|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.10.2008 20:32:08   
NRMM
Čeeer!

Da se malo javim,zdaj ko je tahujše mimo.Spočila se še nisem,naspala tudi ne,ampak bo počasi.

Projekt je uspel,cesta se je odprla,ampak so se ravno danes dopoldne pojavile težave,katere bo potrebno odpraviti.Kaj in kako,bodo pa tako v naslednjih dneh novinarji povedali user posted image .
Imam prvo dežurstvo,ki traja od danes 8.00 do jutri 16.00.To pomeni,da sem ''deklica na klic''user posted image .No danes sem že bila na ''servisu'',jutri ob 8.00 bom spet,potem bo pa treba nekak preživet do 16.00,ko predam dežurstvo v upanju,da mi ga ne obesijo več na grbo user posted image .

Vidim,da se dogovarjate za praznovanje rd.Upam,da nam bo uspelo priti,ampak tudi jaz rajši nič ne obljubim,ampak se takrat tam samo prikažemo

NL tole ste pa fino zrihtali,vavvvvvv.user posted image user posted image

Mml ti javim,kdaj bom v močvirju,računam sreda/četrtek.In res takrat samo skočim na firmo in priletim v Lj,da skočimo na kavico.Po toliko urah dela v tem tunelu,si bom pa lahko privoščila kaj takega.

Grem počasi pod tuš in spat,ker že itak komaj gledam.

Lep vikend.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
1.11.2008 5:53:46   
Kofi
Vam ponudim že zdaj kavico...al raje mal kasneje, da ne bo ledeno mrzla do takrat ;)

Delam, ko zamorc!

Ac, help me s tvojo motivacijo!!!! A maš že datum????

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
1.11.2008 7:14:52   
šnucika
user posted image

Pegica - si pa zgodnja!
Jaz sem upala,da bom kaj dalj spala...pa je Živa kot budilka,ob isti uri me zbudi,ko moram v službouser posted image

NRMM - važno,da je glavno delo mimo....dežurstva pa so itak smotana...ampak,če ti jih potem ne bodo več obešali si na konjuuser posted image

Kakšno vreme imate kaj?
Tu je celo noč tako zlivalo,da sem se zbujala. Pa pihali je tako,da se je sveča v naši buči stalno ugašalauser posted image ....

Lep dan vsem!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
1.11.2008 8:48:31   
ac
Dobro jutro!

Pegica, glede na zgodnjo uro mislim, da ti motivacije ne manjka user posted image . Kar tako naprej, pa bo user posted image . Jaz sem malo povprašala na faksu in, če so do včeraj vsi člani komisije izpolnili obljubljeno, bom imela zagovor tam okrog 25.11. Sedaj me čaka še naporen teden in pol v službi (šefi so čisto zmešani, bi najraje videli, da v enem tednu sfiniširam vse projekte, tudi dolgoročne, ki jih imam... Imam zadnji mesec čist stresno v službi...). Potem bom imela dober teden priprav na zagovor, no, potem pa končno veseli december, ko se bom lahko začela pripravljat na novega člana/članico družine.

Mml - se prijavljamo za decembrsko praznovanje! Upam samo, da me kaj ne prehiti user posted image .

Sara zahteva pozornost... Imejte se lepo, kljub user posted image vremenu....

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
1.11.2008 10:08:24   
Taja Nagaja
Ku ku pa sem tu!user posted image

Se samo hitro javim. Me je vse delo počakalo user posted image pa moram malo delat.

Sva se včeraj vrnili. Pričakovala sem več; izvedela, da Bini pomagajo inhalacije ter znova spoznala, da je doma najlepše user posted image .

V Bruselj pa ne gremo, vsaj za enkrat ne user posted image . Sedaj vas pa vse lepo počasi preberem in pokomentiram kasneje user posted image .

Barjanski pozdravček

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
1.11.2008 11:05:38   
cuma
Daan!

En hiter pozdravček še od nas!

Situacija: Ema vneto uho in prvič AB, Tinka vnete oči in prehlad na pohodu, jaz in mož prehlajena, vreme škifo user posted image .
Malo več optimizma? Danes za kosilo bo musaka ... njammm user posted image , sem uspešno prespala noč do 5ih, ko je Ema vstala (to je sedaj njen novi bioritem, spi od 20ih do 5ih user posted image ), danes mi ni treba v službo, jutri mi ni treba v službo, nam je crknil televizor in bomo lahko kupili novega user posted image ....  ko bomo imeli dnar user posted image user posted image .

bino: welcome! Mi je žal, da nam ni uspelo user posted image  ... Doma je preverjeno najlepše! Kaj je rekla Beti ko vaju je zagledala? user posted image

NRMM: user posted image  za konec projekta!

mml: se mi zdi, da boš odslej nosila rezervne hlače s seboj user posted image  .... jaz jih še zmeraj tudi za Emo .

nana liza: user posted image  za umetnijo!

šnucika: živa skrbi, da ne zamujaš jutranje lepote! Ema pa zame skrbi .... user posted image

pegica: dajmo dajmo, navijam zate!

ac: še malo ap boš fertik! Šef pa najbrž ve, česa vsega si sposobna zato te gnjavi .... ne se pustit, bušija pobožaj in Saro!

Še to: po novem se pri nas punci cufata .... Ema Tinko šola in ji jemlje igrače, Tinka pa jo klofne ali ugrizne user posted image  .... sama user posted image  skratka!

Grem kaj nardit!

Lp

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
1.11.2008 12:16:09   
lonja
Daaaaan,

zunaj se svetlika user posted image  in vsaj zgleda malo bolj optimistično, čeprav itak vem, da se bo čez pol ure spet uscalo...user posted image .

Groza, pouhn kufr imam že Frančkov, pa Nodijev, pa Palčkov Tomov in vsega ostalega, sva se šli prej kljub mojemu antitalentu celo s plastelinom igrat. Pa ne za dolgo, ker zna mami samo kroglice delat, te pa niso bile dolgo zanimive user posted image .

No, vsaj pozdravili smo se, ko smo kar naprej noter user posted image .

Cuma, naj Emi čimprej primejo antibiotiki in naj jo ušesek neha boleti. A takšen ubijalski bioritem, da ima Ema? Pri nas je tale jesenski premik ure prav blagodejen, Ajda gre v posteljo ob 20h in spi do 8h zjutraj, noro user posted image . Sem prav vesela. No, sej, čez kakšen mesec bo verjetno vse kaj drugega...user posted image  . Če bi se dalo spati na zalogo, bi si to v tem trenutku res lahko privoščila.

Bino, lepo, da ste spet doma user posted image  in verjamem ti, da je doma najlepše. Ker je tudi meni, le trenutno ne, ker tudi ven pred blok ne moreva. A pol praviš, da ni bilo tako fino, kot si pričakovala. No, če je Bina vsaj malo uživala, je to napredek in je fajn. Pa Beti, vaju je fajn pogrešala? Da očija sploh ne omenjam. Pa user posted image , da še ne greste v Bruselj, ker bi te zelooooo pogrešala.
Če boš imela ta teden kaj časa, meni je vseeno kdaj, bi te rada videla.

NRMM, a je fajn doma? Verjamem, da vsi skupaj uživate in upam, da sta punci zdravi in pridni user posted image .

Šnucika, a pol imate tudi na obali slabo vreme? Mi se moramo za jutr nekaj zmislit, kam bomo šli, napoved je namreč malenkost obetavnejša. PA še ne vem, ali bo smer Gorenjska ali pa Primorska user posted image .

Pegica, full si pridna, samo to bom rekla. Veliko energije za naprej! Pa luščka za Ažbejčka in Neli user posted image .

Ac, ne pregoret. Sej lahko tudi ti kdaj šefom rečeš ne, čeprav tudi jaz tega nisem nikoli znala, kaj čmo user posted image .

Nana Liza, je bila noč OK? Tole deževje verjetno tudi mal pripomore k boljšemu spanje, a ne user posted image ?

Lep dan vsem!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
1.11.2008 15:09:48   
mml
Za enkrat samo tole...

...imamo doma bolnika...Manca je že ponoči nekaj cmevkala, danes se je hotel stiskat in po tem je malo pred 12. zaspala pri meni na kavču....tako da sem ji po tem, ko se je zbudila pomerial vročino in jo ima seveda 39°C...bom videla kaj bo iz vsega...in ali bo Matic odnesel brez vročine ali bo čez dva dneva tudi on imel vročino...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
1.11.2008 15:45:14   
lonja
Tako. Popoldanski lepotilni spanec je minil, Ajda še kar vleče, že od enih user posted image .

Mml, user posted image  za Manco, tudi pri Ajdi se je ta zadnji prehlad tako začel, ampak po Calpolu nam je vročina padla v enem dnevu in je nemarnice ni bilo več nazaj. Ostalo pa je kihanje in smrkanje. Vse skupaj po načelu: prehlad se pozdravi v 7 dneh. Naj tudi pri vas ne bo kaj hudega in naj Matic ostane zdrav user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
1.11.2008 21:02:46   
mml
Čer,

bom čisto kratka...

Zdaj grem pa zložit stvari iz sušilca, po tem pa spravit Manco spat, kar bo cel podvig, ker je prej zaradi vročine oddremala eno konkretno kitico...no ja bo že kako user posted image

Mirno in lepo noč vsem

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
2.11.2008 7:12:58   
cuma
Dobro jutro!

Moje prvo javljanje je šlo v nič ... je zmrznil pc ... zato vam še enkrat ponujam

user posted image

Mi smo včeraj zvečer ostali sami doma (jaz ,mož in Tinka ) ker se je Ema zmenila z nono, da gre k njej prespat. Cel večer sva se čudila, kako je nenavadno imeti samo enega škrata po hiši user posted image  ... potem sva dala Tinko malo kasneje spat, si spekla par palačink in gledala tv (eno mini, še iz časov moje mladosti). Da sva sploh kaj videla sva morala malo obrniti dnevno, ker je bilo drugače iz kavča ne mogoče brati podnapise user posted image  ... skratka, večer je bil lep, noč  pa sem potem v glavnem prekašljala.
Danes se kaže sonček, upam da bo res zdržalo, da bomo šli malo ven.

Sploh ne vem kako naredit z vrtcem za jutri ... Tinki se občasno v kotičku očesa še naredi mala gnojna pikica... antibiotično kremico ji dajem vsak dan ampak očitno še ni čisto ok. Ne bi rada, da me spet kličejo iz vrtca, da jo moram priti iskat .... Ema na srečo pije AB na 12 ur, tako da bo kar šla v ponedeljek ...

mml: kako ste prespali? Manca še kuha?user posted image

lonja: taki popoldanski spanci so pravi balzam ... user posted image . Cunjice oprane ..boš šla kej v nabavo za nove? Jaz se nisem mogla upreti in sem tinkari kar nekaj kupila ... potem pa ji je bilo že takoj vse majhno, ker je bila tak dolginček  user posted image  ....

bino: ste se že razpakirale? user posted image

NRMM: kako sta M&M? Gre Maruša že kaj rajši v vrtec?

ostale: lepo preživite nedeljo!

Grem na zajtrk!

Lp Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
2.11.2008 7:54:15   
šnucika
JUtro!

Hvala za kofe cumauser posted image ....
Nam tudi že en mesec crkuje TV,pa si vsakič znova opomore.Tako imava izgovor,da sva si nagledala že novo...sam malo je dragauser posted image ...moj itak sanja o LCD čez pol stene...in mi pravi,da sedaj itak lahko na obroke vzameva,če že imam kartico Dinersuser posted image .Kakorkoli,če nama ta crkne,nimava niti malega nadomestka,kot ga imata vidvauser posted image ...

mml - upam,da bo Manca danes že boljša.user posted image
Meni ni hujšega kot otrok z vročino,vsaj naša Živa je tako boga,ko jo kuha...

Danes kaže na malo boljše vreme...no, vsaj zaenkrat ni dežja.
Včeraj nam je popoldan uspelo na pokopališče, potem pa je Živa nafehtala nekaj voženj z vlakci in vrtiljaki na Portoroški plaži,midva pa sva spila kavo v miru....in kar naenkrat je bila že tema.

Lepo nedeljo vsem!user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
2.11.2008 10:05:36   
lonja
Jutro,

Cuma, hvala za kavico user posted image . Ja, verjamem, da paše takole kak večer v dvoje, še posebej, če mali škratki pridno zaspijo. Upam, da bo tudi Tinka jutri že ready za vrtec.
Ja, cunce za user posted image  so lepo zložene v omari in jih je tolk, da ne vem, kdaj sem vse to kupila. Ampak tako za dušo bom zihr morala še kej kupit, čeprav šparamo 100 na uro in gredo praktično vsi prihranki v čist nezanimive stvari, kot so fuge, lepilo za ploščice, itd, skratka nič ni to podobno nakupom za prihod novega user posted image . Na srečo nam vsaj TV dela user posted image .

Ostale komentiram kasneje, je ravnokar klicala mami, da naju z Ajdo peljeta  na kavo. Temu se pa seveda ne morem odrečt. Se slišimo!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
2.11.2008 16:36:29   
sonček balonček
Pozdravljene po dolgem času!

Pri nas smo že od julija kar naprej bolani (Maruša), od septembra dalje pa tudi Lara in jaz. Lara je od septembra dalje v vrtcu in od takrat dalje je ves čas bolna, potem dobi še Maruša in še jaz. Iz tega razloga namesto, da bi maksimalno uživale zadnje mesece porodniške, čepimo doma in se zdravimo. Lara je pa itak dva dni v vrtcu, pa potem zboli, potem 1 teden doma, paj vedno znova tako...

Lara se je glede tepenja Maruše malo umirila. Le še cca 2-4x na dan jo prime, da Marušo malo porine, ugrizne ali klofne, pohodi, ipd. Zadnje dni se spet rada stiska k meni. Upam da ne le zato, ker je bolna. Je na AB (vneta ušesa in oči, že 5. dan ima vročino). Podobno je bila prejšnji teden boln maruša, ampak ji pediatrinja ni dala nič. Tudi železo naj zdravimo kar s hrano?!?!? Od rojstva še ni presegla železa nad 103. Revica je pa že od julija morda 10 dni vsega skupaj brez šmrklja, kašlja in vročine. Res pa nikoli nima zelo visoke vričine. Tudi jaz sem ravno zaključila z AB, ker sem imela vneto uho, pa sem ta vikend že spet koma bona (prav tako visoka vročina, grozno boleče grlo, glava). Vsi ti prheladi, viroze, vnetja, se kar vlečejo od enega k drugemu, vsak dan je bolan vsaj eden družinski član, tako da niti nikakršnih počitnic ne upam planirat.

Maruša je predvčerajšnjim naredila prvi korakec, en dan prej je bila stara 10 mesecev. Govori že precej (mama, ata že nekaj mesecev, sedaj pove kako dela kuža, kravica, muca, kokoš, reče kokakola, kakav, tta (to pomeni zizi), zapoje prvi dve besedi z melodijo vred ringaringaraja), rada pleše, poskuša jest sama z žlico in poskuša risat z barvico na papir. Je nič ne silimo ali učimo, enostavno vse ponavlja za Laro. Pojma nima kaj je kakav in kak kokakola, enostavno posluša Laro in potem ponavlja, dokler ji kmalu ne postane še jasno, kaj to v resnici pomeni.

Jaz vsaj enkrat na teden, bolj dvakrat grem v službo (izobraževanja, sestanki, na srečo mi delat še ni treba). Sem se pa zmenila z dir., da začnem bolj proti koncu januarja. Vmes pa pridem na pomembnejše sestanke, da bom na tekočem.

Lara se na vrtec ne more prav privadit, ker je večinoma doma. Dva dni gre tja, potem zboli in je do konca tedna doma, pa tako znova in znova! Tako da razmišljam, da jo izpišem, sploh ker izgleda, da za Marušo ne bo prostora v vrtcu in jima skupaj poiščem varuško. Zdi se mi namreč nemogoče zjutraj razvozit obe na dva konca Velenje in ju potem že tako pozno (vsi otroci gredo prej iz vrtca), iskat na dva konca. Kar takoj izgubim cca 1 uro na dan.

Sem na hitro prebrala, kaj se je dogajalo vam, drage decemberke!

Bino, sem držala pestke, da bo RD kaj pomagal Bini in da sta uživali! V kakšnem vrtcu pa imaš ti Bino? V privat?
NRMM, user posted image za končan projekt in želim vam, da res kvalitetno nadoknadite ločeno življenje!

Lonja, a je res že tako hitro minilo tvojih okroglih 7-8 mesecev? Kdaj točno že imaš rok?

MMl, pa ti, si že kaj nervozna, ker se bliža služba? Bo še eden user posted image ?

Močno pogrešam Jano! Kaj se je zgodilo z njo? KAj ni še ravno kupovala hišo v lJ, zdaj pa je v MB? A sem kaj zgrešila?!?! No upam, da je vse OK z njo in z ELo!

Pegica, a tebi se ba že v službo lušta? LAhko greš namesto mene! Pa dr? Je že pri koncu? Meni so veljavnost teme za magisterij podaljšali še za eno leto!user posted image  Tako da sem si zdaj oktobra, vzela dopust od neštudiranja, tako da ne študiram. Začnem jutri, oziroma ko ne bo nihče doma bolan! To je očitno NIKOLI!

Se vidimo na srečanju, sem absolutno ZA!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
2.11.2008 17:45:48   
janja 27
ojla bejbe se me še spomniteuser posted image user posted image user posted image user posted image
no se res oglašam po dolgem času..danes ma metka že en mesec madona gre hitro čas se mi zdi ot da je včeraj prišla iz mojga trebuščkauser posted image user posted image user posted image
metka je tko tko pridna (moram trkat na les da se ne pokvari) user posted image user posted image res priden dojenček zaenkrat nimamo nobenih krčkov...lepo se doji in ima že skoraj 5 kg v petek imam posvetovalnico bomo vidli kaj bo rekla pediatrinja, danes smo pohajali z vozičkom popoldan je šla tud manca z mano in je lepo celo pot hodila....pridna piunca..drugače pa ni še nobenega ljubosumja...manca jo lepo ljubčka in jo skozi hodil gledat na začetku je spraševala kdaj bo hodila pa se pogovarjala pa kdaj se bo igrala itd...pa zakaj papa pri meni ker pri sosedovih je vidla pa dojenček pije po flaški..no sto in eno vprašanje....po 14 dneh je šla v vrtec kjer tudi ni nobenih problemov no ta teden smo bili doma mal tko se atiju ni dalo zjutraj vstat pa še jaz sem imela rojstni dan in seveda polno hiušo obiskov pa še viseli so pri meni do 10 zvečeruser posted image user posted image user posted image ...
nisem se pa nič oglasila ker sem tud jaz zbolelauser posted image user posted image user posted image 17 zvečer mi je zakuhalo in sem potem v soboto zjutraj imela vročino 39,5 sem klicala patronažno pa mi je rekla da naj kr dojim in naj vzmem lekadol in mi vročina ni nič padla pa še grlo me je začelo bolet in vse kostiuser posted image user posted image tko da sem odpeketala k dežurenmu zdravniku in sem dobila ospenuser posted image user posted image user posted image tko da sem bila 10 dni na antibiotikih..metke nisem niti previjala dva dni ni niti jo cartala ne podirala kupča sem sam ležala in jo dojila pa še to z masko....no v soboto popoldan mi je vročina narasla na 41 ( kriza ) smo jo potem zbili z lekadoli...naša metka ni nič zbolela je pa dobila izpuščaje....predvidevam da so po ospenu ( najrpej sem že tuhtala če je kak alergija ) no izpuščaji počasi izginevajo tko da es ušpam da je reakcija na ospen pa verjetno se ji še koža čisti ima take mičkane mazoljčke po ličkihuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da evo jaz v stahu da bo manca prinesla kaj iz vrtca da bo metka zbolela na koncu sem jaz obležala....sem študirala kje sem jo dobila pa verjetno k sem metko peljala v posvetovalnico zmerit glavco ker je imela fontanelo otipno na konico prsta.....so me naročile po posvetovalnici k so bili bolni tam seveda metko sem pokrila  in jo pustila v posebnem prostotru jaz pa sem šla med bone po datumuser posted image user posted image user posted image
smo pa imeli tretji dan v porodnišnici problem z manco ni hotela k meni niti bit sama z mano potem je blo seveda meni hudo in so se mi solze ulileuser posted image user posted image user posted image user posted image potem je še ona začela jokat....je bla kr kriza no ma drug dan smo šle z metk odomov in je blo že vse ok...tko da se pride tud k meni pocartat pa seveda k metka skozi spi se jaz z manco lahko igram....pa pomaga previjat ..predvsem jij e zanimivo če da pleničko v palčka zavijalčka....
baby annabela no ona jo kliče gašper ni nič kaj zanimivauser posted image user posted image user posted image najprej je rekla da nima las ( metka je čupasta ) potem pa ga vlači po stanovanju kot mlado mačko..ja no ..pri nas zgrešen nakup..sej če ne bi kaj nabavla pa bi bilo loh kontra.....

nič vas nisem brala za nazajuser posted image user posted image user posted image se vam opravičujem....bom nadokladlauser posted image user posted image user posted image

moj možek gre danes prvič v nočno tko da bomo bejbe same ..me prav zanima kako bo user posted image user posted image user posted image user posted image

prilimam še par slikic

lep pozdravček
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
2.11.2008 17:47:38   
janja 27
ne vem zakaj mi je tko velike slike dalo goruser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
2.11.2008 20:56:58   
mml
Pri nas je stanej tako,da je Manca sicer brez vročine in se počuti čisto Ok, je pa zbruhala tako kosilo kot večerjo, tako da nisem čisto prepričana, da je že zdrava, bom zjutraj videla kako bo po zajtrku...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
3.11.2008 7:15:53   
šnucika
Dobro jutro!

user posted image

Pa je vikend mimo,ta teden delam popoldan,tako,da bodo dnevi sploh kratki,ko bom prihajala zvečer domov.

Včeraj smo bili pridni,z mojim sva naredila vrata na zunanjem stopnišču,da nama Živa ne bo več bežala.Ker ona se kar pobere,če ni zaklenjeno in gre....Sedaj pa bo zunaj ovira,vrata na zapah,ki ga ne doseže,ker je na zunanji strani.
Sicer je moj imel eno nesrečo,ko mu je pri brušenju mimo očal priletel košček kovine v oko in smo večer preživeli na urgenci,ker je itak cel dan govoril,da je vse OK...moški pač.Pozno popoldan pa ga je že fajn bolelo,pa sem ga prepričala,da smo direkt s s prehoda šli v ambulanto in potem na urgenco,kjer mu je okulist dal ven tisti košček.Seveda je šel danes v službo,čeprav mora ob 10h nazaj v bolnico na kontrolo.Boli ga pa kot 100user posted image ,pa nič ne vidi...kot sem že napisala...moški pačuser posted image user posted image

mml - user posted image user posted image za Manco,da bo čimprej boljša!

NIč...Živa že razbija,5 minut miru je mimo....

Lep dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
3.11.2008 8:19:11   
lonja
Jutrooooo,

full mi je čudno, da ne grem v službo...user posted image , kar ne morem verjeti user posted image , ampak je fino!!!

Sem porabila en kup kalorij, da sem Ajdo prepričala, da je pač treba spet v varstvo, ona bi se kar cartala in objemala in lupčkala. Sploh je ne za spoznati. No, ko sva prišli malo prej k varuški, se je takoj stisnila k njej in sta se kar tiščali ena k drugi user posted image . Tako da smo jo odnesli brez joka.

Dans imam namen se malo na stanovanje spravit, še zlasti na stvari, za katere mi čez leto zmanjkuje časa, npr.oprat zavese in podobne bzw zadeve.

Sonček, tebe pa res dolgo ni bilo nič slišat. Pa nič fino, da se vam tele bolezni vlečejo. Nas to verjetno še čaka, če ne prej, septembra, ko bo šla tudi Ajda v vrtec. Si pa pridna, da že takole za službo delaš user posted image , svaka čast.
Mene boste počasi lahko začele naganjat, prve decembrke že rojevajo, jaz pa sem kr nekako prepričana, da grem že novembra po user posted image . Torej čez manj kot en mesec...uf...

Šnucika, user posted image  za vrata, pa nič fino tole z opilkom. Upam, da bo dans že OK, je kr dobr, da ste šli že včeraj k zdravniku. Ni se ga za hecat, z očmi pa sploh ne, imamo samo ene user posted image .

Mml, pa kaj pa je tole z Manco? Mogoče ji pa samo jedilnik ni pasal, čeprav dvomim user posted image . Naj se stanje čimprej spet spravi v red, stiskam pestke user posted image

Cuma, je stanje pri vas ok, gresta obe v vrtec? Pa ti, s službo si zadovoljna, si dobila to, kar si pričakovala al je še bolje user posted image ?

Tako, grem v akcijo, dokler sem se kolkor tolk spočita. Imejte se fino, zunaj je na srečo sonček.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
3.11.2008 9:44:03   
mml
Manca je v vrtcu, Matic se ukvarja s kabli od računalnika, upam, da bo Manca OK in me ne bodo klicali iz vrtca, da je bruhala...zjutrja je doma pojedla pol jabolka in spila kakav in ni bruhala, tako da upam, da bo OK. Z Maticem greva pa na Golovec, ker je tako lepo sonce, sicer imam danes telovadbo, ampak jo bom "špricala", ker mi je škoda sončka...

...bom po tem kaj pokomentirala user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.11.2008 10:46:43   
ac
Mml, držim pesti, da je in bo Manca ok.

Lonja - blagor tebi! No, saj meni bo tudi hitro minilo, samo kaj, ko potem do zagovora še ne bom mogla uživat....

Janja 27 - ful luštne (velike user posted image ) slikce user posted image

Vsi bolančki, hitro se pozdravite user posted image .

Jaz sem danes na šihtu že začela govorit 'ne', tako, da imam (zaenkrat) mal več časa... Je direktor poleg vsega hotel, da grem drug teden, ko bom že na dopustu, na en seminar, kao, da si mal utrdim in razširim znanje user posted image . Ja, bi mi pa res prav prišlo med porodniško....

Zdej grem pa še mal delat, potem pa na en dolg sprehod po LJ, pa vmes na kosilo, da izkoristim tale sončen dan, ker menda bo že jutri spet dež.... Uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.11.2008 11:28:15   
lonja
Spet jaz...

Ac, se ti moram pohvaliti, sem odločena it v knjižnico ta teden po mal literature za moj mag. Mogoče mi uspe do novega leta celo kaj spacat. Ker april in s tem rok za dokončanje bo kmalu tu user posted image . Za začetek sem ugotovila, da nimam izkaznice za CEK, se moram verjetno na novo vpisat, ker je že tolk let minil od zadnjega obiska user posted image .

Lepo, da si začela NE govort, le tko naprej...

Janja27, kaj če bi ti te tvoje luštne slikce napopala še enkrat v normalni velikosti user posted image ?

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.11.2008 13:27:38   
NRMM
Daaaaaaaan!

Danes se je pa naredil res prelep sončen in topel dan user posted image user posted image .

Jaz pa moji punci zjutraj oblekla,kot da je zunaj minus user posted image ,pa še ko sem Mašo pripeljala v igralnico,mi je vzgojiteljica rekla,če še Maši ne mislim oblečt žabic user posted image user posted image wtf??
In sem ji potem razložila,da še itak ni mrzlo,pa glede na to,da ne gredo nič ven na sprehod,žabic ne potrebuje.In zdej bi moja pupa bila tečka,ker bi ji bilo prevroče.
Je pa začela zopet bolj kašljat.Kot že lansko zimo in pomlad,je tudi sedaj enako,da ko ji začnejo rasti zobje,začne zopet kašljat in smrkat.Tako ji gredo zdaj ven zgornje 3jke,kar ob naenkrat,in je zopet bolj prehlajena kot je bila user posted image .Pomlad kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Sem pa bila danes že zelo ''službeno'' pridna user posted image .Sem si spucala stanovanje,preoblekla postelje,pere se že 3 pralni stroj,likanje me pa še čaka.Zdaj 3 tedne ni bilo nič od mene,zdaj pa treba nadoknadit.Če je meni 3 tedne jemala moj gospodinji čas služba,sem si dovolila,da sedaj gospodinjska odpravila jemljejo čas službi user posted image .

Mml upam,da je Manca ok,in da te niso klicali iz vrtca user posted image .Zadnjič si spraševala za menjavo oken.Ja tudi mi spadamo v to.Zdej v bistvu menjujejo tistim,ki so imeli stara okna,potem pa pridemo mi na vrsto z novimi okni.Nam bodo menjali samo stekla,tako da okviri ostanejo ''stari''.Je pa zdaj milina,ko ni več tovornjakov.Včeraj zvečer se nisem mogla načuditi vsej tišini,ko je bila ura 22.30.In moj spanec je postal super.....pa se je res splačalo potrpet teh par tednov,da smo odprli cesto.

Lonja,pegica,ac ipd.Dejte se menit o teh faks uspehih preko ZS,ker dobim ob branju hudo slabo vest in sem potem slabe volje user posted image user posted image .No mal heca.Če pa ima katera malenkost časa,me lahko našutira v rito,da se tudi jaz premaknem.

Janja tvoji punci sta pa res user posted image .Če boš pa imela čas,pa lahko malo zmanjšaš slike user posted image .

Sonček tebi in tvojima puncama pa pošiljam veeeeeeliko user posted image user posted image ,da čimprej ozdravite.Ni ravno luštno biti doma z obema puncama,sploh če sta bolani user posted image user posted image .

Cuma lepo,da sta tako uživala z možekom.Sicer jaz ne vem,kako je to,ko imaš samo eno punco doma,ampak itak je mir že ob 8 zvečer,tako da ne vem,če bi bilo kaj drugače,če bi mi katero uspelo dat spat starim staršem.
Maruša še ima kar probleme z vrtcem user posted image user posted image .Danes se je že zunaj jokala,ko sem jaz peljala Mašo,mož pa Marušo.Nisem več dovolj pametna,kaj naredit.

Bino super,da ne greste v Belgijo user posted image user posted image user posted image user posted image .Kak pa kaže naš vikend oddih?

HIMH a tebi pisarna ne dovoli prit na rr user posted image ?Kako je Hana?

Šnucika vidva se le odločita za LCD.Mi ga imamo od lani,ko smo se preselili in je super.Ne menjam za nič,punci pa verjetno tudi ne,ker je slika risank super.Kot predlog ti lahko edino povem,da pazi na razdaljo gledanja in velikost tv.Mi imamo 98 ekran in ga gledamo iz dobrih 5 metrov,kar je ravno prav.

No zdej pa še grem kaj naredit,predno grem po punci.Moramo it potem kupit 2 škatli za igrače,ker sta 2 dosedanji absolutno premalo.

Uživajte v prelepem vremenu,jutri bo baje vse čisto drugače user posted image .

Lp

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.11.2008 13:47:38   
NRMM
No tako zgleda pa naš obisk pri atiju v službi.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil NRMM -- 3.11.2008 13:51:49 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.11.2008 13:54:23   
ac
NRMM, sej to 'glasno' hvaljenje o 'faksovnih uspehih' je ravno s tem namenom, da nekaterim vzbudi slabo vest user posted image . Vidiš, pri Lonji je že pomagalo user posted image .

Drgač pa vam čist potiho povem, da sem trenutno brez dela user posted image . Mogoče bom kar prej šla domov. Bova pa sedaj s Saro popoldne bolj sami, ker je moj tast v bolnici, pa ga user posted image hodi obiskovat. Je vse strah, ker je že imel raka, sedaj pa ima neko hudo vnetje ledvic in upajmo, da je res samo to. Ker tašča je pa leto in pol nazaj umrla (rak). Tako, da nič kej fajn. Sploh pa ne vem, kako se bodo zorganizirali, ko bo prišel iz bolnice. Ker se mi zdi, da kar vsi pričakujejo, da bosta user posted image in brat zanj skrbela. Samo brat nima družine, je sam, od user posted image pa ne vem, če je fer pričakovat, da bo več tam kot pri svoji familiji user posted image

Zdej si grem pa najt kej za delat (npr. kavico skuhat). Bodte fajn!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?