|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
17.9.2008 7:02:09   
ac
Dobro jutro in ena user posted image . Za vitaminčke naj pa druge poskrbijo, jaz jih ne dam, jih rabim user posted image .

Joj, mml, upam, da bo kljub vsemu šlo vse po planu user posted image . Saj boste do konca tedna mogoče že v redu, vročina in sonce vam pa tudi ne bosta škodila.

Zdej pa moram že it, pa-pa!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.9.2008 7:40:11   
lonja
Jutro,

evo tudi mene na prvem tiru....na srečo boljše volje kot včeraj user posted image .

Mml, jst tudi držim pesti, da vseeno ne bo treba odpovedati Djerbe user posted image . Čeprav ti dam pa čisto prav, da z bolnima otrokoma v hotelski sobi nimaš kaj pametnega za počet user posted image . No, mogoče se pa res pocajtate do konca tedna, sej verjetno lahko tudi zadnji hip odpoveš, saj imate verjetno plačano zavarovanje odpovedi, a ne? So pa tile prehladi zgodaj udarili letos, verjetno je tale nenadna sprememba vremena tudi svoje pripomogla. Mi smo dans ponoči tudi špricali sterimar, kar pomeni, da jo jaz držim za roke, noge in glavo, T. pa šprica v nos. Se že veselim tele noči, ko bom to morala početi sama, saj T. dans odpotuje.

Eno user posted image  za Manco, da ne bi zbolela, za Matica pa user posted image in lupčka.

Bino, upam, da ti gre logistika ta teden dobro od rok, sicer pa nisem nikoli dvomila. Moj user posted image  je včeraj dobil eno tako uradno povabilo na službeno pot v Dallas in sicer ravno v času, ko imam PDP. Ga je kar navdušilo, blo pa spet povod, da sem malo grše gledala. Ah ti naši user posted image , nepoboljšljivi so.

Ac, upam, da je tudi s teboj že bolje. Pri meni so limone takoj zjutraj na programu, pa vroč čaj tudi, pa se mi zdi, da kr pomaga user posted image .  Upam, da se je Sara že sprijaznila z novo skupino v vrtcu in se ima že bolje.

JanJan, dobr ste se poredili, pravi junak je že tale vaš Domen user posted image . Naj tudi Jan hitro ozdravi, da bo lahko spet nasmejan šel v vrtec user posted image . Jst sem si včeraj nabavila Dojenčkov album s čudovitimi ilustracijami Jelke Reichman in ga bom lahko začela počasi izpolnjevati. No, zaenkrat lahko nalepim le slikce iz UZ user posted image . Ampak sej, še dva meseca, pa se bo začel dejansko polniti.

Tako, zdej grem pa, sej veste kam,....na eno dobro user posted image  in jutranji čvek s sodelavci.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.9.2008 9:31:19   
sonček balonček
Zdravo,

po dolgem času.

Pridno ste tipkale te dni. Sem vas brala, ampak se mi ni dalo znova prijavit, ker me je nekaj ali nekdo nevede odjavil...

Pri nas vrtec napreduje počasi. Larino vedenje in doživljanje vrtca mi ni jasno. Ko se odpravlja tja, se ne upira, ne joka. Ponavadi za stvari, ki jih ne mara zna zelo jasno povedati, da NEEEE!user posted image  Toda v vrtcu je še vedno popolnoma pasivna, ne sodeluje, včeraj se prvič ni polulala v hlače, ker vzgojiteljici noče povedati, da jo tišči. Se noče igrati, peti, plesati, je menda tudi bolj ne kot ja. Vzgojiteljica pove, da saj jih ves čas opazujein da se včasih malo celo že zaigra. Ko pridem po njo zajoka. Upam, da samo takrat. Včasih reče, da je malo jokala, včasih da ni. Ko jo vprašamo mi ali kdo drug kako je v vrtcu reče, da ja fajn. Ampak to s totalnim nenavdušenjem, skratka mimika obraza ni skladna z vsebinouser posted image . Je popolnoma drug otrok, ki se ponoči zbuja, kliče mamo, stiska in jo je težko pomirit. Še bolj se znaša nad Marušu, jo grize, stika za vrat, tepe z igračkami, ipd. pravi, da joka in tepe Maruško, ker je nihče ne stisne?!?! Pa mi ni jasno a v vrtcu, ker doma to niti slučajno ne drži. Ves čas bi rada, da jo nosim kot dojenčka, po novem v vrtcu zaspi z dudo, ki je ni marala že od 1. leta dalje niti pod razno. Sedaj si je v kuhinjskem predalu sama poiskala staro dudo in jo nese v vrtec. Ne smeji se več, včasih se je cele dneve samo smejala.

No včeraj se je pol ure skupaj smejala, ko sem šla sama ponjo v vrtec in sva potem sami šli na igrišče in sem res 100% sodelovala z njo (beri sem jo na rokah nesla na igrišče, se gugala in norela z njo..., skratka ko sem zadostila vsem njenim izraženim in neizraženim željam).

Sem šla včeraj z Marušo na sprehod in sem prvič šla na skrivaj pokukat čez ograjo v vtec. In kaj vidim. Njeno skupino, ki pleše z vzgojiteljico,  nje pa nikjer. In jo s težavo najdem, kako sama stoji v enem kotu in jih opazuje. S kapuco na glavi, skrita, sama. Pa še povedala mi je potem, da jo je v vrtcu zeblo. Sem opazovala kar nekaj časa in videla, da se jim ni pridružila, povabil je pa tudi ni nihče zraven.

Meni je to zelo čudno. Res je da je tip, ki prve pol ure ali uro ni takoj za igro s komer koli. Potem pa ja in to z veselje. Tudi ni nenavajena držbe. Je bila v varstvu z vrstnikom in varuškinima dvema otrokoma. Imamo veliko družinskih prijateljev z otroki. Ne mara pa ljudi, ki silijo vanjo. Najbolje se vklopi, če sama izbere otroke za družbo. Na igrišču si sama poišče partnerje za gugalnico, tobogan, peskovnik...

Mi izgleda, da je bolj trma, da se je odločila, da se ne bo igrala in sodelovala v vrtcu, kot pa nek strah pred ljudmi. Ker če bi bil starh, potem bi se zjutraj upirala pred odhodom.

No dovolj o nas. Razen to še, da staa obe z Mrušo že cca deset dni prehlajeni (nos, nizka temperatura, kašelj) in da še ni nekega hudega izboljšanja. To povem, zaradi Mml. Upam, da pri vas ne bo tako dolgotrajnega prehlada in da vseeno odrinete na zaslužen dopust! user posted image Bolje, da Manca te dni ne gre več v vrtec. Sem pa mislila, da vi zdravniki znate začarati, da vsaj vaši otroci niso bolani, oziroma da hitreje ozdravijo?!?!user posted image  A greste za 14 dni?

Cuma, me veseli, da je Ema v vrtcu sedaj bolje! Res se mi je zasmilila, ko sem brala kako ji je tam! Enako upam, da Nana Liza, tudi tvoj cukrček sprejme vrtec! To je res eno zelo stresno obdobje in upam, da se čim prej porihta. user posted image

Nosečke, čuvajte se in čim več počivajte, kajti čaka vas... upam, da nič hudega!

Brrr, strašen mraz je, ampak danes vsaj sije sonček! Imejte se lepo!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.9.2008 9:31:52   
sonček balonček
Zdravo Pegica!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.9.2008 9:57:17   
lonja
Joj, Sonček tole se pa tko grozno sliši, me je že sedaj strah, kaj bo drugo leto z našo Ajdo user posted image . Najbolj se mi zdi pa čudno, da so jo pustili tam v kotu na igrišču, si jo kar predstavljam. Jaz takega prizora rajši ne bi videla, ker bi zihr jokat začela user posted image . Bom začela močneje stiskat pestke za Laro, da bo že v kratkem situacija lepša in bo pozitivneje ''začutila'' sovrstnike, pa da bi se tudi vzgojiteljice malo bolj potrudile.

Glede ščipanja, pa tepenja Maše, pa ti jaz zaenkrat ne znam svetovat, čakam, da pridemo v to fazo. Zaenkrat mi vztrajno zatrjuje, da bo imela sestrico rada, pa da se bosta skupaj igrali...ipd, že naslednjih pet minut, pa me je sposobna prav pošteno brcniti v trebuh, čeprav točno ve, da imam noter malo bitjece user posted image .
Ah, kdo bi jih razumel....

Kje pa ste vse ostale danes???

Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.9.2008 9:57:40   
Izabela_
Oj, punce,

že kar nekaj dni nisem nič napisala, sem pa zdajle pridno brala.

Najprej Sonček Balonček: user posted image  Saj to, da zjutraj ne joka in da gre (rada) v vrtec je gotovo dober znak. Otroci se pa po moje tudi zabavajo, če gledajo druge otroke. Matevž je v bistvu podoben. Noče na primer zraven k igri (vsaj ne takoj, mora miniti nekaj časa), ampak z veseljem opazuje od strani, kaj se dogaja. Gotovo se bo slej ko prej vključila. Res stresno obdobje za vas, naj čimprej mine. user posted image

Mml: kako je danes z vašim zdravjem? Res upam, da vam uspe iti na Djerbo, ker bi bilo krasno v tem jesenskem vremenu. Saj imate še nekaj dni in vas boš porihtala. Res držim pesti! user posted image user posted image

Cuma: Ema in Tinkara sta krasni in tako različni, a ni to hecno. Moja sestrična ima prvo hčerko skoraj črnolaso, fant je pa blond, da ne more biti bolj. Zdaj ta tretji pa kaže, da bo spet bolj temen. (Oče pa vedno isti user posted image )

Bino: si me ti spraševala za našo hišo? Mogoče sem kaj zamešala... Hmmm, prišlo je do spremembe in smo rezervacijo ravno včeraj umaknili (veliko razlogov, smo dolgo razmišljali). Zdaj bomo kar sami gradili, tudi nizkoenergetsko in sicer zraven mojih staršev (imajo ogromno zemljišče, 3300m2 in pri teh cenah zemljišč je to najbolj smotrno, ni kaj). Bomo prišparali kakšnih 100.000, pa še hišo si bomo naredili bolj po naših željah, mogoče kakšno otroško sobo več user posted image , pa še ostanemo tu pod Alpami.

Nana Liza: kako gre pa z vašim vrtcem? Upam, da bolje. En velik user posted image  za Elo.

Lonja: lepo, da so nakupi uspeli. A veš, da jaz pa Matevžu kupujem že vse 104, ravno prav pa mu je trenutno 98, kar je imel že lani spomladi. Danes sem mu sicer dala gor eno trenirko, ki mu je že malo kratka. Je ravno med tema dvema številkama in je res trapasto. Aja... pa pojdi že na bolniško, no! user posted image  Saj boš imela potem dela čez glavo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.9.2008 10:01:56   
Izabela_
Ojla Bambi5! user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.9.2008 12:23:39   
Kofi
hej punce!

sonček balonček joj se mi smiliš full! Ker vem, da imaš obe malčici ful rada in vidiš pol take prizore, da te kr stisne. Tako kot je izabela napisala...naj čimprej to mine. user posted image  
Imam pa en predlog, ki ga ne bo enostavno izpeljat...in sicer poskusita z možem naslednje, kar smo mi naredli, ko je udarila tista najhujša trma pri Neli..nam je koristilo:
- ko je otrok priden, ga ful pohvali!!! Povej na glas, da si jo pohvalila, objela in pocartala zato ker je pridna!
- ko bo Lara se znašala nad Marušiko, vzdigni Marušo in jo pocartaj in povej Lari...vidiš, ko si lumpa do Maruše, mora zato tolko bolj se mamica posvetit njej namesto tebi. Ko boš pridna, boš carto carto dobila tudi ti.
- v vrtecu imajo po mojem enak sistem. Nočejo silit v otroka. Čeprav misliš, da so jo dali na stranski tir, je po mojem niso, temveč čakajo, da bo sama pripravljena, kar se mi zdi ok. Tudi Neli, ko njen dedi sili  v njo, ga odriva, tepe, je jezna ful. Ko pa je pripravljena, je njen največji zaklad!
- torej, ko je LAra za karkoli lumpa, ne posvečaj ji čisto nič pozornosti!
- tako kot si že sama napisala, fajn je, da gresta kdaj pa kdaj čisto sami se igrat...naj tačas, če se le da, Marušiko entertejna oči.

Poskusit ni greh. Pa upam, da vam uspe!

Tacajt ko to pišem, se mi mali dere ko šoja v posteljici. Imam problem kako ga notri položit, če ga dojim na levi strani. Nikakor ga ne znam pol v posteljo položit na desno...vedno se mi zbudi in noče več zaspat. Razen če ga spet pristavim...in je zgodba pol v nedogled ista! user posted image  Pol pa sem lumpa mami in ga pustim da se dere. KAj čem drugega...še vedno noče biti v pokončnem položaju na moji rami...če je on trmast, bom pa še jaz!

Včeraj sem zapravla kr nekaj eurov za Nelino novo garderobo. Kupila sem po dolgem iskanju ene take lepe čeveljce v Vogele. Iskala sem jih vsepovsod. Našla sicer ene roza v Geox - samo se mi je zdelo mal predrago zanje dat 60Eur. Pol pa sma podobne našli v Vogele za 36. Ima že 26 št. noge in me je to ful šokiralo..take suhcene nogice in pol plavutke spodaj.
No pol sem ji kupila še eno jeans jaknico, bel brezrokavnik za počez, spodnji del trenerke...so kr šli euri user posted image  Je bla pridna, je šla z mano po nakupih...tam sem jo sicer lovila ko šus, nobeni čeveljčki ji niso bli všeč. user posted image  

Izabela kak lepo da bosta gradila. Nam lahko zaupaš, kje boš načrt vzela, al montažno? Mi2 tut razmišljama v tej smeri. Sicer še ne vema, kam bi šla živet...al tu v totem MB al v Savinjsko. Zaenkrat sma na polpol.

lonja sej veš da bo vse vredu. Nič ne bo Ajda lumpika...malček je že lahko, to boste porihtali. tako da ne skrbi.

janjan maš pa korenjaka in pol. Je bil Jan tut tak velik?

...grem zdaj...čekirat...je menda zaspal...grda mami user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.9.2008 12:25:05   
Kofi
user posted image p.s.: rabi kera nosečka lupinico maksi cosi Cabrio, črne barve? Prodajam user posted image  Ažbeta smo že dali v priorija...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.9.2008 13:11:57   
lonja
Pegica1, hvala za ponudbo, imamo na srečo na zalogi od Ajde. Ta naša mala pupa bo zgleda vse ''poerbala''.

No, za mamino dušo bo vseeno kaj dobila...user posted image .

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.9.2008 13:36:51   
Nana Liza
SOnček srčno upam, da se bo Lara vživela v vrtec. Ko si pisala tisto, da noče sodelovati v igrah in sama stoji ob strani, me je kar stisnilo. Tako zelo težko je tudi meni pri srcu, ko zjutraj oddam Elo. Ampak jest sem sama sebe prepričala, da ji je v vrtcu ful lepo, ker ima prijazno vzgojiteljico in varuško. Zjutraj, ko se začne jokati, kar nisem več tako nežna z njo, ampak malo bolj stroga, da v vrtcu je lepo, ne sme jokati. Pa še podkupim jo z raznimi softboni. Sicer ni glih vzgojno, ampak včasih pa tudi moraš. Ela mi tudi sama reče, da danes pa ni hotela plesati, ali pa danes mi je pa vzgojiteljica pomgaala jesti juhico. Doma pa večkrat začne peti kakšno pesmico, pa igra se z baby annabel vzgojiteljice, pa otročke postavi v vrsto. Včeraj je rekle, da je šla z enim prjateljčkom na spehod. Hmmm.  Pa da ji je vsak dan rekel Ela nehi jokat. Smo se smejal. :-) Danes popoldne pa grem na prvi roditeljski sestanek. :-)

Janja - pri nas je tale baby annabell zakon, ker res obožuje dojenčke. Sploh pa duda z vrvico in steklenička, ki sta obvezna oprema. :-)))

Ela je spet pokasirala prehlad, smo danes bolj slabo spali. Tevžu pa spet na vsake toliko časa kaj priteče iz noska. :-( Prehladi so že s polno paro na pohodu.

MML - želim da se čimprej pozdravite in oddidete na dopust, pa če tudi kakšen teden kasneje. Sej dol ni panike z vremenom.

Pegica - ful si tole lepo napisala glede vrtca.

Izabela - super, da ste se odločili raje za drugo varianto. Čeprav vama bo mogoče naredila samogradnja kakšen siv las več. AMpak bo pa le cenje in veliko več prostora.

Tevž že zbudu. Se pozna polna luna. Dons celo noč ga je sračkal.... ohhh ta naš tevžek :-))))...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.9.2008 13:37:42   
Izabela_
Pegica, mi smo malo izbirčni glede oblike hiše. Nočeva klasične, ampak bolj moderne oblike (kaj pa vem, skandinavske; danske). Všeč nama je pa ena pri Kagerju, tako za izhodišče, vendar oni tako delajo individualne hiše in se vsedeš dol z arhitektom. Druga varianta so zaenkrat Riko hiše. Te mislim, da so samo lesene, lahko pa imaš potem leseno fasado ali pa tudi klasično. Nisem se še preveč poglobila. Te dni bom šla na občino po lokacijsko informacijo, potem pa vidimo naprej. user posted image  Aja, so pa to vse montažne hiše, tako da hitro stojijo. Ps.: Matevž ima pa že številko 27! Čisto noro.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 17.9.2008 13:38:15 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.9.2008 13:41:26   
Izabela_
Nana Liza: Tile (Ma)Tevžki očitno bolj slabo spijo! user posted image  No, pri nas je zdaj po skoraj 3 letih ŽE kakšno noč mir. user posted image   user posted image za Elico, saj bo! Podkupnine pa so nujne, ni kaj, tudi mi se jih poslužujemo, na primer za pranje las in podobno.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 17.9.2008 13:42:04 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.9.2008 20:08:57   
mml
Hvala vsem za lepe želej, objemčke in pikapoke user posted image , očitno pomagajo...Matic manj kiha in smrka, še vedno pa malo kašlja, ampak ni hujšega, Manca občasno malo posmrka, jaz sem pa praktično OK, tako da Djerba zanekrat ostaja na programu user posted image

Komentirala bom več jutri.
Imam danes bolj malo časa, ker je mož ves dan v službi in je tukaj moja mama, kar pomeni, da so časovne razmere malo drugačne...

...no pa še to...Matic se zna od danes čisto sam vsesti in občasno mu uspe, da ob ograji ali naslonjalu sam vstane...tako, da zdaj mu pa ne morem več reči, da je nepremičnina user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.9.2008 20:55:54   
HIMH
MML super da ste bolje no jaz sem za silo a kaj ko namesto da bi dop. ko je tamala v vrcu počivala najdem 1001 stvar za naret danes npr. sem 2 uri likala, pol sem se spravla tamali omaro zramat in izločit stvari ki so premale, no in celo poletne čevle sem pospravla en štok više in jesenske mal niže, pa enih 10 škatlic premalih čevlov me čaka da jih zložim v veliko škatlo in dam v klet. Pa najine neuporabne sem zmetala bek tako da sem z današnjim dnem kr ponosna nase.
Pa upam, da vam zaslužen dopust ne uide in boste max. uživali.

Sem pa sedaj pošteno zdelana. Drug teden bom pa mogla v akcijo po jesensko obutev bomn kr do pitarela skočla v Graz baje majo ful čevlov pa še neki popust.Pa itak pade pol še saiesberg kjer je neprimerno večja izbira kot pri nas.

PEGICA a si vzela isti brezrokavnik kot jaz Hani samo barva druga al si ga našla kje drugje.Je pa tvoja mala navihanka zelo pridna in muhasta pri izbiri po kom le ima to ha user posted image . Naša pa nima mira jo je treba skoz lovit in bit na preži zato je nakup v dvoje misija nemogoče razen če ma res super dan da je pridna kateri pa so redki.KOMAJ ČAKAM SOBOTO, DA SE NAČVEKAMO a pride Maja zraven daj reči ji jaz bom tud sosedo prvlekla poleg na silo ker itak nikam ne gre bo šla pa sedaj z nami ma pa 1 leto mlajšega sina od naše in valda da je on Hanin lubček.

Nič grem v vodoravni položaj pred tv ker sem itak sama so se spet začele košarkaške srede in je malo mira v bajti.

Lep četrtek in mirno noč

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.9.2008 7:49:13   
lonja
Jutro,

ena user posted image  za vse zbujene in tudi za tiste, ki še spite. Boste pa mrzlo spile in boste potem še lepše...user posted image

Danes sva imeli z Ajdo celo zakonsko posteljo zase in sva se stiskali celo noč Je tolk pasalo user posted image . Ajda je kt ena majhen kaloriferček in zna tako lepo pogret, da je veselje. Sva spali kt bubice od devetih do pol sedmih, k je bilo treba počasi sidra dvignit user posted image .

No, sva pa vseeno veseli, ker bomo danes zvečer že v polni sestavi....

Mml, super, da gredo stvari v pozitivnejšo smer glede zdravja. Ajda tudi nekaj smrka, najhuje je ponoči, sem bila danes ponoči tudi jaz malo grda mama, k sem ji sterimar šopala v nosek user posted image . Ampak je pomagalo. Moram pa danes mal v H&M, sem zadnjič v Avstriji pozabila kakšne spodnje majčke kupit, pa spodnje hlačke so ji že tudi sumljivo ozke. Skratka ne morem brez nakupov user posted image .

Nana Liza, vse bolj tudi pri nas ratujejo aktualne punčke, pa dudice in pleničke. No, danes se je zadovoljila in odnesla v varstvo velikega medveda, kar pa je bilo manjše breme kt prva njena ideja, to je voziček in punčka user posted image . Bomo videli, mogoče bo pa tudi pri nas v poštev prišla Annabell, tam nekje v decembru, ko dobim bone za dedka mraza tu pri nas v službi. Pa baje da bo tudi božičnica user posted image .

NRMM, danes se pa že vračate...user posted image . Welcome back v Sibiriji!!!

Tako. Zdej pa...ah, sej že veste....moja jutranja doza kofeina user posted image .

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.9.2008 8:44:19   
Nana Liza
MML - super, da ste boljše. To je lepo slišat. Držim vse pikapoke in pestke za vas, da se odpravite na zaslužen dopust v tople kraje. user posted image Pa user posted image za Matičeve podvige!

LONJA - še nekaj uric, pa boste v popolni zasedbi. user posted image Glede annabell pa je po mojem res najbolj racionalen nakup v decembru, ko so tudi popusti.user posted image Se mi zdi, da je bila lani znižana za 10€. Ampak mi nismo mogli čakat do decembra. user posted image

VRTEC - Včeraj sem bila na rod. sestanku. Bodo kar nekaj hodili na okrog z avtobusom, peš, pa planinsko knjižico bodo imeli.  Kar fajn zgleda. Sem bila pa tudi jaz včeraj kar nekam žalostna, ker je vzgojiteljica pravila, da tudi naša Ela skupino samo opazuje in se zelo malo kaj sama zaigra. JO JE PA DANES peljal oči v vrtec in ni čisto nič jokala. user posted image A mamice res preveč sočustvujemo z njimi.user posted image

Je pa Tevž včeraj zakuhal na skoraj 40. Ponoči okoli 1ih spet. Popoldne mu je pomagala 1 svečka. ponoči sem pa dala v razmiku 2 ur 2 svečke in sploh ni hotelo pasti pod 39. Šele okrog 5ih zjutraj je vročina popustila. Ela je enako prehlajena, samo da nima vročine. Tevž je že pokasiral prvo virozico iz vrtca. Zdele je tole naše dete prav razigrano postalo in čakam, da skupaj zaspiva dopoldansko spanje.

Izabela - midva pa gledava hišo iz masivnega lesa. A sta že videla, kao delajo izolacijo pri Riku ali Kagerju?

Himh - želim ti uspešen šoping!

Pegica - jaz sem bila zadnjič v HM in mi je bilo za spremembo kar nekaj stvari ful všeč (črtaste majčke, trenirka). Moram ji pa kupit še kakšno  tanjšo bundico. Naša Ela ima vse roza. Pr nas ne bo nič virbanja. user posted image

Tevž pravi, da je zaspan. Greva user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.9.2008 8:45:14   
Kofi
Hej punce!

Neli in Ažbe  sta včeraj, ko smo bili na rojstnem dnevu od moje prijateljice, prišla domov in se je obema kr ulilo iz nosa! Zvečer sem bla eno uro z Ažbetom pokonci, ker ni pa ni hotel zaspat...
sva se dojila in pol me je ugriznil, sem ga ful okregala in to tako, da pol ni hotel več zize! Se je ful ustrašil bogi revež. No, danes zjutraj je na to že pozabil.
Neli pa je danes tudi doma...ne morem take v vrtec pošiljat...to je nalezljivo. Saj ne vem kaj naj dam otrokom pit, jest, da se pozdravita!? Mene pa tudi nekaj nos srbi...to so po mojem kr znaki za kaj podobnega, kaj?

mml Ažbe se je tudi predvčerajšnjem začel sam vsedat. Včeraj pa me je šookiral, ko je ob pručki vstal. Se je začel jokat, ker se ni znal nazaj vsest. Kr hitro sta začela naša dva, kaj? Ma saj ni čudno, če pa so fantki tk močni. Lepo, da vam ne bo treba odpovedat dopusta. To pa res ne bi blo fajn. user posted image

himh sem našla enega drugega v Idexe in je BEL! user posted image  Pa je Neli ful lepa v njem. Še temno jeans jakno spodaj, je glih za na pisto user posted image

izabela meni so tut všeč te hiške, ko si jih naštela...hvala za info.

no, zdaj grem neli entertejnat...pol pa bomo vidli če bom uspela danes kaj narest :D Vsaj kosilo če ne drugega.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.9.2008 8:48:42   
Kofi
nanaliza tudi pr nam je tako, da ima neli večinoma belo in roza. Ne ggre nič prenest naprej. HB imam sestro, ki ima točno leto dni starejšega sinčka od našega Ažbeta in mu vse prav pride! Vsaj nekaj...ker da bi čisto vse kupovala na novo, to bi bil kaos. Pa sem rekla, da pozimi lahko ima tudi naš mali kaj roza spodaj pod majčko...kakšen bodi naprimer! user posted image  Že zdaj so mu roza zadeve všeč...ne vem kako bo to zgledalo v prihodnjeuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.9.2008 10:15:38   
tinas
ojla,

sem prav grd prehlad pokasirala, prejšnjo noč me je zeblo ko psa! celo noč sem se tresla, zjutraj pa tak glavobol in pritisk v nosu. pa sem se spomnila na ac in mi je oče iz lekarne prinesel sinupred. je ful pomagal user posted image . zvečer sem imela vročino zdaj pa sem že čisto OK. Lio je dva dni zdaj tati peljal v vrtec, včeraj je jokala, danes pa je šla vsa srečna, pa smo ji povedali, da bo danes prvič tudi počivala po kosilu. pa je bila vsa vesela! kdo bi jih razumel!

me kličejo na zajtrk. to je prednost pisarne v domači hiši!

bodite pridne!

pa-pa
t

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.9.2008 11:49:49   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaaan!

Evo mene BACK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Proti domu smo se odpravili že ob 6.05,to pomeni,da smo se vstali ob 2.30,šli na zajtrk,ob 4.00 nas je pobral bus in potem vsi checkingi in bedarije na letališču.No ob 7.30 smo pristali v Zagrebu na 6 st celzija.......me je skoraj kap,ko je pilot sporočil po zvočniku. No zdaj smo doma,peč že greje stanovanje,domača juhica se kuha,ostalo se bomo pa pustili razvajati z gostilniško postrežbo.

Dopust je bil glede na začetek suuuuuuuuuper.Let v Tunizijo-KATASTROFA.Maša je vpila celi 2 uri poleta,Maruša je bila pridna.Vsi so nas imeli že poln kufer,ampak j.....ga,če ni šlo utišat Maše user posted image .Potem je bilo še hudo do večera,ko smo končno zaspali in se zjutraj zbudili kot novi in začeli uživat dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mml vi le veselo na dopust.Naši noski so se vsi pozdravili,tako da je morski zrak vse potegnil ven,pa čeprav se v morju sploh nismo kopali.Je toliko trave,da te mine kopanje,zato pa smo uživali ob bazenih.

No se vrnem potem,moram it preverit če je pisker že mehak al župa kuhana user posted image .

Slikice sledijo!

Uživajte!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.9.2008 12:02:34   
lonja
NRMM, welcome back še enkrat user posted image , smo te pogrešale, veš. Sem šla že zjutraj pogledat na stran od Zagrebškega letališča, kjer je pisalo MONASTIR, SLETIO. In sem vedela, da prihajate...user posted image . Kar nekam nečvekav je bil tale teden, pupe pa so se razvadile, da jih ena Lonja dviguje na prvo stran user posted image .

Naj vam tekne župca vsem skupaj, pa glejte da se ne prehladite zdej, ko ste vsi po vrsti razgreti!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.9.2008 13:38:23   
janja 27
hello

nrmm lepo da ste nazaj in da je bilo dopustnikovanje enkratno user posted image user posted image glede letala pa se nič ne sekiraj k sem jaz z manco letela lani v avstralijo s tem da sem mogla tri krat presedat se je drla vendo k smo vzleteli in k smo pristali..ja kot si rekla j...ga ...so mal poslušali in me kleli pa je pasalouser posted image user posted image no to je bilo za dol za nazaj domov je bil ati z nama pa ni bilo nobenih problemovuser posted image user posted image ja kdo bi vedeluser posted image user posted image
mml upam ste danes že boljši....jaz še vedno mal šmrkam, tamala občasno vrže ven kakšen kašelj, sploh ne vem al naj ji kaj dam al ne user posted image user posted image mah....

sonček balonček upam da bo tvoja lara kmalu vživela v vrtec sej moja tud ni govorila dva dni pa verjetno se je držala pri strani, ti pa pride res hudo k tkole vidiš svoje bitje ob strani drugi se smejijo in igrajo on apa revica samauser posted image user posted image user posted image azto jaz niti ne hodim okoli gledat kaj dogaja...un dan so dobili novo punčko v skupino in smo mal prijatelji pa me je njena mama do 12 tri krat klicala kaj dela naša manca ker ona je šla svojo pogledat.....pa sem ji rekla da naj me ne klicari več k me ne zanima jo grem iskat in miže vzgojiteljca pove če jekaj nujenga oz. če je kaj narobeuser posted image user posted image me pa firbc vačsih daje da bi šal pogldat ja...ma sem močnauser posted image user posted image user posted image

manci bomo dala anabello k rodim , sedaj si je naštimala zibelko ( jaz sem koš za user posted image ) pa k sem naštimala lupinco ji je tud mama moja privlekla lupinco za njenega dojenčka ( seved je tekla v pikapoko kupit prov za anabello  meje skor kap pa še 25 e je ) ma ja kaj čmo noneuser posted image user posted image user posted image in nonoti še slabš, včeraj sta dobila katalog iz quelleta z igračami user posted image user posted image ga morem skrit pred njima dvema ne pred mancouser posted image user posted image user posted image

danes smo pa šle na obisk k nejni prijateljici maruši tukaj v vasi so skupaj v vrtcu , mame smo se mal načvekale user posted image user posted image že tko se skoraj nič ne vidimo prej smo prevozile km z vozički  in manca in maruša so se igrale  v sobici , lepo brez problemov, še čudle sve se kako sta pridne in kar naenkrat jok, grem pogledat kaj je k je naša začela jokat pa ji je maruška spulla šop lasuser posted image sve mislile da ji je porezala s kakimi škarjami pa je manca povedala da jo je pocukala tko da je reva ene 3 cm podolgič plešasta še sobro da ma dolge laske ji ni videt tolk k ji dam laske čez amapk še vedno mi ni jasno kako se je to zgodilouser posted image user posted image pol sve gruntale da je naša vlekla v eno stran maruša v drugo....ma vedi...ker je mene pol panika da ji pač lasje tko ne odpadajo sam k mal povlečeš pa sme ji jaz šla skozi laske pa mi ni nič ostalo na roki...no ni skoraj nič jokala k bolet je moglo k samuser posted image ...
sedaj pa grem na kosilo me že kličejo se oglasim kaj popoldan
papa

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.9.2008 13:45:23   
Kofi
oj

ste že vidle kdaj kako štajerke linčajo eno bogo revco primorko? Če še niste, glejte danes al pa jutri na popTv, pri kroniki user posted image  
Jaz namreč ne morem v soboto na večerjo z njimi, ker mi je varuška odpovedala. Jojojoj....gre na lepše in sicer na morje. Tk da..punce, sory!!!!

sicer pa se je pr nam danes čudež zgodil. Neli je sama zaspala v svoji sobici zdaj..po kosilu...pol pa je bil še ažbe nekaj tečen, ga dam na zizo in zaspi..tk da sem zdaj sama z dvema pamžeka v sobici, ki lepo ajata...jaz grem pa delat!!! Kdo bi si mislil..

nrmm WB!!!!! nič te nismo pogrešale! Smo si vsaj mal spočile od tvojga lapanja user posted image  Mal heca more bit bi ti rekla!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.9.2008 14:22:35   
HIMH
PEGICA ME NE BRIGA ČE JE VARUŠKA NA MORJU MAŠ PA GOSPODA ATIJA KI BO PREVZEL VAJETI BREZ IZGOVORA NJEGOVI SO PETKIIIIII TVOJA PA ENA SOBOTA PO DOLGEM ČASU.
Ker če ne se me pazi user posted image  veš, da sem huda teta.

NRMM dobrodošla doma. Za letalo se pa nič sikirat tako pač je če so otroci mali kot, da drugi niso meli malih otrok.
Daj sedaj si ti na vrsti, da PEGICO zbombardiraš ker išče neke  izgovore.

Grem še malo poramat pol pa po gospodično mično v vrtec sem ji nabavla eno jaknico in jopo rahlo podloženo.
Sem pa skoraj popenla ker kao nimajo nikjer prehodnih jaknic vse so že zimske sem eno najbolj tanko našla v H&M, pa jopo pa zokne in je šlo 70evr

Nič se javim kaj zvečer.Lep dan tukaj na štajerskem koncu se je pokazal sonček a vidim da zraven piha brrrrrr to vreme.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......