|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
24.10.2008 8:17:48   
JanJan

Dobro jutro!

Najprej topli in dišeči napitkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po lastni izbiri.

Kje ste vse, kaj še vedno spiteuser posted image ?

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.10.2008 12:29:07   
mml
Dan user posted image

En hiter lifting, ker smo glooooooooooboko na drugi strani...

lonja a že veselo lenariš doma user posted image ????

janjan hvala za kofi...z Maticem sva bila na sprehodu, čveku in koavi še z enim Maticem in njegovo mamico in sva uspešno zmešala urnik, ker je za pol ure zaspal v vozičku, zdaj pa ne ve, kaj bi sam s sabo...ah bo že user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
24.10.2008 14:01:16   
lonja
Evo mene, še dans sem visela tukej, zdej grem pa res domov in me ne bo eno leto user posted image .

Se vam javim z daljšim poročilom, a že od doma.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
24.10.2008 17:01:55   
tinas
hitro javljanje!

pri nas tako lepo sončno, očitno se obeta še en lep vikend user posted image (dobro za nas in za posel)

Lia je včeraj nekaj zakuhala, sem že mislila da so koze, ker razsajajo v vrtcu, a danes ne duha ne sluha o bolezni. ostaja le grozna tečnoba ( na momente user posted image ). temu primerno smo tudi bolj slabo spali.

včeraj sem kupila pri nekem kmetu 4 buče, ki skupaj tehtajo 51 kg user posted image zdaj pa veselo na delo! no, ne še zdaj, v četrtek.

lep vikend vsem!
pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
24.10.2008 20:29:57   
lonja
Dober večer,

matr, me je zdele hecal domač računalnik, bo treba mal na servis odnest in stvari porihtat user posted image , po mojem je kak virus kriv.

V glavnem, še danes na moj zadnji dan sem delala kt prtegnjena, ob dveh pa sem se res spokala domov in sem že polna planov, kaj bomo počeli drug teden user posted image , že komaj čakam. Upam, da me stvari v tem mesecu, ki mi je še ostal, ne bodo preveč prehitevale in bom uspela narediti vse, kar sem si zamislila. Vsaj cotke za user posted image  bi rada našla, ker se mi niti sanja ne, v kateri od n-tih škatel se nahajajo.

Bino, lepo lepo se imejta z Bino, upam in stiskam pestke za čim lepše vreme, pa nič nisi napisala, kdaj sploh prideta nazaj. Pa jst tudi močno upam, da ne boste šli v Bruselj user posted image , če pa...bomo pa seveda na malo daljši liniji. Jst nimam z Belgijo prav nobenih izkušenj, moj user posted image , ki je bil že parx tam, pa nima nič lepega za povedat, žal. Pravi, da to ni mesto, kjer bi on živel. Ja, so pa res take te službe zadnje čase, tudi jaz sem kak mesec nazaj dobila na mizo idejo s strani user posted image , da bi šli v Kanado, in to za mnogo manj časa, namreč na en tečaj angleščine naj bi user posted image  odšel za pol leta in to že januarja, pa ni bila težka odločitev, da se tega pač zdej, ko so otroci še tako majhni (oziroma je en user posted image  še celo na toplem), ne gremo. Jaz vem, da bi full pogrešala domače, oni pa mene in seveda Ajdo in user posted image . Ne vem, sem pač bl zapečkarski tip.

Nana Liza, a pol bo drug teden kej časa za kofe in čvek. Te moram dat v kratkoročen plan, bi te res že rada videla user posted image .

Izabela, super hiška user posted image , taka čist moderna, super. Midva sva se tudi zelo dolgo časa navduševala nad takimi stvarmi, potem pa, ko sva bila na tem, da je treba začet na parceli nekaj delat in ko sva zbrala vse možne predračune, je bila odločitev čisto diametralno nasprotna prvotnim idejam user posted image . No, ampak mi ni žal niti malo, sploh zdej, ko naša hiška resnično dobiva tudi pravo zunanjo podobo, samo še zaključna barva na fasadi manjka. No, pa seveda kup stvari v notranjosti.

Mml, tudi Ajda je ratala prava zaspanka, sej veš, zdej po novem čez vikend spet spimo popoldne, se tudi jaz nič ne upiram in pridno zaspim zraven. S prehladom se pa še borimo, naš najboljši prijatelj v teh dneh je sterimar user posted image . Upam, da se preko vikenda čist pocajtamo. Uživajte tudi vi, drug teden pa pade user posted image , če boš seveda imela čas. Katere dneve pa imaš še frej?

Tinas, upam, da Lia ne dobi kozic, če pa, pa sej veš, ni nič hudega, razen zoprnih mehurčkov, ki se hitro posušijo v krastice. Če je pa samo prehlad pa ga tudi hitro sanirajte user posted image .

Cuma, upam, da je Tinka že zdrava in vesela punčka. Še dober mesec pa bo tvoja Ema otvorila sezono triletnikov, a ne user posted image ? Se moramo počasi začeti dogovarjati za naše vsakoletno tradicionalno srečanje decembrčkov.

Lepo bodite in se imejte lepo!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
24.10.2008 21:19:08   
Kofi
rabimo kak lifting? Jaz namreč ne vem, ker nas mam v favorites in smo vedno na istem mestu user posted image

jutri gremo mariborčanke na bowling. pa da vidimo kera bo zdržala. po pravici povedano, se mi ne lubi bowlat..mogoče bom samo čvekala in navijala.

naša tamala mi hodi iz sobice čekirat kaj delam...grrr...skoz jo spat naganjam..pravi user posted image  je!
dragi pa je šel enemu kolegu pomagat neko zemljo kopat...od 17 dalje. Prej me je poklical in reku, da niso niti na četrtini. ura je bila okoli 19. po mojem bojo kopali do polnoči...prestavljajo navoženo zemljo za hišo...imajo vrstno hišo in so nekje na sredini..ni šans da bi prišel bager zadaj...eh..brezveze...sem skoz sama doma. Al hodi na pijačke al pa komu kaj pomaga. user posted image

danes sem bla na šihtu...pa mi ni blo nič kaj simpatično tam. čez tri mesece jih bom že mogla gledat vsak dan. eh...bi šla drugam delat. ta moj dr. pa ne gre in ne gre nikamor. saj vidite..namesto da bi članek pisala pišem na rr user posted image ...očitno me še nihče ni urnk v rit brcnu!

lonja lepo uživaj porodniško..kmalu pa te bomo že naganjale v P!

tinas ko tako razlagaš kako se mate fajn v GO, bi jaz kr domov spakirala. Malo me domotožje daje! Po mojem me bo celo življenje.

mml ti pa samo pohajkuješ s tem tvojim Maticem..blagor tebi!

janjan tvoja dva čmrlja sta kej pridna al te jezita kaj? Boš prilepila kake slikice?
Pa ostale tudi...dajte da mal vidimo kako so punce in fanti zrasli! ČE je meni ratalo, bo vam tudi user posted image

NRMM  sem te bogo revo dobla sredi dela! Ta predor pa more bit zlat, če moreš delat še ponoči. Bogi tvoji pupiki..se mi kr smilita, ker te zdaj nič ne vidita! Pol pa jaz jamram...mene je res za zbrcat mal...oz staškat user posted image

...
lepo bodite! Pa se jutri še kaj beremo...nekam slabo nam gre zadnje cajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
25.10.2008 6:46:55   
cuma
Dobro jutro!

Evo vam eno zgodnjo kofe, preden se spakiram v službo .... user posted image user posted image user posted image

Pri nas je stanje sledeče:

Tinka je ok! Je bila zadnje dva dni v vrtcu. Po skoraj dveh tednih pavze sem se malo bala, da bo zjutraj jok, pa je prišla v garderobo in rekla uaaaau user posted image  .... Sicer pa skozi čeblja. Najraje vlači za sabo po celem stanovanju svojega podedovanega dojenčka (Fia) in posteljco in prepeva fiiiiiiiiiaaaaa nina nanaaaa user posted image .

Ema pa ima od včeraj (od kar je prišla iz vrtca) vneto oko. Revica ima zatečeno in rdeče vse naokrog in se ji vsake toliko pocedi gnoj. Bomo šli pokazat .... da dobimo kako mazilo. Drugače je ok ...

Me že Tinkara kliče ... bom nadaljevala kasneje ... lep dan!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
25.10.2008 7:06:44   
NRMM
Juuuuuutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

No,da se malo javim,dokler punci še spita.Ko se zbudita ju peljem k varuški,jaz pa zopet v tunel user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa so rekli,da bo hudo samo do srede,evo pa je že sobota,pa še vedno moram delat in jutri bo tudi treba.Ne vem več,kje se me drži glava.S puncama se vidim zelo malo user posted image .Z Mašo navadno zjutraj pred vrtcem,zvečer,ko pridem pa domu,pa Maša že aja.Z Marušo pa se še pocartava pred spanjem.Zdej še samo čakam,kdaj bo Maruša začela pravit telefonu mama in meni teta user posted image .No ja mal heca,ampak tale tempo je res naporen za vse 4.Mož nori doma,ker je skozi sam za vse (no sej malo si mora skusit user posted image ...ja vem,da sem hudobna),jaz norim,ker moram cele dneve delat.Mah bo že.Danes delam do 14 in nič več,jutri pa bom šla šele po 14,pa če ta tunel kdaj odprejo al pa ne,mi že čisto dol visi user posted image .

Ja res je,danes gremo babe zopet rihtat vreme user posted image .Tudi meni ne diši bowlanje,ker me boli hrbtenica,bom pa lapala zraven ali pa bova s pegico mažuretki user posted image .

Bino kaj tole berem?Da te vleče na drugi konec Evrope?Ma ne no,kaj bomo pa me brez tebe user posted image .Kar se Belgije tiče.Baje je Bruselj zelo lep,Belgijci super ljudje,sicer ful delavni,ampak tudi veseljaki.Sem dobila pred leti ponudbo,za it v Bruselj,ampak me je mož pregovoril,da naj ne grem.Če bi šla,se ne bi več vrnila,je bil načrt,da ostanem kar gor,najprej samo kot izmenjava študentov,potem bi mi pa zagotovili službo.Je že moralo tako bit.
Kako Bino in Beti?Z Bino uživajta na DR,držim pestke za lepo vreme.
A ha,moja kolegica je dobila za sinkota 14 dni Rakitne.In sta šla prejšnjo soboto gor in se že vrnila.Mali je star 1 leto,vse kar so delali z njim,je bilo to,da je zdravnik prišel zjutraj k njemu,ga malo pogledal,spregovoril par besed z mamico in to je to.In,ker niso imeli nobenih terapij ipd,se je kolegica odločila,da gresta domov,ker mu lahko tudi doma kuha in,ga hrani.Ima pa probleme,ker je totalno neješč in so ga poslali na ''terapije''v Rakitno.Je pa baje gor odlična klima.Baje tak fin zrak in super rehabilitacija za astmatike,vse ostalo pa pravi,da je podn od podna.

Cuma kako sta punci?Že boljše?

Šnucika
kak si čuj?Nič ne prideš na naš konec,da bi sneg prinesla user posted image ?

Izabela očitno mi še hitro ne bo uspelo prit do K na kavo.Ampak upam,da letos pa ja user posted image .Hiška je pa fuul lepa.

Ac
kako si?Pa Sara?

Mml
vidim,da ste pridni zjutraj pri spanju.Jaz bi tudi,vsaj do 9,da bi me pustile spat,ampak to je pri nas misija nemogoče.Upam,da se drugi teden kaj vidimo.

Lonja
uživaj sedaj,ko si fraj.No sej,če ti ni,lahko za par dni menjava user posted image .

JanJan kako sta tvoja dva nagajivca?Se imata rada?

Punci začuda še spita,pa kar naj,sej tunel ne bo nikamor ušel.

Lep dan vam želim,uživajte maximalno.

LP

< Sporočilo je popravil NRMM -- 25.10.2008 7:07:09 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
25.10.2008 8:29:07   
šnucika
Jutro!user posted image

NRMM - ja,štrajkamo s prihodom na štajersko...ni časa.Ampak novembra gremo zagotovo in takrat pa bomo prinesli sneguser posted image !!

bino - danes se kaže lepo vremo tu pri nas in upam,da bosta uživali na Rtiču.Jutri pa se mogoče kaj oglasimo....user posted image
Belgija - bila sem trikrat.Je lepa za jo obiskat kot turist,tudi Bruselj je nekaj posebnega,tam sem se največ zadrževala.Po mojem je tudi življenje v njem tako precej "evropsko"...in se ga da hitro navadit.

cuma - super za malo Tinko!user posted image Pa upam,da boste tudi Emin uček porihtali...taka vnetja so pogosta in zelo nalezljiva med otroci.

pegica - uživajte na bovlingu!Saj tudi,če se ti ne da...važen je čvek!user posted image

lonja - ja,pa res...kmalu te bomo preganjale in navijale!user posted image

se še oglasim...me Živa kliče...

lepo dopoldne vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
25.10.2008 9:31:25   
ac
Dobro jutro, dober dan po doooolgem času. Se mi zdi, da sem se vam javila, še preden sem šla en teden nazaj v Čateške. No, tam je bilo super, sicer noter pri bazenih sem kar malo trpela, ker je bilo tako vroče in mi niso same toplice nič kaj pasale, ampak Sara je pa tako uživala in bila non-stop v vodi in tako srečna in zadovoljna, da se je res splačalo. Bil je samo še en fantek od kolegice, ostali otroci so bili vsi bolni in niso mogli prit, tako, da sta bila tisti fantek in Sara tri dni skupaj in čisto navdušena eden nad drugim, tako, da ko je bilo vsega konec, je Sara histerično kričala, da noče domov user posted image .

Potem sem pa imela čisto norišnico na šihtu, pa vsa živčna sem bila, ker me je čakala javna predstavitev referata na cestnem kongresu v Portorožu. Tako, da je bilo vse skupaj kar stresno, ampak sem uspela zadevo zrihtat in tudi brez problema predstavit in odgovarjat na vprašanja. Včeraj sem pa v Portorožu samo še bolj ali manj uživala in zvečer prišla domov. Ponoči se je pa Sara zaradi kašlja zbudila (drugače je zdrava, že trkam) in potem sva bili dve uri pokonci, preden je spet zaspala nazaj. Tako sem zjutraj mal podaljšala spanje (do prejle), Sara in  user posted image sta pa šla po akumulator (mi je prejšnji teden, ko je že vse šlo narobe, še avto crknil in upam, da je akumulator, ne kaj drugega).

Na šihtu bom samo še 2 tedna in pol, kar ne morem verjeti, da gre tako hitro. Seveda me čaka še cel kup dela. V glavnem sem vesela, da je tale kongres mimo, je pa to bila to dobra predpriprava za zagovor dr, samo kaj, ko morajo člani komisije svoja poročila o dr oddati do konca drugega tedna, mentor pa ne dobi tistega tretjega člana komisije (sedaj je svetovalec vlade, pa ima zgleda zelo malo časa), tako, da slabo kaže, da bi imela zagovor še letos user posted image . Mogoče bom tistega tipa kar sama kontaktirala in se mu zjokala... Ker zdej sem pa res že tolk vložila v to, da bi zadevo čim prej končala....

No, evo, sem vam napisala cel roman o sebi user posted image .

Bino
- uživaj na Debelem rtiču!!!!!! Pa ne nam pobegnit v Bruselj!
Vse ostale: imejte se lepo in zdravo! Še dva tedna in pol, pa se vam bom lahko bolj posvečala user posted image .

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
25.10.2008 21:28:28   
cuma
Čeeer!

Naj nadaljujem preden se mi začnejo zapirati veke .... danes je bil naporen dan ...

Bino: Nimam pojma kako je v Bruslju a upam, da bo, če se boste odločili, več plusov kot minusov! Kakorkoli, RRju se niti iz Belgije ne boš mogla izogniti ... user posted image ! Upam, da se kmalu vidimo na 4oči oziroma na 10 oči user posted image  ... v torek sem fraj ... javi, kakšen urnik imata z Bino!  

NRmm: ufffa, tega dela ti pa ne zavidam ... upam, da bo kmalu mimo in boš lahko več s tvojima puncama!

lonja: user posted image  za začetek porodniške! Uživaj v pripravah in naj ti gre vse po planih! Danes je sodelavko v službo prišel obiskat 4mesečni nečak in kar nisem mogla verjeti, da je bila še nedavno Tinkara taka štručka .... res leti čas! Jaz bom zelo vesela letošnjega srečanja in upam, da se res spoznamo user posted image !

izabela: user posted image  leeepa hiška!!!! Bravo za izbiro... sicer nisem dvomila v tvoj okus user posted image  user posted image ! Kako je Matevž? Sta še sama? Kaj pa je tvoja mama rekla za hiško?

mml: ojla! kako ste preživeli dan? Vse pod kontrolouser posted image ?

ac: naši taveliki so prišli v fazo druženja ... tudi Ema se ful veseli drugih otrok in sošolcev iz vrtca ... user posted image  za Saro , zate pa držim pestke, da se ti končno uspe rešiti tega dr!

tinas: user posted image user posted image user posted image  za princesko Lio, da bi bila kmalu ok in da kozice ne bi bile preveč nadležne!

pegica1:  tudi jaz sem v fazi jesenske tečnobe .... mislim, da bi rabila dopust ... od otrok, moža, celo same sebe včasih user posted image  ... Ne se sekirat ... bo minilo in bo prišlo kej druzga user posted image !

šnucika: kako je Živa? Kaj pa ti? Uživate v lepem vikendu?

Ema je šla danes k dežurnemu dr. pokazat oko in je bila tako navdušena nad vsem skupaj, da ni hotela domov iz ambulante user posted image user posted image  ... potem je imela v lekarni nastop (zapela je menda cel repertoar user posted image ). V glavnem je ni za prepoznat ... postala je pravi mali pohajaček, družabna in zgovorna 100/h.

Grem počasi spat ... čeprav sta komaj punci nehali se oglašat in je še izredno zgodaj ...a kaj ko ne morem več gledat ...

Lahko noč in lepo nedeljo vsem!

Še par fotk:

Kako čas beži:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:58:36 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
26.10.2008 7:04:14   
šnucika
user posted image

Ni mi uspelo prepričat Žive,da bi še malo spala....user posted image
Tako sedaj kuha čaj svojim živalim,jaz pa pijem jutranjo dozo kofeta s cimetom.

cuma - res je,čas beži in naši otroci rastejo...mi pa se staramo...jaz imam prav krize s tem,se včasih počutim obupno...user posted image

Grem sedaj gledat živžav...user posted image
Naša Živa je tak divjak,da jo moram imeti stalno na očesu...stanovanje je obup.Če kaj pospravljam,mi za hrbtom že leti kaj po tleh...takšno,je,kot da bi bomba padla. Razmišljava,da bi naredila eno generalno in Živi vse igrače,barvice,flomastre pospravila,dokler je "ne sreča pamet".
Včasih resnično ne vem,kaj naj naredim...ali delam kaj narobe ali je samo tako "živa".

Lpe dan vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
26.10.2008 20:42:07   
mml
cuma super sta tvoji princeski user posted image

bino upam, da z Bino uživata na Obali in da bosta nabrali energjie za boj proti alergijam in takšnim in drugačnim virusom user posted image

lonja javi, kdaj ti bo dolgčas in se dobimo na kavi user posted image

pegica a boš dala ti Ažbeta v vrtec ali k "bivši" Nelijin varuški? Matic gre februraja k "Mancini" varuški, po tem pa verjetno že septembra v vrtec (če ga bomo seveda dobili). Se mi zdi, da mu bo pri varuški dolgčas, ker je totalno navdušen nad otroki, pa še 230€/mesec bomo prihranili...no vsaj teoretično je to 1m2 stanovanja v LJ user posted image

ac smo v soboto v mestu videli Saro z očijem, samo nas nista registrirala, ker sta z zanimanjem poslušala jazz orkester na ulici. Tebe smo pa zaman iskali...Mi smo malo pohajkovali in na koncu šli z vlakcom na Grad in nazaj, ker sva celo poletje Manci obljublaja, da se bomo enkrat peljali...je bilo prav zabavno user posted image

Upam, da bosta čmrlja kmalu prestavila na novo uro, ker danes gresta spat že po novi uri, tako da srčno upam, da se bosta tudi zbudila po novi in ne po stari...Manca veselo kiha, tako da očitno je na pohodu nov prehlad, Matic si še od starega ni čisto opomogel, tako da...user posted image . Se ja pa naučil piti po slamici user posted image

Sta mi bili pa tile slikic všeč in vam jih moram pokazati
user posted image  user posted image   user posted image

Zdaj pa še

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:59:19 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
27.10.2008 8:43:03   
JanJan
Dobro jutro!

Malo liftinga user posted image   ter po željiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
27.10.2008 10:13:16   
Nana Liza
Jutro!

Pri nas sta oba otroka doma, imata krompirjeve počitnice. user posted image

Lonja - če imaš čas za kavo v sredo ali četrtek, sporoči. Ela bo pri babi. Tevža bom pa tudi mogoče pustila v varstvu.

Mml - Bosta imela tudi vidva čas z Maticem? Imaš Manco v vrtcu?

Bino - kaj pa ti, imate čas? Ste zdravi?

Ela danes izdeluje piškotke gobice pri moji mami, ponoči pa je še celo prespala pri njih. Sicer niso daleč...user posted image , ampak še nikoli ni prespala drugje. No ja, razen enkrat, leto nazaj pri babi. Jutri pa bova izdelovali čarovnico, tudi že komaj čaka. Jest pa tudi. user posted image Obožujem take stvari. Mogoče sem zgrešila poklic.

Pozdravček vsem!

NL

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
27.10.2008 10:39:12   
Izabela_
Dobro jutro,

za nas malo manj... Matevž je čez vikend zbolel (teče iz nosa, boli grlo, vročina), danes ponoči pa je še mene zvilo, tako da sem Tevža peljala k moji mami za danes, ker je slučajno doma, jaz pa moram vsaj malo delat, nimam druge.

Tako da mogoče kasneje kaj več napišem, zdajle moram izkoristiti volj za tipkanje za kaj drugega.

Jutri zvečer pa imamo gledališče, le kako bo to šlo... user posted image

Edino Cuma: Ema je cukrček! Še kaj objavi, je lepo pogledati slike. user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
27.10.2008 12:06:42   
lonja
Daaaaaan,

evo mene, iz domačega fotelja, kako paše user posted image ...

Sem celo dopoldne letala okoli z mojim user posted image , ker ima sedaj dva dni dopusta. Včeraj smo imeli mali lažni alarm, me je kr neki začelo zvijat, pa ne nič podobnega popadkom, tko se mi je zdelo, kot da bi mala M rokico zataknila nekam in me je tko bolelo, da se tudi iz enega na drug bok nisem mogla premaknit. Seveda je bil alarm, moji so takoj prišli po Ajdo in jo za cel dan odpeljali, jaz pa v posteljo počivat. No, po pol ure pa kot bi odrezal spet vse OK. Kr neki....user posted image

Nana Liza, zarad mene mi je vseeno sreda ali četrtek, ti sam povej, pa kje. Pa upam, da se nama še katera pridruži...user posted image . Upam, da mi do takrat uspe najt oblekce za user posted image  iz ta prave škatle, ker me prav zanima, kaj moram še vse kupit, ker smo zgubili. Za kapco vem, da je nimam.

Mml, zate enako veljata prvi dve vrstici pri Nani Lizi. Te bom zelo vesela na kaki kavi, se ti popolnoma prilagodim s časom user posted image .

Cuma, full sta luštkani obe, Ema in Tinkara, prava cukra. Jaz tudi močno upam, da se nam rata spoznat še letos user posted image . Ostanite zdravi!!!

Izabela, naj se tudi Tevžek pozdravi, da bosta šla lahko v gledališče, pa seveda se imejta fino. Jaz imam tudi kar neko željo, da bi si do mojega poroda z mojim user posted image  privoščila še vsaj kak kino, ker vem, da potem za te stvari nekaj časa spet ne bo priložnosti.

Tako, zdej moram pa neki pojest, mi že pošteno kruli po želodčku. Imejte se fajn!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
27.10.2008 13:22:29   
mml
Hoj

Pri nas pa ni krompirjevih počitnic in je Manca čisto lepo v vrtcu, je bila čez vikend takšna tečka, da sem danes prav vesela, da je ponedeljek in je v vrtcu...včeraj se je spomnila, da ona ne bo jedla kosila...in ker se mi ni dalo kregat z njo, sem ji pvoedala, da prav, ampak da tudi ne dobi nič drugega dokelr ne poje kosila...(no dobila je seveda sadje in pijačo) in tako je šlo do malo čez 18., ko se je le odločila, da bo pojedla obvezni del kosila...pa po novem ji je v veliko zabavo loputat z vrati user posted image ...no saj čez tri tedne bo pa kaj drugega, tako kot vedno user posted image . Imamo pa seveda nov krog prehlada, ki se je začel včeraj...pa ravno oba sta bila malo boljše, no Matic spet bolj kašlja, Manci pa teče iz nosu kot za stavo in zraven kiha...zdržimo še do aprila, po tem bo pa spet boljše user posted image
Sicer sva bila pa z Maticem danes na telovadbi in na kavi s čvekom, zdaj ga pa prepričujem, da bi spal, ker je spal danes točno pol ure od 7.05 , ko se je zbudil...

lonja lepo počivaj in lenari, če le imaš čas in možnost. Meni je vseeno ali v sredo ali v četrtek, ker nimam nobenih posebnih načrtov user posted image

Nana Liza želim vama prijetno ustvarjanje, jaz pa ne vem, če se bom česa lotila, mogoče me bo še zamikalo, ko bo slabo vreme v naslednjih dneh in se ne bo dalo biti zunaj, pa zdaj sploh, ko so prestavili uro...user posted image ...meni je to vedno čisto mimo, ker ni po tem po službi nič več dneva...pa še otroci imajo nekaj dni vse pomešano...čeprav pri nas še ni tako hudo...sta danes oba spala kar OK, sta pa res šla spat že po novi uri, tako da upam, da v parih dneh bo...

janjan hvala za kavo user posted image . A pridete z Domnom tudi na kavo ta teden?

cuma in šnucika a sta v petek in soboto doma ali delata? Meni so bili praznični dnevi v službi vedno zoprni in so se mi vlekli kot jara kača...upam, da vama minevajo hitreje user posted image

pegica kar se pa sitnobe tiče pa rajši ne bi...jaz grem še sama sebi na živce in se mi user posted image  kar smili, ker me mora prenašati...kaj pa vem, čeprav je krasno doma, se jaz v službi počutim dosti bolj suvereno...kot mama imam vseskozi občutek, da delam kaj narobe in da se premalo ukvarjam z otrokoma...doma je vse bolj na dolgi rok, v službi so pa kakšni rezultati tudi takoj vidni...

No tako moj tic-mic Matic je zaspančkal v položaju našopane kure user posted image , čisto na drugem koncu postelje, ampak brez joka in brez dude user posted image ...

...jaz grem pa tudi malo lenarit oziroam brat eno limonadasto knjigo user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
27.10.2008 20:45:31   
cuma
Čeeer!

Spet eno večerno javljanje pred spanjem. Sem skoraj kot kura ... user posted image  V glavnem smo spet bolani. Ema se je zbudila ob 2h zjutraj in ni več zaspala za več kot 15min v kosu ... najprej ni povedala za kaj gre in sva bila po 1 uri prepričevanja že oba z možem pošteno huda nanjo ... potem pa je začela, da jo boli uho, glava, trebušček, noga .... skratka vse .... in spet nisva vedela kaj se dogaja. Zjutraj sem poklicala nonota, da je prišel pogledat ušeska in res je začetek vnetja user posted image . En bobnič ima rdeč, drugi pa ok. Skratka ostala je doma z možem (je bil on na vrsti tokrat) in po kapljicah v nos ter paracetamolu(ker ima  tudi malo vročine) kar nekako prebrodila dan. Tinka je bila v vrtcu, jaz pa v službi od 10 do 18ih. Upajmo, da pozdravimo učke in ušesa brez ab in da bo potem spet par dni ok user posted image .

izabela: naj se Matevž hitro pocajta .... ti pa tudi user posted image user posted image

lonja: me veseli, da je bil samo lažni alarm .... naj se mali pupici nič ne mudi user posted image !

mml: user posted image  matic, da pije po slamici! Tile naši drugorojenci so face oz. se mi zdi, da nekatere stvari dojamejo kar tako, mimogrede user posted image . Jaz delam v petek .... soboto pa sem fraj ... za božič bom menda tudi fraj, za novo leto pa najbrž ne user posted image  ... ampak to sodi zraven in se ne pritožujem.

nana liza: user posted image  za Elino spanje pri babici in za ustvarjanje! user posted image  Meni je tudi bilo včasih to fajn počet .... zdaj pa sem postala leeeeeena in se redko lotim.  

Grem zdaj ležat ... jutri pa sem prosta user posted image !Lahko noč! 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.10.2008 0:06:11   
tinas
ojla, ker se mi ne da kaj preveč pisat in sem že precej zaspana bom pripopala par fotk. 
sicer ne duha ne sluha o kozaicah, le prehlad na pohodu.

pa-pa
t

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:59:55 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.10.2008 8:25:56   
JanJan
Dobro jutro!

user posted image S čim čmo začet?user posted image user posted image user posted image No, pa naj bo, za čim lepši začetek dneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nam pa so včeraj postavljali dimnik, še danes ga morajo dokončati. Sva si omislila peč na pelete za dogrevanje stanovanja. Sedaj imamo ogrevanje na plin in je user posted image cisterna tako hitro prazna, pa sploh nimamo vročine v stanovanju. Drugi teden pripeljejo peč in jo montirajo, potem pa bomo imeli v dnevni sobi ogenjček in bo prav luštno. Ta vikend bo user posted image prebelil dnevno sobo, jaz in moja čmrlja pa v LJuser posted image
MML: Zgleda, da so zadnje čase moji obiski LJ samo ob vikendih, ampak obljuba še vedno velja, da gremo skupaj na user posted image .

Lonja: user posted image v domačem naslonjačuuser posted image , uživaj v vsakem trenutku, ker tako hitro bežijo, da si en dva tri spet v službiuser posted image . Rajši ne pomislim, kolk je že meni minilo, še dober mesec pa bo Domen star že pol leta.

Pegica1 in NRMM: nagajivčka sta v redu, se imata kar radauser posted image . Domen gleda Jana kot deveto čudo in se mu smeji, Jan pa prileti k njemu, zavpije Domen ter ga objame in odbrenči naprejuser posted image . Sedaj vedno prijavi: Domen še ne more papati (običajno v povezavi s čokolado, pa tudi z drugimi stvarmi), ker še nima zob. Domen pije pri mami.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom in prehlajenčkom.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.10.2008 9:46:19   
lonja
Daaaaaan,

JanJan, hvala za user posted image , je zelo teknila. Jaz sem do malo prej poležavala, no, vmes sem odpeljala tudi Ajdo v varstvo, danes na srečo brez joka. Mogoče je bla finta v tem, ker sem ji včeraj kupila nove čevlje in sem ji rekla, da bi bilo fino, da jih gre pokazat vsem otročkom in Miji (varuški). No, pa je palilo user posted image .

Mml, Nana Liza, a se potem dobimo jutri na kakšni kavici user posted image , bi bilo ob 10.30 prezgodaj? Kaj pa lokacija, Supernova??? Se nam mogoče pridruži še katera?

Včeraj sem začela z ''gnezdenjem'' user posted image , sem pospravila najprej moji dve omari in odnesla v smeti kar nekaj vreč cunj. Danes imam namen ven povlečt cunjce od user posted image , pa mogoče tudi oprat.

Imam eno vprašanje za vas dvojne mamice: a glede na to, da imajo v LJ zdej že UZ kolkov takoj po rojstvu in če so le ti OK, a res sploh ni več treba širok povijat al ste ve to vseeno počele?

Lep dan, vas pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.10.2008 9:47:49   
lonja
Aja,...

Tinas, Lia je pa res prava lepotička, pravi cukrček user posted image !

Če katera kupuje Liso (revija), je v ta zadnji številki foto tedna naša Ajda.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.10.2008 10:18:34   
mml
lonja meni je ob 10.30 čisto prepozno, ker je Matic ob 11. že čista koma in je tečen in ni za nikamor...Supernova je OK, če no bo lilo, sicer pa je boljše CP, ker se da parkirat na suhem user posted image ...ja vem kompliciram

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.10.2008 12:40:47   
lonja
Helou,

Mml, sej men tud ustreza prej, sam sem mislila, da vama z Nano Lizo ne user posted image . Pa tudi če bi fejst fejst lilo, bi bilo mogoče bolje prestaviti stvar na četrtek, a? Jst se vama bom prilagodila glede časa, povejta, ok?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......