lonja
|
Evo mene nazaj iz UZ . Smo pripravljeni na izstrelitev, G pa ni hotel potrditi, da imam v trebuščku Manco in me spet spravil v dvome glede imena. Upam, da bom vsaj v porodni izvedela kaj imamo, al se bo tale naš odločil in bo še takrat noge skup tišal. Pegica1, ti se kar skihaj občasno , vem, da pomaga. Jst imam podobne probleme s tastom (tašče nimam, ker je umrla), nikoli, ampak zares nikoli se še ni ponudil, da bi Ajdo malo počuval, pa točno ve, da bi zdej še kako potrebovala kako pomoč. Kliče pa T., in to pogosto, da rabi on njegovo pomoč. Kot da mu ne ušteka, da če gre T. njemu kaj pomagt, sem jaz potem sama z Ajdo, itd... Sem večkrat prav konkretno besna in se jezim na T., pa sej pol mi je žal, ker revež v bistvu sploh ni kriv. Aja, pa ko se vidimo, tako enkrat na mesec s tastom, vzdihuje, kako je Ajda zrasla, ja, čudn, a ne, če jo pa pride pogledat enkrat mesečno. Smotanc... . Ja, kaj čmo. Tud jst sem se morala skihat, oprostite... Janja27, uživaj še 2 v 1 še ta dva dni, pol ne bo nič več tako, kot je bilo . Je blo pa včeraj baje full porodov, k je bla črna luna. Mml, naužijte se gorenjskega sonca. Jutri ga baje ne bo več . Imejte se fino fajn, kjerkoli se že potepate...
|