lonja
|
Daaaaan, kako lepo je bit doma , sem že čist pozabila. Izabela, ja, dans imam dan dopusta, ki se mi je po včerajšnjem športnem dnevu prav prilegel. Sem spala do pol osmih, zrihtala Ajdo, jo odpeljala, potem samo malo poškilila na RR in šla nazaj v posteljo... In....se zbudila malo prej. Uf, kako je pasal . Tudi z Ajdo sem bila v torek spet na telovadbi, drugič, pa mi je na sredi ene dvakrat rekla, da greva rajši domov. No, pol je spet naprej lepo telovadila in na koncu je vsak otrok dobil bonbončka, tko da je rekla, da bo še šla. Imamo pa pri nas res simbolično ceno, to je 10 EUR na mesec, tko da bomo verjetno kar hodili naprej. Če bi bilo dražje, bi malo razmislila. Včeraj smo imeli v Preddvoru kao neko delavnico o timskem delu, en kup igric, seveda večino športno obarvanih, pri nekaterih sem štrajkala, ker mi je bilo kr težko, spet pri drugih prav športno sodelovala. Malo drugače preživet dan se mi je kar prilegel, čeprav me je vmes presenetil telefon od varuške, da ima Ajda vročino. No, vse skupaj je bilo zgleda čist prehodnega značaja (kaj pa vem, tole vreme, pa sploh ne vem, kako bi otroka oblekel... ) in dans je moja žaba že spet v varstvu,...brez vročine. Bino, hvala za rezervacijo frizerja, sem upala, da bo šlo. Sem še zjutraj razmišljala, kako bi to vseeno izvedla, pa sem se odločila, da ji ne prekinjam varstva, ker pol garant ne bi več hotela nazaj . Jo bom spredaj kar sama uštimala, zadaj pa naj uživa z malo daljšimi laski. Mml, hvala za informacije okrog popkovnične krvi, vsa ta dejstva so nam tudi tam predstavili, ampak hkrati zelo navijali za stvar, pa nas opozorili, da javna banka, ki sicer že obstaja ne nudi jamstva, da bo tvoja kri počakala ravno na tvojega otroka, vse gre baje po sistemu kdor prej pride... No, kakorkoli že, tudi midva se ne bova odločila za ta poseg, ker je res kar precej pomislekov zraven . Upam, da z Manco danes ni prehudo in da boste tale prehladek čez vikend že popedenali . Pa da Matic ne bi zbolel eno . Nana Liza, sem vesela, da je tudi Tevžek zdrav. Ti pa verjamem, da se že kr malo veseliš službe, jst sem pri Ajdi v bistvu komaj čakala, da sem spet šla in se mnogokrat v službi prav spočila od vsakodnevnega letanja . Ne, dopusta še nimam, zdej še pridno dva tedna v službo, pol pa dopust, nekaj plus ur in porodniška. Se pozna, da imam uraden PDP šele 09.12. in s tem posledično kasnejši začetek porodniške, Sem pa še kr prepričana, da bomo imeli novembrčico. Jana73, pa dej oglasi se nam vsaj kaj, da ne bomo imele občutka, da nas ne maraš več . NRMM, upam, da prihodnji teden ne bo preveč naporen, ponavadi stvari na terenu izpadejo zanimivejše kot v pisarni . Pa naj princeski M&M ostaneta zdravi. Lep dan, se še kaj oglasim.
|