lonja
|
Dobro jutro, da nas ''liftnem'' malo višje...smo globoko na drugi strani, Šnucika nas je rešila tretje strani... Včeraj sva se z Ajdo že drugi popoldan zapored zaradi slabega vremena zadrževali doma, no, vmes, ko je za 15 min nehalo ulivati sva šli na pokopališče eno svečko Ajdini babici prižgat, po mojem se mi čez vikend ne bo nikamor dalo . Drgač pa se imam super, porodniška je res ena fajn zadeva, tako da vse, ki se še opogumljate za drugega, go on , pa tudi kandidatke za tretjega . Nana Liza, ja, sej vem, da me čakajo pestrejši dnevi , ampak tole zdej je res superca. Dej pridi jutri na . Arielca, kje si se pa ti zataknila? Sedaj ko imaš krompirjeve počitnice, bi nas tudi ti lahko razveselila s svojim prihodom . NRMM, sem slišala včeraj, da ste cesto odprli, torej so te že spustila iz tunela, al še kar tavaš v njem ? Kdaj si naslednjič v LJ, da te dam na spisek? NUJNO!!! Izabela, kako je s Tevžkom, je že čisto zdrav? Ajda včeraj pride domov in me vpraša, če imam lulčka. Kr zvilo me je, se ji full pozna, da je v varstvu z enim isto starim fantkom in skupaj jima gredo po glavi vse sorte neumnosti . Mml, dobro opravite jutranje procedure , jutri se pa tako ali tako vidimo. A je Manca že kaj manj prehlajena? Ajdi sem v nedeljo začela dajat Prospan, in ji je zelo fino prijel, smo že skoraj čist na konju. A bereš kako dobro knjigico? Nič hudega, če je limonada, za kaj strokovnejšega trenutno nisem... Bino, upam, da kljub slabemu vremenu z Bino uživata Lep dan vsem,
|