lonja
|
Dober večer, matr, me je zdele hecal domač računalnik, bo treba mal na servis odnest in stvari porihtat , po mojem je kak virus kriv. V glavnem, še danes na moj zadnji dan sem delala kt prtegnjena, ob dveh pa sem se res spokala domov in sem že polna planov, kaj bomo počeli drug teden , že komaj čakam. Upam, da me stvari v tem mesecu, ki mi je še ostal, ne bodo preveč prehitevale in bom uspela narediti vse, kar sem si zamislila. Vsaj cotke za bi rada našla, ker se mi niti sanja ne, v kateri od n-tih škatel se nahajajo. Bino, lepo lepo se imejta z Bino, upam in stiskam pestke za čim lepše vreme, pa nič nisi napisala, kdaj sploh prideta nazaj. Pa jst tudi močno upam, da ne boste šli v Bruselj , če pa...bomo pa seveda na malo daljši liniji. Jst nimam z Belgijo prav nobenih izkušenj, moj , ki je bil že parx tam, pa nima nič lepega za povedat, žal. Pravi, da to ni mesto, kjer bi on živel. Ja, so pa res take te službe zadnje čase, tudi jaz sem kak mesec nazaj dobila na mizo idejo s strani , da bi šli v Kanado, in to za mnogo manj časa, namreč na en tečaj angleščine naj bi odšel za pol leta in to že januarja, pa ni bila težka odločitev, da se tega pač zdej, ko so otroci še tako majhni (oziroma je en še celo na toplem), ne gremo. Jaz vem, da bi full pogrešala domače, oni pa mene in seveda Ajdo in . Ne vem, sem pač bl zapečkarski tip. Nana Liza, a pol bo drug teden kej časa za kofe in čvek. Te moram dat v kratkoročen plan, bi te res že rada videla . Izabela, super hiška , taka čist moderna, super. Midva sva se tudi zelo dolgo časa navduševala nad takimi stvarmi, potem pa, ko sva bila na tem, da je treba začet na parceli nekaj delat in ko sva zbrala vse možne predračune, je bila odločitev čisto diametralno nasprotna prvotnim idejam . No, ampak mi ni žal niti malo, sploh zdej, ko naša hiška resnično dobiva tudi pravo zunanjo podobo, samo še zaključna barva na fasadi manjka. No, pa seveda kup stvari v notranjosti. Mml, tudi Ajda je ratala prava zaspanka, sej veš, zdej po novem čez vikend spet spimo popoldne, se tudi jaz nič ne upiram in pridno zaspim zraven. S prehladom se pa še borimo, naš najboljši prijatelj v teh dneh je sterimar . Upam, da se preko vikenda čist pocajtamo. Uživajte tudi vi, drug teden pa pade , če boš seveda imela čas. Katere dneve pa imaš še frej? Tinas, upam, da Lia ne dobi kozic, če pa, pa sej veš, ni nič hudega, razen zoprnih mehurčkov, ki se hitro posušijo v krastice. Če je pa samo prehlad pa ga tudi hitro sanirajte . Cuma, upam, da je Tinka že zdrava in vesela punčka. Še dober mesec pa bo tvoja Ema otvorila sezono triletnikov, a ne ? Se moramo počasi začeti dogovarjati za naše vsakoletno tradicionalno srečanje decembrčkov. Lepo bodite in se imejte lepo!
|