ta večji) pa smo se nasmejali "Fine lady" na SLO1. Meni se tisti njen mož takooo zelooo smiliii, nooo. Da bi pa jaz imela tako popredalčkano hišo, kakor je njena, mi pa na kraj pameti ne pade. Uživam v ustvarjalnem neredu. Na 3x3+6 nisem (jasno) zadela nič, zato sem se od užaljenosti usedla nazaj k notebook-u, mladiča pa sta norela po sobi z avtomobilčki in nekimi pištolami, sestavljenimi iz Lego kock. Vmes smo vsi skupaj po obrokih jedli narezek in pili multivitaminske šumeče tablete (nekaj zdavega je celo pri nas, ja ). Kamikaza je prišel iz službe ob 20:30, jaz sem bila pa takrat že pripravljena, da grem v službo - izjemoma eno uro prej, kajti ob 21-ih je bil na SLO1 "Želite, milord?" in tega niti pod razno nisem smela zamuditi. Če bi to gledala doma, bi potem zamudila službo (začnem ob 22-ih), zato sem šla kar eno uro prej tja. Peljal me je sodelavec, ki ga nisem videla od lanskega leta, zato sem mu dala darilo z besedami, da je kar za pravoslavno novo leto . In evo mene zdaj tukaj. Milord-a sem pogledala in se nasmejala, zdaj pa nisem čisto prepričana, kaj naj sama s sabo, ker ni nobenega dela. Hvala bogu, da so ob polnoči na POP-u "Prijatelji", potem bom pa verjetno spet celo noč po Internetu brskala. Upam, da bo kaj pametnega do jutra. Se beremo.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 12.1.2009 23:45:05 >
|