lonja
|
Jutro, al pa dober dan, kokr želite . Pegica1, tole včeraj pa je bila dogodivščina, raje ne pomislim, da bi se mi kaj takega zgodilo. Sem si že ene 100X rekla, da se bom dala naučit gumo zamenjat na avtu, pa se vedno zanašam na . HB mi še nikoli ni počla, ko sem bla sama v avtu. Da bi mela pa še 2 otroka zraven, glih se mi ''ftrga''. Sam da ste dobr opravili . Še dobr, da imamo mlekce s sabo, ob takih primerih res prav pride, a ne? Bino, ja, tale naša Bina je pa res ena bogica, da o mamici ne govorim . Pa zgleda da sem samo jst mislila, da so malo starejši otroci tudi malo bolj imuni na vse vrtčevske nadloge, sem se zgleda uštela in nas to verjetno drugo leto čaka. Sem pa vesela za Debeli Rtič , upam, da bosta obe uživali in da se boš vsaj malo spočila. A Beti bo imel pa ati čez? Bi ti z veseljem kaj pomagala, ta teden sem sicer še v službi, drug teden pa rata moj urnik prijetnejši (no, kolikor je zaradi ogromnega trebuha lahko prijeten ). Cuma, upam, da ste vsaj malo boljše spali. Drgač pa, mi imamo glede stvari, ki jih doma nikoli ne je, kar srečo, ker ni šans, da bi Ajda probala kaj, česar še ni nikoli. Grozno izbirčna je (natanko taka sem bila jaz, že v vrtcu mi je morala mami napisat spisek 5 stvari, ki jih kao nisem prebavljala, da me potem niso silili z njim. No, že takrat sem probala, če sistem res deluje, ko sem si sproti izmišljevala, da je bila določena stvar na tistem spisku... ) Čeprav po mojem ste itak ugotovili, da ni bila posebna salama krivec, bi rekla, da si bla bolj blizu, ko si omenjala 5.bolezen. No, kakorkoli že, za malo Tinko, pocajtite se hitr in takoj! NRMM, lepo te je spet malo brat , čeprav bi se lahko malo večkrat strgala s te verige, ki te zadnje čase tako zapenja. Ko pa prideš na naš konec, pa sej veš , samo pozvončkljaj! Za jesenske počitnice sem jaz že malo zgubila upanje, ker se kam daleč ne upam fijakati. Sem mela dans tak smotan občutek zjutraj, sem mojga vprašala, na kateri cifri se bo čez dan nahajal, je kr malo paničen ratal. No, občutek se je izboljšal in veselo čakamo začetek škorpijona (ker nočem tehtnice! Sorry Šnucika in BlankaT). Mml, kaj je pa kaj pri vas novega? Ste verjetno izkoristili frej vikend za potepanje? Midve z Ajdo sva bili spet usklajeni, in sva oba popoldneva, ko je bil zunaj prelep sonček, prespali . No, sva bili pa oba dopoldneva aktivni, sva bili oba dva dneva na dooooolgem sprehodu (kar za naju pomeni hoje recimo 1,5 km, potem imava obe že zadosti). Če boš drug teden za kako dopoldansko , se ti pridružim. Lepo popoldne vsem!
|