tinas
|
oj, tudi pri nas ni sončka. prejšnje dni pa je bilo tako lepo. otroške delavnice v sredo pri Soči uspele. Lia je ful sodelovala in naredila 2 risbici in 2 vrečki (1 je sama načečkala, 2 pa je naredila mentorica po njenih navodilih ). Ta vikend imamo delavnice v centru. v soboto bomo izdelovali strašilo, no v nedeljo pa bomo preskočili, ker smo namenjeni v Benetke . Lia se ful veseli in stalno poje tisto Predinovo 'brez golobčka ni benetk'. ne vem kaj si predstavlja, upam, da ne bo razočarana sva se midve tudi malo postrigle zadaj, tako ima zdaj malo daljšega paža, da lahko mami vseeno frizure dela. ima pa tako tanke in redke laske in je listo blond. mami pa temne in goste.... janja27...prijetne dneve pred velikim pokom ti želim. pa da bi čimprej cartala svojo štručko. Uboga Manca, res jo je moralo bolet... sonček, kakšna lepa roška je tvoja Lara, a je kdo od vaju rdečelas? kaj pa Maruška, bo tudi ona rdečelaska? ac, naj sinusi čimprej ozdravijo! te prav razumem, jaz se zaenkrat še borim s sinupredom in lekadoli, pa s čaji itd... nana liza, bravo za novo frizurco od Ele lonja, samo danes, potem pa je že vikend NRMM, fajn kafetkaj, potem pa le delat! fajn si spočij živčke.... šnucika, pri nas še ne piha tako zelo. je bilo hujše včeraj. upam, da se sonček le prikaže! cuma, za Tinkarine korake! bino, kako kaj z Binico. upam, da je že boljše. poljubčka vsem trem. ko bomo v LJ.....obljubim! HMIH, uživaj s tvojo pikico še te dva dni! upam, da si že boljša. Zaenkrat še nimamo uši , smo imeli pa včeraj lulani dan. prvič odkar spi brez plenice se je včeraj zjutraj polulala v najino posteljo. še sreča, da sem jogi zaščitila s tisto nepremočljivo podlogo. Lia pa misli, da je tista podloga zato, da je bolj mehko, ko se pride ona cartat k nama. in ko sem odstranila rjuho in podlogo je bila ful nesrečna, je skakala po jogiju in tarnala: uuu, ku ni mehko, mama! potem ji je tudi malo ušlo v vrtcu, pa še popoldan na igrišču se je polulala! ma ne vem, po mojem ta mraz, kar sedi po tleh, spodaj ima pa le spodnjice in čez hlače. sem razmišljala, da bi bilo fajn, da ima pod hlačami kakšne take bolj tople frotiraste kratke hlačke za ven. a katera ve če se to kje dobi? danes ponoči pa smo imeli druge vrste zabavo. se je zbudila in rjovela, da hoče zdravilce (smrekove vršičke), zraven pa brcala in tepla, da je ni bilo za ustavit. jo je odnesel za minutko pred vrata, da se je pomirila . potem se je ulegla k nama in se premetavala in govorila: me žuli, me žuli... sem odprla luč in vprašala, kaj te žuli, pa je pokazala na in rekla: TO! no, potem smo spali naprej... je pa vsako jutro bitka za vstat. jo budim od 8-8:15, pa sploh noče slišat . v vrtcu pa je do 15h in sploh noče domov. včasih tudi malo spi... bo kar dovolj za danes, bi rekla..... pa-pa t
< Sporočilo je popravil tinas -- 26.9.2008 12:10:24 >
|