lonja
|
Jutro, tudi mi smo že v polnem pogonu od osmih zjutraj, sem že utrujena od vseh vragolij . Je pa zanimivo, da Ajda vedno mene zbudi zjutraj, vstaneva in pripraviva zajtrk, zraven pa mi vseskozi govori pssssst, oči še spi...Afnica mala, sem si dans prav zaželela, da bi bilo obratno . Bino, sej ti je vse oproščeno, ko se potem oglasiš s takim dolgim in zanimivim javljanjem . Verjamem, da imaš kar pestro, še posebej če U. ni skoz doma. Men se pa ta ubitačni delovni ritem počasi bliža koncu, sedaj pa že res odštevam, še trije tedni so do konca, mogoče kak dan več. Ta teden imam v četrtek cel dan delavnico v Preddvoru - timsko delo. Sem se uprla, ker mi vse diši na en tak športen dan, jst pa sem že nekaj tednov kt stara baba, ki zmore prehoditi mogoče 200 m. Bomo videli, v skrajnem primeru si bom najela sobo v hotelu in spaaaaaalllllllaaaaaa . Izabela, dej nas še kdaj opomni za kako lutkovno predstavo, mogoče pa tudi mi najdemo čas . Tinas, ja, kot ti je že Bino rekla, z obrtniki so res sami križi in težave. Midva zdej že dva meseca nimava z njimi nobenih težav, ker je T. sam svoj obrtnik. Danes bo končal s polaganjem ploščic v špajzi, kurilnico je že končal. Potem pridejo na vrsto meni ljubši deli hiše, kot je kuhinja, jedilnica, dnevna soba,...itd. Aja, ta teden so nam začeli delati fasado, tako da se morava zdej pa res odločiti za ta pravo barvo . Mml, a se še kar potepate ? Verjamem, da ti prav paše, ko ste vsi štirje M-ji doma. Se bomo pa morale v bližnji prihodnosti kaj dobit in počasi začet razmišljat o decembrskem rajanju naših decembrčkov, upam, da nam uspe uskladiti termine za letos, kar se tiče mene, bi najraje termin takoj po 15.decembru, jst namreč računam, da bomo takrat že kaj pokukali tudi mi štirje ven . Joj, kako se veselim.... Tako, z Ajdo sva sami, ker pridno dela, morava v trgovino, pa stanovanje mal v red spravit, da ena druge ne zgubiva v njem . Lep dan vsem skupaj!
|