|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
20.10.2008 8:54:45   
šnucika
user posted image Dober dan!

Kavica za vse,da nas malo dvignem...

cuma - upam,da boste pri zdravniku dobro opravili s Tinko!Da bo ugotovil,kaj ji je...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam dopoldne fraj,delam pa do večera potem.

Lepo se imejte!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.10.2008 9:43:00   
NRMM
Daaaaaan!

Najprej en sončen pozdrav.Sicer je bolj mrzlo,ampak bo sonce kar pogrelo te zimske temp.

Imam par minutk časa,potem pa šibam na prepih.Pri nas nič novega,zjutraj sem se zopet ''borila''z Marušo,da je šla v igralnico user posted image ,več ne vem kaj naj naredim,da bo šla brez joka not.V sam vrtec ni problem it,je vesela,rada pove,da gre v vrtec,ampak sama igralnica je pa problem.No sej meni vzgojiteljici nista ravno všeč,mogoče pa njej tudi ne....no sej jabolko ne pade od hruške user posted image .
Maša je pa imela včeraj zvečer povišano temp,37,5,ampak ji je po pol urah padla brez calpola ipd,ob 23.30 sem ji šla še 1x merit je imela 37,7,ob 4ih nič,zjutraj pa je bilo zopet vse ok,tako da sem jo dala v vrtec.Sumim zobke in sicer 3jke.Upam,da je res to.

Cuma
kako Tinka?Ste boljše spali?

Bino
pa ve kako ste?

Mml a vas pa nič ne zanese v naš konec,da bi šli na kavico?Mene kar ne pustijo iz Mb,mogoče preveč zdrah delam na vašem koncu user posted image .

No zdej moram pa it,bodo kmalu prišli po mene.

Uživajte v sončku.

Lp

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.10.2008 10:24:14   
Kofi
hej punce

moje življenje očitno ni dovolj pestro da se dogaja naslednje:

včeraj smo se odpravili s krasa, kjer so moji doma ob cca. 19. uri- že po kakih 15 min smo se hmali zaleteli v dva konja, ki sta lepo šetala po cesti...še dobro da je user posted image  dal dolge luči, da sva se ustavila ene pol metra za njima!!!! No, pol pa takoj za odcepom Trojane, pride en mali tunelček...in pred tunelom začne ful nekaj ropotat...sem rekla mojmu naj kr ustavi, da je nekaj narobe, da je menda šla guma. In res. Sprednja guma je šla. Tema kot v peklu, mrzlo...cca. 6 stopinj, user posted image  v kratkih rokavih, ni našel ključa od gume, ker je bil ful živčen, kamjoni 20 cm stran od nas šibali mimo, da se je vse treslo, mi smo meli nabasan avto zadaj...saj veste kako mame vse živo dajo za poleg, da ne bi shirali doma...katastrofa v glavnem. Še dobro da je bil odstavni pas vsaj, čeprav ful ozek. Sicer ne vem kaj bi. Al pa še v kakem tunelu...ma čejev je itak preveč..tko da ne bom niti študirala. HB je po naključju za nami prišel oni mali kamionček ko ima tisto utripajočo puščico, da nam je mal odleglo in je dragi v miru zamenjal gumo.
Tamala dva sta se drla ko šoji zadaj, mene je treslo od strahu in mraza. pol sem malega kr podojila, Neli pa mi je s ful prestrašenim glaskom rekla da jo je strah. user posted image  Za se zjokat v glavnem!

In na koncu sva ugotovila, da sva sama smotana, ker nočeva kljubovat staršem in sva šla z malima prepozno na pot. Naslednjič greva lepo še po svetlem, tko da popoldan pridemo domov. Pol manj krize bi bilo, če ne bi bila tema!

Smo živi in zdravi, tko da...
ne grem pa po mojem nikoli sama na pot ponoči z malima...ne vem kaj bi sama tam naredla...polulala bi se v hlače!

cuma naj tinka ne faše kaj večje alergije... upam, da ste imeli mirno noč.

šnucika kako tvoj prst in hrbet? Živa je še živika?

ostali? ste zdravi?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.10.2008 10:40:26   
Taja Nagaja
Dober dan!

Zame sicer res ne najbolj lep, pa kaj čmo. Sem doma na bolniški, tokrat sem jaz na vrsti. Bino boli uho in greva popolne k P. Bi jo rada spravila brez AB v boljše stanje. Ni nam še uspelo, da bi bila dalj kot 5 dni v vrtcu user posted image . Veliko mislim, na vas, uspem prebrati, za kaj več pa ni časa. Drugače pa naju čaka Debeli rtič v petek. Upam, da bova lahko šli.

mml: hvala za nasvetuser posted image

cuma: dobro opravita s Tinko

NRMM: da ne boš predolgo v tunelu, mislim na najin oddih

Šibam, ker Bina ne more brez mene. Se javim ko bom lahko. A moram omenit, da bomo od jutri spet same?

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.10.2008 12:07:50   
lonja
Jutro,

al pa dober dan, kokr želite user posted image .

Pegica1, tole včeraj pa je bila dogodivščina, raje ne pomislim, da bi se mi kaj takega zgodilo. Sem si že ene 100X rekla, da se bom dala naučit gumo zamenjat na avtu, pa se vedno zanašam na user posted image . HB mi še nikoli ni počla, ko sem bla sama v avtu. Da bi mela pa še 2 otroka zraven, glih se mi ''ftrga''. Sam da ste dobr opravili user posted image . Še dobr, da imamo mlekce s sabo, ob takih primerih res prav pride, a ne?

Bino, ja, tale naša Bina je pa res ena bogica, da o mamici ne govorim user posted image . Pa zgleda da sem samo jst mislila, da so malo starejši otroci tudi malo bolj imuni na vse vrtčevske nadloge, sem se zgleda uštela in nas to verjetno drugo leto čaka. Sem pa vesela za Debeli Rtič user posted image , upam, da bosta obe uživali in da se boš vsaj malo spočila. A Beti bo imel pa ati čez? Bi ti z veseljem kaj pomagala, ta teden sem sicer še v službi, drug teden pa rata moj urnik prijetnejši (no, kolikor je zaradi ogromnega trebuha lahko prijeten user posted image ).

Cuma, upam, da ste vsaj malo boljše spali. Drgač pa, mi imamo glede stvari, ki jih doma nikoli ne je, kar srečo, ker ni šans, da bi Ajda probala kaj, česar še ni nikoli. Grozno izbirčna je (natanko taka sem bila jaz, že v vrtcu mi je morala mami napisat spisek 5 stvari, ki jih kao nisem prebavljala, da me potem niso silili z njim. No, že takrat sem probala, če sistem res deluje, ko sem si sproti izmišljevala, da je bila določena stvar na tistem spisku...user posted image ) Čeprav po mojem ste itak ugotovili, da ni bila posebna salama krivec, bi rekla, da si bla bolj blizu, ko si omenjala 5.bolezen. No, kakorkoli že, user posted image user posted image user posted image  za malo Tinko, pocajtite se hitr in takoj!

NRMM, lepo te je spet malo brat user posted image , čeprav bi se lahko malo večkrat strgala s te verige, ki te zadnje čase tako zapenja. Ko pa prideš na naš konec, pa sej veš user posted image , samo pozvončkljaj! Za jesenske počitnice sem jaz že malo zgubila upanje, ker se kam daleč ne upam fijakati. Sem mela dans tak smotan občutek zjutraj, sem mojga vprašala, na kateri cifri se bo čez dan nahajal, je kr malo paničen ratal. No, občutek se je izboljšal in veselo čakamo začetek škorpijona (ker nočem tehtnice! Sorry Šnucika in BlankaT).

Mml, kaj je pa kaj pri vas novega? Ste verjetno izkoristili frej vikend za potepanje? Midve z Ajdo sva bili spet usklajeni, in sva oba popoldneva, ko je bil zunaj prelep sonček, prespali user posted image . No, sva bili pa oba dopoldneva aktivni, sva bili oba dva dneva na dooooolgem sprehodu (kar za naju pomeni hoje recimo 1,5 km, potem imava obe že zadosti). Če boš drug teden za kako dopoldansko user posted image , se ti pridružim.

Lepo popoldne vsem!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.10.2008 13:21:57   
cuma
Ojla!

pegica1: vidim te user posted image !
Je pa moralo biti res neprijetno ..... samo, da se je na koncu vse fajn izteklo! user posted image  Tvoja dva sta pa taka user posted image ! Ažbe je res že velik fant user posted image !

Mi smo dobro spali user posted image . Tinka je posledično bolje razpoložena. Pikice so še tam kjer so bile, le da so sedaj tudi na nogah in rokah. Po obrazu ima malo večja fleka na ličkih, ki prideta in zgineta ... Prej sem jo peljala malo na zrak in ji je očitno pasalo, ker je boljše volje. Zdaj sem jo nesla malo spat. Ema je šla v vrtec in se je ful veselila, da bo videla svoje prijatelje user posted image . Začelo se je obdobje zakaj .... zakaj in vse je zakaj.... user posted image  je prav hecna, ko me tako resno vpraša:" Zakaj pa ti ješ mamica, aa, zakaj?" user posted image

Popoldan bo nona popazila Emo, da gremo mi k P, sicer se bojim, da tam kaj stakne .... kot običajno.

lonja: Tinkara je Emino popolno nasprotje kar se prehranjevanja tiče .... že ko je bila dojenček je tulila ko sirena, če ji je sfalilo 10ml ... user posted image  poskusit mora vse kar vidi in definitivno rada je user posted image . Resnično upam, da je 5. otr. bolezen, da bo lahko papala naprej vse kar ji je všeč.

NRMM: žal mi je za Marušo ... kaj pa vzg. pravita? Ful je tečno, ko tebi vzg. ni všeč .... je vse skupaj težje .... jaz moram tudi totalno zaglumit pred Emo, ker sta mi obe user posted image  .... s to razliko, da se ju je Ema očitno navadila in gre rada v skupino HB.

Grem Tinko pokukat in pokrit, potem pa kuhat kosilo.

Lp Cuma 

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.10.2008 20:38:57   
mml
Čer,

mi smo OK, se mi nič ne da...

cuma in bino kako st Tinkara in Bina? Upam, da ni pri nobeni nič resnejšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NRMM v toti koenc zaidem bolj redko...se ustavim že pri Celju user posted image , če pa bom, te pa obvestim, pa upam vseeno, da kaj prej ti prideš v LJ meglo...

lonja jaz mislim, da ni ovir za čvek in kofe naslednji teden, glede na to, da so počitnice, bo mogoče prišla še katera...user posted image

pegica to je bila pa res grooozn vožnja, glavno da ste vsi OK user posted image

No pa še dve "umetniji" naše frklje

Tole mi ni jasno, kako statično funkcionira...ampak stoji pa user posted image
user posted image

V upanju, da bo Manca kdaj slavna in bo tale abstraktna umetnost imela ceno...user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 20.10.2008 20:52:34 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.10.2008 21:14:31   
cuma
Čeeer!

Potrjena 6. otroška bolezen. Tinka je pikasta samo še po rokah in nogah, apetit se je vrnil, le tečnoba je ostala user posted image  ... Do srede bova še doma, potem pa v vrtec.

Sem naložila en mega album  - ful je fajn, ko jih ni treba pomanjševati user posted image ... pa ne vem, kako naj vas povabim, da si ga ogledate user posted image  ... nisem blond a ne najdem opcije, da bi vas vse poklicala med prijatelje user posted image  ... kako se to naredi? Naj me katera razsvetli prosim ...

mml: Mancina umetnina je čista desetka user posted image user posted image user posted image  .... me je spomnila na ribice, ki se lovijo in lesketajo pod morsko gladino! Super!!!! Arhitektura pa ji tudi leži kot vidim, ali bolje rečeno stoji user posted image !

LP

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.10.2008 21:15:12   
šnucika
čer!

Malo prej sem prišla iz službe,Živa je bila že pripravljena na spanje,ampak spat pa še noče,ker mora vlakca Tomažka še pogledat,tako,da jaz lahko malo pišem tu gor.user posted image ...če mi ne bo vsega zbrisalo,ker ta net tako poooočasiiii dela,da je groza..no,še dobro,da sploh dela,ker večinoma rabim nekaj poskusov,da sploh zalaufauser posted image

cuma - upam,da je s Tinko res bolje in da ni kakšna alergija!

mml - user posted image to pa so umetnine...likovne in arhitekturne...bravo!!user posted image

pegica - moj hrbet kar OK,samo pazit moram,da ne delam kaj narobe ali predolgo sedim.Prst tudi OK,ni bil zlomljen,ker me je po treh dneh nehalo bolet,le še moder je.Pred leti,ko sem imela zlomljenega,je trajalo skoraj dva tedna...ampak itak gre mimo in nimaš kaj naredit,razen,da šepaš...user posted image

lonja - kam se pa tvojemu user posted image  mudi..december še ni pred vrati?

bino - upam,da prideta na Debeli rtič!!user posted image

Pravkar je spet vrglo povezavo neta ven...user posted image moram vse shranit...še dobro,da sem opazila...

če mi rata prilepim še danes to gor....

Lahko in mirno noč!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.10.2008 22:51:43   
tinas
ojla,
da se še jaz malo javim (vsaj 1x na teden)user posted image

mi smo preživeli krasen vikend. v soboto smo bili malo na morju (v Sesljanu). je bilo zelo lepo, čeprav je pihalo. in zelo smešno: eni so se sončili v kopalkah, eni pa skorajda v bundah user posted image
v nedeljo pa smo imeli na obisku v naših krajih bivše sosede (mml, kje ste bili vi????!!!!user posted image smo vas pogrešali!) malo smo kofetkali, otroci so sodelovali na delavnicah, se igrali na igralih, potem smo malo hodili (nekateri več, nekateri manj, nekateri so se predvsem pustili nosit user posted image ). nato smo se še fajn napapali....mmmm je pasalo. Lia je uživala z malimi sosedi, ki jih zelo pogreša. pa še tako lepo vreme smo imeli.....mislim, pa da je bil danes zadnji tako lep dan. že jutri nas čaka dež....user posted image

danes po vrtcu pa smo odkolesarili (no, Lia je kolesarila) do naše hiške, kjer je user posted image veselo rušil 100 letno trto, ki je prekrivala cel vrt in hišo. pa še ograjo od balkona smo podrli (zdaj ga bomo zasteklili) in slika je precej drugačna. celo sonce sije v hišo!!!!

naj bo dovolj za danes....
lahko noč!
t

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.10.2008 14:06:04   
JanJan
Dober dan....

No, ker je ni še nobena danes skuhala, pa vam jo bom jaz .

Danes je tukaj tako brrrr vlažno in sivo, hmm  kdo mi je že govoril, da je Postojna mesto, ki ima za Portorožem največ soncauser posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še kar dobr nas je streslo, je bil potresuser posted image pri Pivki, čutil smo ga tud tu.
Jan je v vrtcu in se ima lepo, to je namreč odgovor, ki ga dobil na moje vprašanje, kako si se imeluser posted image user posted image . Je pa včeraj prijavil zjutraj v avtu, ko sem ga zapenjala (običajno da sponke sam skupaj, nato pa ga jaz pripnem): Mama, mam polne roke! Je imel eno vrečko v roki, pa je ni hotel dati iz rok.

mml: Manca je res prava umetnica user posted image user posted image user posted image

cuma: upam, da se bo Tinka čimprej spet tvoja stara Tinka user posted image .

Lepo popoldne...

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.10.2008 14:11:08   
JanJan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne razumem, vsi kofetki so izginili v prejšnjem postu.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.10.2008 14:25:33   
mml
Dan,

Matic spančka, Manca je v vrtcu, mama mi ureja vrt, jaz sem pa tukaj user posted image . Sem bila včeraj pridna in sem po Mancini telovadbi še zlikala en gromozanski kup perila ,tako da imam sedaj čas, da sem tukaj user posted image .
Včeraj sva šli z Manco pogledat na telovadbo, Manca je bila sicer navdušena, jaz pa malo manj...tako da se še nisem odločila ali bo hodila ali ne, kaj pavem vaditelja sta bolj tako tako in se mi zdi ,da se jim nič kaj dosti ne da...čeprav po drugi strani si pa mislim, da če je Manci všeč in uživa in tako pomembno, kako je meni všeč user posted image .
Sem pa bila danes prijetno presenečena, ko sem šla z njo v igralnico (ker sva nesli domače grozdje), ko se je kar takoj vsedla in začela risati, ker so ostali otroci že sedeli in risali...

tinas v nedeljo smo šli na Gorenjsko na obisk, ker že nekaj časa nismo bili in je vprašanje, koliko časa bo še takšno vreme, da bi lahko bili zunaj...sem pa slišala, da so tako otroci kot odrasli uživali user posted image

cuma no krasno, da je samo 6. bolezen, izpuščaji izginejo in večinoma z njimi tudi tečnoba user posted image

šnucika no lepo, da so te malo prej spustili iz službe user posted image , prav paše a ne?

lonja kje si pa ti danes? Še 2x v službo in po tem uživanje user posted image

Nana Liza ti si zadnej dni tudi med izgubljenimi??? Kako ste kaj? Upam ,da ste zdravi in se potepate user posted image

bino kaj sta z Bino zvedeli pri P? Upam, da ni nič hujšega in je Bino uho že nehalo boleti user posted image

izabela daj malo več povej kakšno hiško ste gledali? Kako pa kaj prodaja vašega stanovanja? Upam, da bo šlo, gleden a trenutno stanje na trgu, ko vsi čakajo na blazen padec cen nepremičnin..

janjan hvala za kavo user posted image , je prav pasala, jaz sem jo spila šele malo prej, ker sem prej zapravljala po bTC-ju...Manci so namreč vse spodnje majce prekratke in je ptorebovala nove, sem vzela kar za 4-5 let, pa po tem sem še v Zari dobila ene hlač in oblekico, Matic je pa tudi dobil dvoje zimske hlače in majčko (sem sicer dobila nekaj zimskih oblačil, samo mi nislo preveč všeč, tako da bodo bolj za rezervo...). Mi je pa prav všeč Janova izjava user posted image

arielca še malo pa počitnice...a greste spet v kakšne toplice user posted image ?

valeri so že vse stvari na svojem mestu v vašem nvem domovanju user posted image ?

NRMM a ste vi tudi dobili kaj popusta na okna, ker gre ves tovornjakarski proemt mimo vas? Sem zadnjič zasledila, da to nekaterim pripada...Upam, da bo Maruša kmalu našla kaj pozitivnega v vrtcu in bo šla rajši user posted image . Kaj pa pravita vzgojiteljici, kakšna je po tem v vrtcu? Ti pa verjamem, da je zoprno, če ti vzgojiteljica ni všeč. Jaz sem prav vesela, da ima Manca takšni super vzgojiteljici. Sploh Jana je res vzgojiteljcia s srcem in je taka pozitivka in se razveseli vsakega otroka posebaj, Petra je pa bolj enota za razvajanje in ujčkanje...skupaj sta pa prav super. Tako da sem vesela, da bo Manca ves čas v tej skupini in čisto resno razmišljam, da bo šel Matic tudi septembra v vrtec, za eno leto v jaslično skupino, po tem pa v skupino k Manci. Tukaj namreč vzpodbujajo, da so bratci in sestrice skupaj v skupini...

HIMH kako pa kaj pri vas? Se je Hana dokončno poslovila od plenic? user posted image

jana, pajaca, blanka, žuni, sonček balonček...upam, da se imate lepo in da se kaj oglasite user posted image

Danes bom šla verjetno sama po Manco in se bova nazaj grede ustavile pri enem pasjem "frizerskem" salonu, ker si ga Manco staršno želi videti in sem ji obljubila, da bova šli pogledat, ko ne bo Matica zraven...sicer si ne predstavljam, kaj si misli, da bo noter...ampak če si želi...

< Sporočilo je popravil mml -- 21.10.2008 14:28:44 >

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.10.2008 19:27:28   
HIMH
MML ja kot kaže smo brez njih spi tudi ponoči brez njih in za 1x ok. Se pa malo majn javlam ker sem dop. na šihtu pop. pa sva kr več ali majn zunaj zvečer pa itak samo padem v postlo.
Pa še skoz sva več ali majn sami tako, da dan kr mine kot bi trenil.

BINO ej uživajta na morju pa poročaj, da se bom še jaz pol odločla za rehabilitacijo naše babike.Upam, da vama bo zdravje služlo in da bosta uživali.Kam pa bo šla Beti za ta čas al greste vse 3.

NRMM kako akže za sob. a se nam bo končno zgublena Jana pridružla al se nas je kr tak odpovedala.
Kako pa je kaj za darilo si se kaj menla z kom?

Nič grem tamalo porihtat in pol sama pod tuš in ajo ajo sem crkjena kot kaj.

Lepo in mirno noč ter še lepšo sredo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.10.2008 22:07:07   
Nana Liza
Da še malo pozdravim in nato padem pred TV. user posted image

Več ali manj smo cel vikedn uživali zunaj. Včeraj smo bili kar 2-krat na doooolgem sprehodu. Na enem smo potem še Elo spotoma pobrali iz vrtca. Danes pa sem imela frej dan in sem celo dopoldne kofetkala s kolegicami ter si dala duška v trgovini Levček. Se z Elo pripravljava na noč čarovnic. user posted image Malo sem pa tudi že nakupovala za ustvarjanje voščilnic in novoletnega vzdušja.

Bino - En velik user posted image za vas vse tri. Je Bina že ok?  Vsak teden mislim nate, kdaj bove šla na kakšen čvek. Enkrat do konec novembra pa sigurno, a ne. user posted image Te pa že tako dolgo želim vprašati na kateri lokaciji v Lj se ti dopade neka lesena hiša. Že nekaj tednov si pisala in kadar pišem,  vedno pozabim... ja sej se vračam v službo, da pokrpam luknje v spominu...user posted image

mml- Manca je pa totalni multipraktik in sije na vseh področjih. Je taka umetnica. user posted image Malo me baše čas, malo pa utruejnost, zato zadnje dni nisem tako ažurna. Zadnji teden odvajam Tevža od dojenja in imam kar nekaj nočnih nespalnih nadur. user posted image Jest ne vem, ampak tale moj sine se bo najbrž dojil ponoči kar do polnoletnosti.user posted image

cuma - sem prav vesela, da imate 6. bolezen in da bodo Tinki pikice čimprej izginile. šcšc

Tinas - kaj pa počnete na delavnicah, mogoče že kaj za noč čarovnic ali jesenske motive. Mogoče dobim še kakšno idejo. user posted image

lonja - kdaj se vidimo na kavi? Jaz imam vedno čas sama ob torkih, ko imam Tevža v vartvu.

pegica - samo da se je srečno končalo. To pa verjamem, da si se ustrašila. Jest sploh pomislit ne smem,d a se meni kaj takega zgodi. Še dobro, da obstajajo mobiteli. Se tolažim.

šnucika - upam, da ti uspe zrihtati povezavo. Jest pa grdo govorim, ko mi kaj ne objavi. user posted image Sicer pa ne pozabi, nat tisto funkcijo desni klik miške in klik nazaj na postu. Deluje preverjeno, le smejkote moraš obnoviti. user posted image

jan jan - nisem vedla, da je bil potres.user posted image Je bilo preveč novic o kraljici.user posted image

Nočko!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.10.2008 9:17:38   
lonja
Jutro,

no, danes vam pa jaz postrežem s kavo, ker sem vas včeraj nenamerno ignorirala user posted image .

Torej, vsaka po svoji izbiri user posted image .

Tale teden pri meni je nor. Pospravljam stvari v službi, pospravljam stvari doma in povsod je en sam nered. Pa pišem primopredajne zapisnike in ostala jajca. Jst ne vem, sploh se ne počutim, da bom ža danes teden lahko dalj spala zjutraj user posted image . Ampak tudi to ne bo daljšega roka user posted image , sej vemo, a ne dvojne mamice.

Nana Liza, tudi jaz sem imela pri Ajdi isti občutek, namreč, da jo bom dojila do polnoletnosti. Vsaka ideja, kako prekinit se je pri nas sfižila in šele dvodnevni seminar takoj po prihodu v službo, se je izkazal kot uspešna prekinitev dojenja user posted image . Sej bo. Če te kaj tolaži, sama bom verjetno na istem čez kako leto. Takrat bom pa verjetno jst tebe rabila za tolažbo.
Ja, za kako kavo sem pa seveda za, takoj drug teden, kako dopoldne,a? Itak bi si rada dala še malo duška in kupila kak fensi kompletek za user posted image .

Mml, tebe bomo itak tudi zraven vzele, če boš le pri volji in časuuser posted image . Kako je bilo Manci všeč pri pasjem frizerju? Verjetno bi midve z Ajdo tudi morali začeti s pasjim frizerjem, ker se ta pravega človeškega tako blazno boji user posted image . Pa res je prava umetnica Manca, take risbe nisem sposobna narisati niti sama. 

HIMH, ja tile popoldnevi so res super za potepanje po jesenskem sončku user posted image , midve jih tudi v celoti izkoriščava, dokler nisva utrujeni, kar sva pa zadnje čase kar hitro.

Bino, a že pokata z Bino? Vsaj čez vikend bosta imeli še čudovito vreme, ravno prav za pohajanje po jesenskem sončku, uf, pa še vonj po morju user posted image . Jst bi tudi. In koliko časa se boste potepale? Tolk da mal planiram, ker rabim tudi eno močno poživilo v obliki tebe user posted image .

JanJan, meni tudi Ajda vsak dan prijavi, da se je imela luštn. Pa da je vse pojedla za kosilo, tudi teke stvari, ki jih doma niti slučajno ne proba user posted image . Ne vem, mal naklada verjetno, ker je potem popoldne doma že kmalu lačna.

Lepo se imejte vse skupaj!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.10.2008 9:52:34   
Izabela_
Dobro jutro po daljšem času... user posted image

Imela sem veliko gužvo z delom, pa še od zadnje nedelje do še do tega petka zvečer sva z Matevžem sama, tako da popoldne ne morem nič nadoknaditi, in sem morala kar v mojem delavniku resno zavihati rokave. Pa ni bilo časa za RR.

Mml, šli smo gledat eno Kager hišo (montažna, nizkoenergetska, tole v bistvu: http://www.kager-hisa.si/skeletna-konstrukcija/vita-nova.aspx, le mi ne bi barvali lesa na belo, ampak bi ostal v naravni barvi). Meni je bila zelo všeč, ker ima galerijo in se mi zdi tako družinska. Dol je vse en prostor, potem je gor pogled na galerijo, gor pa 3 sobe. Veliko stekla, da se izkoristi sonce... Vse zelo lepo. Mojemu očetu in user posted image  pa je bila predvsem všeč tehnologija in izdelava. Tako da drugi teden pride arhitekt na našo parcelo in bomo pogledali, kaj je izvedljivo, ker je malo klančka in bo treba malo prilagoditi. Prodaja stanovanja menda ne bo problem, ker je lokacija okej in je povpraševanje še vedno na vrhuncu - menda. Zdaj urejamo papirje, ki jih mora podpisati še moja mama, ki je pa skoz v tujini, tako da po moje drug teden bo pa ura resnice. user posted image

Lepo, da je Manca uživala na telovadbi! Mogoče moraš res gledati bolj to, da je ona zadovoljna. Ali pa poskusi še kakšno drugo. Mi smo šli na dve in sta bili kot noč in dan. Ravno danes greva spet.

Cuma, še dobro, da je bila 6. bolezen in ne res alergija. Upam, da je Tinkara zdaj že čisto okej. user posted image

Lonja, še malo zdrži in uredi stvari, potem pa izkoristi še nekaj tednov miru, kolikor to pač gre že ob enem otroku. user posted image

Bino, si že bolje? Bosta šli v petek na Debeli rtič? Držim pesti, pa lepo se imejta. user posted image
Ah, Matevž pa zadnje dni spet protestira pri varuški. Zjutraj noče, da grem. Danes sem ostala na user posted image , potem pa cela scena ob odhodu. Rada bi, da se to mirno zmeniva, ker drugače se bojim, da že zjutraj doma ne bo hotel niti iz postelje. Upam, da bo hitro minilo, ker je bilo že čisto v redu. Popoldne, ko pa pridem ponj, pa noče iti... user posted image

Včeraj sva bila na Zbiljah - hranila labode in se igrala na igrišču. Klasično. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.10.2008 14:50:16   
JanJan
Da gremo malo višje...

Nana Liza: saj ni bilo hudega, ampak streslo pa jeuser posted image . Si me spomnila, da se približuje praznični čas, moram tudi jaz začeti delati voščilnice, drugače me bo spet čas prehiteluser posted image .

Izabela: ful luštna hiška, upam, da boste kmalu uživali v njejuser posted image

Lonja: čimbolj izkoristi čas za počitek, ker ga potem res ne bo na pretekuser posted image

Mml: Jan ful uživa na telovadbi, sam skoz moram z njim telovaditi, se še ni navadil na to, da bi sam delal, kar jim vaditeljica pokaže. Hmmmuser posted image , pasji frizer, mogoče pa bi morala tud Jana tja peljat, da bi videl da kužke frizirajo, ker se on sploh ne pusti striči in je tuljenjauser posted image in user posted image potoki solz, da se postižemo enkrat na dva do tri meseceuser posted image .

Upsss, je ura že skoraj tri, čas da ga grem iskat v vrtec.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.10.2008 17:35:50   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Mml, šli smo gledat eno Kager hišo (montažna, nizkoenergetska, tole v bistvu: http://www.kager-hisa.si/skeletna-konstrukcija/vita-nova.aspx, le mi ne bi barvali lesa na belo, ampak bi ostal v naravni barvi). Meni je bila zelo všeč, ker ima galerijo in se mi zdi tako družinska. Dol je vse en prostor, potem je gor pogled na galerijo, gor pa 3 sobe. Veliko stekla, da se izkoristi sonce... Vse zelo lepo. Mojemu očetu in user posted image  pa je bila predvsem všeč tehnologija in izdelava. Tako da drugi teden pride arhitekt na našo parcelo in bomo pogledali, kaj je izvedljivo, ker je malo klančka in bo treba malo prilagoditi. Prodaja stanovanja menda ne bo problem, ker je lokacija okej in je povpraševanje še vedno na vrhuncu - menda. Zdaj urejamo papirje, ki jih mora podpisati še moja mama, ki je pa skoz v tujini, tako da po moje drug teden bo pa ura resnice. user posted image

Izabela ful lepa hiška, ravno danes sem jo gledala v reviji delo in dom od prejšnjega tedna. Res luštna. Nam so tudi take všeč. Čeprav zadnja varianta našega načrta pa je, da bomo imeli vse sobe v pritličju, zgoraj pa bo samo galerija nad dnevnim prostorom. Midva že riševa ravno 2 leti, samo mislim, da to je pa sedaj to. Se pa nagibava k honki, vendar z moderno različico tega, pa tudi ravni bruni. Take hiše kot brunarice nam niso všeč in tudi ne paše v naš okoliš.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.10.2008 20:58:37   
mml
Nimam nič pametnega za napisat...se zgodi tudi meni, da ostanem brez besed oziroma teksta user posted image

Včeraj sta oba pridelala buški na čelo, Manca je divjala z mojo mamo in butnila v rob postelje, Matic se je pa prehitro obrnil in čmoknil s postelje user posted image , skratka zreli smo za CSD...

Pri Manci v vrtcu vsi kašljajo, ampak so vsi lepo v vrtcu...kaj šele bo...

...smo pa našli vzrok zakaj si Manca ves čas sezuva copate v vrtcu...očitno so jo tiščali, ker ima sedaj druge copate in menda ni več problemov. Je pa danes spala do 9., tako da smo prišli v vrtec šele malo po pol deseti in ni šla nič spat in je bila zato proti večeru toliko bolj tečna...no ja zdaj je v banji in bo kmalu v postelji vsaj upam...

...aja obisk pasjega salona je uspel user posted image , sicer niso strigli nobenega psa, ampak ji bil pa tam prijazen lastnik s svojo 5 mesečno psičko, ki jo je Manca božala in ji dala priboljšek, kužica jo je pa veselo ovohaval, lizala in malo renčala...skratka lepo sta se razumeli in sva povabljeni, da še prideva, ko bodo strigli kakšnega kužka...Manca je bila seveda navdušena, jaz pa malo manj user posted image . Sva se šli pa po tem vpisat v knjižnico, ki je v sosednji zgradbi in je bila Manca zelo navdušena, sva si sposodili Muco Copatarico...to je še iz poletnega Kamnika. Je zadnjič rekla ,da bo šel Matevž z njo na obisk...ne vem od kod se je spomnila na Matevža...in je povedala še, da je Matevž prijazen in ljubezniv...

izabela super hiša, upam, da bo šlo vse po planih user posted image

No zdaj pa samo še

user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.10.2008 22:49:22   
tinas
ojla,

mi se še kar ne moremo odločit za lijak.....pa smučanje moramo rezervirat in nam ne uspe najti nič pametnega, ker nas gre cela garda....pa z Lio se vsak dan prepiram, ker noče zaspat.....

je pa začela tako lepo risat naša punca, da sem kar šokirana. danes je pri soči s kredo na tablo narisala tako lepega možička, čisto okroglo glavo pa oči, nos, usta in lase.... pa ne kakšne čačke. kot bi jaz narisala...user posted image . in to je na sporedu od včeraj. je včeraj toliko risala, da je potem potožila moji mami, da jo bilo roka user posted image .

danes je bila na delavnicah, medtem ko sem jaz šla plačat ploščice iskat banjo in kakšen lep radiator za v dnevno....ma ta hudič stane toliko kot kamin...halooooo!

izabela, meni je tudi zelo všeč tale vaša hiša. tudi mi bomo imeli veliko stekla. namesto balkonskih vrat in balkona smo vrgli steno dol in zasteklili balkon in namesto okna dali steklo od vrha do tal. tudi v Liini sobi je balkon, ki ga bomo priključili sobici. tam smo sprva tudi mislili dat steklo od vrha do tal, vendar smo si premislili, ker se mi zdi to malo preveč nevarno, saj bo imela tam igralnico in nesreča lahko hitro pride. tako da smo se odločili, da spodnji del pozidamo. vendar bo imela 4,8 m oken (v širino)user posted image

nana liza
, na delavnicah dela vse mogoče: danes so napreimer izdelali skledico izb das mase in nanjo polepili semena in listke ruja. je zelo lepa. zelo všeč mi je tudi torbica z jesenskimi motivi (semena, lesene kroglice,...), pa okvir za slike iz kartona s semeni, rožica iz semen (bučna, koruzna, leča, ...) potem so delali grozdje iz das mase, pa strašilo iz malih pollotrskoh flaškic,... res zelo lepe stvari, ma ne vem kam vse to dat. zdaj stavim v eno škatlo, vendar bom vse poslikala in se bo tako shranilo. saj lia večkrat potegne stvari iz škatle in se s tem igra. in seveda: semena povsod....user posted image bom prilepila kakšno slikico

mml, bravo, tudi Manca je prava zaspanka. tudi mi se vsako jutro borimo in nikoli nismo v vrtcu pred 9h. pri nas so se pojavile zdaj še koze, poleg tega, da se prehlada itak ne bomo nikoli znebili. smo glih nehali jemat antibiotike za uhec, pa že spet neki smrk, smrk,...ma dokler ni hujšega....

bino, upam, da bosta šli z Bino na morje in da bosta uživali to lepo jesen. jutri bo pri nas spet 20 st. user posted image .

jutri grem v nakup buč! moram jih kupit ene 30 kom, da jih bomo drugi teden na delavnicah rezali in potem okrasili okolice naših lokalov. po internetu pa brskam za nagravžnimi in strašljivimi koktajli (npr. vampire kiss, black widow, dracula's kiss,...in podobne). bomo praznovali noč čarovnic kot je treba, ne!

lepo spančkajte, pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
23.10.2008 9:54:56   
Izabela_
DObro jutro, punce!

user posted image

Šibam k frizerju, pa se upam potem kaj javim!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
23.10.2008 11:00:53   
lonja
Matr ste lene danes...user posted image , a ste sploh že vstale razen Izabele, ki že pridno čiča pri frizerju?

Pri nas smo staknili prehlad, čeprav se mi ne sanja kje. Včeraj je pri varuški zakuhala in ji je dala svečko. Popoldne sem morama na CSD uredit papirje za porodniško, pa mi Ajda prvič v življenju prijavi, da ne bi šla z mano, da bo ona lajši ajala doma. Tako sumljivo se mi je zdelo vse skupaj. No, ampak vročine ni več imela, je pa začela mal smrkat, tko da bo Sterimar od danes naprej v pogonu in upam, da se stvari poštimajo v nekaj dneh. Pa sej ni čuda pri tem čudnem vremenu user posted image . Zjutraj je mraz kt hudič, popoldne pa bi v kratkih rokavih okol skakala.

Dost teženja, grem pospravljat mizo naprej user posted image !

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
23.10.2008 11:13:23   
Taja Nagaja
Dober dan!

Izabela_:
hvala za kavo. Mi smo tudi razmišljali o Kager hiši. Imeli smo že idejni načrt potem pa smo se spravili v gradnjo po drugem načrtu. Včasih imam malo manj lepe spomine na utrujene dni, pa mesece brez oddiha... Naša hiša bi po prvotnem načrtu tudi imela galerijo, pa smo se zaradi toplotnih izgub in dodatnega prostora odločili, da imamo knjižnico in delovno sobo. Hiška, ki ste si jo izbrali je pa res lepa. Meni je tudi bolj všeč, če se les vidi in ni barva. Pa tudi to nisem zgrašila, da ima tri spalnice user posted image . Jaz pa sem čisto v fotoaparate padla. Trenutno je user posted image v Bruslju pa cakam, če izvoha kje ugodno Canona sx10. Drži pesti. user posted image Potem ti bom šele težila z vprašanji.user posted image

Nana Liza: Ja tudi jaz veliko mislim nate, mogoče pa bi šlo v prven tednu novembra? Mi imamo še vedno bitke z vrtcem, predvsem zato, ker je vsak drug teden doma. Kako pa vajina hiška napreduje? Sem šla zadnjič mimo Honkine poslovalnice. Meni so pa tako zelo všeč lesene hiše.

Izabela in Nana Liza:
ena Riko hiša je v lasti našega soseda. Je zanimiva, vendar ne po mojem okusu. Na njihovi strani jih malo poglejta. Lastnik je tudi arhitekt in so jo naredili po njegovih načrtih in željah. Če želita se lahko zmenim, za obisk, bo z veseljem kaj razložil. Dve pa sem gledala na Mali čolnarski ulici v Trnovem. Ena je bolj moderna, druga pa brunarica. Nekaj lesenih pa je tudi na Rakitni.

mml: user posted image user posted image user posted image za obisk salona. A so cene visoke? Včasih me prime, da bi našo kosmatinko kar v salon odpeljala.user posted image Bina jemlje Hiconcil in ga bo še kar nekaj časa. P je rekla, da greva vseeno lahko na Debeli rtič. Sem se kar nekaj časa ubadala, ali bi šlo bret AB, pa sem se odločila, da tokrat ne bo šlo. Se mi je zdelo, da Bina preveč trpi, Beti nima potem nič od mede, da ne omenjam, da smo same. Jaz tudi komaj čakam, da bo tudi Beti v vrtcu, ker Bino zelo pogreša. Mi je pa všeč. da je v vrtcu veliko otrok, da bosta našli vsaka zase, ker bosta pač želeli. Upam, da sta buški le medel spomin, da M&M veselo raziskujeta naokoli.

lonja: ti pa kar lepo počakaj, da bova šli skupaj po blago. Da ne bi slučajno vmes rodila user posted image . Ja, jaz tudi rabim poživilo. Mi je prav zanimivo, kako eno prijetno druženje napolni baterije. Če bosta pa za kakšen izlet pa bova na Obali user posted image . Kako napreduje hiška? Mi smo posejali travo in je celo vzkalilauser posted image .

NRMM: pa da nisi ti kakšnega krta spoznala user posted image Mislim nate in na M&M. Še malo, pa bo hudega konec, pa mir pod oknom. Držim pesti, da čim prej.

cuma: me veseli, da ni alergija, da je Tinki bolje, da se kmalu vidimo user posted image

šnucika: evo, mi2 prihajava. Oglasita se kaj, da bom videla, kako močno moram še pesti stiskat. Si mi na tem področju sumljivo tiho user posted image

HIMH: bom poročala, ko se vrnemo. Spomladi gremo pa lahko skupaj. Ali pa za zimske počitnice user posted image .

pegica: user posted image za uporabo po želji. Se množijo, tako da se nič ne boj, da bi jih zmanjkalo.

jan jan:
če se samo spomnim lanskega leta user posted image . Veliko veselja z malima škratkoma.

tinas: user posted image user posted image user posted image za vsa ustvarjanja. Naš sosed ima veliko buč user posted image . A imate vi lokal al otroške ustvarjalnice? user posted image

Mi2 jutri odrineva, oddava Beti pri babici, se ustaviva na Krasu in potem direkt na Debeli rtič. Zdajle bova pa pakirali. Sva šli včeraj kupit dodatne boksarce, da jih bo dovolj, ker navadnih hlačk ne mara več.

Mi je pa včeraj user posted image povedal, da obstaja možnost, da bi šel delat za 4 leta v Bruselj. Bi šle seveda z njim, Najbrž mi ni treba pravit, da možgani delajo 100/h. Vidim ogromno priložnost, pa vendar tudi precej skrbi. Predvsem zaradi Bine, prehrane, stresa, da o naši user posted image sploh ne govorim. Babice in dedki pa tudi ne bi bili preveč navdušeni. Mogoče, če bi mi predlagal kakšno skandinavsko državo bi bila bolj zagreta user posted image . Belgije pa res ne poznam. Ima katera kakšne izkušnje?

Grem pakirat in še malo razmišlat, mogoče se še kaj oglasim.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
23.10.2008 14:48:11   
mml
Dan

Imam še par minut, da vas pozdravim, preden zbudim Matica in greva po Manco v vrtec. Manca je zadnje dni prava zaspanka, danes sem sjo spet budila malo pred pol deveto, v soboto bo pa pokonci ob 7., ko bi lahko še vsi spali...

tinas super za velika okna, meni so tudi všeč, samo malo manj všeč mi je pa pomivanje user posted image . Krasno za vse delavnice in Liine izdelke user posted image , Manca je (kot je razvidno iz fotke) še vedno bolj pri abstraktni umetnosti user posted image . V vrtcu pa mi nismo nikoli pred 9. user posted image , ampak saj se aktivnosti pri Manci v vrtcu začnejo šele po 9...tako da ni panike

lonja upam, da je Ajda danes OK, sicer pa tako ali tako ni čudno, da so otroci prehlajeni glede na temepraturne razlike tekom dneva...a še jutri v službo, po tem pa domače uživanje user posted image

bino lepo lepo se imejta z Bino na Debelem Rtiču in upam ,da bo kaj pomagalo, da bo bodo tile zoprni bacili ostali stran...user posted image . Upam, da vaju Beti  user posted image , user posted image  ne bodo preveč pogrešali. Sicer pa upam, da ne greste v Bruselj...vas bi POGREŠALI. Če pa že boste šli, pa upam, da se boste imeli zeloooooo lepo user posted image . Ti pa verjamem, da je to težka odločitev...jaz ne vem, kako bi se odločila...bi morala biti res kakšna mamljiva destinacija user posted image

cuma je Tinkara že OK? SO pikice in tečnoba izginile user posted image user posted image user posted image ?

Grem počasi budit Matica, da ne bo prehud šok...spi pa od malo čez 12....

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......